Author Topic: Aπολογισμος πρωτου νετκαπ  (Read 86552 times)

Airborner

• Assistant Team\Mini Admins
  • DEMO UPLOADER!
    • Team Refuse Website!
Re: Aπολογισμος πρωτου νετκαπ
« Reply #90 on: September 20, 2011, 12:55:49 PM »
Νομίζουν πως επειδή μιλάω μόνο εγώ από το team μου είναι προσωπική μου άποψη, τόσο ζώα απλά.
Απλά η πολιτική της ΚΙΤ είναι να μιλάω μόνο εγώ γιατί γράφω στα @@ μου το trollάρισμα και το ψευτομπινελίκι που ρίχνετε. Τα έχω βερεσέ.
Και κακώς πόσταρες εδώ Kava γιατί δεν θα κατάλαβαν πάλι τίποτα τα ζωάδια. Συνεχίστε το trollάρισμα έχετε πολύ πλάκα. Πάντως το demo ακόμα το περιμένουμε!

Σαββα επειδη δε θες να καταλαβεις και εχεις σαν προκαλυμα τα Rules θα παω εγω προσωπικα να παρω τα Demo απο τα Battlenet και να τα ανεβασω. Οχι μονο του Zynga αλλα και αλλον για να τα δουν το Community.

Τωρα νομιζω οτι εχεις ξεπερασει πλεον τα ορια οσο αφορα τα προσβλητικα σχολια για το Netcups Greece και για τους Admins μου πραγμα το οποιο θεωρω οτι υποβαθμιζει την διοργανωση και την προσωπικοτητα των ατομων. Αρα

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ COMMENT ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ OUT ΕΣΥ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ EVENT ΤΟΥ Netcups Greece

Φυσικα τα υπολοιπα members των KIT ειναι μια χαρα παιδια και δεν εχουμε κανενα θεμα μαζι τους.

razmus1

• Ranked Pubzorz!
« Reply #91 on: September 20, 2011, 01:02:31 PM »
Σαββα επειδη δε θες να καταλαβεις και εχεις σαν προκαλυμα τα Rules θα παω εγω προσωπικα να παρω τα Demo απο τα Battlenet και να τα ανεβασω. Οχι μονο του Zynga αλλα και αλλον για να τα δουν το Community.

Τωρα νομιζω οτι εχεις ξεπερασει πλεον τα ορια οσο αφορα τα προσβλητικα σχολια για το Netcups Greece και για τους Admins μου πραγμα το οποιο θεωρω οτι υποβαθμιζει την διοργανωση και την προσωπικοτητα των ατομων. Αρα

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ COMMENT ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ OUT ΕΣΥ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ EVENT ΤΟΥ Netcups Greece

Φυσικα τα υπολοιπα members των KIT ειναι μια χαρα παιδια και δεν εχουμε κανενα θεμα μαζι τους.

Sinfwna me auta pou eipe den 8a ksanaparei meros...ektos an alla leei kai alla kanei to palikari

makis250

• 222 HERO!~
  • cRus'z babe :>
« Reply #92 on: September 20, 2011, 01:15:12 PM »
Razmus apla skase sto telos exeis kataferei na maloneis me olous kai ti 8es ksilo?ante phgene se mia plateia kai plakose 10 xronia mikroterous mpas kai to pekseis magas.Brizeis piso apo mia o8onh kai dn ksereis kan pos einai o strom (oute egw) alla ephdh giauto dn ksereis pos einai o storm kai dn ksereis ama einai megalos i mikros (mporei na ksereis,mporei nane mikros,alla egw etsi opos grafei ton pernaw gia megalo kai orimo)Episis 8a mporouses na grafeis kalytera pros ton savva.KKTHXBAI.

storm

• DV zombie
« Reply #93 on: September 20, 2011, 01:18:17 PM »
krinw apo to kollima mou exei faei i kefala tou kai tou eksigoun 200 atoma oti den ginete...esi pou to katalabes auto...mporoume na bre8oume apo konta na krinis kai apo konta to mualo m an 8es ;)

συμφωνο μαζι σου με το κολλημα! μαζι και εγω! αλλα δεν ειναι σωστο εσυ να κρινεις τον σαββα! κανεις δεν ειναι σωστο! παρα μονο οι αντμινς που θα λυσουν και το ζητημα! peace man! δεν εχω τιποτα προσωπικο μαζι σου.. αλλα ασε τα ατομα που πρεπει να λυσουν το προβλημα!
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

storm

• DV zombie
« Reply #94 on: September 20, 2011, 01:19:35 PM »
Razmus apla skase sto telos exeis kataferei na maloneis me olous kai ti 8es ksilo?ante phgene se mia plateia kai plakose 10 xronia mikroterous mpas kai to pekseis magas.Brizeis piso apo mia o8onh kai dn ksereis kan pos einai o strom (oute egw) alla ephdh giauto dn ksereis pos einai o storm kai dn ksereis ama einai megalos i mikros (mporei na ksereis,mporei nane mikros,alla egw etsi opos grafei ton pernaw gia megalo kai orimo)Episis 8a mporouses na grafeis kalytera pros ton savva.KKTHXBAI.

δεν ειμαι και δα γερος... 18 γραφει η ταυτοτητα! και χαλαρωστε παιδια!!
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

razmus1

• Ranked Pubzorz!
« Reply #95 on: September 20, 2011, 01:45:51 PM »

Isa eimaste me ton strom re filoc...ego den tou eipa na plako8ome apla tou eipa na bre8oume face tou face gia na mn milame piso apo mia o8oni opos les...den gamaw kanena oute plakonome me kapoion kai sto proteleutaio lan piga kai ola itan mia xara (sto teleutaio den piga egrafa panelinies)....An i8elte na plakoso 10xrona san esena uparxoun ektaomiria ekei eksw....

KIT-DrSavvas

• DEMO UPLOADER!
    • KIT Clan XFire Page
« Reply #96 on: September 20, 2011, 03:34:20 PM »
Δεν παλεύεστε! Οι χαρακτηρισμοί πήγαιναν στους Elessar.GR razmus1 Μassive.

Δεν έβρισα κανέναν διοργανωτή του cup. Airborner κολλητιλίκια και απειλές αλλού όχι σε μένα.
Και αυτούς τους χαρακτηρισμούς είναι το ελάχιστο που μου είπαν κάποια άτομα της ομάδας μου να συμπεριλάβω.
Όταν μιλήσω για κάτι προσωπικά θα το πω στο τέλος. Άντε που θα μου πεις ότι είπα προσβλητικά σχόλια, δεν τηρείτε τους κανόνες και σας φταίνε οι άλλοι. ΕΛΛΑΔΑ η χώρα της μπανανίας μόνο εδώ συμβαίνουν αυτά. Προσπαθείτε να βγείτε από πάνω αν και φταίτε.

Και κάτι τελευταίο. Είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ μου το demo Airborner. Το ζήτησα και έπρεπε να το είχαμε πάρει μέσα σε 10 λεπτά και όχι μετά από 3 μέρες. Στο τέλος θα μας πεις ότι μας κάνετε και χάρη.
« Last Edit: September 20, 2011, 03:43:09 PM by KIT-DrSavvas »

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #97 on: September 20, 2011, 03:43:08 PM »
δοκτωρα σαββα, τι πινεις ρε? Το εχεις παραθεσει το χεμα. Αρχίζω και πιστευω πως εισαι τρελος. Κυριολεκτικα τρελος. Κατεβα σε κανα λαν μαναμ να δεις και λιγο τι παιζει live. Το οτι τα πινεις συνεχως δεν σημαινει οτι χακαρουν ολοι. Ειπαμε εχεις δικιο να εισαι καχυποπτος αλλα οχι ρε φιλος και σε ατομα που επαιζαν στο λαν με admin απο πανω τους (εκτος κι αν ο admin ειναι κι αυτος μερος της μυστικης ομαδας που εχει δημιουργησει το cod.gr για την κατατροπωση των ΚΙΤ, δεν ξερω τι παιζει. :Ο) So, κουνα το κεφαλι σου λιγο να δεις αν κανει ντιν-ντιν αρχικα, και μετα go to the next level με το να εισαι λιγο ρεαλιστης και οχι τοσο καχυποπτος. Ολα τα παιδια των ΚΙΤ ειναι μια χαρα παλικαρια αλλα εσυ εισαι το κατι αλλο δοκτωρα μου!

KIT-DrSavvas

• DEMO UPLOADER!
    • KIT Clan XFire Page
« Reply #98 on: September 20, 2011, 03:44:31 PM »
Ποιος μίλησε για HAX; Διάβασες το ποστ του Kavatza; Λάσπες αλλού! Εσείς κάτι πίνετε... Οι συγκεκριμένοι που ασχολείστε με μένα. Πηγαίνετε ρωτήστε έναν-έναν άτομα της ομάδας μου αν αυτά που λέω τα λέω μόνο εγώ ή όλοι γενικά. Ρωτήστε τους. Πες κι άλλα εγώ ξέρεις που τα γράφω!
« Last Edit: September 20, 2011, 03:47:07 PM by KIT-DrSavvas »

Massive

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #99 on: September 20, 2011, 03:51:36 PM »
Οι χαρακτηρισμοί πήγαιναν στους Elessar.GR razmus1 Μassive.
Δεν έβρισα κανέναν διοργανωτή του cup.

To staff
http://www.netcups.gr/playerteam/

Και παλι να ξανατονισω πως προσεχε τι λες γιατι πολλα μπορουν να ειπωθουν πισω απο την οθονη ενος υπολογιστη.

Avarish

• Assistant Team\Cup Admins
  • CBWARRIOR.
  • bOURiizj!
« Reply #100 on: September 20, 2011, 03:52:42 PM »
Jesus , 222 HERO~ kai ola ta post htan peri hax kai lame.
[16:38] hRMNY' Greekyyy: reeee
[16:38] hRMNY' Greekyyy: o server einai 999
[16:38] hRMNY' Greekyyy: apo netcups
[16:38] hRMNY' Greekyyy: kante kana rr
[16:38] REFUSE ~ avarov: na ta xiliasei pes tou

KIT-DrSavvas

• DEMO UPLOADER!
    • KIT Clan XFire Page
« Reply #101 on: September 20, 2011, 03:57:32 PM »
Α ναι; Μπορώ να πω και το άλλο Assistant Team και όλα τα ποστ για flame και trolling.
Πως σου φάνηκε; Im sorry eeee!

Δεν έχω πρόβλημα με την οθόνη δεν με ξέρεις καλά. Άμα μου πεις μαλακίες face to face θα το φας το βρισιδάκι σου και άμα το πας παραπέρα το πάω δεν έχω πρόβλημα.

EDIT: Λοιπόν θα περιμένω 3 μέρες ακόμα για το demo μετά θα ξαναποστάρω εδώ μέχρι τότε καλή σας συνέχεια! A και καλό trolling. Καλά το πάτε!
« Last Edit: September 20, 2011, 04:08:47 PM by KIT-DrSavvas »

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #102 on: September 20, 2011, 04:09:59 PM »
Σάββας, από τη στιγμή που σου εξηγούν ότι για τεχνικούς λόγους δεν ήταν δυνατό να πάρεις το demo και παράλληλα σου εξηγούν πως υπήρχε admin, που δεν έπαιζε αλλά specάρε τους παίχτες, γιατί επιμένεις?
Δηλαδή, ή θέλεις το αδύνατο ή ουσιαστικά λες πως δεν εμπιστεύεσαι την κρίση του admin, που σημαίνει ότι τον θεωρείς άσχετο ή, ακόμα χειρότερα, ρουφιάνο που καλύπτει τα haxxόρια (τα οποιά είναι προσβλητικά για έναν admin).

Η λύση σου επομένως ποιά θα ήταν? Να μαζευτούν 10 μαντράχαλοι μέχρι τα bnet και εφόσον διαπιστώσουν ότι δεν είναι δυνατό να πάρουν τα demo να αποχωρήσουν από το cup? Να παίξουν αλλά σε περίπτωση που ζητηθεί demo να φάνε forfeit loss? Τι?

Δεδομένου της κατάστασης, το admin team του netcups αποφάσισε να μην χαλάσει το fun του cup και εφόσον οι players που δεν θα ήταν δυνατό να δώσουν demos θα specάρονταν από admins τους επέτρεψε να συνεχίσουν. Πού ακριβώς κολάς?

.m0s

• DEMO UPLOADER!
    • hysteria eSports
« Reply #103 on: September 20, 2011, 04:10:09 PM »
Α ναι; Μπορώ να πω και το άλλο Assistant Team και όλα τα ποστ για flame και trolling.

Δεν έχω πρόβλημα με την οθόνη δεν με ξέρεις καλά. Άμα μου πεις μαλακίες face to face θα το φας το βρισιδάκι σου και άμα το πας παραπέρα το πάω δεν έχω πρόβλημα.

Ξέρεις τι έχω καταλάβει; Ότι είμαι 10-15 χρόνια μικρότερος και είμαι πολύ πιο ώριμος και έξυπνος από εσένα και οι περισσότεροι εδώ μέσα. Κάνεις σαν ένα καθυστερημένο πεντάχρονο που του πήραν το γλειφιτζούρι. Λες και δεν ξέρεις πως τα bnet και τα περισσότερα Interner Cafe δεν επιτρέπουν τη πρόσβαση σε κανέναν στα files. Ξεκόλλα το μυαλό σου από τα hax. Γιατί μου φένεται πως όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Αν βέβαια θες να δεις τις nades που σου έριχναν και σε σκότωναν τις post-are κάποιος λίγο πιο πάνω. Εγώ σου λέω πως ήμουν σχεδόν όλη την ώρα με τον zynga.

Υ.Γ: Μεγάλωσε λίγο.

ΣΕ ΕΣΤΑΖΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ CLEAN! CU!
« Last Edit: September 20, 2011, 04:16:08 PM by .m0s »
[23:20] REFUSE ZYNGOV  Netcups.gr: AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA :D

ApatEwnaS

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
« Reply #104 on: September 20, 2011, 04:10:37 PM »

EDIT: Λοιπόν θα περιμένω 3 μέρες ακόμα για το demo μετά θα ξαναποστάρω εδώ μέχρι τότε καλή σας συνέχεια! A και καλό trolling. Καλά το πάτε!

hahaahahahahahahahahahahahah

Πίστεψε με , αν βρεθείτε face2face είσαι μισή μερίδα για τον AVAR1Sh...Όσο για τα demos ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΣΟ ΘΕΣ.ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ. bb

[23:20]iMAGiNE .m0s':AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA