Author Topic: One Night Cup #10 TDM iz up!  (Read 28638 times)

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
Re: One Night Cup #10 TDM iz up!
« Reply #90 on: October 10, 2006, 12:42:53 AM »
Den peirazei na yparxei kai ligo whine sto cup..Kalo kanei etsi gia na sizitame  :-\
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

VERTIGO

• DV zombie
« Reply #91 on: October 10, 2006, 01:10:17 AM »
Egw pou ekana spec to game den eida tpt ipopto.
H axaristia kai to thrasos orismenwn me afinei afwno..Den to paw gia flame Major,sevasti i gnwmi sou sevasou kai tin dikia mou.Otan 4-5 atoma kanoun oti mporoun gia na perasoume emeis kala kai na ksefigoume apo to pub,pub kai pub "trexwntas" gia mia evdomada kanontas tis eggrafes twn omadwn,sikonwntas 8 server,kanontas spec kathe game ktlp ktlp ktlp kai sto telos na iparxei mia tetoia antidrasi to mono pou mou erxete sto mialo einai axaristia.Esi tha ta ekanes pote auta,pou auta ta 4-5 atoma kanoune amfilokerdos?

Kati allo,den itan mono admins stous huhu alla admins eixan kai alles clans (p.x xplo).
Ok...Pes oti exeis dikio...Giati den kerdizoun oi huhu kai ola ta ipoloipa cups?
Gia to antilag den eisai kala pliroforimenos...

Oti nanai omws....

etsi xwse re itale :D :D
pera apo thn plaka omws...einai kapoia atoma ta opoia liwnoun gia na pezoume emeis kai to mono pou mas zitoun san antalagma einai na eimaste stin wra mas kai na dilwnoume ta no show..kai meis ti kanoume??kai argoume kai tin kopaname kai tous leme kai haxors...e ntax eleos ::) ::) ::)  :o
« Last Edit: October 10, 2006, 01:17:20 AM by VERTIGO »
[02:02] pers0wnages d 0 x: play cybergamer ?
[02:02] naNOx9 vertiGo: dont have 5 on
[02:02] naNOx9 vertiGo: sorry
[02:02] pers0wnages d 0 x: no lol
[02:02] pers0wnages d 0 x: white my team ....
[02:02] naNOx9 vertiGo: lol
[02:02] pers0wnages d 0 x: oh forget ....
[02:03] pers0wnages d 0 x: no more t

Sotos

• Ranked Pubzorz!
« Reply #92 on: October 10, 2006, 03:16:57 AM »
Τα demos θα τα πάρουμε τελικά να δούμε κι εμείς τι έγινε?"Demos On" λέει νομίζω στους κανόνες... ::)
He is the armless, legless wonder of the twentieth century!

SkaL-

• 222 HERO!~
« Reply #93 on: October 10, 2006, 03:32:36 AM »
Egw pou ekana spec to game den eida tpt ipopto.
H axaristia kai to thrasos orismenwn me afinei afwno..Den to paw gia flame Major,sevasti i gnwmi sou sevasou kai tin dikia mou.Otan 4-5 atoma kanoun oti mporoun gia na perasoume emeis kala kai na ksefigoume apo to pub,pub kai pub "trexwntas" gia mia evdomada kanontas tis eggrafes twn omadwn,sikonwntas 8 server,kanontas spec kathe game ktlp ktlp ktlp kai sto telos na iparxei mia tetoia antidrasi to mono pou mou erxete sto mialo einai axaristia.Esi tha ta ekanes pote auta,pou auta ta 4-5 atoma kanoune amfilokerdos?

Kati allo,den itan mono admins stous huhu alla admins eixan kai alles clans (p.x xplo).
Ok...Pes oti exeis dikio...Giati den kerdizoun oi huhu kai ola ta ipoloipa cups?
Gia to antilag den eisai kala pliroforimenos...

Oti nanai omws....

