Author Topic: Modern Warfare 3  (Read 26513 times)

RoachXz

• 222 HERO!~
Re: MW3(2.5) MP Trailer
« Reply #15 on: September 03, 2011, 02:00:43 AM »
nomizw sto twiter tou o 402 exei dilwsei oti ta server files 9a einai public

GOUSIAS1979

• Ranked Pubzorz!
« Reply #16 on: September 03, 2011, 10:24:02 PM »
κατι μου λεει παντως οτι δεν ειναι τα χαξ ο λογος που δεν αφηνουν να σηκωνει ο καθενας σερβερ,ουτε μη χασουν πωλησεις απο πιθανες κοπιες.σε θελουν πελατη στην ελπιδα καθε χρονο.

refleX

• CBWARRIOR.
« Reply #17 on: September 04, 2011, 02:17:41 AM »
pedes mw3=moufa. kai arketoi lene oti to community tu 4 8a paei mw3....

exw vare8ei tipota kenourgio se 8ema competitive gaming apo to cod4!! apo mw2 moni allagi einai ta opla kai ta maps. aparadexto...

battlefield 8a paw to pisteuw. kati diaforetiko kai globally supported. edw to badcompany 2 einai akoma energo san to black ops min leme oti 8eloume...
Mad Gods Black Ops II :D

RoachXz

• 222 HERO!~
« Reply #18 on: September 04, 2011, 02:31:55 AM »
otan akous polla kerasia(BF3) pare mikro kala9i (la9os to eipa xD)

Cgd

• CBWARRIOR.
« Reply #19 on: September 04, 2011, 07:01:31 AM »
Έχουνε βρεί την συνταγή της επιτυχίας μου φαίνετε, για αυτό δεν πειράζουν πολλά από τα συνηθισμένα και αγαπημένα στους CoD players. Το battlefield πάλι, δεν έχει καταφέρει κάτι τέτοιο, και ψάχνετε συνεχώς.
Προσωπικά θέλω να μην πετσοκόβουν ένα παιχνίδι που μου αρέσει για να υπάρχει πρόοδος για χάριν προόδου, όμως δεν μου αρέσει να μου το παρουσιάζουν σαν κάτι καινούργιο - δεν αξίζει τα χρήματα που ζητούν (50-60€) επειδή φαίνεται πως είναι περίπου το ίδιο με π.χ. άλλα όπλα και χάρτες. Ίσως έπρεπε να είναι expansion τα νέα CoD. Ελπίζω να είναι ωραίο, μου άρεσε πολύ όταν ήταν competitive.

Το Battlefield 3 (BF3) φαίνεται πράγματι να είναι καινούργιο ανεξάρτητο παιχνίδι, έχοντας πληθώρα καινούργιων στοιχείων, αλλά και τα καλύτερα στοιχεία από τα 9 Battlefield των τελευταίων 10 χρόνων. Για αυτόν τον λόγο νομίζω πως αξίζει τα χρήματα που ζητούνται.

Πραγματικά τώρα, το bf μου θυμίζει μαθηματικά κατεύθυνσης 3ης λυκείου.
Έχοντας παίξει όλα τα CoD για χρόνια τώρα και competitive, και πολλά Battlefield, αυτό που λες ότι αισθάνεσαι πως είναι πολύπλοκο το είχα νιώσει και εγώ όταν το άρχισα (χρονικά μετά το CoD) μετά όμως κατάλαβα πως ήταν απλά επειδή είχα συνηθίσει το CoD, και μετά από λίγο καιρό δεν το καταλάβαινα καν.

Είναι η γνώμη μου ότι εάν προτιμάς την ομαδικότητα, τότε το Battlefield είναι το παιχνίδι επιλογής και προσφέρει ξεκάθαρα μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών σε σχέση με το CoD (μεγαλύτεροι χάρτες, πληθώρα οχημάτων, κλάσεις, όπλα - τα όπλα όχι τόσο μιας και είναι περίπου ίδια με το CoD, όμως στο BF3 ενδέχεται να περάσει περισσότερο μπροστά το Battlefield: Customisation, Physical Warfare Pack).

Το BF3 φαίνεται πώς έχει στοιχεία για close-up infantry combat σαν το CoD με χάρτες που έχουν πολλούς κλειστούς χώρους κοντά μεταξύ τους και close-up combat όπλα με πολύ καλή αίσθηση, επιπλέον όμως προσφέρει την επιλογή να το πας στο επόμενο επίπεδο, με μεγάλους χάρτες με οχήματα εδάφους και αέρος, και το πακέτο όλα δείχνουν πως έρχεται με άψογα γραφικά και τέλειους ήχους, γνωρίζω προσωπικά 3 άτομα που το έχουν παίξει ήδη και όλοι τους είπαν: "δεν έχω ξαναπαίξει τέτοιο παιχνίδι, θέλω να παίξω κι άλλο...".

Οπότε όχι μόνο έρχεται σε καλύτερη τιμή από το CoD (35€ προπαραγγελία και με δωρεάν το expansion!), αλλά και προσφέρει καθαρά περισσότερα από το CoD... Πέραν αυτών των στοιχείων, θα το έπαιρνα και για να αλλάξω παραστάσεις από τα ίδια του CoD που μου παρουσιάζονται χρόνια τώρα... Έχουμε τώρα και Ελληνική κοινότητα Battlefield πού έκανε μια καλή αρχή, με πολύ positive feedback, οπότε αν όλα πάνε καλά αναμένεται να έχουμε καλές εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα στην Ελλάδα, και ελπίζουμε να δούμε πολλούς από εσάς να παίζετε μαζί μας αυτό το παιχνίδι, που μέχρι τώρα όλα δείχνουν πως θα είναι ξεχωριστό και έντονο. :)
« Last Edit: September 04, 2011, 01:11:12 PM by Cgd »

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #20 on: September 04, 2011, 11:41:56 AM »
Hahaha, SEO cgd is in the house.
sp.encc

Cgd

• CBWARRIOR.
« Reply #21 on: September 04, 2011, 11:44:24 AM »
Hahaha, SEO cgd is in the house.
CEO (Chief executive officer) εννοείς;  ;D

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #22 on: September 04, 2011, 07:01:30 PM »
Nope, CMO ίσως. Ή SEO manager.
sp.encc

Sifter

• DEMO UPLOADER!
  • The Improbability Drive!
« Reply #23 on: September 04, 2011, 09:08:19 PM »
meta to cod 4 ginontai olo kai pio periploka; diafores epiloges gia kill streak diafores epiloges gia vests kai loipa paketa les kai paizeis mmorg pou "ntineis" ton paikti sou

Hazard

• DEMO UPLOADER!
  • why not
« Reply #24 on: September 04, 2011, 09:34:17 PM »
μαλακίες. Το game είναι και θα είναι τελείως εύκολο, τουλάχιστον για άτομα με πλήρως ανεπτηγμένο εγκέφαλο. Εγώ guys ελπίζω να βγει καλό, μπας και ξεκολλήσετε από το CoD4 που για να λέμε και του στραβού το δίκιο, όσα είχε να δώσει τα έδωσε, και πλέον βυθίζετε στο βούρκο με hacking, απίστευτους wnbs και τα λοιπά. Αν βγεί και αυτό κατώτερο των προσδοκειών μου, με άλλα λόγια unplayable στο competitive, έχω φύγει για CS:GO. Δε παλεύετε άλλο η κατάσταση imo.

Sifter

• DEMO UPLOADER!
  • The Improbability Drive!
« Reply #25 on: September 04, 2011, 09:47:04 PM »

AGDSL

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #26 on: September 04, 2011, 10:31:13 PM »
μαλακίες. Το game είναι και θα είναι τελείως εύκολο, τουλάχιστον για άτομα με πλήρως ανεπτηγμένο εγκέφαλο. Εγώ guys ελπίζω να βγει καλό, μπας και ξεκολλήσετε από το CoD4 που για να λέμε και του στραβού το δίκιο, όσα είχε να δώσει τα έδωσε, και πλέον βυθίζετε στο βούρκο με hacking, απίστευτους wnbs και τα λοιπά. Αν βγεί και αυτό κατώτερο των προσδοκειών μου, με άλλα λόγια unplayable στο competitive, έχω φύγει για CS:GO. Δε παλεύετε άλλο η κατάσταση imo.
exo paratirisei oti ta posts sou einai kapos perierga kai akros epikritika pros meli tou community
gia na exoume to kalo erotima hazzard
poios eisai?
isoun enas pouthenas mexri tin stigmi pou piastike i haxoomadoula sou kai mou egines movie editor
kai iporstirizes ton kathe haxora osan dikigoros tou gia ton proimo real vio tou
otan milas gia competitive ti enoeis, pote epaixes se cometitive epipedo?

