Author Topic: πως βγαλατε το nickname σας??  (Read 23124 times)

chesteR!

• DV zombie
Re: πως βγαλατε το nickname σας??
« Reply #45 on: November 13, 2011, 01:47:41 PM »
ahahah oxi den thimamai na se lew etsi,oute kan  :P
Hey dude,where's my KaR ?

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #46 on: November 13, 2011, 02:10:54 PM »
ε ο μεχιψολα ηταν τοτε..

Hazard

• DEMO UPLOADER!
  • why not
« Reply #47 on: November 13, 2011, 02:33:23 PM »
εγω το ξενερωτο κωλοφυτο παλι, διαβαζα vocabulary για το profficiency και ειδα το hazard και μου αρεσε, και οχι απο το hazard cinema που μου εχουνε πριξει το πουτσο να πουμε...

Massive

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #48 on: November 13, 2011, 02:38:12 PM »
ps2.Massive xontro movie alla pws mporei na thimosoun ton maurouko?? :o

Αυτην την ταινία την ειχα δει απειρες φορες και σε dvd και στην τηλεοραση  ;D ;D
Βασικα μου αρεσε η προφορα του Massive και απο εκει μαλλον το πηρα.

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #49 on: November 13, 2011, 02:50:15 PM »
Κάποτε που το Continent (πλέον carrefour) δεν ήταν για τον πούτσο (και σε direct relation με την οικονομία της Ελλάδος θαρρώ) είχε ενα section με video games και κονσόλες που θα έκαμαν τα MediaMarkt να ντρέπονται, τα Πλαίσια να χλωμιάζουν και την Ε3 να γνέφει κάπως έτσι :

Τότε ήτο μια εποχή σκότους όσο αφορά τις πληροφορίες γενικά και για το gaming ειδικότερα. Ναι μεν είχε ανακαλυφθεί ο idernes αλλά ήταν more like idernes.txt παρά idernes.zip (ή .7z στη περίπτωση του sandoukou). Φανταστείτε (εσείς οι μικρότεροι)(δηλαδή όλοι) πως για να ενημερωθείς σχετικά έπρεπε να αγοράσεις περιοδικά! Και όταν λέω αγοράσεις εννοώ όντως να το πληρώσεις!
Το gaming section του Continent ήταν επομένως ο παράδεισος τότε καθώς έβλεπες τι νέο είχε βγει, το έπαιζες, χάζευες κάτι πόστερ και real size cut outs της Lara (δεν είχαμε κάμερες στα κινητά τότε, ή κινητά γενικότερα, αλλιώς σίγουρα θα βγάζαμε φωτό πιάνοντας τα βυζά της or something).  Anyway, αν σου έχουν κάνει ποτέ τσιμπούκι οι δίδυμες γειτόνισες σου που ήρθαν να ζητήσουν ζάχαρη και κατέληξες να τις τραβάς video να κάνουν cum swapping, ε αυτό ήταν 100 φορές καλύτερο σύμφωνα με τα δεδομένα της εποχής.

Εκεί που λέτε κάποια φάση το 1821 1997, θαρρώ πάσχα περίπου γιατί γινόταν περισσότερο της πουτάνας απ' ότι συνήθως, είχαν ένα booth που demoαρε το original Resident Evil για το Saturn aka directors cut για άλλες φλώρικες κονσόλες που αρχικά κάναν release no blood versions του game). Είχε μια τεράστια οθόνη, μιας flat του πούτσου τεχνολογίας που είχαν τότε, το saturnάκι, controller, απενεργοποιημένο όμως και όλο αυτό ήταν σε ένα χαρτονένιο booth της καταστροφής με εικόνες του game και διάφορα info. Κάπου εκεί στα info έλεγε κάτι του τύπου "bla bla bla a sinister world where bla bla bla". Τα αγγλικά μου, ειδικά σε σχέση με τα υπόλοιπα κωλόπαιδα που είχαν παραταχθεί σαν zombie στην άλλη μεριά του φράχτη απ' τους survivors, ήτο αδιανόητα. Δεν γνώριζα όμως την συγκεκριμένη λέξη, υπέθεσα βέβαια από το context πως σημαίνει κάτι τύπου :

Vincent Price Laugh

Με είχε εντυπωσιάσει σημαντικά, που λέτε, η συγκεκριμένη λέξη.