De postarw suxna se forum alla nomizw pws edw xriazetai. O konig den  kathgorise tous admins gia thn prosfora tous sthn koinothta tou cod. Milise kseka8ara gia thn edolh adilag, den nomizw pws htan anagi na ypo8oun ola auta apo kapion pou den einai admin kai malista enantion enos paixth san ton konig pou den exei dwsei pote dikaiwma. Enas admin as eksigisei an einai kalo na yparxei to adilag h oxi.
« Last Edit: October 10, 2006, 03:34:08 AM by {ME}SkaL »

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #94 on: October 10, 2006, 03:39:19 AM »
Τα demos θα τα πάρουμε τελικά να δούμε κι εμείς τι έγινε?"Demos On" λέει νομίζω στους κανόνες... ::)

Kanw pws den eida ta alla msgs...  :-[

Sotos, na xereis apla oti ta demos prepei na ta zitas ligh wra meta to match h estw ligh wra meta to cup.
Ama ta paidia den ta apothikeusan kapou logw internet cafe k den ta zitises tote, ur fault.
Alla ama ta exoun giati oxi..  :-*
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

Koufalitsas

• Guest
« Reply #95 on: October 10, 2006, 07:52:42 AM »
Telika oi ellines mialo den bazoune. kai i xora auti mallon den tha paei pote ekei pou tha eprepe na paei. Mia erwthsh: Edw eimaste gia na leme autos exei hack, o allos ekane auto, o tritos eipe auto, o server exei lag, o allos antilag, o paradipla kill cam, ego den eida ekeino kai telika sinexos kapoioi na apologountai oti den einai elefantes? Araxte re ligo kai paikste opws mporeite. kai an kapoioi stin teliki exoune hack me to na sas paroune ena cup wx more sas epese to ithiko; i mathate simera oti i dikaiosini auti tis zois edo mesa prepei na efarmozetai me eisaggeleis; an thelete na mathete tin apopsi mou theoro oti sebomaste tous eautous mas kai sta game eite cup eite otidipote den tha eprepe na iparxei admin. diladi ti na ton kanoume ton troxonomo kai ton epopti; mpainoume mia parea na paiksoume. theloume kai epoptes; paixte opws kserete ki opoios exei hack as to exei. kai den einai pistepse me katholou eukolo kai enthousiwdes na kathetai ena paidi isa isa na koitaei poios exei an exei hack. ligo bareto den sas kanei; na paizoune oloi, o allos na kathetai na epivlepei kai sto telos na ta akouei; ainte xalaroste kai xareite to game giati gia auto mpainoume mesa stin teliki. gia tin parea kai to hf ;D ;D

Unsto

• DV zombie
« Reply #96 on: October 10, 2006, 10:13:23 AM »
.........
Sotos, na xereis apla oti ta demos prepei na ta zitas ligh wra meta to match h estw ligh wra meta to cup.
Ama ta paidia den ta apothikeusan kapou logw internet cafe k den ta zitises tote, ur fault.......

Παιζεις ενα τελικο οπου ακουγονται διαφορα κατα την διαρκεια του, δεν ειναι λιγο χαζο να μην σωσεις τα demos σου μετα....

Οσο για το antilag skal κανε ενα search στο google να δεις οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο...

Koufalitsas διαφωνω τελειως με την αποψη σου, ναι μπαινουμε να χαρουμε το game αλλα οχι για να ερχετε το καθε καθυστερημενο να μας το χαλαει...

Koufalitsas

• Guest
« Reply #97 on: October 10, 2006, 12:00:03 PM »
ntino apla min mpainoume stin diadikasia na leme poios kai pws kai giati. iparxei to pb auto mas parexete auti ti stigmi gia prostasia. apo ekei kai pera an iparxoune cheat pou den ta pianei lipamai ti na kanoume emeis paizoume me ta secure mod pou mporoume kai teleiose. min psaxnomaste poios exei ti. den kerdizoume tipota kai den mporoume na kanoume kai tipota.  ;D

SkaL-

• 222 HERO!~
« Reply #98 on: October 10, 2006, 12:13:12 PM »

Unsto apo ta prwta pragmata pou ekana htan na psaksw to adilag, pragmatika gia thn edolh auth den gnwriza. Padws apo osa diavasa  eida pws yparxoun kai 8etikes kai arnhtikes apopseis me tis arnhtikes na einai perisoteres.

