Author Topic: Call of Duty 4 LAG problem!  (Read 11193 times)

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
Re: Call of Duty 4 LAG problem!
« Reply #15 on: August 28, 2011, 05:26:38 PM »

dia1995

• Ranked Pubzorz!
  • Gonna Kill Hackers // BMW POWER
« Reply #16 on: August 29, 2011, 03:28:39 AM »
Ωραια,το βρηκα, τι ακριβως θελετε να σας δειξω απο αυτο ;;;
Fc Olympiacos
BMW ///M POWER

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #17 on: August 29, 2011, 03:36:42 PM »
na deis an th stigmh pou sou kanei to drop ginete afkshmenh xrhsh sygritika me prin kapoiou application pou trexei sto pc sou .
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

dia1995

• Ranked Pubzorz!
« Reply #18 on: August 30, 2011, 06:21:37 PM »
Λοιπον,ανεβαινει λιγο η χρηση της RAM 60% (οπως ειναι λογικο 3GB εχω).Του cpu λιγο και του δικτυου σχεδον καθολου 1-5% :/
Δεν φενεται κατι περιεργο...λετε να ειναι θεμα pb ρε παιδια και το ψαχνουμε τζαμπα;;;; Αλλα ως συνηθως το pb κραταει για λιγο και κατεβαινει μεχρι 100+ ενω αυτο μεχρι 235FPS (αλλα επειδή κατεβαινουν αποτομα εχω lag) :S
Fc Olympiacos
BMW ///M POWER

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #19 on: August 31, 2011, 03:31:48 PM »
Sthn ousia kati kanei halt pithanotata cycles sth cpu sou, kleise OTI extra 3rd party service trexeis me to boot twn windows kathws kai extra applications sto Task Manager .
Kane epanelenxo na deis an to problhma paramenei.

an exeis hax, vgalta too.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #20 on: August 31, 2011, 03:49:40 PM »
an exeis hax, vgalta too.

dia1995
Ranked Pubzorz!

Gonna Kill Hackers // BMW POWER

Α ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΚΕΡΣ ΜΕ ΜΠΕ ΕΜ ΒΕ ΠΑΟΥΕΡ ΠΟΛΥ ΓΑΜΑΪ
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

dia1995

• Ranked Pubzorz!
« Reply #21 on: September 01, 2011, 12:22:05 AM »
Hax δεν παιζουν,το μισω οσο τιποτα αλλο...Αλλα και να σας το λεω το ιδιο ειναι,παλι δεν μπορειτε να ειστε σιγουροι...Τσπ, δεν τα φοραω, και ευχαριστω για τις απαντησεις σας...
Fc Olympiacos
BMW ///M POWER

fadAstik

• 222 HERO!~
« Reply #22 on: September 02, 2011, 01:27:13 AM »
Μπορει να ειμαι λιγακι ακυρος με το late reply μου
Φιλε αν δεν το εχεις ηδη λυσει το θεμα
στο cfg σου βαλε
seta com_hunkmegs (αναλογα ποση ram θες.. 1024 2048 κτλπ)
Επισης το εσωτερικο του pc σου να κα8αρισεις τα ανεμιστηρακια ωστε να "αναπνεει" το pc σου
Refuse.Airborner #VN: de ginete na apofygeis kapoia
Refuse.Airborner #VN: px man
Refuse.Airborner #VN: sthn cros kato a house
Refuse.Airborner #VN: o left diadromos einai silence
Refuse.Airborner #VN: ti tha leme pate mono apo deksia
Refuse.Airborner #VN: ahhahaha
7thG fadasti/<: hahaha ti leeei xD

dia1995

• Ranked Pubzorz!
« Reply #23 on: September 02, 2011, 03:08:23 AM »
1024 ητανε και το εβαλα 2048....3 GB RAM εχω.....
Το pc ειναι καθαρισμενο παντα....
Fc Olympiacos
BMW ///M POWER

dia1995

• Ranked Pubzorz!
« Reply #24 on: September 03, 2011, 04:07:31 AM »
Μπορει να ειμαι λιγακι ακυρος με το late reply μου
Φιλε αν δεν το εχεις ηδη λυσει το θεμα
στο cfg σου βαλε
seta com_hunkmegs (αναλογα ποση ram θες.. 1024 2048 κτλπ)
Επισης το εσωτερικο του pc σου να κα8αρισεις τα ανεμιστηρακια ωστε να "αναπνεει" το pc σου

Φιλε μου θα σου εξηγησω τι και πως...Τουλαχιστον αυτην ειναι η πιο λογικη εξηγηση....

