Author Topic: Erotisi Gia To CoD 1  (Read 12797 times)

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
Re: Erotisi Gia To CoD 1
« Reply #15 on: October 16, 2006, 04:54:16 PM »
paides mono gia cod2 milame edw??
den borw na kanw mia erwtisi gia cs??

TRIGGER ACTIVATED !!!

CS Spotted

executing cs_sucks.cfg

Ti na poume gia to cs?

Ten words 4 ya!

1.to oti oi nades einai sa tou segal made in kitchen , extra huge kai damage @@ sa dynamitaki ?
2.to oti to maxairi einai gia poustoflwrades? adi na to petane k na kovoun larrygia , kovoun PATATES!
3.H to oti trexoun sth DE_dust , under the hot sun me 40c kai forane Boufan Lyko ? ~!?
4.A! Ksexasa to adeiasma clip Mafiozikou uzi sta 30 ekatosta k o allos na sou leei , foraga kevlar...
5. tis sfaires ebloutismenes me ouranio pou diapernane ta tsimenta?
6. Ta duels pou einai same shit over n over again.... duck kai aim gia head , pou nai H action me kolotoumbes?
    pisw apo boxes, taunts, lean... k mias k eipa lean...
7. NO lean!!! striveis stis gwnies sa ton... ROBOCOP .
8.Otan phdas , ta podarakia sou kanoun sa katsaridas H mamouniou , tsigi tsigi
9.TANK SNIPER ... ooooooh boy , i love this weapon eidika to pws fevgei o allos pera otan ton petyxeneis ,
   sa na ton esteile to therio tou Beowulf :S
10.Mia leksh monaxa... "pwpw malaaaaka heaaaaaaadshooooooot"
ahhahaahah epesa apo th karekla ...NICE CS REVIEW :) pwpw  :D  :D  :D ahahahaha assvas!!!!
Roach-o-cop with kevlar killed You with a ***headshot*** through a 10 feet wall

P.S Jb exei dikio, oxi oti to CoD2 paei pisw alla to CS einai ypervoliko.
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #16 on: October 16, 2006, 05:16:18 PM »
posoi paizoun cs kai posoi cod2 stin ellada kai giati?? (afou einai aparadekto game sumfwna me sena)

dioti apla einai zwa :P

k pera apth plaka

cs was free eixe ligoteres hardware apaithseis kai 
cs exei to pio aplo gameplay ever = easy 2 learn
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

jackieboy

• DV zombie
« Reply #17 on: October 16, 2006, 05:21:20 PM »

k pera apth plaka

kala oute kan eukolo re. eukolo gia xereis na paizeis me to maxeri. rwta na deis poses nades yparxoun stin kathe pista.. se poia gwnia kai se poio simeio tha tinpetaxeis.
asto re. einai pio eukolo gia na matheis na paizeis me tsibliki. gia na gineis pro thelei polu psaximo. pragmat pou sto cod den uparxoun.
apla to cod einai pio game apo to cs. kalitera grafika. gia pio plaka kai xavale an xereis einai to cs..

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #18 on: October 16, 2006, 05:30:15 PM »

k pera apth plaka

kala oute kan eukolo re. eukolo gia xereis na paizeis me to maxeri. rwta na deis poses nades yparxoun stin kathe pista.. se poia gwnia kai se poio simeio tha tinpetaxeis.
asto re. einai pio eukolo gia na matheis na paizeis me tsibliki. gia na gineis pro thelei polu psaximo. pragmat pou sto cod den uparxoun.
WOW - Den to xera auto!!!
Just for the record, tac nades yparxoun sto CoD1,CoD:UO kai CoD2 ..alla den peirazei..
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

jackieboy

• DV zombie
« Reply #19 on: October 16, 2006, 05:33:15 PM »
just gia na kaneis to komati sou rwta mia ton paL ti ginetai apo apopsi nade kai genikotera apo cs kai steile mou meta..
den eipa egw oti den exei kai to cod..
apla an den to exeis paiei kai den xereis kapoia basika min les kati gia na pareis post...

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #20 on: October 16, 2006, 05:35:58 PM »
just gia na kaneis to komati sou rwta mia ton paL ti ginetai apo apopsi nade kai genikotera apo cs kai steile mou meta..
den eipa egw oti den exei kai to cod..
apla an den to exeis paiei kai den xereis kapoia basika min les kati gia na pareis post...
Exw paixei kai mesa se mikrh periodo empena sta LANakia toy BnB kai esperna ;)
To thema htan oti to varethika meta apo kapoia fash..Min les kai esy omws oti tetoia den yparxoun sto CoD2..Tac nades yparxoun apeires.

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #21 on: October 16, 2006, 05:39:22 PM »

pare ena demo me nades apo kathe map tou cod1 yparxoun sta download sections , meta
des kana movie me tac nading ,kai thymisou pws sto cs petas th nade sa gomena pou dinei
pasa sto basket otan phgaina gymnasio... ELEOS dld ffs~! ase pou oute Hxo den exei ... dld afton
ton superb ths deutche ... woo woo woo kathws skizei ton aera :( klaps syginithika :D

an deis cm top clans demo cod1 ... tha katalaveis vasikotates diafores stis nades.

P.S  oi nades tou cs vgazoun kai spithes:P
       kai to aima tou headshot xynete sto patwma sa ketchup neraki fthino efe parakmiakhs
       movie tou 60 (Styl keravnos = protatif anavosbhnei) kai ... it vanishes !!!
       8a lega more alla daks o kathenas paizei afto pou thelei , den exw prob oute eimai coblexas.
      (LIAAAAAR)

P.S2 Ask PAL ??? O pal kapou to xase to meaning... p.x o fatality evgale sto onoma tou sound blaster ktl.
       e o pal ekane mia agreement me mia biotexnia sth Loutsa man :( pathetic ...

