Author Topic: ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ  (Read 27502 times)

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
Re: ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ
« Reply #30 on: October 09, 2011, 11:11:29 AM »
I hope you can't conceive what you just said.

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #31 on: October 09, 2011, 11:25:38 AM »
I got it Stewie

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #32 on: October 09, 2011, 02:19:07 PM »

CQ

• Assistant team
  • DV zombie
  • the flame of the game
« Reply #33 on: October 09, 2011, 03:55:51 PM »
φιλόσοφοι της πούτσας!

ΝΑ ΚΟΨΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΙΜΠΟΡΟ!

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #34 on: October 09, 2011, 04:00:16 PM »
φιλόσοφοι της πούτσας!

porky and daffy?
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

CQ

• Assistant team
  • DV zombie
  • the flame of the game
« Reply #35 on: October 09, 2011, 04:01:29 PM »
porky and daffy?

not talking 'bout yo ass nigga!

ΝΑ ΚΟΨΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΙΜΠΟΡΟ!

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #36 on: October 09, 2011, 04:15:16 PM »
Ο Steve Jobs ήταν διάνοια, και είναι μαθηματικά αδύνατο να κατανοήσεις και να επικρίνεις μια διάνοια αν είσαι πιο χαζός απο αυτήν.
Αν διαβασες το link θα καταλαβες οτι σκοπος του post δεν ειναι να κρινω το εργο του, αλλα τον τροπο που καταφερε ο,τι καταφερε! Δεν μπαινω καν στη διαδικασια να χαρακτηρισω αυτον τον τυπο διανοια γιατι τοτε στη λιστα μου με τις διανοιες θα πρεπει να προσθεσω και αυτον που "ανακαλυψε" το facebook και παει λεγοντας.. Εμενα αυτο που με απασχολει και αυτο που θελω ,ειναι να δειξω στα μελη του forum και μια αλλη αποψη, διαφορετικη με την οποια εγω ειμαι απολυτα συμφωνος.. Τελος, εγω θα λεω δουλεμπορα οποιον εκμεταλλευεται την εργατικη υπεραξια και κυριολεκτικα ΠΑΤΑΕΙ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ (διαβασε την τελευταια παραγραφο του link) για να φτασει στην κορυφη. Η ανθρωποκεντρικη κοινωνια που εμεις οι φανατισμενοι, χαζοι, αμορφωτοι και στενομυαλοι οραματιζομαστε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ!
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #37 on: October 09, 2011, 04:21:26 PM »
και αυτον που "ανακαλυψε" το facebook ...

βασικά υπάρχει λέξη που δε χρειάζεται εισαγωγικά.. εφευρίσκω λέγεται ;ρ

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #38 on: October 09, 2011, 04:26:02 PM »
αν σεξτα σου φενεται ευκολο να κανεις κατι σα το φεισμπουκ.που δε λεω..ναι ειναι μονο για τα ποζερια και για τους καθυστερες..αλλα δε μπορεις να πεις αυτο τον ανθρωπο κατωτερο σου!

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #39 on: October 09, 2011, 04:29:22 PM »
αν σεξτα σου φενεται ευκολο να κανεις κατι σα το φεισμπουκ.που δε λεω..ναι ειναι μονο για τα ποζερια και για τους καθυστερες..αλλα δε μπορεις να πεις αυτο τον ανθρωπο κατωτερο σου!

ούτε πυρηνικές βόμβες είναι εύκολο να φτιάξεις, ούτε AK 47, ούτε τράπεζες, ούτε είναι εύκολο να εκλεγείς στο κοινοβούλιο, ούτε να κλέψεις ή να σκοτώσεις ανθρώπους
all we 'll do ♫
every day

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #40 on: October 09, 2011, 04:41:43 PM »
Δεν θυμαμαι να τον ανεφερα ως κατωτερο μου..
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #41 on: October 09, 2011, 04:46:01 PM »
ούτε πυρηνικές βόμβες είναι εύκολο να φτιάξεις, ούτε AK 47, ούτε τράπεζες, ούτε είναι εύκολο να εκλεγείς στο κοινοβούλιο, ούτε να κλέψεις ή να σκοτώσεις ανθρώπους
ΑΥΤΟ.. "Ας αποδομήσουμε λίγο τον μύθο του «αυτοδημιούργητου καπιταλιστή». Για ποιο λόγο ένας «αυτοδημιούργητος» καπιταλιστής πρέπει να είναι πιο αποδεκτός από κάποιον, ας πούμε, κληρονόμο μιας μεγάλης επιχείρησης; Επειδή, μήπως, ο «αυτοδημιούργητος με την αξία του» απέκτησε χρήματα εκκινώντας από χαμηλότερο κοινωνικό επίπεδο; Με αυτή τη λογική γιατί να μην είναι κοινωνικά αποδεκτός ο Αλ Καπόνε, για παράδειγμα, που αποδεδειγμένα ξεκίνησε από τον κοινωνικό πάτο για να φτάσει να γίνει μεγαλοεπιχειρηματίας (έστω μαφιόζος μεγαλοεπιχειρηματίας). Τι καθιστά τον Αλ Καπόνε μη-αποδεκτό; Το γεγονός ότι δολοφονούσε μήπως; Μα αυτή είναι μια συνήθης πρακτική «αυτοδημιούργητων» και μη καπιταλιστών. Μάλιστα τα εγκλήματα της μαφίας στην πραγματικότητα ωχριούν μπροστά σε αυτά των καπιταλιστών.".. αναθεμα και αν διαβασατε το link..πιαστηκατε απο τον τιτλο του topic και χανετε το νοημα

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #42 on: October 09, 2011, 04:49:52 PM »
αναθεμα και αν διαβασατε το link..πιαστηκατε απο τον τιτλο του topic και χανετε το νοημα

πρωτοφανές
all we 'll do ♫
every day

Sifter

• DEMO UPLOADER!
  • The Improbability Drive!
« Reply #43 on: October 09, 2011, 04:54:11 PM »
re sexta ase ta copy paste ar8rwn me varisimantes le3ei kai katalave oti o an8rwpos eftia3e mia epixeirisi disekatommyriwn apo to tpt. Apple Pixar Next einai merikes apo tis pio petyximenes epixeiriseis ston tomea tous i ka9e mia kai o Steve Jobs itan o founder tous.Den lew, gia na ftaseis toso psila prepei na patiseis epi ptwmatwn.Oso gia tous kinezous opws anefera einai ta pio f8hna ergatika xeria kai xrhsimopoiountai apo para polles kataskeuastikes epixeirhseis.

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #44 on: October 09, 2011, 04:59:36 PM »
εκανα copy paste κατι που θα επρεπε να εχουν διαβασει ολοι οσοι postaroun εδω μεσα.. αυτο λοιπον που εσυ περνας στο ντουκου (ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΑΤΗΣΕ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ!!! αχαχαχ το λες σαν να μην συμβαινει τπτ) εμενα με χαλαει τοσο που ναι αν μπορουσα θα εχεζα πανω στον ταφο του.. ΑΥΤΑ!