Author Topic: Modern Warfare 3  (Read 26508 times)

RoachXz

• 222 HERO!~
Modern Warfare 3
« on: September 02, 2011, 08:38:49 PM »
<3
Call of Duty: Modern Warfare 3 - Multiplayer World Premiere.
« Last Edit: October 08, 2011, 11:05:15 AM by RoachXz »

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
Re: MW3(2.5) MP Trailer
« Reply #1 on: September 02, 2011, 09:39:16 PM »
Λεπτομέρεια: Η κίνηση των χαρακτήρων όταν δέχονται damage έχει μείνει ίδια από το MW1...

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #2 on: September 02, 2011, 09:47:11 PM »
Ποπο αυτά τα trailer που δεν δείχνουν κανονικό gameplay μου ανεβάζουν την πίεση.

Το cod από το 4, βγάζει reskin το ίδιο game κάθε χρόνο + new airstrikes.

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #3 on: September 02, 2011, 09:51:00 PM »
lol @ lee enfield sound

Hazard

• DEMO UPLOADER!
  • why not
« Reply #4 on: September 02, 2011, 10:06:59 PM »
Ναι, άλλος ένας clueless hater μας έλειπε. θυμώνω πραγματικά με τέτοια αβάσιστα σχόλεια του τύπου "OMG PO RE FILE TI APOTIXIA TI FAIL COD4 4 EVER ETSI KI AS PAIZO ME HAXORIA RE OMG". Νίωστο λίγο σε παρακαλώ. Τι το κακό δηλαδή είχε αυτό το video? Πρώτον, εφόσον άκουσα gun sound από R700 ή M40A3 εγώ είμαι σχεδόν καλυμένος από όπλα (διότι μόνο αυτό είχε μείνει not confirmed, ak, aku και ump το είχαν πει από την αρχή ότι θα τα έχουν μέσα). Δεύτερον, η τρίτη πίστα που έδειξε μου φάνηκε φοβερή για SnD. Είχε πολλά σποτάκια, ήταν καλοφτιαγμένη (από όσο μπόρεσα να διακρίνω). Από gamesense τώρα, είναι το standard της infinity ward που έχει κάνει χιλιάδες gamers να ξεκινήσουν call of duty. Απλό και διασκεδαστικό, τα gunsounds ήταν πολυ καλοφτιαγμένα, τα όπλα χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές (τουλάχιστον όσα έδειξε) από τους προκατώχους του. Αν είχες μυαλό να σκεφτείς, θα μπορούσες επίσης να καταλάβεις ότι το game ενοείτε ότι θα έχει competitive standards. Με CS:GO και bf3 να τους περιμένουν στη γωνία, ήδη ανακοίνωσαν dedicated servers, όπου θα μπορούν να γίνονται hosted από τον καθένα (airborner ψήσε battlenet). Eίμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα ανακοινωθεί και console, τώρα για modtools δε ξέρω και δε με νοιάζει να σου πω την αλήθεια. Τι παραπάνω μπορεί να θέλεις για να το παίξεις? Να σε πληρώνουν και από πάνω?

@dfk: Έχουνε βρεί την συνταγή της επιτυχίας μου φαίνετε, για αυτό δεν πειράζουν πολλά από τα συνηθισμένα και αγαπημένα στους cod players. Το battlefield πάλι, δεν έχει καταφέρει κάτι τέτοιο, και ψάχνετε συνεχώς.

