Author Topic: Βρώμα ποδοσφαίρου. Your thoughts...  (Read 18335 times)

zGIN♂

• DV zombie
Re: Βρώμα ποδοσφαίρου. Your thoughts...
« Reply #30 on: June 23, 2011, 08:16:11 PM »
m'aresei pou o zgin postarei mono oti vgainei gia ton Olympiako...
Ψαχνω και για τον παο καφρε. Μην ανησυχεις.  ;) Δεν βρισκω ομως, αν εχεις βρει ποσταρε το.

LarryS

• Ranked Pubzorz!
« Reply #31 on: June 23, 2011, 08:24:42 PM »
Ειναι λαγοί και hooligans των spray...

vrika egw re :)

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #32 on: June 23, 2011, 08:28:53 PM »
Λαρυς ωριμασε πλζ.  :) thx

K4

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • Απλά Ένας Ανώριμος
« Reply #33 on: June 23, 2011, 08:45:56 PM »
Ψωμιάδης: «Να σου πω! Από αύριο ασχολείσαι με το ματς της Κυριακής, …… στον Βόλο να ρίξουμε τα α…. μας. Πάση θυσία. Μην γίνει κάνα λάθος δηλαδή ασχολήσου με Σισέδες και αρ… και έτσι κι αλλιώς πάσης θυσία πρέπει να κερδίσει εκεί. Πάση θυσία. Δηλαδή με τίποτα δεν πρέπει το μ… αυτό να…«

Πατέρας: «Εσύ θα καθίσεις Αθήνα καθόλου;»

Ψωμιάδης: «Θα κατέβω»

Πατέρας: «Ε άμα κατέβεις, πέρνα και λίγο από τον φίλο μας τον ψηλό.»

Ψωμίαδης: «Και με τον ψηλό Σισέ, άμα του πεις αυτό το πράγμα…»

Πατέρας: «Βρε θα του το πω εγώ, μην ανησυχείς. Απλώς πέρνα…»

Ψωμιάδης: «Βάλε το… να…»

Πατέρας: «Ξέρω εγώ τι θα του πω, απλώς και εσύ φόβισέ τον λιγάκι.»

Ψωμιάδης: «Τι να τον φοβήσω ρε μ… απλώς εσύ θα του πεις πρόσεχε…»

Πατέρας: «Βρε ξέρω εγώ τι θα κάνω σου λέω, το ξέρω εγώ τι θα κάνω.»

Ψωμιάδης: «… επί προσωπικού πες του εκεί θα βάλεις αυτό και αυτό. Πρόσεξε μην γίνει καμία κέντα και δεν παίξει κάποιος από αυτούς που σου έδωσα σε γ… πες του. Μετά όλα θα κελαηδάν τα ράδια»
http://www.facebook.com/groups/236580990638/
[14:23] <sinister_evil> -mwro moy 8elw na dokimasoyme kati sto krebbati
[14:23] <sinister_evil> -ti mwro moy?
[14:23] <sinister_evil> -na, ksyrise to kefali soy
[14:23] <sinister_evil> -parta kafre, parta!

K4

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • Απλά Ένας Ανώριμος
« Reply #34 on: June 23, 2011, 08:53:32 PM »
to ksanthi-pao sti8ike ap ton gio tou giannakopoulou sti Malaisia !!!!!
To paikse score 3-2 me 1 ekatommyrio eurw kai pire 13...........................
En tw metaxy mou fainetai oti kontrarontan kai sta stisimata.
Marinakis-mpeos enanti pswmiadi-patera....eidwmen

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #35 on: June 23, 2011, 09:43:17 PM »
Ωραιοι ολοι τους.   :-\ Γι'αυτο την εκανε με ελαφρα πηδηματακια ο πατερας. Θα ειχε καλυτερες πηγες για το επροκειτο να γινει απ'οτι φαινεται.

A(χιλλέας) : Έλα συγχαρητήρια
Β(αγγέλης) : Έτσι τέτοιο γ.. θέλανε τα μ… στο 92
Α : Άκου να σου πω όμως
Β: Ήταν μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός
Α: Συγχαρητήρια ρε παιδάκι μου λέμε, τελείωσε τώρα το πανηγύρι. Άκου τι θέλω να σου πω τώρα. Επειδή πήρα κι ένα μήνυμα έτσι; Πρέπει να τους προστατέψεις και μια βδομάδα 10 μέρες.
Β: Έτσι- έτσι
Α: Μ’ακούς;
Β : Εντάξει
Α: οπωσδήποτε είναι αυτό
Β: τι εννοείς , ποιους απ’ όλους ;
Α: τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα [ενν. τον Δ. Καλόπουλος διαιτητής και τον Σπύρο Τρύφωνα βοηθό διαιτητή].
Β: Εντάξει
Α: Μ’ ακούς ; Σου μιλάει ο φίλος σου υπάρχει πρόβλημα , με πήραν τηλέφωνο
Β: Εντάξει τελείωσε!