storm

• DV zombie
« Reply #27 on: September 04, 2011, 10:37:32 PM »
μηπως να μεινουμε καλυτερα στα του παιχνιδιου??? ας μην το πηδηξουμε και αυτο το τοπικ.. παντως και εγω ελπιζω να μπορει να γινει ανταγωνιστικο...

[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

Hazard

• DEMO UPLOADER!
  • why not
« Reply #28 on: September 04, 2011, 10:49:25 PM »
exo paratirisei oti ta posts sou einai kapos perierga kai akros epikritika pros meli tou community
gia na exoume to kalo erotima hazzard
poios eisai?
isoun enas pouthenas mexri tin stigmi pou piastike i haxoomadoula sou kai mou egines movie editor
kai iporstirizes ton kathe haxora osan dikigoros tou gia ton proimo real vio tou

ώπα ώπα, για back off Φίλε, δε με ξέρεις και από χθες.
Από την "haxομαδούλα" μου όπως την αποκαλείς, αποχώρησα ακριβώς επειδή κατάλαβα μερικά πράγματα παραπάνω λίγο καθυστερημένα. Όταν λέω πως το CoD4 βυθίζετε στο βούρκο με hacking, απίστευτους wnbs και τα λοιπά, δε μιλάω σε καμία περίπτωση μόνο για το ελληνικό community. Ποιον ακριβώς έθηξα και παρεξηγήθηκες? Κι αν ενόχλησα κάποιον, ο ίδιος στόμα δεν έχει να ζητήσει το λόγο?

Δεν με ξέρεις, δεν σε ξέρω, από που και ως που βγάζεις συμπεράσματα? Έχω παίξει σε διάφορα oncs, άπειρα cb matches και ολίγον τι blackops στο esl διότι πέρσι (και φέτος ακόμη χειρότερα) δεν είμουν αρκετά active. Σε lan sorry ρε bro που η μάνα μου με γέννησε το 1994 στη Θεσσαλονίκη, και είναι αδύνατο να έρθω σε lan στην άλλη άκρη της Ελλάδας και να φύγω αυθημερόν, από του χρόνου με το καλό θα με δείς σίγουρα.

Εδώ τα χαλάμε φίλτατε. Πραγματικά πιστεύεις ότι έχεις πιάσει το παπά απ'τα αρχίδια που παίζεις CoD4 έτσι? Που κολάει το editing με την όλη φάση? Το edit το γουστάρω, μου αρέσει και γούστο μου και καπέλο μου. Δεν έχω καμία υποχρέωση να απολογηθώ για τα hobbies μου φίλε.

Όσους υποστήριξα, το έκανα επειδή ήτανε για πάνω από χρόνο teammates μου, και αρνώμουν να δεχτώ ότι είχανε φορτώσει τόσο στεγνά. Τώρα σε κάτι τέρμα obvious καταστάσεις (βλέπε craven και houdo) ok το παραδέχομαι είχα λάθος από την αρχή, δεν έπρεπε καν να ασχοληθώ.

poios eisai?

Όνομα: Γιάννης
Επίθετο: Καζάκος
Τόπος Διαμονής: Θεσσαλονίκη.

anything else officer?

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #29 on: September 04, 2011, 11:09:04 PM »
Chill agdsl. Σωστα ειναι αυτα που ειπε και δεν το βρηκα καθολου επικριτικο προς το community το ποστ του. Η πικρη αληθεια ειναι. Δεν εχουμε γεμισει με χαξορια; Δεν εχουμε γεμισει με 15χρονα σκατοπαιδα wannaμπηδες; Και οντως εχει ξενερωσει πολυς κοσμος απο αυτο. Συγκρινε την διαφορα με περσινα απο θεμα onc,lans,esl league κτλπ.