Author Topic: Περί κατάργησης πανεπιστημιακού ασύλου...  (Read 22877 times)

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
Ποιος ο λογος να ανοιξεις τοπικ;
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

seXtas

• DEMO UPLOADER!
Των μικροαστών το πνεύμα διέβρωσε την πατρίδα
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

zGIN♂

• DV zombie
Εκλασα μολις

seXtas

• DEMO UPLOADER!
egw ftaiw vre malaka pou eida oti to topic sou eixe 0 replies k eipa na to kanw hot.. xese

zGIN♂

• DV zombie
egw ftaiw vre malaka pou eida oti to topic sou eixe 0 replies k eipa na to kanw hot.. xese
xD thanks!

seXtas

• DEMO UPLOADER!
tpt re afou ksereis oti se sumpa8w.. telospantwn epeidi vlepw oti eisai paidi me "anusixies" (kai den to lew eirwnika) exw 2 8emata na sou protinw ws new topics.. 1. gia tin opadiki via (me aformi auto pou egine sto irakleio) alla topic MONO gi auto kai  2. gia tin katargisi tou asulou k tis foititkes antidraseis FILIA
« Last Edit: September 05, 2011, 05:35:33 PM by seXtas »

zGIN♂

• DV zombie

future

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
  • Just An Immature
tpt re afou ksereis oti se sumpa8w.. telospantwn epeidi vlepw oti eisai paidi me "anusixies" (kai den to lew eirwnika) exw 2 8emata na sou protinw ws new topics.. 1. gia tin opadiki via (me aformi auto pou egine sto irakleio) alla topic MONO gi auto kai  2. gia tin katargisi tou asulou k tis foititkes antidraseis FILIA

Η οπαδική βία δε πρόκειτε να περιοριστεί αν δε πάρουν κάποιοι δραστικά μέτρα πχ. όπως έγινε στην Αγγλία.. Αυτό που έγινε στο Ηράκλειο χθές γίνεται καθημερινά στην Αθήνα εδώ και καιρό..

Όσο για το άσυλο.. ΝΑΙ να καταργηθεί...
« Last Edit: September 05, 2011, 07:25:30 PM by future »
"ΕΒΩ ΓΙΝΕΙ-ΧΑΛΙΑΔΑ ΤΑΤΛΕΜΕ ΑΥΛΙΟ" smsed by stam

seXtas

• DEMO UPLOADER!

Όσο για το άσυλο.. ΝΑΙ να καταργηθεί...
exeis spoudasei se dhmosio panepistimio??

future

• DEMO UPLOADER!
  • Just An Immature

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
Καλά, φούτερ, απαράδεκτος. Δεν περίμενα τέτοια μπαρούφα από σένα...
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
ye
ama plhrwnei h mama kai o mpampas kala einai...gia autous pou ta vgazoun tsima tsima omws? fo...

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

future

• DEMO UPLOADER!
  • Just An Immature
ama plhrwnei h mama kai o mpampas kala einai...gia autous pou ta vgazoun tsima tsima omws? fo...

Που κολλάει αυτό τώρα; Μην πετάς άκυρες κοτσάνες, απλά για να κάνεις ένα ηλίθιο reply..

Καλά, φούτερ, απαράδεκτος. Δεν περίμενα τέτοια μπαρούφα από σένα...

Δεν είναι μπαρούφα.. Μπαρούφα είναι που με κράζεις, χωρίς να ξέρεις με τι σκεπτικό κάνω ένα τέτοιο reply  >:( .. Τέσπα, επειδή πάω για ένα game θα απαντήσω Later..

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
waiting for a reply.

Μπαρούφα, επίσης, είναι να κάνεις ένα τέτοιο reply, ανεξαρτήτως σκεπτικού, όπως επίσης και να κάνεις ένα τέτοιο reply, χωρίς να αναπτύξεις το σκεπτικό σου, απαιτώντας σεβασμό στο σκεπτικό αυτό.

Ο λόγος που σε κράζω είναι προφανής: σε έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση για να διαβάζω τέτοια πράγματα... :-Δ
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day