Author Topic: CB Nation Cup Season FALL 2011  (Read 88555 times)

pres1o

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
Re: CB Nation Cup Season FALL 2011
« Reply #195 on: January 29, 2012, 04:52:46 PM »
"δεν κανω για captain "
"δεν ειπα να μπω εγω στο τεαμ , υπαρχουν ενα σορο αλλα μπουρια που δεν μπηκαν"

καλα δεν αγχωνονται τα μπουρια και αγχωνεστε εσεις για αυτους?
-peEWW  HERO-
Because we write in english(and i dont know very good) it' very easy to write something that u want to say something and actually u say something else.

[21:48] idinarK illu: pote tha kaneis upgrade se pres2o

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #196 on: January 29, 2012, 05:26:31 PM »
Ενα καλη επιτυχια ρε μαλιονγκες δεν ειδα πουθενα ρε,.,. Μαλιονγκες!   :'( και πεταγεται και το πεοντι ο βρττζου!
« Last Edit: January 29, 2012, 05:28:33 PM by tAKR1DAC★ »

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #197 on: January 29, 2012, 05:44:48 PM »
oti peite re .
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

pancy

• DV zombie
« Reply #198 on: January 29, 2012, 06:17:01 PM »
k

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #199 on: January 29, 2012, 08:27:04 PM »
NC...

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #200 on: January 30, 2012, 01:21:54 AM »
Οι κλίκες ζουν αυτές μας οδηγούν  :P

Το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω είναι να πω κάποια άποψη για το αν είναι καλό το lu της φετινής Εθνικής. Ξέρω κάποιους από τους επιλεγμένους, αλλά δεν έχω ιδέα πως παίζει ο καθένας πλέον.

Εφόσον ο captain είναι ο avarish, που επιλέχθηκε με τη δημοκρατική διαδικασία που έχει η CB, καλό θα ήταν να δεχθείτε τις όποιες επιλογές του για το National Team. Σίγουρα μπορείτε να έχετε άποψη για το ποιους επέλεξε, αλλά το τελευταίο που μπορείτε να κάνετε είναι να ξέρετε για ποιους λόγους του επέλεξε. Ήταν η κλίκα πίσω από τις επιλογές, αυτούς πίστευε ότι ήταν οι καλύτεροι, είναι τα φιλαράκια του, έχουν καλή χημεία; Δεν ξέρουμε και πιθανότατα δε θα μάθουμε. Οι επιλογές εν τέλει θα κριθούν από το αποτέλεσμα.

Τα παραπάνω τα γράφω ως ο αρχικλικαδόρος και παραγκούχος (κάτοχος της παράγκας) του Battlefield Community.

Υ.Γ. 1: Greek klika rulez all.
Υ.Γ. 2: Avarish επιμένω ότι έχω δίκιο για τα 2, 3 ( http://www.callofduty.gr/index.php?topic=4889.msg101191#msg101191 ) :P

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #201 on: January 30, 2012, 02:40:40 AM »
Νταξει καλα τα οσα λετε,αλλα στο θεμα replay etc. να σημειωσω κατι.Για να μπει καποιος στο nc πρεπει η gaming career του να εχει καποια διαρκεια.Δηλαδη εκτος απο το οτι πηγαν καλα στο λαν τι αλλο εχουν κανει? Καποια στιγμη ημασταν με τους πανξ 12-9 μπροστα στο δευτερο μαπ και αν ειχαν φαει π.χ μια nade +10 το game ειχε τελειωσει και δεν θα ειχαν παει πουθενα. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ολα ειναι θεμα λεπτομερειων,και για να μην σε θεωρουν κωλαρα και φωτισμενο απο το αγιο πνευμα που πηγες τελικο σε ενα λαν πρεπει να εχεις κανει και καποια αλλα πραγματα...To οτι εγω ως κοκας εχω σταξει τον delroo,τον visseh και αλλους σε ενα σιμπι δεν λεει κατι,γιατι εκτος αυτου του σιμπι σε ολα τα αλλα τους εχω κλασει τα παπαρια...

