Author Topic: [PROMOD]3 Actions by HAOXZ  (Read 28695 times)

devr

• DEMO UPLOADER!
Re: [PROMOD]3 Actions by HAOXZ
« Reply #60 on: November 10, 2011, 05:43:20 PM »
"nai o kakarot ola afta pezei 3 xronia cod ama itan noobas akoma tote 8a itan ka8isterimenos..." (c) devr
ΥΓ:εχω βγει 1ος σε διαγωνισμο μαθηματικων που εκανε η εν λογω εταιρια το 2001..

Re si sexta ti prospa8eis na apodixeis pragmatika esu kai o savvas dld 8elete na mas apodixete pws einai ena noobidi t kerata o haoxz. Ala se anti8esi me ton savva gt gia esena dn xerw exei paei se lan kai epexe poli kala..... tespa my last reply.

LOCK THIS FUCKING TOPIC :>

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #61 on: November 10, 2011, 05:45:47 PM »
FML....  thn epomenh fora pou 8a me rwthsoun poso kairo paizw cod prepei na ypologisw tis wres apo to xfire kai oxi apo pote arxisa hmerologiaka :( :( :(
pou einai to computeraki sta win7 RE?!
χαχαχαχαχαχα ναι αυτο να κανεις, αλλα guess what??? κανεις δεν σε ρωτησε...
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

HAOxZ

• 222 HERO!~
  • I'm Meh
« Reply #62 on: November 10, 2011, 05:46:48 PM »
"nai o kakarot ola afta pezei 3 xronia cod ama itan noobas akoma tote 8a itan ka8isterimenos..." (c) devr
ΥΓ:εχω βγει 1ος σε διαγωνισμο μαθηματικων που εκανε η εν λογω εταιρια το 2001..

το προφιλ μου γραφει Member Since 2008-06-30 αν και εφτιαξα xfire μετα απο πολυ καιρο αφοτου αρχισα να παιζω

ισχυριζεσαι οτι εχεις βγει 1ος σε διαγωνισμο μαθηματικων παρολα αυτα δεν μπορεις να υπολογισεις ποσο κανει (2011-11-10) - (2008-06-30)
οχι λαθος.. μπορεις να το υπολογισεις. το εβγαλες 1.5 χρονο. μαλλον ο διαγωνισμος που λες πρεπει να ηταν για παιδακια με διανοητικα προβληματα
ετσι;

FRED-: sto lan
FRED-: prpepei na feroume gonea h siggeni?
eskimos .HAOxZ═╬═: ye

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #63 on: November 10, 2011, 05:47:20 PM »
Very Hot Topic (More than 25 replies) με σοβαρη υποψηφιοτητα για  Locked Topic..
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

DarkxGR

• Ranked Pubzorz!
« Reply #64 on: November 10, 2011, 05:49:19 PM »
Very Hot Topic (More than 25 replies) με σοβαρη υποψηφιοτητα για  Locked Topic..
HOT TOPIC BIG AND STRONG TOMMY PARKY LETS DO THIS

HAOxZ

• 222 HERO!~
  • I'm Meh
« Reply #65 on: November 10, 2011, 05:49:55 PM »
σεχτας, δεν γουσταρω ουτε devr ουτε κανεναν να με υπερασπιζεται αλλα απαντησε μου στο προηγουμενο reply μου, αυτο μονο.

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #66 on: November 10, 2011, 05:53:24 PM »

το προφιλ μου γραφει Member Since 2008-06-30 αν και εφτιαξα xfire μετα απο πολυ καιρο αφοτου αρχισα να παιζω

μαλλον ο διαγωνισμος που λες πρεπει να ηταν για παιδακια με διανοητικα προβληματα
ετσι;
βασικα ποιος γαμαει κ εσενα και το προφιλ σου.. ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΔΑ ΤΗ ΦΟΤΟ ΑΠΟ ΧF ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΩΣ SINGATURE.. re malaka na grafw greeklish mpas k katalavenete ti sto diaolo diavazete? πιστευεις αληθεια οτι θα εμπαινα στη διαδικασια να "ψαξω" απο ποτε παιζεις cod?? STA PAPAKIA MOU.. οσο για τη μαλακια που γραφεις περι παιδιων με διανοητικα προβληματα εισαι TOSO VLAKAS που ουτε ενα ειρωνικο σχολιο δεν μπορεις να ξεχωρισεις και αμεσως για να μου "την πεις" εκθετεις μια ολοκληρη κατηγορια ανθρωπων που τιποτα δεν εχουν να ζηλεψουν απο ατομα σαν εσενα ή εμενα..

