Έχουνε βρεί την συνταγή της επιτυχίας μου φαίνετε, για αυτό δεν πειράζουν πολλά από τα συνηθισμένα και αγαπημένα στους CoD players. Το battlefield πάλι, δεν έχει καταφέρει κάτι τέτοιο, και ψάχνετε συνεχώς.
Προσωπικά θέλω να μην πετσοκόβουν ένα παιχνίδι που μου αρέσει για να υπάρχει πρόοδος για χάριν προόδου, όμως δεν μου αρέσει να μου το παρουσιάζουν σαν κάτι καινούργιο - δεν αξίζει τα χρήματα που ζητούν (50-60€) επειδή φαίνεται πως είναι περίπου το ίδιο με π.χ. άλλα όπλα και χάρτες. Ίσως έπρεπε να είναι expansion τα νέα CoD. Ελπίζω να είναι ωραίο, μου άρεσε πολύ όταν ήταν competitive.
Το Battlefield 3 (BF3) φαίνεται πράγματι να είναι καινούργιο ανεξάρτητο παιχνίδι, έχοντας πληθώρα καινούργιων στοιχείων, αλλά και τα καλύτερα στοιχεία από τα 9 Battlefield των τελευταίων 10 χρόνων. Για αυτόν τον λόγο νομίζω πως αξίζει τα χρήματα που ζητούνται.
Πραγματικά τώρα, το bf μου θυμίζει μαθηματικά κατεύθυνσης 3ης λυκείου.
Έχοντας παίξει όλα τα CoD για χρόνια τώρα και competitive, και πολλά Battlefield, αυτό που λες ότι αισθάνεσαι πως είναι πολύπλοκο το είχα νιώσει και εγώ όταν το άρχισα (χρονικά μετά το CoD) μετά όμως κατάλαβα πως ήταν απλά επειδή είχα συνηθίσει το CoD, και μετά από λίγο καιρό δεν το καταλάβαινα καν.
Είναι η γνώμη μου ότι εάν προτιμάς την ομαδικότητα, τότε το Battlefield είναι το παιχνίδι επιλογής και προσφέρει ξεκάθαρα μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών σε σχέση με το CoD (μεγαλύτεροι χάρτες,
πληθώρα οχημάτων,
κλάσεις, όπλα - τα όπλα όχι τόσο μιας και είναι περίπου ίδια με το CoD, όμως στο BF3 ενδέχεται να περάσει περισσότερο μπροστά το Battlefield:
Customisation,
Physical Warfare Pack).
Το BF3 φαίνεται πώς έχει στοιχεία για close-up infantry combat σαν το CoD με χάρτες που έχουν πολλούς κλειστούς χώρους κοντά μεταξύ τους και close-up combat όπλα με πολύ καλή αίσθηση, επιπλέον όμως προσφέρει την επιλογή να το πας στο επόμενο επίπεδο, με μεγάλους χάρτες με οχήματα εδάφους και αέρος, και το πακέτο όλα δείχνουν πως έρχεται με άψογα γραφικά και τέλειους ήχους, γνωρίζω προσωπικά 3 άτομα που το έχουν παίξει ήδη και όλοι τους είπαν: "δεν έχω ξαναπαίξει τέτοιο παιχνίδι, θέλω να παίξω κι άλλο...".
Οπότε όχι μόνο έρχεται σε καλύτερη τιμή από το CoD (35€
προπαραγγελία και με δωρεάν το expansion!), αλλά και προσφέρει καθαρά περισσότερα από το CoD... Πέραν αυτών των στοιχείων, θα το έπαιρνα και για να αλλάξω παραστάσεις από τα ίδια του CoD που μου παρουσιάζονται χρόνια τώρα... Έχουμε τώρα και
Ελληνική κοινότητα Battlefield πού έκανε μια καλή αρχή, με πολύ positive feedback, οπότε αν όλα πάνε καλά αναμένεται να έχουμε καλές εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα στην Ελλάδα, και ελπίζουμε να δούμε πολλούς από εσάς να παίζετε μαζί μας αυτό το παιχνίδι, που μέχρι τώρα όλα δείχνουν πως θα είναι ξεχωριστό και έντονο.