« Last Edit: October 16, 2006, 05:44:54 PM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

jackieboy

• DV zombie
« Reply #22 on: October 16, 2006, 05:42:09 PM »
eisai ligaki einai i alitheia ;)

gia cod2 den milame??? ti les gia cod1??
apla to cs einai xronia re brosta apo to cod. pio organwmeno. apla to cod einai pio game.

min trelenese.. :o

ps. xplo ela ena 1on1 na dw poso sperneis... :D :D

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #23 on: October 16, 2006, 06:14:35 PM »
   JackieBoy σωστά τα λες αλλά αντίστροφα. Pro nading έχει το cod, μιας και οι nades του cs δε σκοτώνουν, είναι απλά για να "μαλακώνουν" τους εχθρούς πριν μπουν στα sites κλπ.
   Γενικά το cs είναι τελείως απλοΐκό κι αυτή είναι και η γοητεία του. Μη συγκρίνεις όμως ό,τι να 'ναι... το CoD2 ως game είναι κλάσεις ανώτερο απ' το cs σ' όλους τους τομείς. Απλά το cs είναι συνήθεια και έχει καθιερωθεί περισσότερο απ' όλα. Γι' αυτό και μπαίνουν περισσότεροι καινούριοι να παίξουν, γι' αυτό και είναι τόσο δημοφιλές ακόμα.
   Παίξε λίγο CoD σοβαρά και μπες μετά από 2 μήνες να παίξεις cs. Θα σου φανεί απλά βαρετό.

ougk

N1ck

• CBWARRIOR.
« Reply #24 on: October 16, 2006, 07:20:41 PM »
Egw to girisa sto cod apo to cs...Koita stin arxi ta idia elega meta omws eida tin mageia tou cod2...Asta na pane man...

Ama thes na matheis kati pio aplo paikse cs
Ama thes na matheis omws kati pou einai pio challenge kai diskolo paikse cod2

Teleutaia fora pou piga bnb petixa meta apo posa xronia ena pailikari pou eimastan stin idia clan sto cs.
Autos paizei akoma cs par'ola auta kathise apo panw mou kai parakolouthise ena pcw...Auto pou girise kai eipe einai se ena palikari pou itan mazi tou einai:"Re malaka,auto einai kalitero apo to cs.Milame gia trelli fasi"

Kai quake 3 perissotera atoma paizan apo cod.Itan to quake kalitero apo to cod?To thema einai aplo:
Ksekinas kai paizeis cod pub pes ston nw tdm,stin arxi ta pineis mporei na kaneis 2-3 kills
Ksekinas kai paizeis cs pub pes se enan server tou bnb kai paizeis tin pista ice_kati (den thimamai to onoma lol) kai kaneis 10 kills kai vlepeis oti auto to game einai pio eukolo (i pisteueis oti eisai kaliteros sto cs ap'oti sto cod).
E telika dialegeis to cs...
Gi'auto oi perissoteroi paizoun cs...

Mpika na paiksw cs prin kana mina 1v1 aim_map me ena filo mou...Mou fanike toso aplo kai vareto...Min tin psaxneis den sigkrinontai...

Edit:Kai to cs omws exei kai tis taktikes tou den einai gtp game apla einai xeirotero apo to cod se ola.
<NoN1ck> re to lan ti epathlo exei?
<Unsto> mia nyxta me ton beret
<Unsto> gia olo to team
<NoN1ck> Unsto min me apileis emena

geoN

• DEMO UPLOADER!
  • got issues?
« Reply #25 on: October 16, 2006, 08:49:06 PM »
gia na pareis posts !  ::)  ::) E,eLeOs?

Hahahahaha, eleos xplo. Exei kamia friteza dwro sta 100 posts??Na min xanw xrono ama einai!
« Last Edit: October 17, 2006, 03:16:21 PM by geOn »

Φέρτε ΚΡEAΣ!

ΠΑΤΑ ΜΕ ΔΑΓΚΑΝΩ

jackieboy

• DV zombie
« Reply #26 on: October 17, 2006, 02:34:26 AM »
e oxi kai den exei challenge to cs...
eipame re paidia min to gamisoume..
otan paizoun 10000 omades mono stin ellada exeis ena a challenge adi tou cod pou me to zori einai 30..
apla tha to xanapw oti to cod einai pio game.AUTO..

[Hahahahaha, eleos xplo. Exei kamia friteza dwro sta 100 posts!!Na min xanw xrono ama einai!

axaxaxaxaxax :D :D :D

ema eleos pou tha mou pei oti to kanw gia na parw kai post...
alli orexi den exw para na pairnw post les kai tha parw kapoio dwro... ;)
noob :P

gamoten

• Guest
« Reply #27 on: October 17, 2006, 05:04:59 PM »
adi tou cod pou me to zori einai 30..

30??? pou???????  pote??????? ???

jackieboy

• DV zombie
« Reply #28 on: October 17, 2006, 05:13:37 PM »
ti??
oute kan toses??
 ??? :-\

N1ck

• CBWARRIOR.
« Reply #29 on: October 17, 2006, 08:16:43 PM »
pou me to zori einai 30..

Auto simvainei mono stin Ellada...Giati arage...?(rofl)
<NoN1ck> re to lan ti epathlo exei?
<Unsto> mia nyxta me ton beret
<Unsto> gia olo to team
<NoN1ck> Unsto min me apileis emena