Author Topic: ΜΠΑΤΣΟΚ ΔΙΚΕ ΜΟΥ!  (Read 8364 times)

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
ΜΠΑΤΣΟΚ ΔΙΚΕ ΜΟΥ!
« on: October 14, 2011, 11:14:51 AM »
Κατατίθεται σήμερα, Παρασκευή, στη Βουλή η τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών για το νέο καθεστώς παρακράτησης της εισφοράς αλληλεγγύης.

Το 2012ν αντί να αποστέλλονται εκκαθαριστικά στους φορολογούμενος και εκείνοι να προσέρχονται στις εφορίες για να καταβάλλουν σε 6 μηνιαίες δόσεις την έκτακτη εισφορά, το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε φορολογούμενο θα παρακρατείται από τον μισθό του ή τη σύνταξή του σε 12 με 14 μηνιαίες δόσεις.

Σύμφωνα με όσα προανήγγειλε χθες ο υπουργός Οικονομικών Ευ.Βενιζέλος μισθωτοί και συνταξιούχοι θα κληθούν να πληρώσουν το 2012 έως και τρεις έκτακτες εισφορές αλληλεγγύης. Συγκεκριμένα αυτό θα γίνει διότι:

Φορολογούμενοι που ήδη έχουν αρχίσει από φέτος να καταβάλλουν σε δόσεις την εισφορά για τα εισοδήματα του 2010 θα επιβαρυνθούν και μέσα στο 2012 με την πληρωμή του φόρου.
Με την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων του 2012 που θα υποβληθούν έως τα μέσα του επομένου έτους και θα αφορούν στα εισοδήματα του 2011 θα επιβληθεί και η εισφορά αλληλεγγύης για τα εισοδήματα που έχουν αποκτήσει εφέτος μισθωτοί και συνταξιούχοι.
Από την 1η Ιανουαρίου του 2012 τα λογιστήρια σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα θα παρακρατούν την εισφορά αλληλεγγύης για τα εισοδήματα του 2012.

Συγκεκριμένα, για εισοδήματα από 12.001 έως 20.000 ευρώ η παρακράτηση αυξάνεται κατά 1%, από 20.001 έως 50.000 ευρώ κατά 2%, από 50.000 έως 100.000 ευρώ, κατά 3%, από 100.000 ευρώ και άνω κατά 4%.

Έτσι, οι φορολογούμενοι θα υποστούν από την 1η Ιανουαρίου 2012 σημαντική μείωση εισοδημάτων καθώς θα αυξηθεί σημαντικά η παρακράτηση φόρου λόγω της εφαρμογής της νέας κλίμακας με βάση το νέο αφορολόγητο όριο των 5.000 ευρώ, αλλά και διότι θα τους παρακρατείται από τα λογιστήρια η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης. Ενδεικτικά, μισθωτός με καθαρές μηνιαίες αποδοχές 1.500 ευρώ το μήνα θα εισπράττει κάθε μήνα 80 ευρώ λιγότερα, από ότι λαμβάνει σήμερα μέσω της μισθοδοσίας.

ΑΠΟ www.in.gr to parapano!

το παρακατω δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα δεν μου φαινεται και καθολου απιθανο

http://www.antinews.gr/2011/10/14/127245/

« Last Edit: October 14, 2011, 11:28:03 AM by peEWw »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
Re: ΜΠΑΤΣΟΚ ΔΙΚΕ ΜΟΥ!
« Reply #1 on: October 14, 2011, 01:00:14 PM »
Η Ελλάδα πεθαίνει;; στο χέρι μας είναι..15 Οκτώβρη

Μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια, αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις την Άνοιξη να 'ρθει.....

"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #2 on: October 14, 2011, 01:09:47 PM »
οι αγανακτισμενοι του συνταγματος ειναι κατι που με βρισκει ακρως αντιθετο καθως και ο περιορισμος στα οργανα καταστολης.θα τα αναλυσουμε λαν αυτα

αυτο το βιντεο και γενικα αυτη η αντιμετωπιση ειναι ρηχη και ευκολα αντιμετωπισιμη απο το συστημα και τους μηχανισμους  του και μακαρι οι μηχανισμοι του να ηταν μονο οι μπατσοι αλλα δυστυχως δεν ειναι.
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #3 on: October 14, 2011, 01:17:45 PM »
βασικα χρονια τωρα υπαρχει θεμα με την κρατικη καταστολη. Αλλα παντα υπηρχε η καραμελα των "κουκουλοφορων" και των "γνωστων-αγνωστων".. το βιντεο αυτο οπως και αλλα που εχουν κυκλοφορησει τον τελευταιο καιρο δειχνει πως η βια των μπατσων ειναι "τυφλη". Οσο για τους αγανακτισμενους και εγω ειμαι αντιθετος (στο topic "συνταγμα και λοιπες πλατειες" εξηγω το γιατι). 
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #4 on: October 14, 2011, 02:03:44 PM »
οσο το 20% σκεφτεται και το 80% αποτελειται απο ζωα δεν γινεται τιποτα.
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

Movsar

• Ranked Pubzorz!
« Reply #5 on: October 14, 2011, 02:09:18 PM »
Το 1% σκέφτεται το 10% νομίζει οτι σκέφτεται και οι υπόλοιποι είναι στα μπουζούκια. Πάρτε κάτι να σας ανεβάσει τη διάθεση: http://kittiesntitties.tumblr.com/

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #6 on: October 14, 2011, 02:19:29 PM »
Το 1% σκέφτεται το 10% νομίζει οτι σκέφτεται και οι υπόλοιποι είναι στα μπουζούκια. Πάρτε κάτι να σας ανεβάσει τη διάθεση: http://kittiesntitties.tumblr.com/

περισσοτερο νομιζω οτι βλαπτει το οτι το 90%  μονο κρινει και το 10% πραττει παρα αυτο που λες, που  εν μερη εχει δικιο.
Ingrid Bergman

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #7 on: October 15, 2011, 01:01:32 AM »

theos
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #8 on: October 15, 2011, 01:33:52 AM »
Όχι όχι παιδιά, λάθος σας τά'πανε. Το 1% σκέφτεται, το 10% πράττει, το 8% νομίζει οτι σκέφτεται, το 20% είναι στα μπουζούκια εκ των οποίων το 30% σκέφτεται, το 50% πράττει και το υπόλοιπο νομίζει ότι πράττει, το 0.037% είναι μπάτσοι, το 24% ΠΑΣΟΚ και οι υπόλοιποι συνιστούν SKIP.

Πάρτε κάτι να σας ανεβάσει τη διάθεση: http://kittiesntitties.tumblr.com/

Έχεις τίποτα σε puppiesntitties?
... but don't forget the Rizla.

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #9 on: October 15, 2011, 03:57:37 AM »
Ρε μλκ pyro, πρέπει να βάλουμε Like στο forum για πάρτυ σου. cu lan.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #10 on: October 15, 2011, 11:58:08 AM »
pyro, το ξέρεις ότι σε απείλησε ράετ νάο, έτσι;
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #11 on: October 15, 2011, 12:43:35 PM »
pyro, το ξέρεις ότι σε απείλησε ράετ νάο, έτσι;

cu lan.
cu lan.
 cu lan.
 cu lan.
 cu lan.
 cu lan.
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #12 on: October 15, 2011, 03:40:50 PM »
HAHAHAHAHAHAHAHAHA

nazrat

• Ranked Pubzorz!
ΜΠΑΤΣΟΚ ΔΙΚΕ ΜΟΥ!
« Reply #13 on: October 15, 2011, 04:24:01 PM »
Cu LAN

SeR?

• Assistant Team\Cup Admins