ανάλογα με τις απαιτήσεις του καθενός φίλε mos. Εγώ δεν απαιτώ από ένα game να έχει απίστευτα γραφικά (γιατί έτσι κι αλλιώς τα χαμηλώνω για fps), οπότε επικεντρώνομαι σε άλλους τομείς. Το game να είναι καλό, ενδιαφέρον, να έχει καλό gameplay, χωρίς να είναι υπερφορτωμένο, και πάνω απο όλα να έχει τη δυνατότητα να με χαλαρώνει, γιατί αυτό προυποθέτει η λέξη "παιχνίδι":
Το παιχνίδι διαχωρίζεται από το καθήκον και την εργασία. Συνήθως παρουσιάζεται σαν ξεκούραση, γέμισμα του χρόνου τις ελεύθερες ώρες, σαν ξεγνοιασιά και αναψυχή, σα χαλάρωμα.
Πιστέυω ότι εγώ αυτό που έψαχνα το βρήκα, και πρέπει να κάνουν μια συνταρακτική μαλακία για να ξενερώσω και να ξεκινήσω άλλο fps. In conclusion, CoD=win για μένα
Τώρα για competitive, σχεδόν όλα τα CoD είχαν potential να παιχτούν competitive (με αξαίρεση το MW2, άσχετα που αρκετοί το προσπάθησαν). Δεν πιστεύω να μην έχει potential το καινούργιο, μιάς και dedicated servers έχουν ήδη ανακοινωθεί επίσημα απο IW και Activision, και αναμένουμε για modtools. Για bf απ'ότι έχω ακούσει, το παιχνίδι είναι δύσκολο να παιχτεί competitive, αν και το gamesense και τα objectives δεν μοιάζουν με αυτά του CoD.
Πολλοί θα το δοκιμάσουν, θα το προσπαθήσουν, αλλά πάλι στο CoD θα το γυρίσουν πιστεύω.