Author Topic: Aπολογισμος πρωτου νετκαπ  (Read 86421 times)

storm

• DV zombie
Aπολογισμος πρωτου νετκαπ
« on: September 19, 2011, 12:07:57 PM »
Καλημερα παιδες ... ειπα μιας και δεν ειδα αναλογο thread να ξεκινησω ενα σχετικα με το χθεσινο νετκαπ...
ηταν μια πολυ καλη πρωτοβουλια και σιγουρα ειχε μεγαλη ανταποκριση!!!
καλο ειναι να γραψουμε τις αποψεις μας ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΤ! για να βοηθισουμε και την φαση να βελτιωθει αλλα για να κανουμε και μια σοβαρη συζητηση επι του παιχνιδιου .

Απτην δικια μας πλευρα σαν ομαδα το καταευχαριστηθηκαμε !! η οργανωση ηταν πολυ καλη σχετικα παντα και με την πρωτοβουλια...
νταξει μπορει το στρημ να λαγκαρε και οι σερβερς να κολλουσαν. αλλα δεδομενων των συνθηκων ολα κομπλε!!
ΑΠΕΙΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΜΙΝ  γιατι τα παιδια πρεπει να ξεκολοθηκαν στην κυριολεξια για να το οργανωσουν ολο αυτο!!!!!
αντε να ερθουν και αλλα!! να ανεβει και το game!
περιμενω αποψεις και οχι μαλακιες απαντησεις ty
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

Airborner

• Assistant Team\Mini Admins
  • DEMO UPLOADER!
    • Team Refuse Website!
Re: Aπολογισμος πρωτου νετκαπ
« Reply #1 on: September 19, 2011, 01:04:56 PM »
Σαν υπευθυνος του Netcups Greece θα ηθελα να ευχαριστησω ολο το Cod4 Community για την ανταποκριση που ειχε στο καλεσμα μας και για την συμμετοχη τους στο 1ο Cup. Αυτο μας δινει κουραγιο και για τα επομενα.

Επισης μεγαλες ευχαριστιες στον Presio & Avarish μιας ως επι το πλειστον αυτη τρεξανε το Cup και εμεις (Massive, Zynga, Airborner) λιγο απο τα Battlenet.

Οσο αφορα το Cup σιγουρα δε τρεξανε ολα ρολοι και απο σημερα θα κανουμε την αυτοκριτικη μας με τη βοηθεια τη δικια σας φυσικα ετσι ωστε τα επομενα να ειναι πολυ καλυτερα ποιοτικα.

Εγω προσωπικα στεναχωρηθηκα που δε κατορθωσαμε να κανουμε stream μιας και αυτο θα ηταν το κατι παραπανω για εμας. Επενδυσα πολυ χρονο σε αυτο απο θεμα οργανωσης χωρου, υπολογιστων, cameres κλπ και τελικα μας προδωσε η γραμμη και το προγραμμα.
Ξερετε τι ειναι να εχω φερει το Pc μου ολο, το laptop και να εχω και αλλα 2 Pc εκει ολα στημενα λες και ειμαι η ΕΥΠ και τελικα να μην κατορθωσουμε να κανουμε Stream!!! Απλα Fail.... ;D

Τελος παντων next time θα το λυσουμε αν και θα ηθελα απο καποιον ειδικο απο εδω πιθανη βοηθεια αν γινετε.

Τωρα για τους αγωνες, θεωρω οτι σε γενικες γραμμες πηγαμε καλα. Μονο μελανο σημειο καποιες καθυστερησεις και καποια θεματα ανεβασματος demo και Tzac απο αυτους που συμμετειχαν στο Cup απο τα Battlenet. Δυστυχως αυτο δεν ηταν θεμα δικο μας αλλα του μαγαζιου και πως διαχειριζετε τα αρχεια του και που τα αποθηκευει αλλα  επερεπε να εχουμε ενημερωσει τους υπολοιπους συμμετεχοντες για αυτα τα θεματα.

Για τους Server μας ενημερωναν οτι ειχαν Lag Spikes ανα περιοδους. Αυτο που διαπιστωσαμε ειναι οτι το Box χρειαζετε extra ram αρα θα λυθει αμεσα αυτο.

Τελος αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο εμενα ειναι να ευχαριστηθηκαν οι ομαδες το Cup οπως και τα παιδια που ειμασταν στα Battlenet μιας και αυτος ειναι ο απωτερος σκοπος.

@Τωρα να μιλησω λιγο και για Refuse μερια μιας και εχω Double Ιδιοτητα.

