Μπορει να ειμαι λιγακι ακυρος με το late reply μου
Φιλε αν δεν το εχεις ηδη λυσει το θεμα
στο cfg σου βαλε
seta com_hunkmegs (αναλογα ποση ram θες.. 1024 2048 κτλπ)
Επισης το εσωτερικο του pc σου να κα8αρισεις τα ανεμιστηρακια ωστε να "αναπνεει" το pc σου
Φιλε μου θα σου εξηγησω τι και πως...Τουλαχιστον αυτην ειναι η πιο λογικη εξηγηση....
Αφου εκανα το πρωτο φορματ, που παρουσιαστηκε και το προβλημα μετα, αμεσως πριν καν κανω install το cod4, ανοιξα το pc μου να το καθαρισω....
Για κακη μου τυχη ομως η μια RAM για καποιο λογο δεν δουλεψε με σκοπο να διαβαζει 2GB το pc αντι για 3GB...
Μολις εκανα το τελευταιο format win7 χ64 ανακαλυψα τυχαια καθως μπηκα πινακα ελεγχου/συστημα οτι στο pc μου δουλευουν μονο τα 2GB και οχι 3GB...
Εδω ειναι ολο το θεμα ομως...Φυσικα ανοιξα αμεσως το pc μου και εβγαλα και ξαναεβαλα της RAM μου...Οταν το ξανανοιξα δουλευανε και τα 3GB αλλα συνεχιζα να
laggarw...Και το γιατι;;; Επειδή οταν εκανα install το cod το pc διαβαζε 2GB RAM, και οπως ητανε λογικο στο cfg στο παραπανω command που μου εδωσες εδινε τα 1024κβ απο τα 2048 που ειχα ολα κ ολα στο pc μου...(οπως ητανε λογικο εδωσε τα μισα)....
Απο τοτε που το αλλαξα χειροκινητα εχωντας πλεον και τα 3GB RAM να δουλεουνε στο pc μου η αληθεια ειναι οτι δεν laggarw(εδω και 2μερες που παιζω δηλαδη).Αυτη ειναι η πιο λογικη εξηγηση που μπορω να δωσω εγω καθως ολα δουλευουνε ρολοι τωρα....
Ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω...
Ευχαριστω ολους σας που προσπαθησατε να με βοηθησετε και εσενα FaDastik που μονο ακυρος δεν ησουνα απο οτι φαίνεται ψηλέ μου!!!