Γεια σας παιδες, ειμαι καινουργιος στο forum...Παιζω ομως αρκετα χρονια μεσα στον 222 με το ονομα AddiLoXz για οσους με ξερουν....
Παιζω εδω και 3 χρονια Cod4 ONLINE με το ιδιο pc και ολα κομπλε...
Πριν απο κανα 2 μερες εκανα format το pc μου φορωντας τα ιδια (αυθεντικα) windows vista 32-bit και παρουσιαστηκε το εξης προβλημα:
Εχω lag οταν παιζω, απο 250fps σταθερα κατεβαινουν στα 230fps με την μια και ξανανεβαινουν, μπορει να μην ειναι πολλα τα fps που κατεβαινουν αλλα ακομη και τοσο ,επειδη κατεβαινουν γρηγορα με κολλαει και αν εκεινη την ωρα θελω να πυροβολησω καποιον το χανω.Ειναι κατι σαν το γνωστο "PB LAG" αλλα δεν πρεπει να ειναι αυτο γιατι εκει κατεβαινουν περισσοτερο τα FPS και δεν κραταει καθ ολη την διαρκεια του παιχνιδιου οπως εμενα...Ειναι πολυ σπαστικο γιατι προσπαθω να παιξω το παιχνιδι σε μεγαλο επιπεδο και ετσι δεν μπορω να το κανω..
Εχω προσπαθησει τα παρακατω αλλα τιποτα:
1)Format με αλλα windows 7 64bit αλλα και με τα ιδια 2 φορες.
2)Reinstall το παιχνιδι.
3)Reinstall το PB.
4)Θερμοκρασιες τσεκαρα ειναι ακριβως οπως ητανε πριν το φορματ, καλες για καλοκαιρι. GPU: 40 idle - 60 full load (μια ζωη τοσο ειχα καλοκαιρια) CPU: τα ιδια με την GPU.
Να επισημανω σε αυτο το σημειο οτι δεν ειναι θεμα δυνατοτητας του PC γιατι παιζω
με το ιδιο PC το ιδιο παιχνιδι 3 χρονια τωρα και ολα ειναι κομπλε.
PC : Intel Core i7 @ 920 // 9800GT 512MB // 1TB HARD DRIVE // 3GB RAM // 550WAT PSU
Εδωσα οσες περισσοτερες πληροφοριες μπορουσα για να αποφυγω αστοχες ερωτησεις που μονο χρονο θα μας ετρωγαν...
Ευχαριστω εκ των προτερων,
AddiLoXz