Σαν υπευθυνος του Netcups Greece θα ηθελα να ευχαριστησω ολο το Cod4 Community για την ανταποκριση που ειχε στο καλεσμα μας και για την συμμετοχη τους στο 1ο Cup. Αυτο μας δινει κουραγιο και για τα επομενα.
Επισης μεγαλες ευχαριστιες στον Presio & Avarish μιας ως επι το πλειστον αυτη τρεξανε το Cup και εμεις (Massive, Zynga, Airborner) λιγο απο τα Battlenet.
Οσο αφορα το Cup σιγουρα δε τρεξανε ολα ρολοι και απο σημερα θα κανουμε την αυτοκριτικη μας με τη βοηθεια τη δικια σας φυσικα ετσι ωστε τα επομενα να ειναι πολυ καλυτερα ποιοτικα.
Εγω προσωπικα στεναχωρηθηκα που δε κατορθωσαμε να κανουμε stream μιας και αυτο θα ηταν το κατι παραπανω για εμας. Επενδυσα πολυ χρονο σε αυτο απο θεμα οργανωσης χωρου, υπολογιστων, cameres κλπ και τελικα μας προδωσε η γραμμη και το προγραμμα.
Ξερετε τι ειναι να εχω φερει το Pc μου ολο, το laptop και να εχω και αλλα 2 Pc εκει ολα στημενα λες και ειμαι η ΕΥΠ και τελικα να μην κατορθωσουμε να κανουμε Stream!!! Απλα Fail....
Τελος παντων next time θα το λυσουμε αν και θα ηθελα απο καποιον ειδικο απο εδω πιθανη βοηθεια αν γινετε.
Τωρα για τους αγωνες, θεωρω οτι σε γενικες γραμμες πηγαμε καλα. Μονο μελανο σημειο καποιες καθυστερησεις και καποια θεματα ανεβασματος demo και Tzac απο αυτους που συμμετειχαν στο Cup απο τα Battlenet. Δυστυχως αυτο δεν ηταν θεμα δικο μας αλλα του μαγαζιου και πως διαχειριζετε τα αρχεια του και που τα αποθηκευει αλλα επερεπε να εχουμε ενημερωσει τους υπολοιπους συμμετεχοντες για αυτα τα θεματα.
Για τους Server μας ενημερωναν οτι ειχαν Lag Spikes ανα περιοδους. Αυτο που διαπιστωσαμε ειναι οτι το Box χρειαζετε extra ram αρα θα λυθει αμεσα αυτο.
Τελος αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο εμενα ειναι να ευχαριστηθηκαν οι ομαδες το Cup οπως και τα παιδια που ειμασταν στα Battlenet μιας και αυτος ειναι ο απωτερος σκοπος.
@Τωρα να μιλησω λιγο και για Refuse μερια μιας και εχω Double Ιδιοτητα.
Με χαλασε λιγο στο Match με τους Mixerz που φεραν ξαφνικα εναν Ξενο Merc. Ενταξει παιδες απλα fail. Αρχισαμε να παιζουμε 4vs4 αν και ειχαμε τον 5o μας τελικα και ξαφνικα μας βαζετε μετα τα 5 Round 5ο ξενο παιχτη. Δε νομιζετε οτι ειναι λιγο Lameria?
Εμεις ειχαμε match με Fnatic για το EMS και το δωσαμε no show για να μη χαλασουμε το Cup...