Storm: οπως και να εχει peace. οσο για την κοινοτητα μας.. ναι ισως πηγαινει κατα διαολου ισως ομως ξεκαθαριζει και η κατασταση και φευγει η σαπιλα!
Πριν καμια βδομαδα,εγω ο γκρικι ο ρ34 και ο πανισερ παιξαμε ενα pcw εναντιον των 7thGeneration,την ομαδα του βερσουζ και του στορμ.Το παιχνιδι πηγαινε καλα,ημασταν μπροστα στο σκορ,και ισως αυτο εκνευρισε εναν παιχτη της αντιπαλης ομαδας ο οποιος ειρωνικα ρωτησε τον ρ34 αν σκεφτηκε πολλη ωρα το ονομα του.Ο ρ34 (λανθασμενα) του ειπε ρτμσ και τοτε αρχισε ενα φλαμε αναμεσα σε καποια ατομα απο τις 2 ομαδες.Εγω και καποιοι αλλοι φωναζαμε για ηρεμια κλπ.Αργοτερα ρωτησα τι ειναι το 7thG και η απαντηση που πηρα ηταν "πουτσα στον κωλο σου".Ο βερσουζ ελεγε πως το κομμιουνιτι ειναι μια κλικα που ολοι γλειφουμε το κωλοτρυπιδι του γιουνικ,κατι το οποιο υποστηριξε και ο στορμ.Επισης μου παν οτι ειμαι ενα τιποτα,οταν σαν τεαμ δεν εχουν κανει τιποτα μπροστα σε αυτα που καναν οι punx π.χ. ,εκτος απο τις κλασικες καραμελες περι no life και τετοια.
Ο λογος που το εγραψα αυτο δεν ηταν για να καταγγειλω αυτο το pcw,αλλα την συμπεριφορα των νεων παιχτων.Δεν ειμαστε κλικα,ειμαστε απλα καποια ατομα που σεβονται ο ενας τον αλλον.Οταν εισαι νεος καπου πρεπει να εχεις σεβασμο στους παλαιοτερους.Ετσι θα κερδισεις κι εσυ σεβασμο σαν ατομο.Δεν μετραει το σκιλλ εδω,αλλα η συμπεριφορα.Ημασταν κι εμεις καποτε newbies εδω,δεν μπηκαμε ομως με το υφακι "ηρθαμε να γαμησουμε",και για αυτο γιναμε φιλοι με ολους. Το ζητουμενο για τις νεες ομαδες ειναι να σεβαστουν αυτους που εχουν παραπανω γνωση,κι ετσι θα λαβουν μονο θετικα στοιχεια.
Υ.Γ μην μου γραψει κανεις καμια παπαρα για το pcw.Ηταν παραδειγμα.Επισης εγω και ο ελμντ εχουμε φαει απειρα ban στον 222,δεν φλαμαραμε ομως κανενα και παραμενουμε φιλοι με ολους.