Unsto

• DV zombie
« Reply #99 on: October 10, 2006, 12:42:06 PM »
ntino apla min mpainoume stin diadikasia na leme poios kai pws kai giati. iparxei to pb auto mas parexete auti ti stigmi gia prostasia. apo ekei kai pera an iparxoune cheat pou den ta pianei lipamai ti na kanoume emeis paizoume me ta secure mod pou mporoume kai teleiose. min psaxnomaste poios exei ti. den kerdizoume tipota kai den mporoume na kanoume kai tipota.  ;D

Δεν ειναι ετσι, δεν ειναι καλο να μενουν υποψιες στον αερα, δημιουργειτε ασχημο κλιμα για καποιους. Εγω ειμαι σιγουρος οτι τα παιδια ηταν καθαρα, αλλα απο την στιγμη που ζητησαν demos οι toxic πρεπει να τους δωθουν.

Koufalitsas

• Guest
« Reply #100 on: October 10, 2006, 12:57:11 PM »
na tous dothoune simfono. alla gia tis ipopsies diafono. diladi an kapoios exei ipopsia oti esi exeis hack tha prepei esi na skisteis na tou apodeikseis to antitheto; ipopsies o kathenas mporei na exei. distixos i eutixos mporei episis o kathenas na leei oti thelei sto game mesa i sto post edo. eleutheria ekfrasis iparxei. auto omws den simainei oti me to na pei kapoios kati oi logikoi tha to laboune sobara ipopsi. an akouso as poume gia sena oti exeis hack den simainei oti gennithikan ipopsies. oute oti esi prepei na apodeikseis kati. tora an mou poune gia ton beret allazei....  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ( ki epeidi iparxoune oi kakies glosses plaka kanw (!) )

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #101 on: October 10, 2006, 01:08:27 PM »
paidia na milhsw ki egw ws britsolas gia ena duo zhthmata pou proekupsan sto cup , prwton to antilag dhmiourgei fainomena tou styl baraw feugw headshot kai tetoia , dld to frag ginetai registred polles fores alla me ka8usterish , me apotelesma h roh tou game na xalaei , twra auto me to bnb ping einai zhthma , alla den ftaei to paidi pou paizei apo bnb oute kai emeis pou ta pinoume apo spiti mas , eidika se gametype opws to TDM , egw apopsh mou einai pws to TDM den einai ka8olou boliko gametype gia CUp , kai eidikotera fun cup opou na mh leme psemata twra otan einai 8 moggoloi na sprayaroune ante na katalabeis to cheat to lag ton an ta pinei o server kai oute endiaferon spec exei ( imo panta ) .

Gia na lhxei auto to 8ema me ta lag egw as poume exw spiti mou mia 6800 GS , giati o pappous o anderson pou douleuei na exei SLI 7800GT x2 kai na paizoume antipaloi ,den einai aniso 8a sou pw ? ( an kai ton xunw pali :D) . Dld auto to zhthma einai an h kota ekane to augo h to augo thn kota .
Twra ta demos request to 8ewrw yperboliko ( an egw ama mou to zhtousane 8a to edina panta ) dioti paidia ta ONE NIGHT CUP einai gia na pername oraia mia bradya , kai oxi kana Champions league , kai pws oloi den einai cheaters mexri to demo tou na to apodeixei kai oxi to anti8eto imo, so skefteitai oi admins na eprepe na shkwnoune 16x4 + 8x4 + 4x4 + 2x4 demos se ka8e cup . Gi auto kiolas 8a ftiaxtei kai to ellhniko prwta8lhma mesw esl wste ekei na einai ola 100% epishma kai supported ,

