Author Topic: Aπολογισμος πρωτου νετκαπ  (Read 86532 times)

diamasthebest

• CBWARRIOR.
  • megusta.
Re: Aπολογισμος πρωτου νετκαπ
« Reply #105 on: September 20, 2011, 04:12:07 PM »
OK TH ALLH FORA ORGANWSE ESI ENA excello STYLE CUP KAI EXE KANONA SE AUTOUS PEZOUN STO LAN NA EXOUN ANTICHEAT KAI NA PREPEI NA DINOUN DEMO GIA NA MA8EIS ESI NADES. re-tard

Komple htan to cup kai h prwtoboulia gia to lan gg airborner kai oi lipoi tou netcups thn allh fora eimai sigouros oti oi ateleies 8a dior8w8oun <3
IN-DEED
DANZELAKOS

.m0s

• DEMO UPLOADER!
    • hysteria eSports
« Reply #106 on: September 20, 2011, 04:12:27 PM »

hahaahahahahahahahahahahahah

Πίστεψε με , αν βρεθείτε face2face είσαι μισή μερίδα για τον AVAR1Sh...Όσο για τα demos ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΣΟ ΘΕΣ.ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ. bb

idd
[23:20] REFUSE ZYNGOV  Netcups.gr: AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA :D

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #107 on: September 20, 2011, 04:16:02 PM »
Ξεκολλάτε λίγο πάντως με τα pewpew face2face και λοιπές αρχιδιές και χαρακτηρισμούς.

Avarish

• Assistant Team\Cup Admins
  • CBWARRIOR.
  • bOURiizj!
« Reply #108 on: September 20, 2011, 04:18:37 PM »
EEEeee SAvvaaaaa ... !!! T ARXIDIA MOU TRAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
Ela kai se kana lan , na mas gnwriseis , na deis pws paizoume . Kai min peis pws dn mporeis , 30 xronwn eisai ....
Oxi mono postakia sto forum me full klapsimo! Paizeis mia fora me enan kai amesws HAXHAXHAXHAHXAH
[16:38] hRMNY' Greekyyy: reeee
[16:38] hRMNY' Greekyyy: o server einai 999
[16:38] hRMNY' Greekyyy: apo netcups
[16:38] hRMNY' Greekyyy: kante kana rr
[16:38] REFUSE ~ avarov: na ta xiliasei pes tou

mpampimpac

• Ranked Pubzorz!
« Reply #109 on: September 20, 2011, 04:19:08 PM »
ksekolate min eiste mpampimpec

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #110 on: September 20, 2011, 04:39:43 PM »
ksekolate min eiste mpampimpec
στη μοδα τα 2α ακαουντ

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

pancy

• DV zombie
« Reply #111 on: September 20, 2011, 04:55:54 PM »
na tan mono 2
ee piou? ee pussy takr1?

AGDSL

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #112 on: September 20, 2011, 05:08:17 PM »
loipon dio tria pragmata gia to net cup
katarxin oraio cup
nc work oi admins tou kai kalo support
pame tora sto thema me ton savva
@savvas loipon afou monos sou eipes oti den exeis iponoia gia hax gia ta demo pou zitises alla apo ta rules afou sou dinete auti i dinatotita ta zitas
magia sou
alla apo tin sitgmi pou proekipse to texniko provlima me ta files ton paidion, gt ferneis se diskoli thesi tous admins tou cup? ti theleis na petixeis me ayto?
To na krineis ena cup se adiafanes kai me mistikistikes idiotites oi admins na epitrepsoun hax sto cup tous mou fenete pera apo kathe logiki
den se vrizo oute kan se xero.
Thelo na pisteuo oti ta rules ta sevontai oloi alla iparxoun kai periptoseis pou PREPEI distixos na parakamftoun gia tin omali diexagogi tou cup
thelontas na po oti sto lan pareuriskotan atoma apo 5-6 diaforetikes omades opote oles aytes oi omades eprepe na fane forfeit loss sinfona me ta rules tha itan sigoura xeirotera gia olo to cup kai efoson vrethike lisi oti mporoun na adminarontai na diexahtei to cup etsi.

Massive

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #113 on: September 20, 2011, 05:13:12 PM »
Αστον ρε dont feed the troll. Το παιδι δεν λεει να καταλαβει, οποτε τσαμπα προσπαθειτε να του εξηγησετε.

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #114 on: September 20, 2011, 06:15:41 PM »
ΡΕ ΣΥ ΣΑΒΒΑ, ΕΙΣΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ ΡΕ;

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #115 on: September 20, 2011, 08:41:01 PM »
Απολογισμό του πρώτου netcup γράφει το topic, το να μη παίξει ο Savas στο next cup αυτομάτως υποθέτω πως βγάζει τους ΚΙΤ σαν ομάδα εκτός. 
Έχω φάει παναγίες κ βρισίδια αρκετά και πίσω απτη πλάτη μου δεκαπλάσια, so οι admins του netcups  ας κοιτάξουν αν πραγματικά θέλουν να βγάλουν κάτι καλό απο όλο αυτό να δρουν ενωτικά και με ψυχραιμία , πόσο μάλλον τα υπόλοιπα μέλη των teams που πέρνουν μέρος . Όταν κάποιος είναι απόμακρος απτα λοιπά teams και κάνει μία try να ενταχθεί και να προσφέρει σε αυτό το σύνολο κάτι, πρέπει να το αναγνωρίζουμε.

