Author Topic: [GR-OF] FOR ALL!!!!!!!!!  (Read 20477 times)

mentality

• 222 HERO!~
Re: [GR-OF] FOR ALL!!!!!!!!!
« Reply #45 on: January 08, 2007, 02:27:57 AM »
Esi eve pote de dexese ena peiragma eite in game, eite meso TS eite meso forum, kala in real life mporei na eixa faei idi ksilo. Iremise ligo, diavase se dio treis meres ti post ekanes gia ton tade GR-OF kai ton kathe paixti pou kathese kai asxoleise kai ela pes mou tote oti exo adiko pou to diakomodo.

mentality

• 222 HERO!~
« Reply #46 on: January 08, 2007, 02:30:57 AM »
Kai oso gia to poso vlakas eimai afino na to krinoun oi pragmatikoi filoi mou kai oxi o kathe cyber-vlakas pou tou thigete o egoismos an ton peis noob (asxeto alla einai mia alitheia ki afti).

eve'

• eve
  • DEMO UPLOADER!
  • *
« Reply #47 on: January 08, 2007, 02:35:23 AM »
dexomai peiragma tolh alla 1.apo filous mou 2.apo atoma pou exoume apoktisei kapoia ikiotita kai exoume pei 2 kouvedes parapanw 3.apo atoma pou axizoun  4.apo atoma pou exoun xioumor kai den prrrr adi na milane kai 5.dexomai to peiragma pou den me prosvalei tolh mou kai ayto einai to pio simadiko.
xerw poli kala ti egrapsa sto post mou kai den isoun sto skiniko ara giati epimeneis?

ps.e nai loipon apo koda borei na xes faei kai ksilo  :P
 ps2.den pigene se sena to vlks :S eleos :S:S:S alla opoios exei ti myga  ::)  :-*
« Last Edit: January 08, 2007, 02:38:29 AM by eve* »
Sigbot: nsfw penis.

mentality

• 222 HERO!~
« Reply #48 on: January 08, 2007, 02:54:37 AM »
Ok vasika eixa grapsei ena megalo keimeno telika to esvisa anofelo einai. Malakia mou eks arxis pou ekana post de vgazei pouthena.

mentality

• 222 HERO!~
« Reply #49 on: January 08, 2007, 02:55:01 AM »
Ksekolate omos gia onoma tou theou.

eve'

• eve
  • DEMO UPLOADER!
  • *
« Reply #50 on: January 08, 2007, 02:57:41 AM »
e nai giati nomizes PALI pws ayta pou eipa pigenan se sena :S whatever well done gj bb

jackieboy

• DV zombie
« Reply #51 on: January 08, 2007, 03:24:56 AM »
min mou peirazete ton mentality.. einai kalo paidaki an kai noobas kai exw barethei na ton pipwnw oli tin wra.. akoma na pareis til kota esu kai i bereta.. :D

VERTIGO

• DV zombie
« Reply #52 on: January 08, 2007, 03:30:07 AM »
egw ematha pws se pire til kai molis akouses ti fwnh to ekeises ::)
[02:02] pers0wnages d 0 x: play cybergamer ?
[02:02] naNOx9 vertiGo: dont have 5 on
[02:02] naNOx9 vertiGo: sorry
[02:02] pers0wnages d 0 x: no lol
[02:02] pers0wnages d 0 x: white my team ....
[02:02] naNOx9 vertiGo: lol
[02:02] pers0wnages d 0 x: oh forget ....
[02:03] pers0wnages d 0 x: no more t

jackieboy

• DV zombie
« Reply #53 on: January 08, 2007, 03:37:10 AM »
moufes re.. min tous akous.. autoi exafanistikan giati i omada itan me gody mesa kai perimenan na fugei.. ;D ;D ;D
twra pou efuge isws paroun kanena til..

Adr1ano

• DV zombie
« Reply #54 on: January 08, 2007, 04:20:46 AM »
Vsk to epomeno kolozwo  pou tha vrizei kata tetoion tropo tha troei monimo BAN .