Παράλληλα, τότε ήτο μια εποχή αληθινής εξέλιξης στα games. Πηγαίναμε από τα δισδιάστατα platformers σε games που είχαν μια μεγαλύτερη επαφή με την πραγματικότητα, από άποψη παρουσίασης και gameplay. Το συγκεκριμένο game, το Resident Evil, ήταν όπως στις ταινίες, που έχει την επιφώτιση, τον λούζει ένα λευκό φως και ακούγεται ένα βαρύτονο ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Είχε αυτό το intro :

Resident Evil Intro

Νοtice the tagline ala trailerguy προς το τέλος "Resident Eviiiiilllllll"

Τεσπά, αφού πιτσίλισε το πουλάκι μου, χάζεψα over 9000 άλλα πράματα και τελείωσε τα ψώνια της η μάνα μου γύρισα σπίτι και πήρα τηλ. καταενθουσιασμένος ένα φίλο να του πώ. Παίρνω τηλ., του λέω "ΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑ", μου λέει "τι λες ρε μλκ, δε κατάλαβα τίποτα" οπότε ηρεμώ λίγο και του ξαναλέω "ΜΑΛΙΟΓΚΑ ΕΙΔΑ ΕΝΑ GAME ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΣΙΚΙΤΣΙΚΙ ΠΟΜ ΠΟΜ ΖΟΜΠΙ ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ ΛΑΖΕΡ", "ΟΜΠΟΜΠΟ, και πως το λένε?".
Ε, εκείνη τη στιγμή, το ευαίσθητό παιδικό μου μυαλουδάκι, ντοπαρισμένο από τις συγκινήσεις της ημέρας (τα McDonalds δίπλα στο Continent είχαν happy meal "The Lost World") και κατα πάσα πιθανότητα υπεροξυγονομένο, συνέδεσε 2 διαφορετικά πράματα. Πως όταν δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιό βυζί να γλύψεις και τα κολάς μαζί και τα γλύφεις ταυτόχρονα, έτσι και εγώ σύνδεσα την νέα και περίεργη λέξη που έμαθα "Sinister" με το trailerguy styled "Resident Eviiilll". Όταν στο μυαλό μου έπεξε πρώτη φορά το συσωμάτωμα "Sinister Eviiilll" ένοιωσα έτσι :

Dr. Strangelove Final Scene

Οπότε του λέω "Sinister Evil!". Ο τύπος έψαχνε για νέα για το next δίμηνο στα GamePro κτλ, για το Sinister Evil but thats another story.
The rest as they say is history.

Κάποια στιγμή θα σας πω για ένα δεύτερο nickname που είχα κάποτε, το bo8ran8rwpos.

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #50 on: November 13, 2011, 02:59:58 PM »
Πρώτο nickname, He!Ηe!, 2α (3η?) Δημοτικού στο chat του ktv.
Εποχές UT και CS 1.5 έπαιζα ως Hacker_boy ως κλασσικός ποζεράς.
Κανα δυο χρόνια μετά το έκανα Pyro γιατί είχα μονίμως ένα zippo μαζί μου και είχα δει ένα απόσμασμα από το XMen (ή το 1 ή το 2) και ήταν ένα γαμάτα τυπάκι σαν κι εμένα που είχε συνέχεια ένα zippo στην τσέπη και τον λέγανε 'Pyro'.

Quote from: urbandictionary.com
Something that hundreds of kids call themselves. Thay are NOT pyros. Pyromania is a mental illness where the person sets things on fire or explodes things for satisfaction. Like all manias, it acts as an addiction and pyromaniacs will feel uncomfortable and uneasy. Thay won't be able to sleep or stay calm. Just because you carry a lighter around that doesn't make you a pyro.
άντε γαμήσου
... but don't forget the Rizla.