Όταν συμβαίνει μία στραβή και κάποιος παρεξηγεί , πρέπει να του δώσουμε να καταλάβει τι συμβαίνει , να τον ρωτήσουμε αν δε κατάλαβε κάτι και αν έχει καποιο αίτημά και αυτό είναι μέσα σε λογικά πλαίσια και μπορεί να υλοποιηθεί έστω και με χρονικό delay , so be it.

Τα demo ακόμα τα περιμένουμε....

Ωραία οργάνωση, να λέει ο κανόνας να δίνουν οι ομάδες μέσα σε 10 λεπτά demo αλλιώς αποκλεισμός και να μην το δίνουν έχοντας σαν δικαιολογία το LAN. Οι κανόνες είναι κανόνες.
Αν είχαμε πάει εμείς σε LAN και το λέγαμε θα μας είχατε αποκλείσει. Να είχατε φροντίσει γι' αυτό το θέμα.

Όσο για το ΤΖΑC... Ήταν μεγάλο πλεονέκτημα για όσους δεν το είχαν όπως και να γίνει. Πάντως δεν νοείται να παίζεις cup σε και να μην έχετε φροντίσει τα pc να είναι ξεκλείδωτα... Με admin λογαριασμό.

Όσο για τους άσχετους που μπαίνανε και τα haxoria που πήραν μέρος αν και πιάστηκαν, ασχολίαστο. Για τους servers που κολλούσαν ούτε λόγος.
Πολύ fail η οργάνωση και γενικά σου είχε την εντύπωση από την κλήρωση ότι ήταν στημένο. Αποτυχία σκέτη αυτό το cup, ελπίζουμε σε καλύτερη οργάνωση στο μέλλον.

Δε βλέπω στο αρχικό reply του Savva να λέει κάτι παράλογο ούτε να βρίζει. O Savvas έχει το κάθε δικαίωμα να μην trust κανέναν, δικαίωμά δικό σας να ξενερώνετε με αυτό.
Με το να τον βρίζει ο καθένας σας κτλ δε σας κάνει καλύτερους .

Ένας admin των battlenet να πάρει τα demo και να γίνουν upload εφόσον αυτό λένε τα rules με τα οποία συμφώνησε ο Savas να πάρει μέρος στο αυτό cup.

Απο τη στιγμή που υπήρχαν κανόνες , έπρεπε να ισχύουν . Επειδή  δεν φρόντισε κάποιος να μη δημιουργηθεί πρόβλημα με τα demo (γνωστό χρόνια τώρα, 2 lan έχουμε κάνει εκεί) μη τα βάζετε με τον savva. Λάθη γίνονται κανείς δεν είναι θεός , ο Savvas τα demo θέλει  .-

Τα επόμενα replies πυροδότησαν μία αλυσίδα εκνευρισμού-αντίδρασης που οι "'Ωριμοι" θα πρεπε να χαν καταλαγιάσει σαν πιο έμπειροι εξ αρχής.
To πρόβλημα όλοι το ξέρουμε , λύση δεν προτάθηκε μέχρι την 6η σελίδα ...  δλδ το αυτονόητο.

Απο εμέ Congrats για το cup,το τρέξιμο , τη προσπάθεια, το επόμενο και καλύτερο .
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

HAOxZ

• 222 HERO!~
  • I'm Meh
« Reply #116 on: September 20, 2011, 09:01:40 PM »
Καλά ασβα, υποκριτικό ποστ και ασχολίαστο. Επίσης δενείναι δικαίωμα του σάββα να ζαλίζει τα @@ του καθενός από τη στιγμή που έχει εξηγηθεί το situation.
Και πέρα από μαλακίες αν το καπ είχε διοργανωθεί απο cod.gr και έλεγε τις ίδιες πίπες θα είχε φάει ban με reason : Etsi goustarw. Μαλακία το να παριστάνεις τον
ώριμο, τόσα χρόνια στο ίδιο community είναι όλοι. Διαφώτισέ με αν λεω κάτι παράλογο.

FRED-: sto lan
FRED-: prpepei na feroume gonea h siggeni?
eskimos .HAOxZ═╬═: ye

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #117 on: September 20, 2011, 09:13:18 PM »

ΕΛΛΑΔΑ η χώρα της μπανανίας μόνο εδώ συμβαίνουν αυτά.

ΘΑ σου πω ομως και τι αλλο συμβαινει εδω αγαπητε μου μαλακα!

