Author Topic: Aπολογισμος πρωτου νετκαπ  (Read 86499 times)

Airborner

• Assistant Team\Mini Admins
  • DEMO UPLOADER!
    • Team Refuse Website!
Re: Aπολογισμος πρωτου νετκαπ
« Reply #45 on: September 19, 2011, 03:33:44 PM »
Ο Sabbas εχει δικιο σε καποια πραγματα και δεν τον κατηγορω. Ισως ειναι λιγο υπερβολικος αλλα οκ δε πειραζει.

Επισης δε καταλαβαινω που στηριζει το γεγονος οτι οι KIT δεν θα ειχαν αναλογη αντιμετωπιση αν ηταν και αυτοι στα Lan? Παντως καλο θα ηταν να ερθεις και σε ενα Lan και εσυ καποτε για να δεις πως συμπεριφερομαστε στους m8s.

Τωρα για τον Kafro.. Δε ειναι αναγκη να συνεχισουμε κατι απλως εγω το ανεφερα οτι δε μου αρεσε. Την επομενη φορα θα υπαρξουν ποιο Strict Rules.

Τελος και το ποιο σημαντικο για εμενα οτι ηταν στημενη η κληρωση. Σασ δινω SS πως βγηκαν τα Brackets.

Εμεις καναμε το Seeding των Teams οπως θεωρουσαμε οτι ηταν σωστο και το προγραμμα βγαζει αυτοματα μετα τα Brackets. Αν δειτε το Seeding και το συνδυασετε με τα Brackets θα δειτε οτι το προγραμμα του Site εκανε ικανοιποιητικη κληρωση imo.

Uploaded with ImageShack.us

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #46 on: September 19, 2011, 03:33:54 PM »
Ωραία την επόμενη που θα γίνει το cup να ξέρετε από τώρα η ΚΙΤ θα παίξει σε LAN και δεν θα έχει ούτε demos και ούτε TZAC. Το δέχεστε;
Αν  εχεις admin πανω απ'το κεφαλι ofcourse my dear!

KIT-DrSavvas

• DEMO UPLOADER!
    • KIT Clan XFire Page
« Reply #47 on: September 19, 2011, 03:37:10 PM »
Εγώ δεν εμπιστεύομαι κανέναν.... Είδες που φέρνετε αντιρρήσεις; ΤΙ πάει να πει άμα είναι κάποιος admin, admin είναι οι ίδιοι που το διοργανώνουν. Πλάκα με κάνεις;

Στην αρχή λέγανε δεν μπορούμε γιατί είναι μέσα κλειδωμένο. Μετά ότι είναι σε ftp και δεν έχουν πρόσβαση. Μετά είπαν πως πρέπει να κάνουν restart και πως θα χαθεί άμα κάνουν και τώρα λέει ο presio ότι δεν υπάρχει γιατί το pc δεν κάνει record.

Αντιφάσεις φίλε μου, αντιφάσεις..... Τελικά το demo υπάρχει ή δεν υπάρχει; Ακόμα το περιμένω.

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #48 on: September 19, 2011, 03:40:31 PM »
next time better kai ksekathara rules!

DEMO DEN THA PAREIS!
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

pres1o

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #49 on: September 19, 2011, 03:41:26 PM »
Εγώ δεν εμπιστεύομαι κανέναν.... Είδες που φέρνετε αντιρρήσεις; ΤΙ πάει να πει άμα είναι κάποιος admin, admin είναι οι ίδιοι που το διοργανώνουν. Πλάκα με κάνεις;

Στην αρχή λέγανε δεν μπορούμε γιατί είναι μέσα κλειδωμένο. Μετά ότι είναι σε ftp και δεν έχουν πρόσβαση. Μετά είπαν πως πρέπει να κάνουν restart και πως θα χαθεί άμα κάνουν και τώρα λέει ο presio ότι δεν υπάρχει γιατί το pc δεν κάνει record.

Αντιφάσεις φίλε μου, αντιφάσεις..... Τελικά το demo υπάρχει ή δεν υπάρχει; Ακόμα το περιμένω.