Αφου εκανα το πρωτο φορματ, που παρουσιαστηκε και το προβλημα μετα, αμεσως πριν καν κανω install το cod4, ανοιξα το pc μου να το καθαρισω....
Για κακη μου τυχη ομως η μια RAM για καποιο λογο δεν δουλεψε με σκοπο να διαβαζει 2GB το pc αντι για 3GB...
Μολις εκανα το τελευταιο format win7 χ64  ανακαλυψα τυχαια καθως μπηκα πινακα ελεγχου/συστημα οτι στο pc μου δουλευουν μονο τα 2GB και οχι 3GB...
Εδω ειναι ολο το θεμα ομως...Φυσικα ανοιξα αμεσως το pc μου και εβγαλα και ξαναεβαλα της RAM μου...Οταν το ξανανοιξα δουλευανε και τα 3GB αλλα συνεχιζα να laggarw...Και το γιατι;;; Επειδή οταν εκανα install το cod το pc διαβαζε 2GB RAM, και οπως ητανε λογικο στο cfg στο παραπανω command που μου εδωσες εδινε τα 1024κβ απο τα 2048 που ειχα ολα κ ολα στο pc μου...(οπως ητανε λογικο εδωσε τα μισα)....
Απο τοτε που το αλλαξα χειροκινητα εχωντας πλεον και τα 3GB RAM να δουλεουνε στο pc μου η αληθεια ειναι οτι δεν laggarw(εδω και 2μερες που παιζω δηλαδη).Αυτη ειναι η πιο λογικη εξηγηση που μπορω να δωσω εγω καθως ολα δουλευουνε ρολοι τωρα....
Ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω...

Ευχαριστω ολους σας που προσπαθησατε να με βοηθησετε και εσενα FaDastik που μονο ακυρος δεν ησουνα απο οτι φαίνεται ψηλέ μου!!!
« Last Edit: September 03, 2011, 04:17:25 AM by dia1995 »
Fc Olympiacos
BMW ///M POWER

dia1995

• Ranked Pubzorz!
« Reply #25 on: September 06, 2011, 05:01:43 PM »
Τελικα ακυρο και το παραπανω  :/ , το lag ξαναπαρουσιαστηκε σημερα το μεσημερι....Δεν ξερω τι αλλο να κανω και τι να πω....
Τελευταία μου ελπιδα ισως να φτεει η καρτα γραφικων επηδει ανεβαζει θερμοκρασια....
Οταν ειμαι idle εχει 48-50 και full load 60-65 (νομιζω παντως πως αυτη η θερμοκρασια σε Full Load για καλοκαιρι ειναι οκ αλλα απο την αλλη δεν ειμαι και σιγουρος). Το λεω γιατι χθες το βραδυ που ειχε κ λιγο κρυο ειτανε κομπλε, σημερα το μεσημερι που εφτασε 35 βαθμους ειχα παλι lag....Ισως αυτο που λεω ειναι τελειως αστοχο, δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω για ενα τετοιου ειδους lag....
Το lagometer μου δειχνει αυτο http://imageshack.us/f/832/98955013.png  Η φωτο ειναι τραβηγμενη μετα το lag ακριβως!
Ενω σε μερικους servers απλα η πρασινη γραμμη ειναι λιγο πιο χοντρη και εχει ενα μικρο κοψημο αμεσως μετα το lag.

PS. Σκεφτηκα να το παω στο πλαισιο οσο εχει ακομη εγγυηση αλλα τι να  τους πω....Για αυτο το μικρο lag που το κανει και οποτε θυμαται;;; Και σιγα να μην το καταλαβουνε κιολας.......
Fc Olympiacos
BMW ///M POWER

storm

• DV zombie
« Reply #26 on: September 06, 2011, 05:31:58 PM »
πεστους πως η καρτα γραφικων για καποιο λογο ανεβαζει θερμοκρασια και ειτε θες επιδιορθωση ειτε αλλαγη....
και μην ψαρωσεις αν σου πουν πως δεν μπορουν να κανουν κατι πεστους πως θελεις εγραφως την αδυναμια επιδορθωσης η αλλαγης για να κανεις καταγγελια στον συνηγορο του πολιτη.. η καπως ετσι.. θα σοβαρευτουν και το πιο πιθανο ειναι ειτε η επιδιορθωση ειτε η αλλαγη!  ;)
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

dia1995

• Ranked Pubzorz!
« Reply #27 on: September 07, 2011, 12:14:28 AM »
Αυτο το λες λογω των θερμοκρασιων ή λογω του lagometrou που ειδες;;;
Δεν ξερω ρε παιδια...Επαιζα και τωρα το βραδυ που εχει λιγο κρυο, 60 βαθμους επιανε παλι, αλλα δεν κολουσε....πως γινεται αυτο δεν ξερω...Εχω σηκωσει τα χερια ψηλα....Οσο για το αν παω πλαισιο,δεν θελω να παω ετσι στο ακυρο γιατι ειναι μια διαδικασια για μενα.....Θελω να δω πρωτα αν οντως φτεει κατι απο το συστημα (cpu.gpu.ram etc).Με καποια test που ξερετε ισως ή οτιδηποτε!
Fc Olympiacos
BMW ///M POWER

Pigmalion

• Ranked Pubzorz!
  • ax!mou aresei!
« Reply #28 on: September 08, 2011, 04:09:32 PM »
file dia na pezeis 5-6 to proi me ligo anoikto parathiro(isa isa e) kai tha ftiaksei
mh!ponao..

dia1995

• Ranked Pubzorz!
« Reply #29 on: September 08, 2011, 04:20:01 PM »
χαχαχα.... ναι αλλα δεν μου λετε να ξερω αν οντως φενονται περιεργες οι θερμοκρασιες για να μπορεσω να κανω κατι...π.χ να βαλω καινούρια θερμοαγωγιμη και τετοια....
Fc Olympiacos
BMW ///M POWER