Με χαλασε λιγο στο Match με τους Mixerz που φεραν ξαφνικα εναν Ξενο Merc. Ενταξει παιδες απλα fail. Αρχισαμε να παιζουμε 4vs4 αν και ειχαμε τον 5o μας τελικα και ξαφνικα μας βαζετε μετα τα 5 Round 5ο ξενο παιχτη. Δε νομιζετε οτι ειναι λιγο Lameria?

Εμεις ειχαμε match με Fnatic για το EMS και το δωσαμε no show για να μη χαλασουμε το Cup...

iRaZGuY

• Assistant Team\Movie Editors
  • CBWARRIOR.
  • iRaZGuY :DD
    • momentum Gaming
« Reply #2 on: September 19, 2011, 01:32:27 PM »
poioi nikisan tlk?
[01:37] wA wAJoOh?: RAAAAAAAAAAAAZ
[01:37] wA wAJoOh?: im
[01:37] wA wAJoOh?: hm
[01:37] wA wAJoOh?: 1l of 20%
[01:37] wA wAJoOh?: 500 ml
[01:37] wA wAJoOh?: 40%
[01:37] wA wAJoOh?: HMMHHMMH
[01:37] VIRIDITAS`RAZ: good! :DD

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #3 on: September 19, 2011, 01:38:00 PM »
Αν και θα μπορούσε να είναι σίγουρα καλύτερα, δεν παύει να είναι μια πολύ καλή προσπάθεια από πλευρά σας. Συγχαρητήρια και αναμένω να επαναληφθεί.
Εκτός από τα τεχνικά προβλήματα που προέκυψαν που δεν μπορούσαν να προβλεπθούν, πιστεύω οτι σαν admining, πέρα από το οργανωτικό θα μπορούσε να έχει γίνει καλύτερη δουλειά όσων αφορά το ποιοι επιτρέπονται να παίξουν στο cup παίρνοντας υπ'όψη και το ιστορικό του καθενός. Αυτά για να έχει αξιοπιστία και για να είναι σοβαρό και ωραίο ένα cup.

Από εκεί και πέρα, πάλι μπράβο στα παιδιά που πήρατε αυτή την πρωτοβουλία, και προσωπικά περιμένω ακόμα περισσότερα =]

Hazard

• DEMO UPLOADER!
  • why not
« Reply #4 on: September 19, 2011, 01:38:26 PM »
όντως ηταν ένα cup που το απόλαυσα, άσχετα που υπήρχαν μικροπροβλήματα (βλέπε το pc του obzen που crashαρε κάθε 5 λεπτά). Πραγματικα το match zedek vs HEAT ήταν με διαφορά το καλύτερο που έχω παίξει, ιδρώσαμε και από τις 2 μεριές μέχρι να τελείωσε (26-24 το score με 2 παρατάσεις), κρίμα που δεν είχε full livestreaming :(
Την ίδια ακριβώς μαλακία κάνανε κσι με εμάς Νίκο, εκεί που μείναμε 4v4 επειδή ο obzen δε μπορουσε να παίξει λογω του pc και ο Rasmus απο αυτους έιχε αποχωρήσει, αντί να το συνεχίσουμε σε 4v4, μπαίνει ο k4 ΕΝΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ KAN REGISTERED ΣΤΟ ΤΕΑΜ ΤΟΥΣ και παίζουμε 5v4. Συγνώμη ρε guys, αλλά αυτό δεν είναι μαλακία? Αν ήταν έστω registered τοτε κανενα προβλημα απο εμας, αλλα τοσο μπατε σκυλοι αλέστε? Οποιον να νε να mixαρουμε χωρις καν να ειναι στο team μεσα?

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #5 on: September 19, 2011, 01:49:17 PM »
loipon gia na mhn leme polla,egw eixa rwthsei admin twn netcups ama mporw na allaxw to line up,kai mou eipe ok apla na einai registered sto team...kai o xenos pou mphke kai o kafros htan kanonikotata sto team..pantws ama nikousate den 8a legate tipota...tespa den 8a katsw na xalastw..

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

storm

• DV zombie
« Reply #6 on: September 19, 2011, 01:50:48 PM »
ισως απτα επομενα παιχνιδια οι κανονες να ειναι πιο αυστηροι σχετικα με ζητηματα μιξ και τα ρεστα!!
καποιες παρανοησεις για τα ντεμο ειναι λογικο να γινουν αλλα ολα εληξαν καλως...

ΕΠΙΣΗΣ καποιο παλικαρι παραπανω προανεφερε για ορισμενα ατομα με βεβαρυμενο ιστορικο (χαξ) να μην εχουν δικαιωμα ας πουμε να συμμετεχουν
απτην μια φανταζει ιδανικο να τρωνε μπλοκ ορισμενα ατομα! απτην αλλη ομως δεν ειναι λιγο φασιστικο αυτο?? ποιοι ειμαστε εμεις οι εσεις που δεν θα δωσετε μια δευτερη ευκαιρια στον καθενα?
δεν ειμαι εναντιον αλλα δεν ειμαι και υπερ...
παραλληλα το stream θα ηταν κατι πραγματικα ξεχωριστο αλλα δυστηχως στο ελλαδισταν συνθηκες γιοκ...
πολυ καλη προσπαθεια γενικα και ειδα οτι παιχτικαν πολλυ ωραια ματσακια..
επισης μου ηρθαν καποιες ιδεες.
γιατι να μην δημιουργηθει ενα βιντεο οπως εγινε για bfb αναφεροντας το cod. ας αντιγραψουμε και λιγο σαν κομουνιτυ.. θα τραηξει κοσμο!
και κατι αλλο που σκεφτηκε ο μπρο βερσουζ .. να γινει ενα μονταζακι με ωραια φραγκς απο ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ  απο το καπ .. διαφημιζοντας ετσι και την οργανωση και το ελλαδισταν μας . υπηρχε ανταποκριση γενικοτερα και εμενα αυτο με εκανε ποοοολυ χαρουμενο!

razmus1

• Ranked Pubzorz!
« Reply #7 on: September 19, 2011, 01:53:35 PM »
Egw efuga giati an den efefga 8a emena argos kai simera den 8a ekana proponisi.... Kai pali to team Legete MiXERZ that's the reason dude :P  Airborner bravo gia tin idea sou gia tin kataskeui enos tetoiou site mesa apo to 1 tou cup katalabame oloi oti pextes uparxoun pou endiaferonte stin ellada Teams sobara kai stable den uparxoun kati pou pisteuw mporei me ton kairo na beltiw8ei...Gl simera gia tous telikous(kai 1 imiteliko) Best sniper:vertigo Best ak : takr1 best AKu: 8a paixti :P

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #8 on: September 19, 2011, 01:57:41 PM »
δεύτερη ευκαιρία εφόσον παίξουν λαν καλά κατά τη γνώμη μου. το να απαγορέψεις σε haxoria να παίξουν δεν είναι φασιστικό, είναι αυτονόητο.

ApatEwnaS

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
« Reply #9 on: September 19, 2011, 02:04:20 PM »
δεύτερη ευκαιρία εφόσον παίξουν λαν καλά κατά τη γνώμη μου. το να απαγορέψεις σε haxoria να παίξουν δεν είναι φασιστικό, είναι αυτονόητο.

Λαν έχει παίξει καλά ο obzen όπως και εχτές που ήρθε στα πευκάκια και έπαιζε μπροστά μας...Σαν να ήταν σε ΛΑΝ...
Δεν έπαιζε από Online και παρ'όλα αυτά και με το pc του που crashare κάθε 5 λεπτά τα πήγε αρκετά καλά.

ps: Ελπίζουμε στα άλλα 2 games που έχουν μείνει να μπορέσουμε να έχουμε stream :)
ps2: Thnx για τα καλά σας λόγια θα προσπαθήσουμε στο next να μην υπάρχουν αυτά τα μικροπροβλήματα που υπήρχαν εχτές :)

[23:20]iMAGiNE .m0s':AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #10 on: September 19, 2011, 02:16:00 PM »
Λαν έχει παίξει καλά ο obzen όπως και εχτές που ήρθε στα πευκάκια και έπαιζε μπροστά μας...Σαν να ήταν σε ΛΑΝ...
Δεν έπαιζε από Online και παρ'όλα αυτά και με το pc του που crashare κάθε 5 λεπτά τα πήγε αρκετά καλά.

δεν μιλάω για τον obzen, από τη στιγμή που είναι λαν κάποιος δεν μπορείς να του πεις κάτι.

storm

• DV zombie
« Reply #11 on: September 19, 2011, 02:19:17 PM »
δεν μιλάω για τον obzen, από τη στιγμή που είναι λαν κάποιος δεν μπορείς να του πεις κάτι.

obviously!!!!!

K4

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • Απλά Ένας Ανώριμος
« Reply #12 on: September 19, 2011, 02:24:19 PM »
@Τωρα να μιλησω λιγο και για Refuse μερια μιας και εχω Double Ιδιοτητα.

Με χαλασε λιγο στο Match με τους Mixerz που φεραν ξαφνικα εναν Ξενο Merc. Ενταξει παιδες απλα fail. Αρχισαμε να παιζουμε 4vs4 αν και ειχαμε τον 5o μας τελικα και ξαφνικα μας βαζετε μετα τα 5 Round 5ο ξενο παιχτη. Δε νομιζετε οτι ειναι λιγο Lameria?
Next time na min dinete dikaiwma symmetoxis stous ksenous air. Den einai ka8olou lameria, efoson eseis to epitrepsate.

Την ίδια ακριβώς μαλακία κάνανε κσι με εμάς Νίκο, εκεί που μείναμε 4v4 επειδή ο obzen δε μπορουσε να παίξει λογω του pc και ο Rasmus απο αυτους έιχε αποχωρήσει, αντί να το συνεχίσουμε σε 4v4, μπαίνει ο k4 ΕΝΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ KAN REGISTERED ΣΤΟ ΤΕΑΜ ΤΟΥΣ και παίζουμε 5v4. Συγνώμη ρε guys, αλλά αυτό δεν είναι μαλακία? Αν ήταν έστω registered τοτε κανενα προβλημα απο εμας, αλλα τοσο μπατε σκυλοι αλέστε? Οποιον να νε να mixαρουμε χωρις καν να ειναι στο team μεσα?

Malakia Hazard einai ekeino to aspro pragma, oxi oti paizate 5v4. Epeidi esy den exeis 5o 8a paiksei kai o antipalos me 4? Pou ta ma8ainete auta ta ma8imatika? Anevaste ta logs apo tous MiXERZ plox
http://www.facebook.com/groups/236580990638/
[14:23] <sinister_evil> -mwro moy 8elw na dokimasoyme kati sto krebbati
[14:23] <sinister_evil> -ti mwro moy?
[14:23] <sinister_evil> -na, ksyrise to kefali soy
[14:23] <sinister_evil> -parta kafre, parta!

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #13 on: September 19, 2011, 02:29:50 PM »
Egw exw na pw oti sto cup hmoun kurios kai oti hmoun swstos 100%..kai ton xeno ton ferame fast giati 8elame 5o kai epeidh dn h8ela na lene a tou mlkes den exoun 5o (oxi san kati allous pou pote 3 pote 4)...egw proteinw to polu se ena mhna na ginei kai allo cup eite apo netcups eite apo cod.gr twra pou ta teams einai zesta kai ta sxoleia akoma pseutokleista..  ;D

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

SeR?

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #14 on: September 19, 2011, 02:41:11 PM »
Να πω και εγω την γνωμη μου...
Καταρχας συγχαρητηρια στους admins καποιοι απο αυτους ηταν νομιζω το 1ο cup που διοργανωναν οποτε πιστευω οτι στο next cup θα μπορουν να βοηθησουν ακομα περισσοτερο και να ειναι ποιο γρηγοροι σε καποια πραγματα..
Το μονο κακο οπως παντα ειναι οι καθυστερηςεις παντα στα games και πιστευω οτι εδω περα τα πραγματα 8α πρεπει να ειναι ποιο αυστηρα . Δηλαδη να υπαρχει καποιο χρονικο διαστημα 10-15 λεπτων για να εχει ξεκινησει κανονικα και αμα δεν εχει ξεκινησει noshow . Προσωπικα εμενα δεν μου ετυχε κατι τετοιο αλλα μου ειπαν καποιες ομαδες οτι περιμεναν μεχρι και 40-45 λεπτα . Το ξερω οτι ειναι cup και οτι θα υπαρξουν καθυστερησεις αλλα εδω περα πιστευω θα πρεπει να εφαρμοστουν νομοι ξενων cup δηλαδη αμα δεν εχει μπει μεσα σε 10-15 noshow και τελειωσε . Eτσι θα μου πειτε οτι μπορει καποιοι να μην παιξουν αλλα θα πρεπει να εφαρμοζουν και τους κανονες και να ειναι στιν ωρα τους.
Αναφερομαι πολυ για τις καθυστερησεις γιατι τις περισσοτερες φορες στα ελληνικα ONC αυτο ειναι το θεμα μας οι καθυστερησεις οπως και χθες με συνεπεια να μην τελειωσει χθες το ΟΝC μιας και ειχε περασει ι ωρα και δεν μπορουσε να συνεχιστει..
Κατα τα αλλα τα υπολοιπα πιστευω πηγαν μια χαρα ;)
[15:00] madGS~ paN: kl mi to ksexnas kai mu les pipes tote
[15:00] madGS~ paN: tha exw ksirisei to mustaki
[15:00] madGS~ paN: kai meta molis mpume sto magazi
[15:00] madGS~ paN: tha katebei
[15:00] madGS~ paN: kai tha rthei koda mas
[15:00] madGS~ paN: AGAGHOOBOBOBOOBOBOBOOBOBO