Ναι, άλλος ένας clueless hater μας έλειπε. θυμώνω πραγματικά με τέτοια αβάσιστα σχόλεια του τύπου "OMG PO RE FILE TI APOTIXIA TI FAIL COD4 4 EVER ETSI KI AS PAIZO ME HAXORIA RE OMG". Νίωστο λίγο σε παρακαλώ. Τι το κακό δηλαδή είχε αυτό το video? Πρώτον, εφόσον άκουσα gun sound από R700 ή M40A3 εγώ είμαι σχεδόν καλυμένος από όπλα (διότι μόνο αυτό είχε μείνει not confirmed, ak, aku και ump το είχαν πει από την αρχή ότι θα τα έχουν μέσα). Δεύτερον, η τρίτη πίστα που έδειξε μου φάνηκε φοβερή για SnD. Είχε πολλά σποτάκια, ήταν καλοφτιαγμένη (από όσο μπόρεσα να διακρίνω). Από gamesense τώρα, είναι το standard της infinity ward που έχει κάνει χιλιάδες gamers να ξεκινήσουν call of duty. Απλό και διασκεδαστικό, τα gunsounds ήταν πολυ καλοφτιαγμένα, τα όπλα χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές (τουλάχιστον όσα έδειξε) από τους προκατώχους του. Αν είχες μυαλό να σκεφτείς, θα μπορούσες επίσης να καταλάβεις ότι το game ενοείτε ότι θα έχει competitive standards. Με CS:GO και bf3 να τους περιμένουν στη γωνία, ήδη ανακοίνωσαν dedicated servers, όπου θα μπορούν να γίνονται hosted από τον καθένα (airborner ψήσε battlenet). Eίμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα ανακοινωθεί και console, τώρα για modtools δε ξέρω και δε με νοιάζει να σου πω την αλήθεια. Τι παραπάνω μπορεί να θέλεις για να το παίξεις? Να σε πληρώνουν και από πάνω?
@dfk: Έχουνε βρεί την συνταγή της επιτυχίας μου φαίνετε, για αυτό δεν πειράζουν πολλά από τα συνηθισμένα και αγαπημένα στους cod players. Το battlefield πάλι, δεν έχει καταφέρει κάτι τέτοιο, και ψάχνετε συνεχώς.
Πέραν αυτού
Ειλικρινά αυτό που με αιδιάζει όμως είναι τα trolls του bf, που γαμάνε οποιοδήποτε video βγαίνει στο youtube για MW3. Πραγματικά τώρα, το bf μου θυμίζει μαθηματικά κατεύθυνσης 3ης λυκείου. Περιπλανιέσε, παίρνεις kill μια φορά στα 5 λεπτά, γυρίζεις forever alone στα σοκάκια μιας map που αν είσαι νέος στο bf άνετα χάνεσε. Honestly, όσο και να κράζετε, όσο και να βαράτε το κώλο σας κάτω πάλι στο youtube της πουτάνας απο CoD movies θα γίνετε, και από πωλήσεις πάλι παπάρια μπλε θα κάνετε σε σύγκριση με το MW3. Γιατί? Γιατί το game είναι απλό, ευχάριστο και γρήγορο. Κάτι στο οποίο το bf έχει αποτύχει παταγωδώς (έχω παίξει πολλές φορές bf btw, δεν είμαι clueless).