Author Topic: CB Nation Cup Season FALL 2011  (Read 86184 times)

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
Re: CB Nation Cup Season FALL 2011
« Reply #135 on: January 24, 2012, 06:49:36 PM »

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
  • Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .
« Reply #136 on: January 26, 2012, 05:09:34 PM »
Και εδω καπου καπου ειναι η στιγμη που λεμε "Do it like EURO 2004". Θα γελασουμε παλι φετος με τον μπλουντ !
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

bLo_Od

• CBWARRIOR.
« Reply #137 on: January 26, 2012, 06:30:08 PM »
me? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
  • Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .
« Reply #138 on: January 26, 2012, 06:34:54 PM »
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

bLo_Od

• CBWARRIOR.
« Reply #139 on: January 27, 2012, 02:38:19 AM »
gt re ti ekana? ???

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #140 on: January 27, 2012, 02:34:17 PM »
http://clanbase.ggl.com/news_league.php?nid=366404&lid=12511
xa0x0ax0a0xa gl
απ αυτο το link μπηκα και ειδα το NATIONAL TEAM στο cod 4...

θα ηθελα να κανω μια ερωτηση (ρητορικη μαλλον).. τα αποτελεσματα και οι εμφανισεις καποιων παικτων στο τελευταιο lan δεν επαιξαν ΚΑΝΕΝΑΝ ρολο στην "επιλογη" ??

ξερω οτι καθε χρονο υπαρχουν μουρμουρες και γκρινιες για την επιλογη, αλλα συνηθως ειναι απο ατομα που περιμεναν να επιλεγουν και τελικα πηραν τα αρχιδια τους.. με μενα δεν συμβαινει κατι τετοιο και το τονιζω για να μην γυρισει και το πει κανενας..

back στο θεμα μας.. ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΛΙΚΑ

ΥΓ: οσον αφορα το lol ο dexter EINAI ENAΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ) ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ!!
dexterako και λοιποι funboys μπορειτε να απολαυσετε την "δοξα" του ονοματος αλλα μεσα σας ξερετε οτι ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ!!
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

sAVAZz

• DV zombie
« Reply #141 on: January 27, 2012, 02:46:39 PM »
dn exei simasia to lan re...online oloi kaloi einai....

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #142 on: January 27, 2012, 02:55:58 PM »
dn exei simasia to lan re...online oloi kaloi einai....
ειρωνικα το λες? αν ναι, να ξερεις οτι μετα απ αυτο,  αλλα και αυτο http://www.callofduty.gr/index.php?topic=3856.0 (ειμαι σιγουρος οτι εννοουσες ο,τι εγραφες) εχεις κερδισει ποντους  >:D
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

ApatEwnaS

• DV zombie
« Reply #143 on: January 27, 2012, 03:17:26 PM »
απ αυτο το link μπηκα και ειδα το NATIONAL TEAM στο cod 4...

θα ηθελα να κανω μια ερωτηση (ρητορικη μαλλον).. τα αποτελεσματα και οι εμφανισεις καποιων παικτων στο τελευταιο lan δεν επαιξαν ΚΑΝΕΝΑΝ ρολο στην "επιλογη" ??

ξερω οτι καθε χρονο υπαρχουν μουρμουρες και γκρινιες για την επιλογη, αλλα συνηθως ειναι απο ατομα που περιμεναν να επιλεγουν και τελικα πηραν τα αρχιδια τους.. με μενα δεν συμβαινει κατι τετοιο και το τονιζω για να μην γυρισει και το πει κανενας..

back στο θεμα μας.. ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΛΙΚΑ

Για εμένα η βασική 5άδα στην Εθνική είναι μια χαρά
Scope: acRo
SMGs: p1ka / pancy
Assaults: AVARISh / tAKR1

Το ότι κατέβηκε κάποιος στο lan και έπαιξε καλά δεν σημαίνει αυτομάτως ότι είναι και σε θέση να μπει στην εθνική..Μπορεί το συγκεκριμένο άτομο να είναι inactive τώρα αλλά στο lan να έπαιξε αρκετά καλά (πχ ΜΧC).
Δεν νομίζω αυτήν την στιγμή Έλληνες σαν την βασική 5αδα να είναι καλύτεροι σε κάποιον από τους παρακάτω τομείς και να μην είναι μέσα στην εθνική.Για να μπει κάποιος στην εθνική πρέπει να είναι active, να έχει αρκετή εμπειρία και να έχει το κατάλληλο skill και όρεξη για το game.

i)Για scope πχ έχεις να προτείνεις κάποιον ο οποίος να υπερτερεί σε όλα αυτά του acRo, πέρα από τον vertigo ο οποίος δεν ήθελε να μπει στην εθνική?
ii)Βρες μου κάποιο ΑΚu ο οποίος να κάνει τα rush και τα pushes του pancy ή να παίζει με το μυαλό του pika και πάνω απ'όλα να έχει τα χαρακτηριστικά που είπα και πιο πάνω.
iii)Το ίδιο και με τα AK.Καλύτερο cover από takr1 και ava δεν θα βρεις σε AK και να έχει τα χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν.
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν καλύτεροι, πιο active κτλ από τα συγκεκριμένα άτομα..