Μη μου λετε για team replay τοτε πλοξ,ουτε για σνουπι που σταζει 50 φραγκα στον παμπ,δεν εχει κανει τιποτα το παιδι,no offence
« Last Edit: January 30, 2012, 02:42:40 AM by cokaRiolic »
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

storm

• DV zombie
« Reply #202 on: January 30, 2012, 10:29:29 AM »
cocac went huge on that...
dat_pro :D
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #203 on: January 30, 2012, 04:23:16 PM »
ελα λοιπον για να τελιωνουμε..

@Assva ο τροπος σκεψης μας διφερει και δεν περιμενα να το καταλαβω σ αυτο το τοπικ. αλλα σαν ενδειξη καλης θελησης απεναντι σου θα κανω κατι που δεν εχω ξανακανει. θα σου απαντησω σοβαρα. ο μοναδικος λογος που το ξεκινησα ολο αυτο ηταν γιατι περιμενα καποιον να μου πει "οκ ρε μεγαλε εσυ τι προτινεις??" και διαβαζοντας ολα τα ρεπλαις νομιζω οτι μονο εσυ "πηγες" να το φερεις καπου εκει το θεμα.. τα υπολοιπα ντουβαρια αναλωθηκαν σε ατακες του στυλ "γινε εσυ cpt" κτλ..
ΠΡΟΤΕΙΝΩ λοιπον καθε χρονο ο cpt, αφου επιλεξει τον βασικο κορμο των παιχτων που πιστευει οτι θα γαμησουν, να κανει ενα poll στο οποιο ολα τα μελη του forum να "ψηφιζουν" τον παικτη που θα ηθελαν να μπει στο nt . επισης δεν καταλαβενω για ποιο λογο μια ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ σκεψη (δοκιμαστικα πριν την επιλογη, 2 5αδες) απο παλαιοτερο cpt να μην εφορμοζεται και απο τον επομενο??

@cokas στα περισσοτερα απ αυτο που λες συμφωνω, αλλα με την τελευταια σου προταση οχι. να σου θυμισω πως το καλυτερο κοντο της ελλαδας ξεκινησε παιζοντας σε internet cafe, lans και μαλιστα tdm. στη συνεχεια μπηκε σε μια μετρια clan και απο κει του δοθηκε η ευκαιρια να παιξει σε υψηλοτερο επιπεδο οπου απεδειξε οτι μπορει..  που θελω να καταληξω? οτι η εικονα στον pub και τα 50 bombs που λες ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ γιατι ειναι το 1ο βημα. αν του snoopy (και του καθε snoopy) του δοθει η ευκαιρια να μπει σε μια clan οπως refuse/indinark/x9 κλτ ισως να γινει και αυτος καποια στιγμη ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΡΙ! αρα μιλαμε για εναν "δρομο" που θα επρεπε να ακολουθειται ΚΑΙ στο cod. αν διαβαζοντας το κειμενο σου γεννηθει η απορια "καλα τα λεει ο μαλακας, γιατι δεν γινεται αυτο?" ανοιξε το πρωτο λεξικο που θα βρεις μπροστα σου και ψαξε να βρεις τη λεξη ΚΛΙΚΑ!

"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

dxtR

• Ranked Pubzorz!
« Reply #204 on: January 30, 2012, 04:30:22 PM »
ελα λοιπον για να τελιωνουμε..

@Assva ο τροπος σκεψης μας διφερει και δεν περιμενα να το καταλαβω σ αυτο το τοπικ. αλλα σαν ενδειξη καλης θελησης απεναντι σου θα κανω κατι που δεν εχω ξανακανει. θα σου απαντησω σοβαρα. ο μοναδικος λογος που το ξεκινησα ολο αυτο ηταν γιατι περιμενα καποιον να μου πει "οκ ρε μεγαλε εσυ τι προτινεις??" και διαβαζοντας ολα τα ρεπλαις νομιζω οτι μονο εσυ "πηγες" να το φερεις καπου εκει το θεμα.. τα υπολοιπα ντουβαρια αναλωθηκαν σε ατακες του στυλ "γινε εσυ cpt" κτλ..
ΠΡΟΤΕΙΝΩ λοιπον καθε χρονο ο cpt, αφου επιλεξει τον βασικο κορμο των παιχτων που πιστευει οτι θα γαμησουν, να κανει ενα poll στο οποιο ολα τα μελη του forum να "ψηφιζουν" τον παικτη που θα ηθελαν να μπει στο nt . επισης δεν καταλαβενω για ποιο λογο μια ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ σκεψη (δοκιμαστικα πριν την επιλογη, 2 5αδες) απο παλαιοτερο cpt να μην εφορμοζεται και απο τον επομενο??

@cokas στα περισσοτερα απ αυτο που λες συμφωνω, αλλα με την τελευταια σου προταση οχι. να σου θυμισω πως το καλυτερο κοντο της ελλαδας ξεκινησε παιζοντας σε internet cafe, lans και μαλιστα tdm. στη συνεχεια μπηκε σε μια μετρια clan και απο κει του δοθηκε η ευκαιρια να παιξει σε υψηλοτερο επιπεδο οπου απεδειξε οτι μπορει..  που θελω να καταληξω? οτι η εικονα στον pub και τα 50 bombs που λες ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ γιατι ειναι το 1ο βημα. αν του snoopy (και του καθε snoopy) του δοθει η ευκαιρια να μπει σε μια clan οπως refuse/indinark/x9 κλτ ισως να γινει και αυτος καποια στιγμη ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΡΙ! αρα μιλαμε για εναν "δρομο" που θα επρεπε να ακολουθειται ΚΑΙ στο cod. αν διαβαζοντας το κειμενο σου γεννηθει η απορια "καλα τα λεει ο μαλακας, γιατι δεν γινεται αυτο?" ανοιξε το πρωτο λεξικο που θα βρεις μπροστα σου και ψαξε να βρεις τη λεξη ΚΛΙΚΑ!

Απολαυστικός και όπως πάντα ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ!!!!

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #205 on: January 30, 2012, 04:42:34 PM »
Όταν ενδιαφέρεσαι να παίξεις σε μια "καλή" ομάδα, το ψάχνεις λίγο το θέμα, μιλάς σε κάποιον από αυτές τις ομάδες, παίζεις κάνα μιξ μαζί τους, τους γνωρίζεις.
Δε θα ρθούνε οι scouts να σου πούνε: "φίλε σε έχω δει στονε pub και σε κάτι videakia ΟΜΓ ΙΤΣ ΓΑΜΟΑΟΥΞΤΖΕΖ, θες να παίξεις μαζί μας;"
Από τη μια μέρα στην άλλη χωρίς να έχει καθιερωθεί με έναν τίτλο το όνομα σου, φάση "καλό ακ ο τύπος", "νιώθει", "ξεχωρίζει" , "εξελίχθηκε", "δεν είναι κωλόζωο", "είναι ώριμος (όταν χρειάζεται)", ΔΕΝ μπαίνεις σε καλό team, ούτε σε βάζουν ΝΤ επειδή είσαι puboTαλέντο.

Επίσης, αυτό που και εγώ δεν καταλαβαίνω:

"δεν ειπα να μπω εγω στο τεαμ , υπαρχουν ενα σορο αλλα μπουρια που δεν μπηκαν"
καλα δεν αγχωνονται τα μπουρια και αγχωνεστε εσεις για αυτους?
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

storm

• DV zombie
« Reply #206 on: January 30, 2012, 04:43:07 PM »
στη συνεχεια μπηκε σε μια μετρια clan και απο κει του δοθηκε η ευκαιρια να παιξει σε υψηλοτερο επιπεδο οπου απεδειξε οτι μπορει..  που θελω να καταληξω? οτι η εικονα στον pub και τα 50 bombs που λες ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ γιατι ειναι το 1ο βημα. αν του snoopy (και του καθε snoopy) του δοθει η ευκαιρια να μπει σε μια clan οπως refuse/indinark/x9 κλτ ισως να γινει και αυτος καποια στιγμη ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΡΙ! αρα μιλαμε για εναν "δρομο" που θα επρεπε να ακολουθειται ΚΑΙ στο cod. αν διαβαζοντας το κειμενο σου γεννηθει η απορια "καλα τα λεει ο μαλακας, γιατι δεν γινεται αυτο?" ανοιξε το πρωτο λεξικο που θα βρεις μπροστα σου και ψαξε να βρεις τη λεξη ΚΛΙΚΑ!

διαφωνω οριζοντιως και καθετος εδω μαν... για να μπορεσεις να παρεις μια ευκαιρια σε ομαδες με το skill την ωριμοτητα η εστω την σοβαροτητα αυτων που αναφερεις εσυ πρεπει αναλογη να ειναι και η συμπεριφορα σου... οχι σε ενα δυο war αλλα σε ενα μεγαλο διαστημα .. και τονιζω το μεγαλο διαστημα... ο μονος δρομος ειναι train κατω kefali train success fail train... και παλι πολυ train...  το skillboost ειναι ουτοπικο δημιουργημα... αν ο snoopy και ο καθε snoopy προφανως δειξει  οτι μπορει πρωτα σε επιπεδο μικρων ομαδων η ευκαιρια αργα η γρηγορα θα ερθει και απο τις "μεγαλες" .. η θα βοηθισει ωστε να δημιουργηθει μια μεγαλη.. η "κλικα" δεν παιζει κανενα ρολο.. ειδικα οταν μιλαμε για ομαδες που εχουν χορηγους(κτλπ) και απαιτησεις . η προσηλωση ο σεβασμος και η συνεχης εξασκηση μονο μπορει να σε φερει σε μια τετοια ομαδα.. το pub.. ειναι απλα το μεσο για να γινει απο low med αντε high .. για ποιο πανω θες ολα αυτα που ειπα παραπανω.. η βασικα αυτη ειναι η δικη μου αποψη.
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

$!LeNt

• Klikadwros lvl1
  • DEMO UPLOADER!
  • *
  • "γνταμπίθκε ο γάιδαρος και μι σκαρνάρσε χάμω" ;)
« Reply #207 on: January 30, 2012, 04:48:21 PM »
παιδιά είμαι αγχωμένος γι'αυτό δεν γράφω ρε Cεις!!!!! ;D ;D ;D ;D

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #208 on: January 30, 2012, 05:11:02 PM »
Όταν ενδιαφέρεσαι να παίξεις σε μια "καλή" ομάδα, το ψάχνεις λίγο το θέμα, μιλάς σε κάποιον από αυτές τις ομάδες, παίζεις κάνα μιξ μαζί τους, τους γνωρίζεις.

θα σε ρωτουσα αν και εσυ ακολουθησες αυτη την πορεια αλλα μαλλον σε παρεξηγηση θα καταληξουμε παρα σε συμπερασμα, οποτε ας μην το κανω προσωπικο! η πορεια που λες ειναι η δυσκολη. αυτη που θα τυχει μια στο τοσο! αυτη που λεω εγω μου φαινεται πιο λογικη (και ας διαφωνει και ο storm).
μαντεψε ποιον "εχωσε" ο dxtr 1ο στους ab'sent οταν τους ξαναεστησε... ΣΩΣΤΑ!! ΕΜΕΝΑ...

για κανενα μπουρι δεν αγχωνομαι, κουβεντα να γινετε ειναι η ολη φαση! ο tlr ξερει..
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #209 on: January 30, 2012, 05:14:54 PM »
μαντεψε ποιον "εχωσε" ο dxtr 1ο στους ab'sent οταν τους ξαναεστησε... ΣΩΣΤΑ!! ΕΜΕΝΑ...

κλικαδοροC