Ta ONE NIGHT CUP einai h kaluterh eukairia na krineis prwta ton eauto sou kai thn omada sou ,pws epaixes, pou den mporousame na sunenoh8oume auta einai ta key points. Telos la8h ginontai aplws den einai afesh amartiwn egw hmouna sthn wra mou giati paidia auto einai sullogikh prospa8eia kai ama arghsei enas allos auto paei mpoumerangk se olous tous allous pou htane sthn wra tous . kai edw 8a 8esw ena erwthma , otan dhladh exw 10 atoma pou mou lene 5 lepta prin to cup perimene ton MAKI pou exei arghsei apo th douleia , EGW dld ti prepei na kanw ?
ps: den m aresoune ta megala replies kai oute to oti egrapsa einai na thn pw se kanena mias kai 'h kritikh einai ugies pragma' ( "godfevour paragrafos 14232/23") :D :D :D :D
« Last Edit: October 10, 2006, 01:28:22 PM by brizolas »
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

N1ck

• CBWARRIOR.
« Reply #102 on: October 10, 2006, 03:24:30 PM »
De postarw suxna se forum alla nomizw pws edw xriazetai. O konig den  kathgorise tous admins gia thn prosfora tous sthn koinothta tou cod. Milise kseka8ara gia thn edolh adilag, den nomizw pws htan anagi na ypo8oun ola auta apo kapion pou den einai admin kai malista enantion enos paixth san ton konig pou den exei dwsei pote dikaiwma. Enas admin as eksigisei an einai kalo na yparxei to adilag h oxi.

Den milisa mono gia ton Konig opws episis o Konig den milise ksekathara mono gia to antilag...Oson afora to antilag eipa oti uparxei lathos pliroforisi...Stin teliki prepei na eimai admin gia na milisw?Auta pou eipa gia tin geniki prosfora sto community den pigainane mono se ena atomo...Ta demos afou zitithikan imo twra prepei na dwthoun...
Den exw tipota me to Konig giati tha itan ilithio na eimai enantion enos atomou pou oute kan exw milisei pote mazi tou...Epeidi exw diaforetiki apopsi me sas den simainei oti eimai kai enantion sas i oti exw kati mazi sas...

<NoN1ck> re to lan ti epathlo exei?
<Unsto> mia nyxta me ton beret
<Unsto> gia olo to team
<NoN1ck> Unsto min me apileis emena

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #103 on: October 10, 2006, 03:43:13 PM »
Έστειλα εγώ τα demos μου στον σώτο, φαντάζομαι πως το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν εδώ, μιας και τα demos δε λένε ως γνωστόν ψέματα. Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως αυτή η αντίδραση, η έλλειψη πίστης που φαίνονται να έχουν κάποιοι ως προς εμάς και η πλήρης αχαριστία δε μ' ενθουσίασε καθόλου. Όπως ανέφερα και πρωτύτερα, θα δρω κι εγώ ανάλογα.

ougk

Υγ. Μιλάω ως zbouaerg μόνο.

CUBE

• Ranked Pubzorz!
  • when the crowds are gone
« Reply #104 on: October 11, 2006, 01:18:57 AM »
Για σας παιδιά.Εμείς (οι Α.P.CL) δεν μπορώ να πω ότι είμαστε ομάδα με την σημασία της λέξεως και το ξέρουμε.Γράφω εδώ απλά για να αναφέρω ότι όπως διαμαρτυρήθηκαν άλλοι έτσι και εμείς μιλάμε για το θέμα του cheating.Δεν θεωρούμε ούτε ότι φταίνε οι Admin ούτε κανείς από αυτούς που διοργάνωσαν το cup.Απλά στο παιχνίδι με τους RDS(που μας βίασαν) παρατηρήσαμε <<ασυνήθηστα>> πράγματα.Δεν μας νοιάζει το αν νικήσουμε ή χάσουμε και ούτε παίζουμε με σκοπό κάποιο χρηματικό έπαθλο.Μας χαλάει όμως το νας μας στερούν την πραγματική ευχαρίστηση του cod.To να πυροβολείς κάποιον με sg που καν δεν σε έχει πάρει είδηση 2 και 3 φορές για να πεθάνει και επαναλαμβανόμενα....
iouxi  iouxi  iouxi