Author Topic: Team Avenue recruiting  (Read 20267 times)

undR

• 222 HERO!~
  • Μπανανες με Μπιφτεκια!
Re: Team Avenue recruiting
« Reply #60 on: July 27, 2011, 05:35:52 PM »
Καλά, ετοίμαζα σοβαρό reply, αλλά cbfa. Tomey, undR τραβάτε γαμηθείτε και, όταν μεγαλώσετε, σας εύχομαι να μάθετε να διακρίνετε το ύφος, τον τόνο και τον σκοπό πίσω από τα λεγόμενα κάποιου. Είμαστε community, άρα θέλουμε να βοηθήσουμε τις νέες ομάδες. Κι επειδή ο μόνος τρόπος να skillboostάρεις εν μία νυκτί και να μεταμορφωθείς από unexperienced αρχάριος σε academy player είναι με hax, σας ρωτάμε για να πάψετε να πετάτε στα σύννεφα, να στρώσετε και να στρωθείτε.

Όταν, λοιπόν, κάποιος ρωτάει σοβαρά κάτι καλοπροαίρετα και του απαντάς "OX RR (sic) SY IRTHE O MMA FIGHTER HAHAHAHAHA", μάλλον δεν σκοπεύεις να κάνεις recruit.

By the way, πού ξέρεις ότι είμαι inactive; Αφού δεν είμαι γνωστός, μπορεί να παίζω με όνομα PANAGELOS, OURANOSGR, takisFLASOTHRAS και να pubbάρω. Πάντως, σίγουρα δε δηλώνω academy push και σίγουρα δε θα είχα nick rubzonr77haxoff.

ti s ekana egw?
Sigbot: Signature exceeds size limitations.

tomey

• CBWARRIOR.
  • O Palios Thomas
    • Xfire Profile
« Reply #61 on: July 27, 2011, 05:39:39 PM »
Καλά, ετοίμαζα σοβαρό reply, αλλά cbfa. Tomey, undR τραβάτε γαμηθείτε και, όταν μεγαλώσετε, σας εύχομαι να μάθετε να διακρίνετε το ύφος, τον τόνο και τον σκοπό πίσω από τα λεγόμενα κάποιου. Είμαστε community, άρα θέλουμε να βοηθήσουμε τις νέες ομάδες. Κι επειδή ο μόνος τρόπος να skillboostάρεις εν μία νυκτί και να μεταμορφωθείς από unexperienced αρχάριος σε academy player είναι με hax, σας ρωτάμε για να πάψετε να πετάτε στα σύννεφα, να στρώσετε και να στρωθείτε.

Όταν, λοιπόν, κάποιος ρωτάει σοβαρά κάτι καλοπροαίρετα και του απαντάς "OX RR (sic) SY IRTHE O MMA FIGHTER HAHAHAHAHA", μάλλον δεν σκοπεύεις να κάνεις recruit.

By the way, πού ξέρεις ότι είμαι inactive; Αφού δεν είμαι γνωστός, μπορεί να παίζω με όνομα PANAGELOS, OURANOSGR, takisFLASOTHRAS και να pubbάρω. Πάντως, σίγουρα δε δηλώνω academy push και σίγουρα δε θα είχα nick rubzonr77haxoff.

den tha poulaga ifos file mou an o erasus den ta arxizete ola.
k stamatao edo. gt dn tha bgaloume akri apo ena community p ipostirizei mono tous megalous "preinvite dilomenous"

ALANI's FANBOY!

undR

• 222 HERO!~
  • Μπανανες με Μπιφτεκια!
« Reply #62 on: July 27, 2011, 05:40:03 PM »
Δες εδώ συμπεριφορές...δε μου λέτε ρε μούλικα απο avenue, το έχετε πιστέψει έτσι? Στη τελική ρε ζώα εσείς postάρατε εδώ, κάτι το οποίο σημαίνει ότι τη συγκεκριμένη στιγμή ΕΣΕΙΣ έχετε ανάγκη από αυτό το community, πραγματικά πιστεύετε ότι με τέτοια συμπεριφορά θα βρείτε σοβαρό παίκτη να παίξει μαζί σας? Ακριβώς για αυτό μπήκε το αλάνι στην ομάδα, στα ίδια σκατά είστε χωμένοι σαν αυτόν. Κανένα επίπεδο, συμπεριφορα "τα κάνω όλα πουτάνα και στα αρχίδια μου", και έτσι φάση. Απαιτείτε σεβασμό, ενώ δεν τον έχετε κερδίσει, και trollάρετε άτομα που κάθε άλλο παρά trolling mood έχουν.

Υ.Γ: Από όλα τα παραπάνω, εξαιρείται ο error που το νιώθει λίγο, οι άλλοι στο διάολο.

kai to alani den mpike team malakies leei o tomey.....

Hazard

• DEMO UPLOADER!
  • why not
« Reply #63 on: July 27, 2011, 05:45:03 PM »

rr des kala egw postara kai arxinaei kai petagete o erasus kai leei vlakeies :/ kai meta arxinaei to mouliko o yoshi kai koroeideuei ee kai sinexizei  o pancy sti telikh emeis zitisame boh8eia +1 allla oxi kai na me vrizoun xwris na toy po tpt ...ton tomey vriston  tous allous vristous ama s eipan tpt ....

είναι σαν να μου λες ότι στο χωριό σου υπάρχει ένας τρελός και σε λέει μαλάκα, και εσύ με τη σειρά σου τον γαμάς στο ξύλο. Εφόσον ξέρεις ότι έχει πρόβλημα, μην πέρνεις ότι σου λέει τοις μετριτοις,

erasus είναι λογοπαίγνιο, δεν έχω καμία τάση να σε trollάρω or sth.

undR

• 222 HERO!~
  • Μπανανες με Μπιφτεκια!
« Reply #64 on: July 27, 2011, 06:04:58 PM »
είναι σαν να μου λες ότι στο χωριό σου υπάρχει ένας τρελός και σε λέει μαλάκα, και εσύ με τη σειρά σου τον γαμάς στο ξύλο. Εφόσον ξέρεις ότι έχει πρόβλημα, μην πέρνεις ότι σου λέει τοις μετριτοις,

exeis dikio .... sovara kai san team eimaste upoxrewmenoi na zitisoume sugnwmh gia tin sumperifora mas...dld egw ne , oi allo den 3erw......
« Last Edit: July 27, 2011, 06:27:46 PM by undR »

undR

• 222 HERO!~
  • Μπανανες με Μπιφτεκια!
« Reply #65 on: July 27, 2011, 06:11:28 PM »

pisteuw omws pos kai kapoioi alloi prepei na zitisoun sugnwmh..... oxi mono apo avenue ://///

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #66 on: July 27, 2011, 06:18:28 PM »

rr des kala egw postara kai arxinaei kai petagete o erasus kai leei vlakeies :/ kai meta arxinaei to mouliko o yoshi kai koroeideuei ee kai sinexizei  o pancy sti telikh emeis zitisame boh8eia +1 allla oxi kai na me vrizoun xwris na toy po tpt ...ton tomey vriston  tous allous vristous ama s eipan tpt ....

Καλό θα ήταν να αφήσεις το πολύ κολάκι και να διαβάσεις κανέναν βιβλίο μπας και μάθεις να μιλάς ελληνικά.

(Με όλη την αγάπη και τον σεβασμό).
« Last Edit: July 27, 2011, 06:20:27 PM by enc »
sp.encc

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #67 on: July 27, 2011, 06:19:24 PM »
Καλό θα ήταν να αφήσεις το πολύ κολάκι και να διαβάσεις κανέναν βιβλίο μπας και μάθεις να μιλάς ελληνικά.

pwnd

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #68 on: July 27, 2011, 06:26:02 PM »
Το ίδιο ισχύει και για σένα kartelakiaC.
sp.encc

$!LeNt

• Klikadwros lvl1
  • DEMO UPLOADER!
  • *
  • "γνταμπίθκε ο γάιδαρος και μι σκαρνάρσε χάμω" ;)
« Reply #69 on: July 27, 2011, 06:58:35 PM »
γουστάρω erasus βάζει την φυτιλιά και την κοπανάει!!! Ρε μαλάκα σοβαρά τα βλέπω να βρίζουν τα σκατουλάκια (και ας μην βρίζουν εμένα) και νευριάζω!!!
anyway εγώ μόνο τον sebakos ξέρω από παλιά όλοι οι άλλοι που βρεθήκατε και βγάζετε και γλώσσα?? (και τον ερρορζ κάνα χρόνο).μου γίνατε όλοι γλωσσάδες και βρίζετε λες και γεννηθήκατε στην λαχαναγορά... για βάλτε λίγο μυαλό  ;) ;) ;)

storm

• DV zombie
« Reply #70 on: July 27, 2011, 07:44:01 PM »
ρελλλαααξ ρε παιδεια...δηλαδη ελεος ρε γαμωτο.. ειμαι σχετικα καινουριος εδω...και τρωγομαστε σαν τα κοκορια...
νταξει τα παιδια καναν μια αναρτηση παραφερθηκαμε λιγο γαμησε τα....
ειμαστε μια σκατουλιτσα στην ευρωπη και ομως βλεπετε πως εχουμε πολυ αξιολογες ομαδες... γιατι να μην στηριξουμε ολοι ο ενας τον αλλο μπας και καταφερουμε κατι...???
τι στ διαλα?? αρχιζω πραγματικα και πιστευω πως ειμαστε μια μικρογραφια βαρβαρων... απολιτιστων που το μυαλο το εχουν στο να κερδισουν.. αλλος να τα αγορασει να μην τον βλεπουν αλλος να κανει τα στραβα ματια.. αλλος να παρειι 333 φπς να κερδισει κατι παραπανω.. αλλος να πει ποσο γαματος ειναι (και μαγκια του αφου το νιωθει το μαμημενο) αλλος το μακρυ του και αλλος το κοντο του... τι να πω?? παλαιοτερα που εγω δεν σας γνωρισα ησασταν πιο οργανωμενοι??? wtf?
avenue οπως και να εχει good luck ειστε δεν ειστε χαξορς δεν ξερω και δεν μπορω να κρινω γιαυτο αθωοι μεχρι αποδειξεως του ναντιων..
να βρειτε το παιχτακι που θελετε και μεχρι invite να φτασετε ρε!!
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

pancy

• DV zombie
« Reply #71 on: July 27, 2011, 09:18:46 PM »
egw den arxinisa pote na  vrizo kanenan
xD

tomey

• CBWARRIOR.
  • O Palios Thomas
    • Xfire Profile
« Reply #72 on: July 27, 2011, 10:45:45 PM »
γουστάρω erasus βάζει την φυτιλιά και την κοπανάει!!! Ρε μαλάκα σοβαρά τα βλέπω να βρίζουν τα σκατουλάκια (και ας μην βρίζουν εμένα) και νευριάζω!!!
anyway εγώ μόνο τον sebakos ξέρω από παλιά όλοι οι άλλοι που βρεθήκατε και βγάζετε και γλώσσα?? (και τον ερρορζ κάνα χρόνο).μου γίνατε όλοι γλωσσάδες και βρίζετε λες και γεννηθήκατε στην λαχαναγορά... για βάλτε λίγο μυαλό  ;) ;) ;)

Το αγόρι του δρόμου = μαγκάκι
Το κορίτσι του δρόμου = πουτάνα

Ένας άντρας με πολλές γυναίκες = γόης
Μια γυναίκα με πολλούς άντρες = πουτάνα

Ένας άντρας που εργάζεται ως μασέρ = φυσικοθεραπευτής
Μια γυναίκα που εργαζεται ως μασέζ = πουτάνα

Ένας άντρας ανήθικος = πολιτικός
Μια γυναίκα ανήθικη = πουτάνα

ALANI's FANBOY!

tomey

• CBWARRIOR.
  • O Palios Thomas
    • Xfire Profile
« Reply #73 on: July 27, 2011, 11:18:12 PM »
KINEZOS [DETECTED]

ALANI's FANBOY!

$!LeNt

• Klikadwros lvl1
  • DEMO UPLOADER!
  • *
  • "γνταμπίθκε ο γάιδαρος και μι σκαρνάρσε χάμω" ;)
« Reply #74 on: July 27, 2011, 11:27:34 PM »
Το αγόρι του δρόμου = μαγκάκι
Το κορίτσι του δρόμου = πουτάνα

Ένας άντρας με πολλές γυναίκες = γόης
Μια γυναίκα με πολλούς άντρες = πουτάνα

Ένας άντρας που εργάζεται ως μασέρ = φυσικοθεραπευτής
Μια γυναίκα που εργαζεται ως μασέζ = πουτάνα

Ένας άντρας ανήθικος = πολιτικός
Μια γυναίκα ανήθικη = πουτάνα
Αυτό που κολλάει πάλι???? βρήκες κάτι στο Internet και το έκανες copy-paste για να λες ότι κάτι έγραψες?