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #67 on: November 10, 2011, 05:58:37 PM »
. Ala se anti8esi me ton savva gt gia esena dn xerw exei paei se lan kai epexe poli kala.....
φιλε στο Lan που πηγα οχι μονο τα γαμησα ολα σε φαση score (1os fragger ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΡ) αλλα με την πυγμη και την αποφασιστικοτητα μου συμπαρεσυρα και τα υπολοιπα noobidia του team μου (κατι zginides, κατι stewiedes κατι pewous) να παιξουν καλα.. "ΠΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΔΙΑ"

HAOxZ

• 222 HERO!~
  • I'm Meh
« Reply #68 on: November 10, 2011, 06:01:10 PM »

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #69 on: November 10, 2011, 06:03:47 PM »
χαχαχαχαχαχα ναι αυτο να κανεις, αλλα guess what??? κανεις δεν σε ρωτησε...

Εσύ μέχρι χθές έλεγες είναι ελεύθερο φόρουμ να λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του.
Πραγματικά οταν σου απαντάω αισθάνομαι ότι χάνω χρόνο γιατί έχεις σοβαρό πρόβλημα και δεν περνάει τίποτα μέσα στο ξεροκέφαλο σου.
Είναι μόνο η άποψη σου και απαντήσεις ψευτορητορικές ψευτοέξυπνες που απλά failaroun.
Κρατιέμαι να μην ασχοληθώ μαζί σου γιατί ξέρω ότι είσαι από τα άτομα που του φταίνε όλα και δε βγάζεις άκρη. Και μετά άντε να σου απαντάω κιόλας... γάμησέ τα...
Αλλά όταν βλέπω τέτοιες αηδίες με ώρες στο xfire και μετά τα 3 χρόνια σε bold, ε δε μπορώ ρε φίλε έχω αλλεργία στις καθαρόαιμες ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

$!LeNt

• Klikadwros lvl1
  • DEMO UPLOADER!
  • *
  • "γνταμπίθκε ο γάιδαρος και μι σκαρνάρσε χάμω" ;)
« Reply #70 on: November 10, 2011, 06:07:07 PM »
οτινανισμός!

HAOxZ

• 222 HERO!~
  • I'm Meh
« Reply #71 on: November 10, 2011, 06:08:54 PM »
!

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #72 on: November 10, 2011, 06:25:03 PM »

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

$!LeNt

• Klikadwros lvl1
  • DEMO UPLOADER!
  • *
  • "γνταμπίθκε ο γάιδαρος και μι σκαρνάρσε χάμω" ;)
« Reply #73 on: November 10, 2011, 06:29:45 PM »

αχαχχααχαχαχχαχα το καλύτερο ποστ μακράν!!!!1

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #74 on: November 10, 2011, 06:34:22 PM »
Εσύ μέχρι χθές έλεγες είναι ελεύθερο φόρουμ να λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του.
Πραγματικά οταν σου απαντάω αισθάνομαι ότι χάνω χρόνο γιατί έχεις σοβαρό πρόβλημα και δεν περνάει τίποτα μέσα στο ξεροκέφαλο σου.
Είναι μόνο η άποψη σου και απαντήσεις ψευτορητορικές ψευτοέξυπνες που απλά failaroun.
Κρατιέμαι να μην ασχοληθώ μαζί σου γιατί ξέρω ότι είσαι από τα άτομα που του φταίνε όλα και δε βγάζεις άκρη. Και μετά άντε να σου απαντάω κιόλας... γάμησέ τα...
Αλλά όταν βλέπω τέτοιες αηδίες με ώρες στο xfire και μετά τα 3 χρόνια σε bold, ε δε μπορώ ρε φίλε έχω αλλεργία στις καθαρόαιμες ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Για ενα "απουσιολογος" ολα αυτα??? αχχααχαχχα αν ειναι δυνατον.. ψευτορητορικα παντα ενα εχω πω.. ΗΜΑΡΤΟΝ!!