Εσυ πιστευεις οτι  θελουν να σου κρυψουν τα demos ok go for it ...
Την ερωτηση μου θα την απαντησεις ομως?
αν ΔΕΝ εμπιστευεσαι τον ιδιο τον admin του cup τοτε γιατι γραφτηκες σε αυτο??
-peEWW  HERO-
Because we write in english(and i dont know very good) it' very easy to write something that u want to say something and actually u say something else.

[21:48] idinarK illu: pote tha kaneis upgrade se pres2o

KIT-DrSavvas

• DEMO UPLOADER!
    • KIT Clan XFire Page
« Reply #50 on: September 19, 2011, 03:41:40 PM »
Α μπράβο και να το λήξουμε εδώ.
Κρατάμε μόνο την προσπάθεια και τον κόπο των παιδιών που έστησαν το cup

Ο admin είναι για να ελέγχει και την τηρεί τους κανόνες...
Εφόσον admin είναι οι ίδιοι που παίξαμε πως περιμένεις να τηρηθούν;

Τέσπα το λήγω εδώ ό,τι ήταν να ειπωθεί ειπώθηκε. Απλά να είναι πιο λεπτομερώς τα rules την επόμενη φορά και να τηρούνται από όλους.

EDIT
Αν ήμουν εγώ admin δεν θα άφηνα mixer να παίξει και φυσικά θα φρόντιζα όσοι ήταν στο net να είχαν record και TZAC από την αρχή και θα το είχα ξεκαθαρίσει αυτό στα rules.
Τώρα αν μας ξέφυγε η λεπτομέρεια αυτό είναι θέμα οργάνωσης και για την αξιοπιστία του cup έπρεπε να αποβληθούν όπως λέει κατά γράμμα οι κανόνες.
So simple. Rules are rules. Και αυτό κάνει ο Admins, εφαρμόζει τα rules
« Last Edit: September 19, 2011, 03:50:08 PM by KIT-DrSavvas »

Hazard

• DEMO UPLOADER!
  • why not
« Reply #51 on: September 19, 2011, 03:46:42 PM »
σαββα ποιο ειναι το προβλημα σου ρε bro? να δεις τις γαμημενες nades?

http://www.youtube.com/user/prodragon71

δες αυτο το γαμημενο channel και σταματα να πριζεις μπαλες, εχει ολα τα spots/tac nades που υπαρχουν.

Ωραία την επόμενη που θα γίνει το cup να ξέρετε από τώρα η ΚΙΤ θα παίξει σε LAN και δεν θα έχει ούτε demos και ούτε TZAC. Το δέχεστε;

What's this, αν αποφασησουν τα παιδια να το ξανακανουν σε λαν οκ, αλλα εδω περα ειναι σα να μου λες οτι θα πας σε οποιο νετ γουσταρεις ανεξαρτητως αν θα ειναι κανας αλλος η οχι και δε θα κανεις record και ουτε tzac θα βαλεις. Ναι μωρε, εχουν ζητησει πολλες φορες demo απο KIT, φοβερο.

Εσυ δεν εμπιστευεσε κανενα, ε μη παιζεις online ρε bro! Ολο το online part των games σε pc υπαρχει περιπτωση καποιος να χρησιμοποιει απαγορευμενο λογισμικο. Και αν στη τελικη δεν εμπιστευτεις τον admin που κανει spec, πιον θα εμπιστευτεις Και ποιον κανονα παραβιασαν οι admins? Εφοσον ηταν lan και τους specαραν διαφορα παιδια που ηταν εκει, δεν γινετε να βαλουν hax χαλαροι.
« Last Edit: September 19, 2011, 03:48:57 PM by Hazard »

KIT-DrSavvas

• DEMO UPLOADER!
    • KIT Clan XFire Page
« Reply #52 on: September 19, 2011, 03:48:04 PM »
Hazard εσύ τι μιλάς για ξένο θέμα; Τι σε νοιάζει γιατί; Έχεις κάποιο πρόβλημα;

Και ναι δεν έχουν ζητήσει γιατί είμαστε οι μαλάκες που παίζουμε clean σε κάθε game.
Ζήτησα demo και το περιμένω... Είπανε στο τέλος. Άντε ωραία παραβλέπω τον κανόνα των 10 λεπτών.. Που είναι το demo;
« Last Edit: September 19, 2011, 03:52:35 PM by KIT-DrSavvas »

pres1o

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #53 on: September 19, 2011, 03:55:52 PM »
εγω δεν επαιζα με gr8 ουτε ο airborne οποτε τι λες?