εχεις καθε δικαιωμα να ζητησεις το demo και καλα κανεις,αφου joinares με αυτα τα rules.
Αλλα ενας σωστος τυπακος ξερεις τι κανει??λεει ''ελα μανγκες καλη προσπαθεια θα μπορουσε να παει και καλυτερα next time !ΚΑι καντε και upload ta demos ετσι για τα τυπικα ρε guyz''

εσυ αντιθετως στο 1 ποστ που μπηκες, πουθενα δεν ειπες ενα θετικο,ενα μπραβο για την προσπαθεια ρε πουστη.!αρχισες να κρινεις,να απαιτεις,να κανεις εικασιες περι στημενων κληρωσεων!

αυτο ενα πραγμα μου δειχνει( και στα @@ μου τι λενε ολοι οι αλλοι πραγματικα)και για να το συνδεσω με το προλογο μου ειναι οτι στην ΕΛΛΑΔΑ,αγαπητε μου μαλακα
πολλοι κρινουν χωρις να πρατουν,απαιτουν χωρις να προσφερουν,δεν εκτιμουν αλλα θεωρουν δεδομενα και η λεξη ευθυνη ειναι κατι  που ισχυει για τους αλλους.Ε λοιπον ανηκεις σε αυτην την κατηγορια!

« Last Edit: September 20, 2011, 09:22:29 PM by peEWw »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #118 on: September 20, 2011, 09:40:36 PM »
Δε ξέρω τι εσύ νομίζεις και δε με ενδιαφέρει, έκανα ένα reply λέγοντας αυτό που βλέπω σαν 3os διαβάζοντας 8 σελίδες Απολογισμού του cup . Με είδες να υποβιβάζω πουθενά τη προσπάθεια που έκανε το staff ?  Aν αυτά που διάβασες απτον Savva δεν ήταν αρεστά ή βρίσκεις το ύφος του κακή κριτική και χωρίς καλό τρόπο , συμφωνώ απόλυτα , πίστεψέ με έχω βρεθεί στη θέση σου πολλές φορές. Χάνεις το point απο αυτό που γράφω νομίζω, ξαναδιάβασε το reply μου και αν πάλι το βρείς  "υποκριτικό" τότε λυπάμαι αλλά δεν έχω κανέναν λόγο να σε διαφωτίσω σε κάτι , ήμουν διαφωτιστικότατος  .-

Και πέρα από μαλακίες αν το καπ είχε διοργανωθεί απο cod.gr και έλεγε τις ίδιες πίπες θα είχε φάει ban με reason
Πήγαινε πίσω σε ότι LAN η ONC έχει γίνει κ δες πως έχουμε ban-αρει μονάχα απο onc haxor's ή teams που έχουν αποκρύψει known haxor με άλλο nick στο team τους ή άτομα που έχουν κάνει μαλακίες χοντρές (CB accounts hijackin, CDkeys stealing κτλ) .

<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

Airborner

• Assistant Team\Mini Admins
  • DEMO UPLOADER!
    • Team Refuse Website!
« Reply #119 on: September 20, 2011, 09:44:02 PM »
Βασιλη δεν τα βαλαμε με τον ΣΑΒΒΑ ουτε ειπωθηκε οτι ειναι τρελος που ζηταει Demo. Απλως ειναι υπερβολικος που το συνεχιζει τοσο πολυ με αποτελεσμα να παρασυρει και αλλα ατομα στο να λενε διαφορα κλπ.

Τωρα οσο αφορα τα Rules ειναι σιγουρο οτι για το θεμα τον Battlenet το φταιξιμο ειναι καθαρα δικο μου μιας και επρεπε να το επισημανω οτι δε γινοταν οσοι ελθουν εκει να ανεβασουν Demo και να ανοιξουν Tzac.

Οι υπολοιποι admin δε το γνωριζαν αυτο και εγω το ξεχασα εντελως μεχρι την ωρα εναρξης του τουρνουα. Παντως θα φροντισω το demo να το παρω για να τελειωνουμε με αυτη την ιστορια.

Απο εσενα Σαββα τι να πω, αν οντως εισαι μεγαλος ηλικιακα τοτε ρε φιλε νομιζω  πρεπει να συμπεριφερεσαι λιγο ποιο χαλαρα.

Εγω θα περιμενα ενα σχολιο του τυπου ''Οκ οι Admin Failarane στο κομματι των Rules στα Βnet - Οποτε μπορεσετε παρτε το Demo και ανεβαστε το''

Απλα και ομορφα.  Τα υπολοιπα ειναι φρου φρου και αρωματα.

Και για τις απειλες που λες δικαιωμα μου ειναι να σε απομονωσω απο τη στιγμη που θεωρω οτι το εχεις ξεφτιλισει το θεμα με σκοπο να προστατευσω το θεσμο που εφτιαξα ο ιδιος, σπαταλησα απειρες ωρες το καλοκαιρι και επενδυσα χρηματα για αυτο .

Μακαριοι οι πτωχοι το πνευματι φιλε μου.
« Last Edit: September 20, 2011, 09:47:18 PM by Airborner »