Author Topic: [HELP] Που είναι τα demos οέο?  (Read 2231 times)

.m0s

• DEMO UPLOADER!
    • hysteria eSports
[HELP] Που είναι τα demos οέο?
« on: September 09, 2011, 03:07:59 AM »
Καλησπέρα  :)

Πριν μια βδομάδα είχα ένα πρόβλημα με το σκληρό μου δίσκο. Συγκεκριμένα δε τον αναγνώριζε το pc. Τέλος πάντων μη τα πολυλογώ άλλαξα δίσκο, έκανα format, όμως από ultimate τα έκανα professional[ ( γιατί βρήκα αυθεντικά)(μαλακία μου αλλά δε πειράζει.) ] (Όλα αυτά τα αναφέρω μήπως φταίει κάτι απο αυτό ) Χθές και σήμερα λοιπόν που ξεκλινησα ξανά έκανα κάτι fragz. Όμως πάς να δω τα demo και πουθενά τα demos. Έκανα Search σε ολόκληρο το pc κτλ. Όμως τίποτα. Αν έχετε καμία ιδέα στο τι φταίει ή στο που μπορεί να έχουν αποθηκευτεί....

Υ.Γ: Όταν ανοίγω το φάκελο του Cod4 και μπαίνω στα mods δε μου έχει το promodlive 211 ;/

Υ.Γ 2 : Μετά το format μόλις πάω να κάνω minimize το callofduty μου κολλάει υπερβολικά πολύ και επίσης αργεί αφάνταστα να φορτώσει τα map. Το έκανα re-install αλλά τίποτα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
« Last Edit: September 09, 2011, 03:11:05 AM by .m0s »
[23:20] REFUSE ZYNGOV  Netcups.gr: AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA :D

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
Re: [HELP] Που είναι τα demos οέο?
« Reply #1 on: September 09, 2011, 03:10:13 AM »
εμενα οταν αργουσε να φορτωσει τα μαπ ηταν επειδη ανεβαζα θερμοκρασιεσ..αλλα ηταν λαπτοπ..αλλα δε νομιζω να βοηθησει

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

.m0s

• DEMO UPLOADER!
    • hysteria eSports
« Reply #2 on: September 09, 2011, 03:12:34 AM »
pff πριν αλλάξω δίσκο δεν αργούσε. Μήπως επειδή από 500gb του έβαλα 1tb αργεί περισσότερο? Πριν δε κολλούσε καθόλου...μόλις άλλαξα δίσκο ΓΑΜΗΘΗΚΕ!
[23:20] REFUSE ZYNGOV  Netcups.gr: AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA :D

$!LeNt

• Klikadwros lvl1
  • DEMO UPLOADER!
  • *
  • "γνταμπίθκε ο γάιδαρος και μι σκαρνάρσε χάμω" ;)
« Reply #3 on: September 09, 2011, 03:23:47 AM »
όταν μπεις στο φάκελο του κοντ πάνω πάνω λέει αρχεία συμβατότητας πάτα εκεί και θα βρεις τα ντεμο και τα σχετικά!

.m0s

• DEMO UPLOADER!
    • hysteria eSports
« Reply #4 on: September 09, 2011, 03:30:18 AM »
όταν μπεις στο φάκελο του κοντ πάνω πάνω λέει αρχεία συμβατότητας πάτα εκεί και θα βρεις τα ντεμο και τα σχετικά!

Ωραίος silent! ευχαριστώ πολύ ρε :)

Lock it <3