Να πω και εγω την αποψη μου μιας και ημουν στα bnet και προσπαθησα να βοηθησω οπως μπορουσα και να παιξω ταυτοχρονα τα games με την ομαδα μου.
Η κατασταση ηταν αρκετα αγχωδεις και οσοι ειμασταν στο νετ αντιμετωπισαμε πολλα προβληματα με lag καθως και με pc errors.
Ντεμο τραβηχτηκαν απο τα ατομα που ηταν στο νετ, βεβαια κανεις δεν ξερει πως να τα παρει απο εκει γιατι τα παντα ηταν κλειδωμενα και δεν ειχαμε προσβαση.
Το TZAC δεν μπορουσε να ανοιξει λογω του οτι παλι οι σκληροι ηταν κλειδωμενοι και δεν μπορουσαμε να βρουμε την εφαρμογη του cod4.
Απο μερους μου ζηταω συγνωμη για τις καθυστερησεις που δημιουργησαμε και θα φροντισουμε να μην επαναληφθουνε την επομενη φορα που θα γινει κατι παρομοιο.
Προσωπικη αποψη
Οσο για τον Savva, παλι βλεπω πως ειναι ο μονος που διαμαρτυρεται και δεν σταματαει. Οσο τωρα για κατι γελιοτητες του τυπου θα ερθουμε λαν και δεν θα εχουμε ουτε ντεμο ουτε τπτ εγω προσωπικα και το ξαναλεω προσωπικα ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ! Εξαλλου τα ατομα απο τους ΚΙΤ που ερχονται στο λαν ειναι καλοι τυποι και δεν ειναι κομπλεξαδες σαν και εσενα. Ακομη μου την εσπασε το εξης παρακατω "Αλλά admins του cup ήταν... Λογικό...."
Αν εχεις καποιο προβλημα με τους admins πεστο ξεκαθαρα και σταματα να κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου. Απο την στιγμη που σου ειπε και ο Αντωνης αν δεν γουσταρεις τους admins τοτε γιατι γραφτηκες, απο εκει και μετα δεν εχεις κανεναν λογω να μας την λες.
Τελος προσωπικης αποψης
Ελπιζουμε παντως την επομενη φορα να ειμαστε ακομη καλυτεροι, θα προσπαθησουμε ολοι μας να ειμαστε πιο συγκεκριμενοι με τους κανονες, καθως επισης και με την ολη οργανωση. Ευχαριστουμε ολες τις ομαδες που υποστηριξαν το τουρνουα και χαρηκα ιδιαιτερως που ειδα τοση μεγαλη ανταποκριση.