Author Topic: Aπολογισμος πρωτου νετκαπ  (Read 86520 times)

razmus1

• Ranked Pubzorz!
Re: Aπολογισμος πρωτου νετκαπ
« Reply #60 on: September 19, 2011, 04:17:07 PM »
Hazard εσύ τι μιλάς για ξένο θέμα; Τι σε νοιάζει γιατί; Έχεις κάποιο πρόβλημα;

Και ναι δεν έχουν ζητήσει γιατί είμαστε οι μαλάκες που παίζουμε clean σε κάθε game.
Ζήτησα demo και το περιμένω... Είπανε στο τέλος. Άντε ωραία παραβλέπω τον κανόνα των 10 λεπτών.. Που είναι το demo;

Malakes eiste pou pezete online games pezete 40 xronia cod kai akoma na ma8ete...kai i dikiologia sas einai oti oloi einia haxoria....Mhpos ta forane kai sto lan mwre oloi ?? ase tis pipes kai l2p karagiozi den exei kaneis na sou apodiksi tipota an den empisteuese tous admin kai sou tin spane ta rules kai einai oloi mia klika adiase mas tin gonia kai poulo !!! den exoume na sou apodiksoume tpt san paixtis tou cod eisai nonamer kai osoi se kseroun einai giati mpeneis sto forum kai olo kles san kati 10xrona stil kaulonick kai olo gamas kaneis kai raneis....stamata na mas spas ta @@  i stamata to cod na iremisoume kai emeis apo esena.!

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #61 on: September 19, 2011, 04:22:45 PM »
koita borei na einiai se vathmo ipervoliko to thema tou me ta hacks kati to opoio exei os sinepeia na kaigonte mazi me ta ksera kai ta xlora alla exei ena team pou einai arketo kairo  einai clean kai supportaroun to community LANs etc.opote chill ligo.
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

KIT-DrSavvas

• DEMO UPLOADER!
    • KIT Clan XFire Page
« Reply #62 on: September 19, 2011, 04:24:40 PM »
Ό,τι πεις ναι. Λες και έχω παίξει μαζί σου razmus1.. Τα προσωπικά σου προβλήματα αλλού δεν χρειάζεται να σου απαντήσω καν, όποιος δεν ξέρει τι να πει βρίζει αυτό ξέρω. Η σαπίλα του ελληνικού community.
Και ναι το 85% των Ελλήνων παιχτών είναι haxoria και είναι γεγονός.

Τέλος πάντων κουράζει το θέμα και δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός. Τις απόψεις μου τις ξέρετε πιο πάνω δεν έχω κάτι να προσθέσω. Όταν βρείτε το demo μιλήστε μου xfire. Καλή συνέχεια.

Στους 3 από κάτω περαστικά σας. Τιποτένιοι, μιλάω μόνο εγώ γιατί δεν με νοιάζει τις μαλακίες και βρισιές που θα πείτε. Ξέρετε που τις γράφω. Υπάρχουν πολλοί που διαμαρτύρονται
« Last Edit: September 19, 2011, 04:56:23 PM by KIT-DrSavvas »

Elessar.GR

• DEMO UPLOADER!
« Reply #63 on: September 19, 2011, 04:31:37 PM »
<== akiros kai asxetos me to game

Ωραία την επόμενη που θα γίνει το cup να ξέρετε από τώρα η ΚΙΤ θα παίξει σε LAN και δεν θα έχει ούτε demos και ούτε TZAC. Το δέχεστε;

ego dexome na pe3ete kai me cheat :)

...... Ναι μωρε, εχουν ζητησει πολλες φορες demo απο KIT, φοβερο....

8eos telos :D

kai mia akiri erotisi

apo tous KIT poioi itane sto lan?
The Development of my phone :D

razmus1

• Ranked Pubzorz!
« Reply #64 on: September 19, 2011, 04:33:04 PM »
Ό,τι πεις ναι. Λες και έχω παίξει μαζί σου razmus1.. Τα προσωπικά σου προβλήματα αλλού δεν χρειάζεται να σου απαντήσω καν, όποιος δεν ξέρει τι να πει βρίζει αυτό ξέρω. Η σαπίλα του ελληνικού community.
Και ναι το 85% των Ελλήνων παιχτών είναι haxoria και είναι γεγονός.

Τέλος πάντων κουράζει το θέμα και δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός. Τις απόψεις μου τις ξέρετε πιο πάνω δεν έχω κάτι να προσθέσω. Όταν βρείτε το demo μιλήστε μου xfire. Καλή συνέχεια.

file hackarei olo to community kai ego mesa...to paradextikame oloi den sou dinoume demo .Poulo tora..den exoume peksei mazi kai oute prokite giati file eisai blakas me diploma...an fugeis esi apo to elliniko community 8a anebei o Mesos oros tou iQ sto greek community kata 10% ....Re sto epomeno lan lew na baloume kamera pisw apo ka8e pexti gia na apodiksoume se enan ili8io oti den eiparxoun hacker POU? sto lan.... Apo ekei kai pera gamiseta afou upostirizeis auto to pragma den mporo na sou pw kati allo.. Den mporo na katalabw omos oti apo tin stigmi pou tous les olous hacker giati pezeis mazi tous kai panw apola GIATI PERNEIS MEROS SE HAXOcup ?

Massive

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #65 on: September 19, 2011, 04:33:24 PM »
Να πω και εγω την αποψη μου μιας και ημουν στα bnet και προσπαθησα να βοηθησω οπως μπορουσα και να παιξω ταυτοχρονα τα games με την ομαδα μου.
Η κατασταση ηταν αρκετα αγχωδεις και οσοι ειμασταν στο νετ αντιμετωπισαμε πολλα προβληματα με lag καθως και με pc errors.

Ντεμο τραβηχτηκαν απο τα ατομα που ηταν στο νετ, βεβαια κανεις δεν ξερει πως να τα παρει απο εκει γιατι τα παντα ηταν κλειδωμενα και δεν ειχαμε προσβαση.
Το TZAC δεν μπορουσε να ανοιξει λογω του οτι παλι οι σκληροι ηταν κλειδωμενοι και δεν μπορουσαμε να βρουμε την εφαρμογη του cod4.

Απο μερους μου ζηταω συγνωμη για τις καθυστερησεις που δημιουργησαμε και θα φροντισουμε να μην επαναληφθουνε την επομενη φορα που θα γινει κατι παρομοιο.

Προσωπικη αποψη
Οσο για τον Savva, παλι βλεπω πως ειναι ο μονος που διαμαρτυρεται και δεν σταματαει. Οσο τωρα για κατι γελιοτητες του τυπου θα ερθουμε λαν και δεν θα εχουμε ουτε ντεμο ουτε τπτ εγω προσωπικα και το ξαναλεω προσωπικα ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ! Εξαλλου τα ατομα απο τους ΚΙΤ που ερχονται στο λαν ειναι καλοι τυποι και δεν ειναι κομπλεξαδες σαν και εσενα. Ακομη μου την εσπασε το εξης παρακατω "Αλλά admins του cup ήταν... Λογικό...."

Αν εχεις καποιο προβλημα με τους admins πεστο ξεκαθαρα και σταματα να κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου. Απο την στιγμη που σου ειπε και ο Αντωνης αν δεν γουσταρεις τους admins τοτε γιατι γραφτηκες, απο εκει και μετα δεν εχεις κανεναν λογω να μας την λες.
Τελος προσωπικης αποψης

Ελπιζουμε παντως την επομενη φορα να ειμαστε ακομη καλυτεροι, θα προσπαθησουμε ολοι μας να ειμαστε πιο συγκεκριμενοι με τους κανονες, καθως επισης και με την ολη οργανωση. Ευχαριστουμε ολες τις ομαδες που υποστηριξαν το τουρνουα και χαρηκα ιδιαιτερως που ειδα τοση μεγαλη ανταποκριση.

