a) Κανένα λάθος, ξέρω πολύ καλά τι λέω. Search better.
b) Πες μας ότι νιώθεις απειλή στο ΕΜΠ, Κάφρε.
c) Δεν είναι επιχείρημα αυτό, είμαι ξεκάθαρος ως προς την ευθύνη που θα 'πρεπε να έχουμε εμείς, ως φοιτητές, απέναντι στο άσυλο και το πανεπιστήμιό μας γενικότερα. Άσχετο, αλλά πλήρωσες και συ και η οικογένειά σου και όλοι μας για να σπουδάζουμε, μέσω των ολοένα αυξανόμενων φόρων, κάτι που αυτοί ξεχνάνε σιγά σιγά, κόβοντας χρηματοδοτήσεις, συγγράμματα, > ν+2 φοιτητές. Όπως ακριβώς έχουμε πληρώσει και για τα βιβλία της αδερφής μου που μπαίνει λύκειο και θα δουλεύει με CD και φωτοτυπίες, ΑΝ οι σχολικές επιτροπές χέσουν χρυσό.
d) Νόμιζα ότι είχαμε τη δυνατότητα να αναφέρουμε παραδείγματα (όπως έκανες και συ) στη συζήτηση, και σκέφτηκα να δώσω ένα σχετικά με τις διαθέσεις και προθέσεις της αστυνομίας, στην έμμεση ερώτηση του κοσμά "τι νομίζεις ότι θα κάνει η αστυνομία αν μπει μέσα". Μην αρχίζετε, λοιπόν, και οι δύο τα αποπροσανατολιστικά "δεν έχει σχέση αυτό που λες", χάνετε τη μπάλα και το όποιο δίκιο έχετε. Με μένα μιλάτε, όχι με κανά χαξόρι, μην εκμηδενίζετε τα λεγόμενά μου...
e) Περίεργο... Εγώ θυμάμαι, προ καταλήψεων, έναν νόμο πλαίσιο με [πιστωτικές, ν+2, πειθαρχικά] και παράλληλη αναθεώρηση του άρθρου 16 για την ιδιωτική Παιδεία. Μετά θυμάμαι καταλήψεις ένα χρόνο ολόκληρο και απ' όλα αυτά έμεινε το [2ν], που, αν δεν είχε γίνει, θα είχες διαγραφεί τώρα, Λευτέρη. Επίσης, θυμάμαι τη Γιαννάκου να λέει πολύ πρόσφατα ότι "το να ψηφίσεις ένα νόμο για την Παιδεία είναι εύκολο, το στοίχημα είναι να εφαρμοστεί". Άρα, ναι, η αντίδραση φέρνει αποτελέσματα και τα θυμάμαι πολύ, πολύ, πολύ καλά.
Η δε λογική σου που απορρέει από το τελευταίο θα μπορούσε να είναι "ε αφού δεν εφαρμόζεται κάτι, δε γαμιέται; ας ψηφιστεί", το οποίο για προφανείς λόγους θεωρώ λάθος.
Τέλος πάντων, εγώ τελείωσα με τη συζήτηση, it's up to you να σκεφτείτε κάποια πράγματα. Στην τελική, δεν το βρίσκω fair να μπω καν στη λογική να πείσω τους στοχευμένους από το νέο νόμο ως αιώνιους φοιτητές εδώ μέσα για την επιθετική και αναχρονιστική φύση αυτού του ή του προηγούμενου νόμου.