Αν έχετε να προτείνεται άτομα πείτε ποιοι είναι..Αλλά να τα βάλετε ΌΛΑ όσα αναφέρθηκαν σαν μέτρο σύγκρισης και μετά να πείτε τα άτομα που θέλετε.

ps:Την άποψη μου λέω.
« Last Edit: January 27, 2012, 03:19:50 PM by ApatEwnaS »

[23:20]iMAGiNE .m0s':AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA

pkchUU.

• DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #144 on: January 27, 2012, 03:24:26 PM »
ahahaha paters ρε μουνιά! εδώ πήρανε draw στην crash, sexta μπες στη θέση μου!  :D

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #145 on: January 27, 2012, 03:34:28 PM »
το να μπω στη διαδικασια να προτεινω παιχτες δεν το σκεφτηκα.. αλλα αφου το εκανες εσυ θα σου πω και εγω μερικα ονοματα και κανε τη συγκριση μονος σου..
sniper : zetrax/snoopy
ak : tarzan/alza/painy (αν και τον ειδα καπου στους sub)/zgin
aku : bif/jetix/phantomas/lowstorovic

και γενικως μπορω να σου γραφω μεχρι αυριο..αλλα δεν θα καταληξουμε καπου. για να βγει ενα συμπερασμα πρεπει ο capitano της ομαδας που  εκλεχθηκε μετα απο σκληρη μαχη (με τον εαυτο του) να βγει και να πει τι περιπου ειχε στο μυαλο του οταν εκανε την επιλογη.

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #146 on: January 27, 2012, 03:36:16 PM »
ahahaha paters ρε μουνιά! εδώ πήρανε draw στην crash, sexta μπες στη θέση μου!  :D
αυτο που το πας?? για να μην φανω αλαζονας δεν εθεσα ΚΑΝ θεμα να μπουμε στο team εγω με τον stewie που πηραμε στις πλατες μας αυτο το χοντρο team και το οδηγησαμε σχεδον στην 4 θεση..

future

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
  • Just An Immature
« Reply #147 on: January 27, 2012, 04:05:55 PM »
το να μπω στη διαδικασια να προτεινω παιχτες δεν το σκεφτηκα.. αλλα αφου το εκανες εσυ θα σου πω και εγω μερικα ονοματα και κανε τη συγκριση μονος σου..
sniper : zetrax/snoopy
ak : tarzan/alza/painy (αν και τον ειδα καπου στους sub)/zgin
aku : bif/jetix/phantomas/lowstorovic

και γενικως μπορω να σου γραφω μεχρι αυριο..αλλα δεν θα καταληξουμε καπου. για να βγει ενα συμπερασμα πρεπει ο capitano της ομαδας που  εκλεχθηκε μετα απο σκληρη μαχη (με τον εαυτο του) να βγει και να πει τι περιπου ειχε στο μυαλο του οταν εκανε την επιλογη.

Ρε ΜΛΚ ΣΕΧΤΑ ΓΑΜΩ ΤΟ RESISTANCE σου στο community....!!!!  ;D ;D

Όλοι οι παραπάνω που ανέφερες μια χαρά skillfull είναι τα παιδιά και active κι απόλα.. imo όμως, δεν έχουν παίξει καιρό με ενα team και ούτε με αντιπάλους υψηλού επιπέδου (σαν team έτσι, όχι ΣΑΝ mix).. Δεν είναι το ίδιο να παίζεις στον pub και να χτυπάς 50 bombs και να μου λες ότι μπορείς να πας να κοντράρεις top teams της Ευρώπης.. Το skill του Pub δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το competitive skill  ;) Οταν παίζεις σε υψηλό επίπεδο αυτό που μετράει είναι το TEAMPLAY... Αν δεν  παίζεις καιρό με ένα team δε μπορείς να το καταλάβεις  ;)
"ΕΒΩ ΓΙΝΕΙ-ΧΑΛΙΑΔΑ ΤΑΤΛΕΜΕ ΑΥΛΙΟ" smsed by stam

pres1o

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #148 on: January 27, 2012, 04:17:02 PM »
sextas pesmou oti kaneis plaka please me to lineup pou postares ?!

hi
-peEWW  HERO-
Because we write in english(and i dont know very good) it' very easy to write something that u want to say something and actually u say something else.

[21:48] idinarK illu: pote tha kaneis upgrade se pres2o

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #149 on: January 27, 2012, 04:27:38 PM »
sextas pesmou oti kaneis plaka please me to lineup pou postares ?!

hi
οχι ρε σοβαρα το ελεγα.. αν και διαβαζοντας το post του future εχω να πω οτι υπαρχει και μια πλευρα (του teamplay και του ανταγωνισμου σε υψηλο επιπεδο) στην οποια δεν ειχα δοσει βαση.. γιατι αν δεις του παιχτες ξεχωριστα σαν ατομικο σκιλ, αυτοι που "προτεινα" εγω ειναι καλυτεροι σαν μοναδες (κρινοντας απ το λαν και το pub profil τους)..