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
« Reply #66 on: September 19, 2011, 04:37:28 PM »
Λοιπόν παιδιά καταρχάς καλησπέρα σε όλους!!!! Πρώτον να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ μπράβο στους admin και σε όσους άλλους βοήθησαν ώστε να γίνει το πρώτο  Netcup. Τώρα όσο αναφορά τα προβλήματα...ναι υπήρχε lag στους servers,υπήρχε λίγο καθηστέριση(αν και εμένα δεν με πειράζει..έχω υπομονή)...Και τι πειράζει?? Κανείς δεν είναι τέλειος..τα παιδιά και οι admin δώσανε πιστεύω το 100%,και είναι λογικό να μην τους βγήκαν κάποια πράγματα όπως ήθελαν...πρώτη φορά το έκαναν υποθέτο.. Οπότε αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο εκ μέρους μου,και πιστεύω πάρα πολύ πως στο επόμενο Netcup θα είναι πολύ καλύτερο!!!! Τους περισσότερους που δούλεψαν για να γίνει αυτό που έγινε δεν τους ξέρω προσωπικά και θεωρό πως είναι πολύ καλά παιδιά όλοι τους..ελπίζω αν καταφέρω να έρθω στο λαν να γνωρίσω μερικούς αν όχι όλους...και για να κλίσω πιστεύω πως έχει δίκιο σε αυτό που είπε ο reactor...τα χαξόρια δεν πρέπει να παίζουν...όνομα δεν λέμε οικογένιες δεν θίγουμε...Λοιπόν αυτά...gg και πάλι από εμένα και μπράβο σε όλες τις ομάδες που πείραν μέρος!!!! ;)

sAVAZz

• DV zombie
« Reply #67 on: September 19, 2011, 04:39:35 PM »
kalispera sas!na pw kai egw ta euxaristw mou ston kirio mano aka TT mouse me 150052034020 xrwmata analoga to oplo pou paizeis kai kiriws na ton euxaristisw gia to redbull!euxaristw gia ton xrono sas

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #68 on: September 19, 2011, 04:50:11 PM »
manos-aaa πολυ καλο Mouse παιδια θα τo βαλω και στην Αρενα
savazz-ναι ε?
manos-ναι ναι!! αφου να κοιταχτε μπορειs να κανεις το δικο σου profil και θα αλλαζει μονο του τα  χρωματα(ξεκιναει το τσιρκο χρωματων)
pika-pew κοιτα τι θα σου παρω για το το χριστουγεννιατικο δεντρο!!
manos-τι ειπατε?
pew-τιποτα, για τις μπυρες λεμε
pika-αστο pew δεν το σωζεις
manos-τι ειπατε?
Pika-τιποτα!μα τι εχουν ριξει σε αυτες τις μπυρες!?!

χαοχοαοχοαχοαοχοα ΟΤΙ ΝΑΝΕΕΕΕ

manos aka battlenet owner
« Last Edit: September 19, 2011, 04:57:29 PM by peEWw »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

Massive

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #69 on: September 19, 2011, 04:52:17 PM »
Τρελη μορφη ο τυπος  ;D ;D

Elessar.GR

• DEMO UPLOADER!
« Reply #70 on: September 19, 2011, 04:57:44 PM »
a kai kati last
cheating in a LAN NOOB

btw

περιμενω αποψεις και οχι μαλακιες απαντησεις ty

sorry ala eprepe na to postaro :) >:D
The Development of my phone :D

.m0s

• DEMO UPLOADER!
    • hysteria eSports
« Reply #71 on: September 19, 2011, 05:03:37 PM »
Λοιπόν να πω και εγώ την άποψή μου. Το cup ήταν πολύ καλά οργανωμένο παρά κάποια μικρο-λαθάκια που έγιναν. Τώρα το να κάθεστε να λέτε για το μπήκε ο kafros mixer μπήκε ο ξένος mixer, δεν έχει κανένα νόημα. Πάντα όταν γίνεται κάτι καινούργιο υπάρχουν και κάποιες αδυναμίες. Όσοι ήμασταν battlenet πιστεύω πως είχαμε κάποια μικροπροβλήματα με το lag κτλ  ( hahahaah peww γαμώ τα ακουστικά σου!  ;D ).Ελπίζω να γίνουν και άλλα τέτοια επιτυχημένα κατά μεγάλο βαθμό cup.

PS: HAE PIKA! ;)
[23:20] REFUSE ZYNGOV  Netcups.gr: AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA :D

$Ma$HeR

• DV zombie
« Reply #72 on: September 19, 2011, 05:07:19 PM »
tin alli fora omos na exete ena sosto stream
oso allon ta alla den uphrxe problima       
bind 7 "\"say \" [21:42] naNOx9 pancy: as always mpampimpas will be with u\""

HAOxZ

• 222 HERO!~
  • I'm Meh
« Reply #73 on: September 19, 2011, 07:46:21 PM »

FRED-: sto lan
FRED-: prpepei na feroume gonea h siggeni?
eskimos .HAOxZ═╬═: ye

razmus1

• Ranked Pubzorz!
« Reply #74 on: September 19, 2011, 08:02:40 PM »