Στην συνέχεια ο Αχιλλέας Μπέος τηλεφωνεί ξανά στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον συμβουλεύει να προστατέψει τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα, γιατί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και θα υπάρξουν αντιδράσεις λέγοντας του χαρακτηριστικά «πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις το μαχαίρι στον λαιμό του Πιλάβιου την Κυριακή να τον βάλει έστω και ένα τέταρτο …, μην τους περάσει ρε παιδάκι μου είναι σημαντικό για σένα αυτό».

pancy

• DV zombie
« Reply #36 on: June 23, 2011, 11:21:00 PM »
twra to niwsan ?
tosa xronia dld ti?
apla twra 8eloun na travi3oun ti dimosiothta ekei gia na perasei ta metra o papandreou
btw htan pou htan gia to peos to podosfero otan mpike kai sto stixima  gamiseta apla

K4

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • Απλά Ένας Ανώριμος
« Reply #37 on: June 24, 2011, 01:01:28 AM »
apla twra 8eloun na travi3oun ti dimosiothta ekei gia na perasei ta metra o papandreou

Ρε παιδιά, σοβαρά τώρα ; Είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι όλα αυτά που βγαίνουν στη φόρα έχουν ως στόχο να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια σχετικά με το μεσοπρόθεσμο ;
Να το πω δηλαδή τελείως ανώριμα (;p) :
Πήρε τηλέφωνο ο Γιωργάκης την Παπανδρέου (η εισαγγελέας που ασχολείται με την υπόθεση) και της είπε:
"Λοιπόν βγάλε ότι έχεις για το ποδόσφαιρο, να ψηφίσω εγώ το μεσοπρόθεσμο και ούτε γάτα, ούτε ζημιά"  ???
Ο Γιωργάκης 3 Ιουλίου πρέπει να εμφανίσει στην τροικα ψηφισμένο το μεσοπρόθεσμο, αλλιώς τέρμα πια τα
δανεικά

Δηλαδή αν έβγαιναν όλα αυτά στις 4 Ιουλίου θα λέγαμε "Ω ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΥΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ" ;;;
Ρε σεις οι κασσέτες πρωτοεμφανίστηκαν το Φλεβάρη!Όχι χτες.
Επίσης, δεν αποκαλύφθηκε ότι πούλησαν την Ακρόπολη στους Γερμανούς....Για το ελληνικό πρωτάθλημα μιλάμε...

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #38 on: June 24, 2011, 03:55:57 PM »
Κ4, το πως εσύ μεταφράζεις σε συνομωσιολογία αυτό που λέω/λέμε είναι δικό σου πρόβλημα.
Το πως οι συζητήσεις και το ενδιαφέρον των ανθρώπων και η σαπίλα των media θα μετατοπιστεί κατά τι σε καιρούς κατά τους οποίους τίθενται βαθιά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα και αντιθέσεις, περιμένω να το αμφισβητήσεις με κάποια ακράδαντη και μαγευτική επιχειρηματολογία...  :-*

K4

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • Απλά Ένας Ανώριμος
« Reply #39 on: June 24, 2011, 07:40:37 PM »
           Ώπα κάτσε. Γιατί, το ελληνικό ποδόσφαιρο και η μπόχα που το συνοδεύει δεν είναι κοινωνικοπολιτικό ζήτημα ; Tα τελευταία 25 χρόνια, με εξαίρεση τα 2 τελευταία ήταν το κυριότερο κοινωνικοπολιτικο ζήτημα στην Ελλάδα. Όταν ο νεοελληνάρας δούλευε 3 ώρες τη μέρα, 3 ώρες έπινε καφέ, 3 ώρες ασχολούνταν με τα πόσα κέρδιζε στο χρηματιστήριο και όλη την υπόλοιπη ώρα έβλεπε και διάβαζε για το ποδόσφαιρο, το μόνο που τον απασχολούσε ήταν πόσα θα βάλει η Πανάθα ή η θρυλάρα. Έτσι τον έμαθε τον νεοέλληνα ο Αντρίκος και ο Σημίτης. Ποτέ όμως δεν είπα ότι με τα σημερινά δεδομένα είναι το ΜΟΝΟ ζήτημα... Ίσα ίσα θα είναι έγκλημα αν πέσουμε σ'αυτήν την παγίδα.

Λες για τα media. Συμφωνώ. Τα media εως ένα βαθμό αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη αλλά, ζητήματα του ποδοσφαίρου στο παρελθόν παρόμοια με τα τωρινά, θάφτηκαν και δίκαια βγήκαμε και τους κράξαμε για κωλοτούμπα και λαμογιά. Τώρα θα τους κράξουμε πάλι επειδή ασχολούνται σε βάθος και εκτενέστερα ;;;
Aντί να βγούμε και να πούμε ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!! Μία φορά επιτέλους δούλεψε αυτή η γαμημένη η ελληνική δικαιοσύνη, πάλι θα κρυφτούμε πίσω από συνομωσίες που έχουν ως στόχο την παραπληροφόρησή μας και τον πλήρη αφανισμό μας ;;;

Δηλαδή εσένα δεν σε αγγίζει το γεγονός ότι 25χρονος Έλληνας ποδοσφαιριστής, με μηνιαίο μισθό 15-20.000 ευρώ καθόταν και πούλαγε την ομάδα του για να βγάλει άλλα τόσα απ' το παράνομο στοίχημα; Και να ήταν μόνο αυτός;;;; Εδώ μπλέκονται 100αδες άτομα που κάθε μέρα τρώνε αστακό....Εμένα πάντως με αγγίζει, δεν με αποσυντονίζει.

ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ :

Όσο όλοι ασχολούμαστε γύρω γύρω με το κατά πόσο είναι βλάκας ο Μπουρούσης, ανίκανος ο Μαρινάκης, εθνοσωτήρες οι Κούγιας-Πατέρας, Σατανάς ο Μπέος και Λεγεών ο Ψωμιάδης και το έχουμε κάνει επίκεντρο της καθημερινότητας μας, συγχρόνως μειώνεται το αφορολόγητο όριο και επιβάλλεται η έκτακτη εισφορά ανά άτομο, πράγμα που σημαίνει οτι σε μια οικογένεια τουλάχιστον οι δύο θα πληρώνουν κάθε φορά. Το μέτρο θα εφαρμοστεί για τα εισοδήματα του 2011, αλλά μισθωτοί και συνταξιούχοι θα τα "νιώσουν" ενδεχομένως από τον Ιούλιο κιόλας, οπότε και θα ξεκινήσει η αυξημένη παρακράτηση φόρου (η οποία θα υπολογίζεται από την ψήφιση του νόμου και μετά, με το μειωμένο αφορολόγητο όριο). Ας μην διοχετεύσουμε όλη μας την ενέργεια στο αν ο Μπέος με τον Τσακογιάννη έστησαν το Ερμής Βατερού - Εθνικός Φιλιππιάδας για άσο ημίχρονο - δύο τελικό

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #40 on: June 27, 2011, 01:57:54 PM »
an den pane fulaki o mpeos o maridakis kai sia, an den upovivastoun oi 2 gauroi d e8niki kai an den epikurw8ei to prwta8lima ston PAO opws k ta upoloipa 10 pou "exase" tote dn kaname tpt..(antikeimeni antimetwpisi tis katastasis).
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

pancy

• DV zombie
« Reply #41 on: June 27, 2011, 02:38:08 PM »
an den pane fulaki o mpeos o maridakis kai sia, an den upovivastoun oi 2 gauroi d e8niki kai an den epikurw8ei to prwta8lima ston PAO opws k ta upoloipa 10 pou "exase" tote dn kaname tpt..(antikeimeni antimetwpisi tis katastasis).

ama den dwsei ta lefta piso o vardinogiannis pou kerdize sto stixima otna poylage ton pao me proodeutiki,ioniko ktlp kltp.

w/e
ftiaxtike i mera mou prwi prwi

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #42 on: June 27, 2011, 02:40:36 PM »
ama den dwsei ta lefta piso o vardinogiannis pou kerdize sto stixima otna poylage ton pao me proodeutiki,ioniko ktlp kltp.

w/e
ftiaxtike i mera mou prwi prwi
esena perimena pws pws apo to prwi  >:D
TON POULO K OI AGGELOPOULOI btw. re as pane fulaki OLOI emena ta lefta apo ta diarkeias mou 8a mou ta epistrepsei kaneis??????
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

pancy

• DV zombie
« Reply #43 on: June 27, 2011, 02:45:21 PM »
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=98462

tbh den 8a xeromoun pou fevgoun oi aggelopouloi gt einai itan oi monoi ''ka8aroi''paragontes se podosfero,basket akrws adi8eta me tous giaanakopouleous dld
pleon den a3ixei oute basket na deis.
pes mou top logo gia na ginoun ola auta pou eipes?

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #44 on: June 27, 2011, 02:47:42 PM »
Σεχτα πολυ αντικειμενικο ρε συ.Εγω να σου πω την αληθεια δεν ειδα καποιο πρωταθλημα απο το 2003 και μετα να πηγε στον ολυμπιακο και να μην το αξιζε,εκτος απο αυτο το 2007(νομιζω)που επρεπε να το ειχε παρει η ΑΕΚ. Αμα ειναι να δωσει και ο Παο στον Οσφπ το πρωταθλημα του 2003 που ο αγαπητος διαιτητης στη διαμαχη Τζιοβανι-Κυριακος εδωσε κοκκινη μονο στον Τζιοβανη.Κερδισατε-πηρατε πρωταθλημα.Και ασε τους αγγελοπουλους,φερε και συ πισω στο μπασκετ ολα τα προηγουμενα πρωταθληματα που εβγαινε ο Γκριρ να κανει λει απ, ο Ντικουδης του εσπαγε το χερι κι ο Ζαβλανος εβλεπε μπαλα.Ε ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΡΕ
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