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #51 on: November 13, 2011, 03:08:51 PM »
χαχαχαχαχα

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #52 on: November 13, 2011, 03:18:57 PM »
sini εζησα κι εγω αυτη την εποχη αν και δεν την θυμαμαι οπως εσυ...ημουν 5-6 τοτε και αγοραζα περιοδικα playstation με demo cds και θυμαμαι ΑΚΟΜΑ το κοντινεντ....blame NOT my parents for these acts.
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

igna

• CBWARRIOR.
« Reply #53 on: November 13, 2011, 04:07:46 PM »

The Getaway Black Monday ps2 game

poli brosta to game eixa porothei asxima

IgNA coming from surname (Ignatiadis)
« Last Edit: November 13, 2011, 04:15:17 PM by igna »

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #54 on: November 13, 2011, 04:29:23 PM »
Κάποτε που το Continent (πλέον carrefour) δεν ήταν για τον πούτσο (και σε direct relation με την οικονομία της Ελλάδος θαρρώ) είχε ενα section με video games και κονσόλες που θα έκαμαν τα MediaMarkt να ντρέπονται, τα Πλαίσια να χλωμιάζουν και την Ε3 να γνέφει κάπως έτσι :

Τότε ήτο μια εποχή σκότους όσο αφορά τις πληροφορίες γενικά και για το gaming ειδικότερα. Ναι μεν είχε ανακαλυφθεί ο idernes αλλά ήταν more like idernes.txt παρά idernes.zip (ή .7z στη περίπτωση του sandoukou). Φανταστείτε (εσείς οι μικρότεροι)(δηλαδή όλοι) πως για να ενημερωθείς σχετικά έπρεπε να αγοράσεις περιοδικά! Και όταν λέω αγοράσεις εννοώ όντως να το πληρώσεις!
Το gaming section του Continent ήταν επομένως ο παράδεισος τότε καθώς έβλεπες τι νέο είχε βγει, το έπαιζες, χάζευες κάτι πόστερ και real size cut outs της Lara (δεν είχαμε κάμερες στα κινητά τότε, ή κινητά γενικότερα, αλλιώς σίγουρα θα βγάζαμε φωτό πιάνοντας τα βυζά της or something).  Anyway, αν σου έχουν κάνει ποτέ τσιμπούκι οι δίδυμες γειτόνισες σου που ήρθαν να ζητήσουν ζάχαρη και κατέληξες να τις τραβάς video να κάνουν cum swapping, ε αυτό ήταν 100 φορές καλύτερο σύμφωνα με τα δεδομένα της εποχής.

Εκεί που λέτε κάποια φάση το 1821 1997, θαρρώ πάσχα περίπου γιατί γινόταν περισσότερο της πουτάνας απ' ότι συνήθως, είχαν ένα booth που demoαρε το original Resident Evil για το Saturn aka directors cut για άλλες φλώρικες κονσόλες που αρχικά κάναν release no blood versions του game). Είχε μια τεράστια οθόνη, μιας flat του πούτσου τεχνολογίας που είχαν τότε, το saturnάκι, controller, απενεργοποιημένο όμως και όλο αυτό ήταν σε ένα χαρτονένιο booth της καταστροφής με εικόνες του game και διάφορα info. Κάπου εκεί στα info έλεγε κάτι του τύπου "bla bla bla a sinister world where bla bla bla". Τα αγγλικά μου, ειδικά σε σχέση με τα υπόλοιπα κωλόπαιδα που είχαν παραταχθεί σαν zombie στην άλλη μεριά του φράχτη απ' τους survivors, ήτο αδιανόητα. Δεν γνώριζα όμως την συγκεκριμένη λέξη, υπέθεσα βέβαια από το context πως σημαίνει κάτι τύπου :

Vincent Price Laugh

Με είχε εντυπωσιάσει σημαντικά, που λέτε, η συγκεκριμένη λέξη.

