Όντως zgin με την εικόνα σου μας έπεισες πως είναι καλύτερο το iphone.
Οταν το official twitter account της samsung ποσταρει μεσω iphone εσενα τι σου δειχνει δηλαδη;
Ααααα σορρυ ρε! Τωρα καταλαβα, το εχουν σαν δευτερο κινητο για να ποσταρουν στο twitter. Meh.
Samsung.. You're doing it wrong.
Αν είσαι advanced χρήστης, που θες το όσο δυνατόν καλύτερο, δυνατότερο και παραμετροποιήσιμο παίρνεις android. Έναν τέτοιο χρήστη δεν τον ενδιαφέρει αν είναι πλαστικό, πήλινο ή whatever καθώς δεν επηρεάζει τη λειτουργία του κινητού. Σαφέστατα, πρέπει να καλύπτει κάποια σχεδιαστικά πρότυπα αλλά κακά τα ψέματα, σε γενικές γραμμές είναι όλα ίδια.
Θελω να μου πεις τι ξερεις απο παραμετροποιηση ενος iphone.
Και εκτος αυτου, απο ποτε ενα προϊον ειναι καλυτερο αν ειναι περισσοτερο παραμετροποιησιμο;
Μου θυμισες φαση: "Σου πουλαω φιλε την veyron μου γιατι δεν ειναι τοσο παραμετροποιησιμη οσο το peugeot 106, κι εγω θελω να το κανω τουμπανο το εργαλειο ναουμ με τουρμπινες,εγκεφαλους τρελους και εξατμιση ΝΑ με το συμπαθειο."
Nαι το android ειναι πιο ανοιχτο λογισμικο, πιο παραμετροτετοιο, δεν το κανει και καλυτερο ομως. Αξια θαυμασμου ομως ειναι η εξελιξη του και το πιστευω πως σε λιγο καιρο ισως ξεπερασει το ios.
@Zgin, γιατί το σκυλομετάνοιωσε ο φίλος σου
Διοτι ξενερωσε απο τα κρασαρισματα που ειχε τοτε το εργαλειο του.
Αλλα και απο προσωπικη εμπειρια απογοητευτηκα απο το anroid σε ταμπλετοειδη λειτουργια ομως. Eσκασα 500 ευρωπουλα για το motorola xoom (android 3.2) για το οποιο ειχα κανει αρκετη ερευνα πριν το αγορασω σε διαφορα φορουμς ελληνικα και μη, με τους περισσοτερους να μου προτεινουν το ipad αλλα εγω εκειιιι, ηθελα καλη καμερα με φλας, γι'αυτο και πηρα το xoom.
Ε με το που το εβαλα μπρος, τοσα κρασαρισματα δεν ειχε ουτε ο lod_dj στα βαρελια της crash.
Mεσα σε μια εβδομαδα το πουλησα και πηρα το ipad 2 (άλλα επιπεδα προσφυσης) που ειναι ζητημα να εχει κολλησει 2-3 φορες μετα απο παραμετροτετοιες που του εκανα.
Θεωρω πως σε θεμα λογισμικου και σταθεροτητας, τα iphone ειναι πολυ μπροστα. Μακαρι ομως να ηταν και σε θεμα hardware τοσο μπροστα οσο πολλες android συσκευες.
Apopsi mou...