Απο την μερια μου σαν Admin της διοργανωσης θελω να πω πως πιστευω οτι το τρεξαμε αρκετα ομαλα , αν και δεν μπορεσαμε να μην παραλειψουμε λαθη.
Οσο αναφορα τους servers , εμεις ειχαμε δοκιμασει μονο εναν server και ετρεχε κανονικοτατα , καθως αλλο ειναι να κραταει 5 ατομα το box και αλλο 80. Κατα την διαρκεια καταλαβαμε και εμεις οι ιδιοι οτι υπαρχει προβλημα . Ο Νικος(Airborner) το εψαξε μετα και κανει οτι μπορει.
Τωρα για την καθυστεριση εχω να πω πως την επομενη φορα θα ειμαστε πιο αυστηροι, απλα τωρα τους αφησαμε καθως ηταν το 1ο cup μας και δεν θελαμε να δωσουμε no-show , απλα θελαμε να παιξουν ολοι.
Για το θεμα των demos/tzac επρεπε να το πουμε πιο νωρις , αλλα το καταλαβανε τα παιδια οταν φτασαν εκει, που ηταν ηδη αργα για το TZAC . Για τα demos αν θυμαμαι καλα το ειχαν πει και μετα το AGL.
Με τους Mixers τωρα και το θεμα που προεκειψε . Ενω εγω και ο πρεσ1ο ημασταν στο ts και τα λεγαμε, ο Zynga στα λιγοστα θεματα που του προεκειψαν δεν λειτουργησε ομαδικα . So , ο Greek ειχε ρωτησει εμενα και αφου του ειπα οχι , μιλισε με τον zynga για 2η γνωμη ( καθως τα 3 οχι δεν ηταν τοσο κατανοητα ) και ο αντωνης ειπε οκ . Το φτεξιμο παει στον αντωνη και οχι σε καποιον αλλο , και σε μας φυσικα που δεν τον πηραμε πρεφα οτι εδινε εντολες/ συμβουλες και σε αλλα θεματα εκτος του TZAC που ηταν και η χθεσινη αρμοδιοτητα του. Sorry για αυτο
Για τα Rules τωρα . Ηταν το 1ο μας cup και δεν ειχαμε και τις απαραιτητες γνωσεις . Στο επομενο τα rules θα ειναι πιο ψαγμενα , ακομα και απο τωρα εχουμε κανει αρκετες διορθωσεις στο prive forum μας .
Οπως ειπε και ο peWWW ο καρατεκας , απο τα λαθη μας μαθαινουμε και γινομαστε καλυτεροι.
Το θεμα του Savva δεν θα το σχολιασω καθως οτι ειχα να του πω του το ειπα στο irc και του το εξιγησαν αλλα 3 ατομα .
Οκ αν πιστευει πως το cup ηταν στημενο.... w/e mate.
Το stream ηταν οντως απογοητευτικο , σε αντιθεση με τα test streams που ειχαμε κανει στο παρελθον , πραγματικα δεν ξερω τι σκατα εγεινε!
Ser μαθε να ξεχωριζεις το "πιο" απο το "ποιο" , οκ και η δικια μου ορθογραφια suckαρει αλλα οχι και αιτσει.
Ενα thanks στον πρεσλο ο οποιος ηρθε και βοηθησε την κατασταση!
Ενα BRAVO στον Νικο , ο ποιος εχει αφιερωσει ΩΡΕΣ για αυτο το πραγμα !