Παράλληλα, τότε ήτο μια εποχή αληθινής εξέλιξης στα games. Πηγαίναμε από τα δισδιάστατα platformers σε games που είχαν μια μεγαλύτερη επαφή με την πραγματικότητα, από άποψη παρουσίασης και gameplay. Το συγκεκριμένο game, το Resident Evil, ήταν όπως στις ταινίες, που έχει την επιφώτιση, τον λούζει ένα λευκό φως και ακούγεται ένα βαρύτονο ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Είχε αυτό το intro :

Resident Evil Intro

Νοtice the tagline ala trailerguy προς το τέλος "Resident Eviiiiilllllll"

Τεσπά, αφού πιτσίλισε το πουλάκι μου, χάζεψα over 9000 άλλα πράματα και τελείωσε τα ψώνια της η μάνα μου γύρισα σπίτι και πήρα τηλ. καταενθουσιασμένος ένα φίλο να του πώ. Παίρνω τηλ., του λέω "ΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑ", μου λέει "τι λες ρε μλκ, δε κατάλαβα τίποτα" οπότε ηρεμώ λίγο και του ξαναλέω "ΜΑΛΙΟΓΚΑ ΕΙΔΑ ΕΝΑ GAME ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΣΙΚΙΤΣΙΚΙ ΠΟΜ ΠΟΜ ΖΟΜΠΙ ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ ΛΑΖΕΡ", "ΟΜΠΟΜΠΟ, και πως το λένε?".
Ε, εκείνη τη στιγμή, το ευαίσθητό παιδικό μου μυαλουδάκι, ντοπαρισμένο από τις συγκινήσεις της ημέρας (τα McDonalds δίπλα στο Continent είχαν happy meal "The Lost World") και κατα πάσα πιθανότητα υπεροξυγονομένο, συνέδεσε 2 διαφορετικά πράματα. Πως όταν δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιό βυζί να γλύψεις και τα κολάς μαζί και τα γλύφεις ταυτόχρονα, έτσι και εγώ σύνδεσα την νέα και περίεργη λέξη που έμαθα "Sinister" με το trailerguy styled "Resident Eviiilll". Όταν στο μυαλό μου έπεξε πρώτη φορά το συσωμάτωμα "Sinister Eviiilll" ένοιωσα έτσι :

Dr. Strangelove Final Scene

Οπότε του λέω "Sinister Evil!". Ο τύπος έψαχνε για νέα για το next δίμηνο στα GamePro κτλ, για το Sinister Evil but thats another story.
The rest as they say is history.

Κάποια στιγμή θα σας πω για ένα δεύτερο nickname που είχα κάποτε, το bo8ran8rwpos.

HAHAHAHA fuckin kewl story! Re mlka TI MOU THYMISES ME TO TRAILER TOU R.E. PWWWWWWWW... psx flwriko ktl...
« Last Edit: November 13, 2011, 04:32:56 PM by MexiCola »
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #55 on: November 13, 2011, 04:31:23 PM »
Mrs,coming from ma name?Μάριος
χοντρό

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #56 on: November 13, 2011, 06:17:02 PM »
Φανταστείτε (εσείς οι μικρότεροι)(δηλαδή όλοι) πως για να ενημερωθείς σχετικά έπρεπε να αγοράσεις περιοδικά! Και όταν λέω αγοράσεις εννοώ όντως να το πληρώσεις!

GAMES, 600 δραχμες :(
Και τα πέταξα όλα ο μαλάκας ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑ
... but don't forget the Rizla.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #57 on: November 14, 2011, 12:29:09 AM »
Εγώ τα χα πετάξει από τότε...
Τσιλάριζα, παίζοντας larry, prince of persia, prehisto στο DOS κομπουτοράκι μου και kung fu στην γκονζόλα.

BITCHES KNOW BOUT MY GAMES.

sini, προσκυνώ.
pyro, τσέκαρε το urbandictionary αν έχεις και παρεκκλίνουσα συμπεριφορά.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

creator

• DV zombie
  • si or ne?
« Reply #58 on: November 20, 2011, 02:06:59 PM »
Mrs,coming from ma name?Μάριος
χοντρό