Author Topic: Aπολογισμος πρωτου νετκαπ  (Read 86498 times)

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
Re: Aπολογισμος πρωτου νετκαπ
« Reply #75 on: September 19, 2011, 08:39:39 PM »
ahahahahahahahahah genius

Avarish

• Assistant Team\Cup Admins
  • CBWARRIOR.
  • bOURiizj!
« Reply #76 on: September 19, 2011, 08:59:27 PM »
Απο την μερια μου σαν Admin της διοργανωσης θελω να πω πως πιστευω οτι το τρεξαμε αρκετα ομαλα , αν και δεν μπορεσαμε να μην παραλειψουμε λαθη.
Οσο αναφορα τους servers , εμεις ειχαμε δοκιμασει μονο εναν server και ετρεχε κανονικοτατα , καθως αλλο ειναι να κραταει 5 ατομα το box και αλλο 80. Κατα την διαρκεια καταλαβαμε και εμεις οι ιδιοι οτι υπαρχει προβλημα . Ο Νικος(Airborner) το εψαξε μετα και κανει οτι μπορει.
Τωρα για την καθυστεριση εχω να πω πως την επομενη φορα θα ειμαστε πιο αυστηροι, απλα τωρα τους αφησαμε καθως ηταν το 1ο cup μας και δεν θελαμε να δωσουμε no-show , απλα θελαμε να παιξουν ολοι.
Για το θεμα των demos/tzac επρεπε να το πουμε πιο νωρις , αλλα το καταλαβανε τα παιδια οταν φτασαν εκει, που ηταν ηδη αργα για το TZAC . Για τα demos αν θυμαμαι καλα το ειχαν πει και μετα το AGL.
Με τους Mixers τωρα και το θεμα που προεκειψε . Ενω εγω και ο πρεσ1ο ημασταν στο ts και τα λεγαμε, ο Zynga  στα λιγοστα θεματα που του προεκειψαν δεν λειτουργησε ομαδικα . So , ο Greek ειχε ρωτησει εμενα και αφου του ειπα οχι , μιλισε με τον zynga για 2η γνωμη ( καθως τα 3 οχι δεν ηταν τοσο κατανοητα ) και ο αντωνης ειπε οκ . Το φτεξιμο παει στον αντωνη και οχι σε καποιον αλλο , και σε μας φυσικα που δεν τον πηραμε πρεφα οτι εδινε εντολες/ συμβουλες και σε αλλα θεματα εκτος του TZAC που ηταν και η χθεσινη αρμοδιοτητα του. Sorry για αυτο
Για τα Rules τωρα . Ηταν το 1ο μας cup και δεν ειχαμε και τις απαραιτητες γνωσεις . Στο επομενο τα rules θα ειναι πιο ψαγμενα , ακομα και απο τωρα εχουμε κανει αρκετες διορθωσεις στο prive forum μας .
Οπως ειπε και ο peWWW ο καρατεκας , απο τα λαθη μας μαθαινουμε και γινομαστε καλυτεροι.

Το θεμα του Savva δεν θα το σχολιασω καθως οτι ειχα να του πω του το ειπα στο irc και του το εξιγησαν αλλα 3 ατομα .
Οκ αν πιστευει πως το cup ηταν στημενο.... w/e mate.

Το stream ηταν οντως απογοητευτικο , σε αντιθεση με τα test streams που ειχαμε κανει στο παρελθον , πραγματικα δεν ξερω τι σκατα εγεινε!

Ser μαθε να ξεχωριζεις το "πιο" απο το "ποιο" , οκ και η δικια μου ορθογραφια suckαρει αλλα οχι και αιτσει.

Ενα thanks στον πρεσλο ο οποιος ηρθε και  βοηθησε  την κατασταση!
Ενα BRAVO στον Νικο , ο ποιος εχει αφιερωσει ΩΡΕΣ για αυτο το πραγμα !
[16:38] hRMNY' Greekyyy: reeee
[16:38] hRMNY' Greekyyy: o server einai 999
[16:38] hRMNY' Greekyyy: apo netcups
[16:38] hRMNY' Greekyyy: kante kana rr
[16:38] REFUSE ~ avarov: na ta xiliasei pes tou

Hazard

• DEMO UPLOADER!
  • why not
« Reply #77 on: September 19, 2011, 10:20:44 PM »
ελιωσα απιστευτα με το flame που μου εριξες οταν δε σου απαντουσα mirc παντως, ειχες ανχωθει ομως και δε σε παρεξηγησα hahahaha :P

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #78 on: September 19, 2011, 11:09:13 PM »
manos aka battlenet owner

Δεν ήταν εκεί ο sonic ή o lazos?

