στο 0:18 πού κολλάνε οι φυσικοί αριθμοί; χ0α0χ0αχα
κοίτα smasher δεν ξέρω αν το κάνεις επίτηδες πια αλλά δεν μπορώ να δω τα video σου ρε, ΚΟΛΛΑΝΕ!
Ρε σμακο, θελω να δω τα fragmovies σου γιατι μου λενε τα παιδια εδω στο cod.gr οτι ειναι παρα πολυ ωραια, ομως δεν ξερω γιατι, αλλα κολλανε! Φτιαχτο ρε πλζ
στο 0:18 πού κολλάνε οι φυσικοί αριθμοί; χ0α0χ0αχακοίτα smasher δεν ξέρω αν το κάνεις επίτηδες πια αλλά δεν μπορώ να δω τα video σου ρε, ΚΟΛΛΑΝΕ!
Παιδια εγω αυτο το ειδα αν κ στην αρχη δεν το εβλεπα γιατι λιγο εβλεπα κ λιγο μου αικολαγγε αλλα βρηκα ενα παιδι γυρω στα 40 που ειναι χακεr και εκανε κατι τρελλα πραγματα κ φανταστικα που εμουρλαθηκα και αιτελικα το ειδα.Αλλα δεν σας λεω γιατι 1.το παιδι ετουτο φευγει για αγγλια και 2.πληρωσα 50 ευρω για τις υπηρεσιες του.ελπιζω να μην ανεβασει ο χρηστης αυτος αλλα βιντεο γιατι θα εχω προβλημα μετα κ δεν μπορω αμα δεν βλεπω τα βιντεο που ανεβαζουν κ λιγο βλεπω λιγο μου κολλανε.ελπιζω να ανεβασει να ανεβασει σε μια υπηρεσια που μου ειπαν πως εχει ανοιξει κ μπορεις να ανεβαζεις εκει τα βιντεο σου κ λεγεται rapisare.Παρακαλω τα επομενα εκει.Ολο το χαρτζηλικι μου χαλασα(σχεδον γιατι εχω κρατησει να παρω παγωτο)
eutuxws pou de exei hax to videaki alliws de tha to vlepa