Πέραν αυτού

Ειλικρινά αυτό που με αιδιάζει όμως είναι τα trolls του bf, που γαμάνε οποιοδήποτε video βγαίνει στο youtube για MW3. Πραγματικά τώρα, το bf μου θυμίζει μαθηματικά κατεύθυνσης 3ης λυκείου. Περιπλανιέσε, παίρνεις kill μια φορά στα 5 λεπτά, γυρίζεις forever alone στα σοκάκια μιας map που αν είσαι νέος στο bf άνετα χάνεσε. Honestly, όσο και να κράζετε, όσο και να βαράτε το κώλο σας κάτω πάλι στο youtube της πουτάνας απο CoD movies θα γίνετε, και από πωλήσεις πάλι παπάρια μπλε θα κάνετε σε σύγκριση με το MW3. Γιατί? Γιατί το game είναι απλό, ευχάριστο και γρήγορο. Κάτι στο οποίο το bf έχει αποτύχει παταγωδώς (έχω παίξει πολλές φορές bf btw, δεν είμαι clueless).
« Last Edit: September 02, 2011, 10:11:08 PM by Hazard »

RoachXz

• 222 HERO!~
« Reply #5 on: September 02, 2011, 10:43:00 PM »
Re file hazard dn eimai kanas clueless hater ktlp apla exw nevrasei epd to game einai recycled apo cod4 k mw2..
Pezw mw2 1 xrono twra k se competitive epipedo(ESL ktlp) kai vlepontas to vid niw9w les k imoun beta tester ena xrono k me e3orgizei arketa...
giafto h activision dn 9a parei dekara apo emena toulaxiston mexri na dw oti to game a3izei to 60arikaki tou

Hazard

• DEMO UPLOADER!
  • why not
« Reply #6 on: September 02, 2011, 10:47:37 PM »
i'll tell you what, το gamesense σου σε competitive επίπεδο δεν θα αλλάζε όσες αλλαγές και να του έκαναν. Δες εδώ

(-) Καλύτερα γραφικά? Σιγουρα θα τα μείωνες για να πάρεις μερικά extra fps.
(-) New killstreaks? Δεν έχουν καμία θέση σε competitive επίπεδο.
(-) Νew hardware? Επίσης καμία θέση σε competitive επίπεδο.

Αll in all, το mw3 θα είναι σίγουρα καλύτερο από τη παπαριά που παίζεις. ΜΗΝ κρίνεις πριν το παίξεις, μην κράζεις όταν δεν το χεις ψάξει. είναι ηλίθιο.

RoachXz

• 222 HERO!~
« Reply #7 on: September 02, 2011, 11:01:50 PM »
Panta pezw me all full grafika gt 9elw na apolamvanw to game afou exw kalo hardware.....
To 9emataki me to mw3 to exw psa3ei exw tsakw9ei agria me filous gt nomiza oti to mw3 9a ekane thn diafora apo to fail black ops kai to non server mw2(to opoio dn me enoxlise arketa) alla vlepontas oti anakiklwnei ta 2 prohgoumena mw me to stilaki "9a ftia3oume ena game to opoio 9a exei thn idia iw4 graphics engine ligo veltiomenh idia opla, attachments apo ta prohgoumena mw afou efigan sxedon oloi apo IW...kai meta apo ligo kairo enw einai sthn gwnia me to CS kai to BF sou petaei ena a valame k deticated servers" tote nevriazw....
Kai btw to mw2 mia xara game einai to oti dn eixe servers sas xalase? Poli veltiomena grafika apo to cod4 olokairnourgia opla kai osa itan sto 4 ta eixan alla3ei rizika...orea attachments and the list goes on....

Telos pantwn mporei na lew mlkies twra epd me exei enoxlisei lg afto mporei se kana dio wres na lew ti paixnidara einai afth sigourh agora ktlp
« Last Edit: September 02, 2011, 11:06:14 PM by RoachXz »

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #8 on: September 02, 2011, 11:18:56 PM »
MW3 KILL CAM - FIRST EVER

oute 2.5.....

Rookie

• CBWARRIOR.
« Reply #9 on: September 02, 2011, 11:19:34 PM »
Call of Duty XP 2011 - SeaNanners Dominates CTF in Modern Warfare 3 Multiplayer (Dome Map)

0:25 - 1:55 gameplay
---------------------------------
Call of Duty XP 2011 - Sark Dominates Domination in Modern Warfare 3 Multiplayer (Arkaden Map)

0:37 - 2:05 gameplay
---------------------------------
Call of Duty XP 2011 - Modern Warfare 3 Gameplay with Adam Kovic and Matt Dannevik #1 (Village Map)
It's not about the money,it's about sending a message.
Everything burns.