Τελικά ποιός νίκησε?

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #79 on: September 19, 2011, 11:20:36 PM »

Τελικά ποιός νίκησε?

Όλα αυτά στο επόμενο επεισόδειο!

KaVaTZaS-13-

• Ranked Pubzorz!
    • http://www.youtube.com/watch?v=6Ruh3dExNJ0
« Reply #80 on: September 20, 2011, 02:33:17 AM »
Καταρχην συγχαρητηρια στα παιδια που διοργανωσανε το event.Για πρωτη φορα δεν το λες και ασχημα.
Σαφως υπηρχαν και λαθη αλλα δεν μπορεις να τους κατηγορησεις,γιατι δεν πιστευω οτι εχουμε πολλοι τις μπαλες και ποσο μαλλον τη θεληση να στησουμε ολο αυτο το σκηνικο.

Τωρα για το σκηνικο που εγινε με τους gr8,σαφως και σπαστηκαμε ως ομαδα.Δεν σπαστηκε μονο ο Σαββας,αλλα και ολοι μας.
Δεν ξερω καν αν τελικα δοθηκε το demo του Ζynga γιατι δεν μπηκα κιολας να μαθω.Σαφως και δεν ζητησαμε demo πιστευοντας πως τα παιδια hackarane.
Το demo του Zynga το ζητησα ΕΓΩ,θελοντας απλα κ μονο να δω τι στο διαολο εκανε κ δεν ψοφαγε μετα απο τοσα hits.
Προσωπικα αυτη τη στιγμη δεν με ενδιαφερει ποσος,γιατι ολο αυτο το ''ζορισμα'' ειναι εκεινης της στιγμης.
Για στημενη κληρωση δεν νομιζω,απλως ειδαμε πολλα ζευγαρια με ''δυνατες'' και ''αδυναμες'' ομαδες.

Τελειωνοντας,στο επομενο cup/event ελπιζω τα rules να ειναι πιο αυστηρα σε θεμα demos/καθηστερησης κτλ.Καλη συνεχεια.

ΥΓ.Ελπιζω σιγα σιγα να ψηνεται και καν LAN να γουσταρουμε.
ΥΓ2.Airboner,Picachu,Zynga,Pres1 sorry για το ατελειωτο spam εκεινη την ωρα με τα demos.Οπως ειπα της στιγμης,αν επεσε κανα βρισιδι κλπ.

KIT-DrSavvas

• DEMO UPLOADER!
    • KIT Clan XFire Page
« Reply #81 on: September 20, 2011, 04:56:29 AM »
Νομίζουν πως επειδή μιλάω μόνο εγώ από το team μου είναι προσωπική μου άποψη, τόσο ζώα απλά.
Απλά η πολιτική της ΚΙΤ είναι να μιλάω μόνο εγώ γιατί γράφω στα @@ μου το trollάρισμα και το ψευτομπινελίκι που ρίχνετε. Τα έχω βερεσέ.
Και κακώς πόσταρες εδώ Kava γιατί δεν θα κατάλαβαν πάλι τίποτα τα ζωάδια. Συνεχίστε το trollάρισμα έχετε πολύ πλάκα. Πάντως το demo ακόμα το περιμένουμε!
« Last Edit: September 20, 2011, 05:10:55 AM by KIT-DrSavvas »

$!LeNt

• Klikadwros lvl1
  • DEMO UPLOADER!
  • *
  • "γνταμπίθκε ο γάιδαρος και μι σκαρνάρσε χάμω" ;)
« Reply #82 on: September 20, 2011, 05:39:42 AM »
Έλα ο κάθε άσχετος ποστάρει και πετάει την πίπα του έλεος!!! Ειρήνη υμίν.... μην τρώγεστε σαν παιδάκια για το ποιος θα κοροϊδέψει πιο πολύ τον άλλο... μπορεί να λέτε άλλους κιντς ενώ στο μυαλό είστε χειρότεροι...  όσο για το καπ είναι το πρώτο και λογικό είναι να υπάρξουν προβλήματα... και εγώ βοήθησα όσο μπορούσα και αν το ήξερα πιο πριν θα είχαμε και καλύτερο στριμ!!!  ;) ;) ;)   

