Author Topic: Call of Duty 4 LAG problem!  (Read 11194 times)

dia1995

• Ranked Pubzorz!
  • Gonna Kill Hackers // BMW POWER
Call of Duty 4 LAG problem!
« on: August 25, 2011, 03:18:38 AM »
Γεια σας παιδες, ειμαι καινουργιος στο forum...Παιζω ομως αρκετα χρονια μεσα στον 222 με το ονομα AddiLoXz για οσους με ξερουν....

Παιζω εδω και 3 χρονια Cod4 ONLINE με το ιδιο pc και ολα κομπλε...
Πριν απο κανα 2 μερες εκανα format το pc μου φορωντας τα ιδια (αυθεντικα) windows vista 32-bit και παρουσιαστηκε το εξης προβλημα:
Εχω lag οταν παιζω, απο 250fps σταθερα κατεβαινουν στα 230fps με την μια και ξανανεβαινουν, μπορει να μην ειναι πολλα τα fps που κατεβαινουν αλλα ακομη και τοσο ,επειδη κατεβαινουν γρηγορα με κολλαει και αν εκεινη την ωρα θελω να πυροβολησω καποιον το χανω.Ειναι κατι σαν το γνωστο "PB LAG" αλλα δεν πρεπει να ειναι αυτο γιατι εκει κατεβαινουν περισσοτερο τα FPS και δεν κραταει καθ ολη την διαρκεια του παιχνιδιου οπως εμενα...Ειναι πολυ σπαστικο γιατι προσπαθω να παιξω το παιχνιδι σε μεγαλο επιπεδο και ετσι δεν μπορω να το κανω..
Εχω προσπαθησει τα παρακατω αλλα τιποτα:
1)Format με αλλα windows 7 64bit αλλα και με τα ιδια 2 φορες.
2)Reinstall το παιχνιδι.
3)Reinstall το PB.
4)Θερμοκρασιες τσεκαρα ειναι ακριβως οπως ητανε πριν το φορματ, καλες για καλοκαιρι. GPU: 40 idle - 60 full load (μια ζωη τοσο ειχα καλοκαιρια) CPU: τα ιδια με την GPU.

Να επισημανω σε αυτο το σημειο οτι δεν ειναι θεμα δυνατοτητας του PC γιατι παιζω
με το ιδιο PC το ιδιο παιχνιδι 3 χρονια τωρα και ολα ειναι κομπλε.

PC : Intel Core i7 @ 920 // 9800GT 512MB // 1TB HARD DRIVE // 3GB RAM // 550WAT PSU

Εδωσα οσες περισσοτερες πληροφοριες μπορουσα για να αποφυγω αστοχες ερωτησεις που μονο χρονο θα μας ετρωγαν...

Ευχαριστω εκ των προτερων,
AddiLoXz
Fc Olympiacos
BMW ///M POWER

storm

• DV zombie
Re: Call of Duty 4 LAG problem!
« Reply #1 on: August 25, 2011, 03:14:47 PM »
περιεργο αυτο.... υπαρχει περιπτωση να ευθυνετε η εταιρια του ιντερνετ?? η ειναι καθαρα του υπολογιστη θεμα??
βεβαια μου φαινετε λιγο περιεργο πως εχεις τετοιο τουμπανο επεξεργαστη  με κατα ταλλα 3 γκιγκα ραμ και 550 τροφοδοτικο... πραγματικα δεν χρησιμοποιεις στο επακρον τον επεξεργαστη σου...
τι να σου φιλε.. καλη επιτυχια
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #2 on: August 25, 2011, 03:47:09 PM »
Τέτοια fps drops έχεις μόνο στο cod?

dia1995

• Ranked Pubzorz!
« Reply #3 on: August 26, 2011, 04:25:17 AM »
Φιλαρακι το ξερω οτι δεν χρησιμοποιω σχεδον καθολου τον CPU μου και γενικα ολο το PC μου ειναι μακραν μακρια απο τα maximum requirements του Cod...Αλλα δεν μπορω να καταλαβαι τι εγινε αμεσως μετα απο το format και δεν φτιαχνει με τιποτα......

Sinister  Για να σου πω την αληθεια δεν παιζω κανενα αλλο παιχνιδι, μονο cod και pro στο οποιο εχω κομπλαρισμενα 60fps (Vsync) και ειναι κομπλε...Αν θα μπορουσα να κανω κατι για να διαπιστωσουμε αυτο που θες πες μου...Κανω τα παντα αρκει να φτιαξει το γαμη**νο....
Fc Olympiacos
BMW ///M POWER

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #4 on: August 26, 2011, 06:17:08 AM »
Αν στο κάνει γενικά είναι πιθανό μετά το format να έχει κάποιο IRQ conflict η κάρτα γραφικών σου με κάτι άλλο. Αλλιώς είναι αρκετά πιθανό να είναι pb related, κάτι που δεν ξέρω σίγουρη λύση.

Για αρχή βρες κάποιο άλλο game. Κατέβασε ότι σου κάμει κουκου και try it out.

hIpo

• DEMO UPLOADER!
  • kolasmenos
« Reply #5 on: August 26, 2011, 01:16:11 PM »
me 9800gt den eixes prob se fps ?

dia1995

• Ranked Pubzorz!
« Reply #6 on: August 26, 2011, 03:15:48 PM »
Οκ θα εγκαταστησω το mw2 που ειναι και ποιο βαρυ να δω αν εχω τετοιου ειδους lag.
Οσο για το IRQ Conflict, εχω κανει το pc απο τοτε που το πηρα γυρω στα 20 φορματ, τωρα πως εγινε αυτο; Και επισης οταν εντωπισα το προβλημα με το cod μετα το format ξαναεκανα format αλλες 2 φορες με διαφορετικα windows...Υπαρχει ακομη περιπτωση να εχει γινει IRQ conflict;

Hipo: Μια ζωη ειχα 250 σταθερα λογο του υπολοιπου PC, το μονο που εχω αδυναμο πανω ειναι η καρτα...
Fc Olympiacos
BMW ///M POWER

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #7 on: August 26, 2011, 04:02:23 PM »
To IRQ conflict συνήθως συμβαίνει τυχαία όταν κάνεις αλλαγή hardware ή αν φάει κάνα reset το bios, αλλά επειδή τα windows κάνουν IRQ management μπορεί να τύχει και μετά από format. Βέβαια εφόσον έχεις ήδη κάνει 2-3 format ακόμα δε νομίζω να είναι αυτό.

Το laggometer σου τι κάμει όταν έχεις το fps drop?

hIpo

• DEMO UPLOADER!
  • kolasmenos
« Reply #8 on: August 26, 2011, 04:19:19 PM »
apla me paraksenepse i karta grafinwn tpt perissotero gt egw paizo me 9400gt 512mb k me lowgraf gia 250 stable.

dia1995

• Ranked Pubzorz!
« Reply #9 on: August 26, 2011, 05:25:46 PM »
apla me paraksenepse i karta grafinwn tpt perissotero gt egw paizo me 9400gt 512mb k me lowgraf gia 250 stable.

Και εγω μονο την αναλυση εχω τερμα και τα texture settings τα αλλα ειναι low...Αλλα εγω εχω ι7 920 3gb ram ddr3 και τετοια... ;)
Fc Olympiacos
BMW ///M POWER

dia1995

• Ranked Pubzorz!
« Reply #10 on: August 26, 2011, 05:29:13 PM »
To IRQ conflict συνήθως συμβαίνει τυχαία όταν κάνεις αλλαγή hardware ή αν φάει κάνα reset το bios, αλλά επειδή τα windows κάνουν IRQ management μπορεί να τύχει και μετά από format. Βέβαια εφόσον έχεις ήδη κάνει 2-3 format ακόμα δε νομίζω να είναι αυτό.

Το laggometer σου τι κάμει όταν έχεις το fps drop?

To lagmoteter εχει μια μπλε γραμμη στο πανω μερος του που τρεχει (και πεταγεται και ενα ασπραδακι λγο σε μια στιγμη...δν σβηνει η μπλε γραμμη,απλα μεσα της εχει και μια μικρη ασπρη γραμμη σε ενα σημειο....οχι οταν λαγγαρω,γενικα....
Και μια πρασινη γραμμη κατω μικρη λιγο κυματιστη....δεν φενεται να εχει κοψιματα....
Fc Olympiacos
BMW ///M POWER

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #11 on: August 26, 2011, 06:43:18 PM »
...  ::)

dia1995

• Ranked Pubzorz!
« Reply #12 on: August 27, 2011, 01:58:28 AM »
Οριστε η φωτογραφια φιλε... Αυτα τα μπλε ειναι σαν λωριδα κανονικα μεσα στο game, η φωτο τα βγαζει κομενα σαν τριγωνακια δεν ξερω γιατι...

http://imageshack.us/photo/my-images/28/89350654.jpg/

ΥΓ. Η φωτο τραβηχτηκε λιγο μετα το lagarisma για να δεις την διαφορα, αν υπαρχει...
Fc Olympiacos
BMW ///M POWER

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #13 on: August 27, 2011, 03:53:40 PM »
Ta windows 7 exoun poly kala ergaleia Monitoring Per Application gia RAM usage , Hard Disk Usage, CPU usage, Network Usage .
Ekei an sto kanei syxna tha to afhseis na kanei monitor kai otan sou kanei to drop tha altabareis mia na deis pio application ferete perierga stous parapanw paragontes.

P.S Asxeto allakses 8esh sto PC ? me ethernet eisai syndedemenos me to router H me Wifi ?
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

dia1995

• Ranked Pubzorz!
« Reply #14 on: August 27, 2011, 05:05:48 PM »
Τι εννοεις να δω ποιο φερεται περιεργα;;; τα usage gadgets δειχνουν απλα ποσος χωρος χρησιμοποιειτε....Σαν τι να δω δηλαδη;;

Δεν αλλαξα θεση στο pc ουτε πειραξα τιποτα, με ethernet συνδεομαι οπως παντα...
Fc Olympiacos
BMW ///M POWER