den katalavate den pirazei omos
ennoeite gia to cod to lew.
vlepo forum na lete gia auta kai 1 swsto team den iparxei elliniko pou na exei diarkia pano apo mina
pub kai wannabjeHHH
ps: den einai game einai lifestyle
Εχω εγω μια. Απο το 2010 Αυγουστο ειναι η clan μπορεις να δεις τα matches..Γυρω στο 1200-1250 ολα τα ladders,και αυτο γιατι ειτε βρισκουμε haxorades ή απλα για εκει ειναι το skill μας...Παντως σημασια πιστευω πως εχει αυτο που προανεφερες,να εχεις καιρο μια clan και να την συντηρεις με pure skill....Βεβαια εγω (leader) και οι συμπαικτες μου δεν πολυασχολουμαστε με το community καλος ή κακος....
Οσο για τον Zycod...Μπορω να πω πως σε καταλαβαινω πολυ τρελα γιατι μολις ειχα ξεκινησει το cod ημουνα σε μια sniper clan στο 1.0 και εκει τα παιδια ητανε Γερμανοι και Αμερικανοι...Μια μερα ανεφερα την φραση "hi Hitler" για πλακα επειδη ελεγαν ολοι hi.....Με εβγαλαν απο την clan για αυτο τον λογο (ητανε τοσο ακραιο για αυτους καθως Γερμανοι) και παρο ολο που προσπαθησα να τους πεισω για ποιο λογο το ειπα δεν αλλαζαν γνωμη για εμενα....Εκεινη την στιγμη ενιωσα ακριβως οπως νιωθεις εσυ τωρα...Ελεγα να σταματησω το Cod και τετοια ,δεν ειχε νοημα αλλο πια για εμενα....
Αλλα μετα απο λιγο καιρο ξεκινησα 1.7 με promod και τετοια και μια καινουργια σελιδα ανοιξα στην online ζωη μου με καθαρο μητρωο και φυσικα προσεχοντας τι λεω και τι κανω....
Απο εμενα 2 πραγματα...1) Μπραβο σου που το παραδεχτηκες και το ανεφερες στο community σε ενα σοβαρο thread και δεν προσπαθησες να καλυφτεις και να τα μασησεις χωρις να υπαρχει λογος....Αυτο σημαινει παρα πολλα για εμενα τουλαχιστον που δεν ειμαι nerdas και καταλαβαινω 5 πραγματα.
2)Συνεχισε να παιζεις, να εισαι αυτος που ολοι γνωριζανε, και οταν θα ερθει η ωρα για το επομενο lan, πηγεναι και απεδειξε ποσο καλος εισαι και χωρις το wh...
Και εγω εχω ξενερωσει με τα κολοhaxoria στο cb που παιζω, αλλα εχω μεσα στο μυαλο μου τι μπορει να γινει αν αγορασω wh, για αυτο και δεν το κανω....ωρες ωρες σε καποια cb που βλεπω να τα φορανε και ειναι σιγουρο και δεν μπορω να κανω τπτ, το εχω πει χιαλιαδες φορες " ΕΡΕ ΓΑΜ* ΤΗΝ ΠΟΥΤΑ** ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ WH ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ OBVIOUS ΣΤΑ @@ ΜΟΥ" αλλα δεν το κανω γτ δεν εχει νοημα...
Αυτα απο εμενα,και αν το αγαπας οντως τοσο πολυ, κανε αυτο που σου ειπα....γιατι σε καταλαβαινω, απλα και μονο για αυτο!
Καλυ τυχη φιλε!
PS. Pancy εσυ εχεις παιξει μαζι μας κανα δυο φορες και μας νικησες οπως ητανε λογικο....
Δεν πιστευω να μου πεις οτι την κραταμε με hack...νομιζω τα θυμασαι τα παιχνιδια....
PS2. Τα συγχαρητιρια μου που μιλησες κατ αυτον τον τροπο!!!
PS3. Toulour γινε ανθρωπος αδερφε μου...Δεν ειναι το καλυτερο πραγμα να αντιδρας παντου κατ αυτον τον τροπο....Σε οσες διαμαχες σε θυμαμαι,ετσι παντα....ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ!