Author Topic: ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ  (Read 27507 times)

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
Re: ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ
« Reply #1 on: October 07, 2011, 02:06:29 PM »
βασικά δεν είναι η εξαίρεση, αλλά όντως WTF με όλα τα φανμποις.
σήμερα μέχρι και η καθηγήτρια των αγγλικών μας έφερε το κείμενο από την ομιλία του στο πανεπιστήμιο... ffs.

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #2 on: October 07, 2011, 02:09:38 PM »
αυτο με τα fanboys μου την εδωσε και μενα.. μπαλες στο fb, μπαλες στα forum, logo με τη μαπα του.. για τους εργατες που αυτοκτονουσαν στα εργοστασια του τοσα χρονια κουβεντα.
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #3 on: October 07, 2011, 02:41:48 PM »
ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ ΚΡΕΑς

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #4 on: October 07, 2011, 02:47:40 PM »
Ε, παιδιά! Ντροπή να κράζετε το νεκρό!
Άγιος άνθρωπος ήτανε, οικογενειάρχης και ενάρετος ενωπίον του Θεού!
Αναπαύσου εν ειρήνη Στέφανε...

Quote from: Michael Bloomberg, New York mayor

Tonight, America lost a genius who will be remembered with Edison and Einstein, and whose ideas will shape the world for generations to come.

Again and again over the last four decades, Steve Jobs saw the future and brought it to life long before most people could even see the horizon.

In New York City's government, everyone from street construction inspectors to NYPD detectives have harnessed Apple's products to do their jobs more efficiently and intuitively.

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #5 on: October 07, 2011, 02:52:30 PM »
τ΄αρχίδια μας κουνιούνται που πέθανε.. οκ αδικία που χάθηκε από καρκίνο σε μικρή ηλικία αλλα όχι και να βγαίνουν πρόεδροι κρατών και να βγάζουν ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων..
τη θεία μου που την χάσαμε από καρκίνο γιατί δεν την κλάψανε; α ξέχασα, δεν έφτιαξε - ούτε καν έφτιαξε, σκέφτηκε - να φτιάξει εναν υπολογιστή 15x15 aka ipad, για να το κουβαλάει μαζί του το κάθε κάγκαρο στην παραλία πασαλειμμένο με λάδι carroten. ΟΞΩΩΩΩΩ!

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #6 on: October 07, 2011, 02:57:08 PM »
μονο τη φιλοσοφια της apple να παρατηρησει κανεις (βγαζω καθε μηνα νεο iphone,βαζω τιμη 180 ευρω στο αιποντ νανο την κουραδα) καταλαβαινει τι πουστροπαιδα ηταν.
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #7 on: October 07, 2011, 04:29:04 PM »

Yes, your hatred makes you powerful.

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #8 on: October 07, 2011, 05:00:07 PM »
Ntax to na goustareis na skas ta fraga sou gia na pareis iOverratedPhone giati gia kapoio logo sou aresoun ta features tou kai na denesai synais8hmatika mazi tou einai anthrwpino. Alla mexri ekei. Ante na dextw oti autos o CEO se enepneuse kai 8eleis ki esy na gineis CEO, apo to 0 ...
Alla na eisai toso overzealous me ena gamhmeno corporation einai too much mafaka!

allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

AGDSL

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #9 on: October 07, 2011, 07:10:50 PM »

Yes, your hatred makes you powerful.

The Corporation {Full Movie} [Greek Subtitles]

know your enemy

LuFFi

• 222 HERO!~
  • MaKeSme L0L...oNLy +15 & + W0rTh n00B baBy....
« Reply #10 on: October 07, 2011, 08:10:42 PM »
πω μλκ μου..την ζηλεψα την foto me τον αιμιλιο στο laptop..πως δεν το σκεφτηκα?

Sifter

• DEMO UPLOADER!
  • The Improbability Drive!
« Reply #11 on: October 08, 2011, 01:52:55 AM »
o Jobs ektos ths Apple einai kai co-founder tis Pixar. Just saying.Egw proswpika ektimw to ergo tou.
Haters gonna hate!

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #12 on: October 08, 2011, 02:44:03 AM »
o Jobs ektos ths Apple einai kai co-founder tis Pixar. Just saying.Egw proswpika ektimw to ergo tou.
Haters gonna hate!
+1

Ναι οκ ισως ειναι overated τα προϊοντα (αν και σε θεμα σταθεροτητας και λειτουργιας τα windows ειναι πολυ κατωτερα),  αλλα αν δεν ειχε βγει τοτες το πρωτο iphone θα ημασταν ακομα με τα 3330. Και μην μου πειτε πως ο  Gates και ο καθε Gates ειναι αθωοι οι  καημενοι. Απλα ειναι θεμα marketing ολα. Aν η επιτυχια των windows και οποιασδηποτε αλλης εταιριας, εμοιαζε με αυτη της apple, τοτε θα συζητουσαμε ακριβως τα ιδια για τις εταιρειες αυτες και τις απανθρωπες συνθηκες εργασιας. Ολοι same shit ειναι. Αλλα οπως ειπε και τσιφτερ, Haters gonna hate!
« Last Edit: October 08, 2011, 02:54:16 AM by zGIN♂ »

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #13 on: October 08, 2011, 03:23:11 AM »
Για την ακρίβεια η pixar είναι x-lucasfilm cg, ο Jobs απλά την αγόρασε.

Το δε iphone ήταν bad ακόμα και σε σύγκριση με τα τότε smartphones, ίσως με εξαίρεση την οθόνη αφής.

Αλλά σίγουρα ο τύπος είχε ένα όραμα, όσον αφορά την εξέλιξη των προσωπικών υπολογιστών κτλ. Όχι ότι δεν θα γινόταν χωρίς αυτόν, αλλά ήταν καταλύτης, ας πούμε.

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #14 on: October 08, 2011, 04:36:51 AM »
το point είναι αλλού.. ένας επιχειρηματίας ήταν, ούτε κάνας επιστήμονας που βοήθησε την ανθρώποτητα, ούτε κάνας κουφός μουσικός που έγραφε παπάδες, ούτε κάνας επαναστάτης που έσωσε τη χώρα του από τον κατακτήτη, ούτε ο μαδαφακιν jesus...
ΕΝΑΣ ΛΕΦΤΑΣ ΉΤΑΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ 4ΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ!

και όταν βλέπεις 3000000 ΖΩΑΔΙΑ σε όλα τα social networks να spammάρουν RIP STEVY<3 WE GONNA MISS YOU, δεν πρέπει να λες κρίμα ρε συ όντως χάσαμε έναν ευεργέτη, αλλά τι είμαστε τελικά: ενα τίποτα που όσα φράγκα και να βγάλουμε, έρχεται ενας καρκίνος και ψοφάμε.

και όχι, δε θα κάνω αντίστοιχα κλάμματα όταν αποδημήσει ο gates, είμαι πελάτης του όχι παιδί του.