Καλό θα είναι να καταλάβετε, αν όχι όλοι, ορισμένοι ότι ούτε κομπλεξικοί είμαστε, ούτε εντυπώσεις θέλουμε να δημιουργούμε και δεν έχουμε προσωπικά με κανέναν σας (εκτός από κάποιες ακραίες πρόσφατες περιπτώσεις).
@sextas:
1ον) Οι ειρωνείες σου και τα σχολιάκια προς εμένα ξεκίνησαν πολύ πριν τα console messages, οπότε το επιχείρημά σου είναι λίγο άκυρο. Δεν έχω bannarei ποτέ άτομο επειδή έκανε fast plant.
2ον) Σε gather που ήμουν παρών έχεις πάρει μέρος το πολύ 2 φορές, οπότε το επιχείρημά σου βασίστηκε σε μπλα μπλα αλλονών (σε gather δικό μου όποιος ζητάει scope το 'χει).
3ον) Δεν μ' ενδιαφέρει τι έλεγες με τον κκελη, ακόμα και μπικουτσια να δίνατε(πλάκα κάνω δεν στη λέω->για τον κκελη πάει περισσότερο), γιατί ξέρω πέρναγε δύσκολη φάση (ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!) ή σε ποιο ventrilo ήσουν ή δεν ξέρω εγώ τι.
Δεν έχεις κανένα δικαίωμα (και δεν στο 'δωσε κανείς) να λες το οτιδήποτε που αφορά κάποια συγκεκριμένα άτομα (στα οποία δεν συμπεριλαμβάνεσαι). Είμαι πολύ αυστηρός με την συγκεκριμένη κακή συνήθεια.
For the record:
Η όλη στάση σου ξεκίνησε απ 'τη φάση με τα videakia. Όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορίες γι' αγρίους (NOT for savvaz
). Ότι είχαμε να πούμε για τα videos που postares το είπαμε τότε. Δεν χρειάζεται να επανερχόμαστε.
PS : Απαντάω τώρα γιατί έλειπα.
PS2 : Του μου%&$ο το πανηγύρι στη Σαντορίνη αλλά ντεν ξέρει ελλήνικα
PS3 : Ο pikachu έβαλε σκουλαρήκι και την έπεφτε στη δικιά μου. Μετά απο 2-3 χριστοπαναγίες καταλήξαμε να μιλάμε για κολλάκι στην παραλία.