razmus1

• Ranked Pubzorz!
« Reply #83 on: September 20, 2011, 11:28:33 AM »
Νομίζουν πως επειδή μιλάω μόνο εγώ από το team μου είναι προσωπική μου άποψη, τόσο ζώα απλά.
Απλά η πολιτική της ΚΙΤ είναι να μιλάω μόνο εγώ γιατί γράφω στα @@ μου το trollάρισμα και το ψευτομπινελίκι που ρίχνετε. Τα έχω βερεσέ.
Και κακώς πόσταρες εδώ Kava γιατί δεν θα κατάλαβαν πάλι τίποτα τα ζωάδια. Συνεχίστε το trollάρισμα έχετε πολύ πλάκα. Πάντως το demo ακόμα το περιμένουμε!

RE ILITHIE EIPAME DEMO DEN PERNEIS MIN MAS PRIZEIS TA PAPARIA....EINAI HAXORIA KAI DEN SOU DINOUN AI PEKSE KAMIA MALAKIA NA KSEKOLISI AUTO APO TIN XONTRI KEFALA SOU .....TRolaroume giati eisai panili8ios me iQ mikrotero kai apo radiki ilikias 1 wras...

Massive

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #84 on: September 20, 2011, 11:45:11 AM »

Και κακώς πόσταρες εδώ Kava γιατί δεν θα κατάλαβαν πάλι τίποτα τα ζωάδια. Συνεχίστε το trollάρισμα έχετε πολύ πλάκα.

Ισα ισα ο kavatzas εξεφρασε πολυ καλα την γνωμη του χωρις σχολια του τυπου "ζωαδια, συνεχιστε το flame", "με τετοιους admins τι περιμενεις" και αλλα πολλα που εχω ακουσει απο το στομα σου.

Επισης επειδη δεν με/μας γνωριζεις θα σου προτεινα να προσεχεις τι λες γιατι πισω απο την οθονη πολλα μπορουν να ειπωθουν.

Ακομη θα προτιμουσα τα ατομα απο τους ΚΙΤ οπως εκανε πολυ καλα ο kavatzas να λενε την αποψη τους οποια και αν ειναι αυτη. Αν γραφτει με καλο τροπο (οχι προσβλητικο δλδ) τοτε σιγουρα τα σχολια θα ληφθουν υποψιν.

STAM

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • kRAMBAAAAA~
« Reply #85 on: September 20, 2011, 11:48:33 AM »
razmus2 χαλάρωσε μάνα μου !

Τελικά ποιός νίκησε?

epic ahahhah

storm

• DV zombie
« Reply #86 on: September 20, 2011, 12:00:42 PM »
RE ILITHIE EIPAME DEMO DEN PERNEIS MIN MAS PRIZEIS TA PAPARIA....EINAI HAXORIA KAI DEN SOU DINOUN AI PEKSE KAMIA MALAKIA NA KSEKOLISI AUTO APO TIN XONTRI KEFALA SOU .....TRolaroume giati eisai panili8ios me iQ mikrotero kai apo radiki ilikias 1 wras...

ενω εσυ φουλ ωριμος ε????? και απο μυαλοοοο!!!1 ουυυ!!
γιατι δεν αφηνεις τους διαχειριστες απτο cup να το αναλαβουν??? εσυ τι μπλεκεσε???
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

razmus1

• Ranked Pubzorz!
« Reply #87 on: September 20, 2011, 12:01:41 PM »
ενω εσυ φουλ ωριμος ε????? και απο μυαλοοοο!!!1 ουυυ!!
γιατι δεν αφηνεις τους διαχειριστες απτο cup να το αναλαβουν??? εσυ τι μπλεκεσε???

pos mporeis na krineis ESU  to mualo mou ?

storm

• DV zombie
« Reply #88 on: September 20, 2011, 12:07:39 PM »
ΕΣΥ ξεκινησες να κρινεις αλλους.
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

razmus1

• Ranked Pubzorz!
« Reply #89 on: September 20, 2011, 12:15:48 PM »
krinw apo to kollima mou exei faei i kefala tou kai tou eksigoun 200 atoma oti den ginete...esi pou to katalabes auto...mporoume na bre8oume apo konta na krinis kai apo konta to mualo m an 8es ;)