RoachXz

• 222 HERO!~
« Reply #10 on: September 02, 2011, 11:23:12 PM »
Alla3a gnwmh MW3 SAGAPW<3333333333333333

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #11 on: September 03, 2011, 12:43:39 AM »
Τι το κακό δηλαδή είχε αυτό το video?

Το video αυτό δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό multiplayer gameplay footage. Είναι ένα movie, σαν αυτά που κάνετε για τα frags, περισσότερο για το edit και τα effects παρά για την ουσία. Πρακτικά δεν μπορείς να καταλάβεις πολλά για το game (ειδικά αν δεν ξέρεις ήδη τι εστί cod). Γενικά δεν πείθει και, επειδή καλώς ή κακώς, υπάρχει αρνητική άποψη για τα νεότερα cod, δεν βοηθάει να δούμε αν αξίζει το game.

Πρώτον, εφόσον άκουσα gun sound από R700 ή M40A3 εγώ είμαι σχεδόν καλυμένος από όπλα (διότι μόνο αυτό είχε μείνει not confirmed, ak, aku και ump το είχαν πει από την αρχή ότι θα τα έχουν μέσα).

Τρομερό επιχείρημα για την ποιότητα ενός game.

Δεύτερον, η τρίτη πίστα που έδειξε μου φάνηκε φοβερή για SnD. Είχε πολλά σποτάκια, ήταν καλοφτιαγμένη (από όσο μπόρεσα να διακρίνω).

Φαντάζομαι εννοείς μια αραβική style πίστα, με πέτρινα κτήρια κτλ. Τι ακριβώς κατάλαβες όσο αφορά το layout? Αν μπορείς κάνε ενα πρόχειρο σχέδιο της πίστας να δούμε πόσο κοντά θα πέσεις όταν κάνει release.

Αν είχες μυαλό να σκεφτείς, θα μπορούσες επίσης να καταλάβεις ότι το game ενοείτε ότι θα έχει competitive standards. Με CS:GO και bf3 να τους περιμένουν στη γωνία

Δεδομένου οτι κανένα cod από το 4 και μετά δεν είχε competitive standards τί σε κάνει να το πιστεύεις αυτό? Τι θεωρείς competitive standards? Το bf3 κατα 99% δε θα είναι competitive friendly. Άσχετα αν θα προσπαθήσουν πολλοί να το παίξουν σε competitive επίπεδο.

ανακοίνωσαν dedicated servers, όπου θα μπορούν να γίνονται hosted από τον καθένα (airborner ψήσε battlenet). Eίμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα ανακοινωθεί και console, τώρα για modtools δε ξέρω και δε με νοιάζει να σου πω την αλήθεια.

Source για τους free dedicated servers?
Πόσο απόλυτα σίγουρος είσαι για την κονσόλα?
Modtools δε σε νοιάζουν? Δεδομένου οτι χάρη σε mods πέτυχε όσο πέτυχε το 4 και λόγω της απουσίας αυτών απέτυχαν όσο απέτυχαν τα υπόλοιπα θα έπρεπε να σε νοιάζει. Για να μην ανοίξουμε συζήτηση σχετικά με το modding scene και γιατί πρέπει να το υποστηρίζουν οι εταιρίες.

Τι παραπάνω μπορεί να θέλεις για να το παίξεις? Να σε πληρώνουν και από πάνω?

Δεδομένου οτι πρακτικά αγοράζουμε ένα map pack, άντε πες και ένα νέο campaign τι θα έλεγες για αρχή να μην είχε 50-60 euro? Κάποτε το content που αυτοί ονομάζουν games το λέγανε addon ή expansion. Δεν τις πρόλαβατε αυτές τις μέρες.

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #12 on: September 03, 2011, 01:06:40 AM »
Ναι, άλλος ένας clueless hater μας έλειπε. θυμώνω πραγματικά με τέτοια αβάσιστα σχόλεια του τύπου "OMG PO RE FILE TI APOTIXIA TI FAIL COD4 4 EVER ETSI KI AS PAIZO ME HAXORIA RE OMG". Νίωστο λίγο σε παρακαλώ. Τι το κακό δηλαδή είχε αυτό το video? Πρώτον, εφόσον άκουσα gun sound από R700 ή M40A3 εγώ είμαι σχεδόν καλυμένος από όπλα (διότι μόνο αυτό είχε μείνει not confirmed, ak, aku και ump το είχαν πει από την αρχή ότι θα τα έχουν μέσα). Δεύτερον, η τρίτη πίστα που έδειξε μου φάνηκε φοβερή για SnD. Είχε πολλά σποτάκια, ήταν καλοφτιαγμένη (από όσο μπόρεσα να διακρίνω). Από gamesense τώρα, είναι το standard της infinity ward που έχει κάνει χιλιάδες gamers να ξεκινήσουν call of duty. Απλό και διασκεδαστικό, τα gunsounds ήταν πολυ καλοφτιαγμένα, τα όπλα χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές (τουλάχιστον όσα έδειξε) από τους προκατώχους του. Αν είχες μυαλό να σκεφτείς, θα μπορούσες επίσης να καταλάβεις ότι το game ενοείτε ότι θα έχει competitive standards. Με CS:GO και bf3 να τους περιμένουν στη γωνία, ήδη ανακοίνωσαν dedicated servers, όπου θα μπορούν να γίνονται hosted από τον καθένα (airborner ψήσε battlenet). Eίμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα ανακοινωθεί και console, τώρα για modtools δε ξέρω και δε με νοιάζει να σου πω την αλήθεια. Τι παραπάνω μπορεί να θέλεις για να το παίξεις? Να σε πληρώνουν και από πάνω?

Αν και πιθανότατα δεν θα το παίξω το game, θεωρώ απλά πολλά χρήματα τα 50€ για να αγοράσω ένα reskin, με νέα rextures και νέα map. Μακάρι να βγει καλό σαν το CoD4 competitively.

@dfk: Έχουνε βρεί την συνταγή της επιτυχίας μου φαίνετε, για αυτό δεν πειράζουν πολλά από τα συνηθισμένα και αγαπημένα στους cod players. Το battlefield πάλι, δεν έχει καταφέρει κάτι τέτοιο, και ψάχνετε συνεχώς.

Το ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κοινού στο οποίο αρέσει η συνταγή της επιτυχίας που ευαγγελίζεσαι είναι
Αμερικανάκια & κάτοχοι consoles θα έπρεπε να σε προβληματίζει.

Πέραν αυτού

Ειλικρινά αυτό που με αιδιάζει όμως είναι τα trolls του bf, που γαμάνε οποιοδήποτε video βγαίνει στο youtube για MW3. Πραγματικά τώρα, το bf μου θυμίζει μαθηματικά κατεύθυνσης 3ης λυκείου. Περιπλανιέσε, παίρνεις kill μια φορά στα 5 λεπτά, γυρίζεις forever alone στα σοκάκια μιας map που αν είσαι νέος στο bf άνετα χάνεσε. Honestly, όσο και να κράζετε, όσο και να βαράτε το κώλο σας κάτω πάλι στο youtube της πουτάνας απο CoD movies θα γίνετε, και από πωλήσεις πάλι παπάρια μπλε θα κάνετε σε σύγκριση με το MW3. Γιατί? Γιατί το game είναι απλό, ευχάριστο και γρήγορο. Κάτι στο οποίο το bf έχει αποτύχει παταγωδώς (έχω παίξει πολλές φορές bf btw, δεν είμαι clueless).

Και η παραπάνω παράγραφος θα έπρεπε κανονικά να σε προβληματίζει. Εκθειάζεις χαρακτηριστικά του game που το κάνουν ισάξιο του fast food. Αντιθέτως κατηγορείς τα BF επειδή σε κάνουν να σκεφτείς (μαθηματικά κατεύθυνσης 3ης λυκείου).

Εδώ δεν πρόκειται για σύγκριση του BF και του CoD ως franchise. Είναι αρκετά διαφορετικά game για να μπορείς να τα συγκρίνεις. Για μένα το θέμα παραμένει ότι η Activision κοροιδεύει τον κόσμο, γι' αυτό και ανέφερα την ίδια κίνηση των χαρακτήρων.

Edit: Ορκίζομαι ότι δε διάβασα αυτά που έγραψε ο sini πριν απαντήσω. Καταραμένε (:P) με πρόλαβες.
« Last Edit: September 03, 2011, 01:09:00 AM by dfk_7677 »

Hazard

• DEMO UPLOADER!
  • why not
« Reply #13 on: September 03, 2011, 01:24:48 AM »
sini εδώ διάβασα για τα dedicated servers: http://uk.pc.ign.com/articles/118/1188343p1.html

@dfk: να σκεφτώ? ναι...και όταν δεν παίζω competitive? και όταν θέλω απλά να χαλαρώσω παίζοντας το game μου? όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω.

Το ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κοινού στο οποίο αρέσει η συνταγή της επιτυχίας που ευαγγελίζεσαι είναι
Αμερικανάκια & κάτοχοι consoles θα έπρεπε να σε προβληματίζει.

αν δεν άρεζε αυτή η συνταγή της επιτυχίας, κανείς δεν θα έπαιζε το CoD4. Την ίδια συνταγή έχει και αυτό, κι όμως, με τόσα haxόρια, με τόση αθλιότητα και τόσους wnbes παραμένουν CoD4. Σκέψου γιατί.

Και η παραπάνω παράγραφος θα έπρεπε κανονικά να σε προβληματίζει. Εκθειάζεις χαρακτηριστικά του game που το κάνουν ισάξιο του fast food. Αντιθέτως κατηγορείς τα BF επειδή σε κάνουν να σκεφτείς (μαθηματικά κατεύθυνσης 3ης λυκείου).

Εδώ δεν πρόκειται για σύγκριση του BF και του CoD ως franchise. Είναι αρκετά διαφορετικά game για να μπορείς να τα συγκρίνεις. Για μένα το θέμα παραμένει ότι η Activision κοροιδεύει τον κόσμο, γι' αυτό και ανέφερα την ίδια κίνηση των χαρακτήρων.

όλος ο κόσμος τα συγκρίνει φίλτατε, δε το κάνω μόνο εγώ. Απλώς έθεσα τα κύρια χαρακτηριστηκά των 2 παιχνιδιών σε σύγκριση, τίποτα παραπάνω. Συμφωνώ εν μέρει σ'αυτό που λες και εσύ και ο sini στο ότι το mw3 μοιάζει πιο πολύ με dlc παρά με new game, αλλά τα δημοσιεύματα μου λένε άλλα. Διαβάζω ότι θα γίνονται πολλά cups για PC Gamers μέσω CallofDuty Elite, ικανοποιητικά prices (όχι τίποτα παπαρίες για να ξεκλειδώνεις νέα camos). Προσωπικά δε θέλω να παίξω κάτι τελείως καινούργιο, τελείως διαφορετικό με αυτά που έπαιζα πριν. Για αυτό και δεν αντιπαθώ το mw3, seriously ρε guys κανα esl και κανα cb να πηγαίνω θέλω :P

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #14 on: September 03, 2011, 01:33:05 AM »
Call of Duty: Modern Warfare 2 did not have dedicated servers on PC, which caused some controversy a couple years ago. Generally, dedicated servers provide a smoother online experience and allow more players to join a match. Today at Gamescom Activision confirmed that Call of Duty: Modern Warfare 3 will have dedicated servers for the PC version. This is part of an effort to show PC gamers that Activision is serious about the platform.

Πού ακριβώς λέει οτι θα έχει dedicated servers "όπου θα μπορούν να γίνονται hosted από τον καθένα"?