τελοσπαντων , δυστυχως φαινεται οτι δε μπορεις να αλλαξεις γνωμη ακομα και απ'αυτα που ακουσες μεχρι τωρα , οσο για το rule για τα παιδια στα πευκακια δεν ηταν καθολου τελευταιο ΑΠΛΑ θεωρηθηκε αυτονοητο . Εσενα σε πειραξε που δε το λεγε στο site?

Απλα κατσε σκεψου οτι εισαι ο μονος που διαμαρτηρεται 
[18:33] <+KIT-DrSavvas> kala i KIT apoxwrei apo to cup gia stimeno cup kai mi tirisi twn rules. oraio community. kali synexeia
[18:33] <@Refuse^Airborne> Teams:
[18:33] <@Refuse^Airborne> Avenue VS dP!
02[18:33] * +KIT-DrSavvas (sekart@46.12.59.224.dsl.dyn.forthnet.gr) Quit (Quit)
[18:33] <+Avenue`elK> okkk
01[18:33] <@gr8|Pres1o> kali sinexia kit

Αν πραγματικα πιστευεις οτι ηταν ενα στημενο cup ειναι ανουσιο καποιος να συνεχισει αυτη τη συζητηση .
-peEWW  HERO-
Because we write in english(and i dont know very good) it' very easy to write something that u want to say something and actually u say something else.

[21:48] idinarK illu: pote tha kaneis upgrade se pres2o

ApatEwnaS

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
« Reply #54 on: September 19, 2011, 03:55:59 PM »
Hazard εσύ τι μιλάς για ξένο θέμα; Τι σε νοιάζει γιατί; Έχεις κάποιο πρόβλημα;

Και ναι δεν έχουν ζητήσει γιατί είμαστε οι μαλάκες που παίζουμε clean σε κάθε game.
Ζήτησα demo και το περιμένω... Είπανε στο τέλος. Άντε ωραία παραβλέπω τον κανόνα των 10 λεπτών.. Που είναι το demo;

Θα ζητήσω από τον υπεύθυνο του net να μου βγάλει και να ανεβάσει τα demos μου...Μόνο και μόνο για να πάω κόντρα στο ΜΕΓΑΛΟ σου το κόμπλεξ..

[23:20]iMAGiNE .m0s':AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA

KIT-DrSavvas

• DEMO UPLOADER!
    • KIT Clan XFire Page
« Reply #55 on: September 19, 2011, 03:57:52 PM »
Συγγνώμη απατεωνα δεν κατάλαβα; Δικαίωμά μου δεν είναι να ζητήσω το demo;
presio είσαι gr8 ξεκόλλα τώρα τις βλακείες

Rules αυτονόητα δεν υπάρχουν... τα Rules λέγονται αναλυτικά
« Last Edit: September 19, 2011, 04:00:04 PM by KIT-DrSavvas »

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #56 on: September 19, 2011, 03:59:53 PM »
here comes  my opinion.μιας και δεν αγωνιστηκα στο καπ..θα πω για στρεαμ..ολοι λετε οτι δεν ηταν καλο...το βραδακι που ανεβασε ο σιλεντ απο owned.tv ηταν πεντακαθαρο και δε κολουσε..και με εκλπηκτικη εκφωνηση απο αβαρισ&πρεσ1ο..;p

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #57 on: September 19, 2011, 04:05:15 PM »
here comes  my opinion.μιας και δεν αγωνιστηκα στο καπ..θα πω για στρεαμ..ολοι λετε οτι δεν ηταν καλο...το βραδακι που ανεβασε ο σιλεντ απο owned.tv ηταν πεντακαθαρο και δε κολουσε..και με εκλπηκτικη εκφωνηση απο αβαρισ&πρεσ1ο..;p
για τους μισους γιατι εμας τους αλλους μισους γαμηθηκαμε με black screen 5 ωρες απο 1000 browser, γούγλης και τα συναφή και solution μηδέν

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #58 on: September 19, 2011, 04:09:42 PM »
 ???

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #59 on: September 19, 2011, 04:15:38 PM »
???
για τους μισους δούλευε το stream με λίγα λόγια.