O sygkekrimenos server einai gia na diaskedazoume . epeidi ta prosopika tou kathenos tou exoun ginei vioma kai thelei na ta metaferei kai se allous den mas afora...

o 222 den einai server mpourdelo oute tha ginei apo orismena kolozwa . kthx bye .

P.S O [Gr-Of] Tsoukos apo oti vathmo exei ypovivazete na katharizei tin kaliopi ^^ . 
Search AnD Destroy mp_Citystreets

jackieboy

• DV zombie
« Reply #55 on: January 08, 2007, 04:28:42 AM »

P.S O [Gr-Of] Tsoukos apo oti vathmo exei ypovivazete na katharizei tin kaliopi ^^ . 

ahahahahhahahahahhahahha
gamise

plaka stin plaka epeidi akousa kai egw oti kapoia atoma eipan merika polu xodra kai proswpika pragmata.
an ta atoma auta xanakanoun pali to idio i paromoio pisteuw oti tha upostirixw tin apopsi tou adriano.
ban monimo padou.

R o N i N

• 222 HERO!~
« Reply #56 on: January 08, 2007, 04:53:28 AM »
Vsk to epomeno kolozwo  pou tha vrizei kata tetoion tropo tha troei monimo BAN .

O sygkekrimenos server einai gia na diaskedazoume . epeidi ta prosopika tou kathenos tou exoun ginei vioma kai thelei na ta metaferei kai se allous den mas afora...

o 222 den einai server mpourdelo oute tha ginei apo orismena kolozwa . kthx bye .

Αν θες ενημερωσε με για το τι εκανε το συγκεκριμενο ατομο(Τσουκος) με ενα προσωπικο μηνυμα!Παντως να ξερετε οτι ατομα σαν τον Tsouko και τον Jackie boy υπαρχουν πολλα..........ΝΟΥΝΟΥ ομως ενα!

eve'

• eve
  • DEMO UPLOADER!
  • *
« Reply #57 on: January 08, 2007, 05:39:06 AM »
mia xara paidi einai o jb  >:(

jackieboy

• DV zombie
« Reply #58 on: January 08, 2007, 05:42:41 AM »
exeis kanena problima agori mou?? ama exeis pes to mou kai ase ta post.. ase ta nounou kai tis blakeies. an thes pesto mou emena.
min tous dineis simasia re eua kai esu.. astous. den asxolise me tetoia atoma. kai polu simasia edwses sto gegonos. ignore kai tpt allo. grapstous.

thx gia ta kala sou logia.  :-* :-*
an xriastw support tha se fwnaxw, esena kai tous 3 swmatofulakes sou (prim, dano, verti) ;D ;D
« Last Edit: January 08, 2007, 05:45:17 AM by JackieBoy »

N1ck

• CBWARRIOR.
« Reply #59 on: January 08, 2007, 05:49:29 AM »
Egw lew oti otan ksanavrisei kapoios tin eve na mazeutoume se kamia plateia na pame na vroume to kwlopaido pou anoikse to stoma tou kai na ton litsaroume me paradigmatiko tropo gia na paroun to mathima tous ola ta mellontika potapa auta plasmata...

....

Sto skiniko pou egine mprosta imoun...Profanws to palikari einai 10 xronwn me mialo koukounariou...San xazo ekane kai profanws einai xazo...ALLA...Gia poion akrivws logo egine to post sto  F o r u m ?...Gia na ton malwsei o ronin...?Kai emena me exoun vrisei in-game (kai den eimai o monos) alla re gamwto ksexasa na to postarw...Mou thimizei fasi "Kaneis den paizei i me peirazei i me vrizei stous COD servers giati tin exei pathei poli asxima...Don't mess with my COD reputation"...Dld eleos game einai...Se evrise...Wraia KAI?...To kick to efage nomizw oti to thema teleiwse ekei...

<NoN1ck> re to lan ti epathlo exei?
<Unsto> mia nyxta me ton beret
<Unsto> gia olo to team
<NoN1ck> Unsto min me apileis emena