Author Topic: Καιρών επιταγή  (Read 334420 times)

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
Καιρών επιταγή
« on: November 16, 2011, 02:49:01 AM »
Την 26η Οκτωβρίου ψηφίσαμε άλλη μια υποταγή της χώρας μας στις ορέξεις των ισχυρών της Ε.Ε. και του I.M.F., δώσαμε άλλο ένα ΟΚ στη γερμανική κατοχή, δύο μέρες πριν "ευλαβικά" γιορτάσουμε το ΟΧΙ απέναντι στους γερμανούς κατακτητές του 1940.

Σε πλήρη αντιστοιχία, λίγες μέρες πριν την 17η Νοεμβρίου, φροντίσαμε, συν τοις άλλοις, να βάλουμε στη βουλή ακροδεξιά στοιχεία, άτομα που έχουν δράσει ή φερθεί φασιστικά, έχουν παράσχει άλλοθι / συγκάλυψη / συνέργεια σε δολοφονίες, που φέρονται μονίμως κατά ανθρώπινων ζωών. Κυρίως, όμως, θεμελιώσαμε μία συγκυβέρνηση. Εκείνων που καπελώνουν και καρπώνονται τη θυσία των "εντός του Πολυτεχνείου", τα καθοριστικά βράδια του Νοέμβρη του 1973 αλλά κι επί μία ολόκληρη 7ετία, κι εκείνων που υποστηρίζουν, τάσσονται υπερ και νοσταλγούν τους "εκτός".

Ή, τέλος πάντων, κάποιοι άλλοι φρόντισαν για εμάς.

Κάθε χρόνο, λοιπόν, καταδικάζουμε τη στρατιωτική χούντα του '67, ενώ σήμερα εθελοτυφλούμε απέναντι στο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα του 2011.

Κι επειδή καλούμαστε να πάρουμε θέση, όπως τότε κλήθηκε ο λαός (οι περίφημες "μειοψηφίες αναρχικών", η "ομάς ανάρχων" όπως διατυμπάνιζε το διάγγελμα της αυτού εξοχότης, του Προέδρου της "Δημοκρατίας" την επομένη της εξέγερσης, ή όπως, ironically enough, διατυμπανίζουν οι νυν συγκυβερνώντες την τελευταία δεκαετία), καλό είναι να συμφωνούμε επί της βάσης οποιασδήποτε δημιουργικής και πολλά υποσχόμενης συζήτησης.
Όπως, για παράδειγμα, οι θυσίες καθαυτές, τις οποίες τα ακροδεξιά αυτά στοιχεία - μη αιρετοί υπουργοί μας πολλάκις έχουν εκμηδενίσει. Ή μήπως σπιλώσει;

Οι νεκροί του πολυτεχνείου (23 στο σύνολο)
« Last Edit: November 16, 2011, 02:17:58 PM by stEWIE »
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

asskicker

• 222 HERO!~
  • Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορ
Re: Καιρών επιταγή
« Reply #1 on: November 16, 2011, 12:20:52 PM »
zhtw i xounta malaka karafle tote den xrostousame pantos

asskicker

• 222 HERO!~
  • Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορ
« Reply #2 on: November 16, 2011, 12:21:03 PM »
zhtw i xounta!!

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #3 on: November 16, 2011, 03:09:50 PM »
kicker η καραμελα "τοτε δεν χρωστουσαμε παντως" ειναι η δικαιολογια καθε φασιστα για να ωραιοποιησει τον φασισμο,τη στιγμη που χωλαινει σε εκατονταδες αλλα θεματα(δεν ειμαι σιγουρος οτι ξερεις τι σημαινει το "χωλαινει").Αν τρολλαρεις τον αγαπημενο μου αλεκσ εισαι κλασικος κικερ,αν μιλας σοβαρα τοτε αμε γαμησου.
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #4 on: November 16, 2011, 03:57:20 PM »
this. :D
all we 'll do ♫
every day

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #5 on: November 16, 2011, 04:16:20 PM »
“Μας φαίνονταν μεγάλοι γιατί ήμασταν γονατιστοί…Ας εγερθούμε”. ψευτορητορικη ψευτοέξυπνη ατακα by Che.. (για να μην γινονται παρεξηγησεις)
« Last Edit: November 16, 2011, 04:23:52 PM by seXtas »
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #6 on: November 16, 2011, 04:38:37 PM »
Sextas aka empatheia. Continue. Kairos htan na ginei to thread auto.
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #7 on: November 16, 2011, 05:07:38 PM »
stewie ανοιξες μεγαλο θεμα και δεν πλησιαζει κ κανενα lan να τα πουμε.. οσο πιο επιγραμματικα και απλα μπορω να πω τα εξης. η "κυβερνηση σωτηριας" ,οπως "βαφτιστηκε" απο τα ΜΜΕ, εχει σκοπο να σωσει τη χωρα απο την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ που τα ιδια της τα μελη την οδηγησαν! ΚΑΛΟ, ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ? εγω γελαω.. η ολη διαδικασια συστασης αυτου του εκτρωματος που λεγετε "κυβερνηση σωτηριας" δειχνει την πληρη απαξιωση του εκλογικου συστηματος! χωρις καμια εκλογικη διαδικασια ανελαβαν υπουργεια ατομα που ειναι το λιγοτερο αντιπαθη στους περισσοτερους κατοικους της χωρας (πχ βοριδης ναι αυτο το φυντανι με το αυτοσχεδιο τσεκουρι και μελος της νεολαιας ΕΠΕΝ). ΚΑΛΟ?? ο παπαδημος, πιστεύει ότι  "πρέπει να δράσουμε με γενναιότητα, αποδεσμευόμενοι από τα κεκτημένα μας ". ας παραιτηθει λοιπον από την θέση του καθηγητή που κατέχει στο οικονομικο νομικης, σε κατάσταση αναστολής για πάνω από δέκα χρόνια.. ΚΑΛΟ?? η αριστερα (για να λεμε και τα εν οικω) περιοριστηκε ΠΑΛΙ σε μια στειρα αρνηση που ειχε ως αποτελεσμα το ΛΑΟΣ να αναφερεται ως "το 3ο ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑ" σε ολα τα δελτια ειδησεων, πραγμα που οποτε ακουω μου ρχεται να ξερασω.. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ? ολοι πια περιμενουν την 6η δοση σαν πρεζακια και δεν βλεπουν οτι η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ..
ΥΓ: προσπαθησε να το ξεπερασεις.. ψευτορητορικα παντα  :-*
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

cokaRiolic

• DV zombie
« Reply #8 on: November 16, 2011, 05:13:50 PM »
Δεν ηταν μονο απαξιωση του εκλογικου συστηματος.Ηταν κατι πολυ παραπανω,το οποιο βαριεμαι να αναλυσω γραφοντας.Το εκλογικο συστημα το εχουν απαξιωσει οι ιδιοι οι εκλογεις(οχι ολοι) εδω και αρκετα χρονια. Καποιοι καποτε εκαμαν επανασταση για να εχει ο λαος το δικαιωμα να ψηφιζει.Και ο λαος αυτο ειναι που δεν καταλαβαινει,οτι η διαδικασια των εκλογων ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ του οχι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του.

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #9 on: November 16, 2011, 05:20:39 PM »
Διαβασμα ποστς σεχτα και stewie + ελληνικο καφεδακι = win

cokaRiolic

• DV zombie
« Reply #10 on: November 16, 2011, 05:25:15 PM »
Παντως δεν μπορεις να πεις,ο βοριδης ειχε στυλ... O0

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #11 on: November 16, 2011, 05:25:21 PM »
Δεν ηταν μονο απαξιωση του εκλογικου συστηματος.Ηταν κατι πολυ παραπανω,το οποιο βαριεμαι να αναλυσω γραφοντας.Το εκλογικο συστημα το εχουν απαξιωσει οι ιδιοι οι εκλογεις(οχι ολοι) εδω και αρκετα χρονια. Καποιοι καποτε εκαμαν επανασταση για να εχει ο λαος το δικαιωμα να ψηφιζει.Και ο λαος αυτο ειναι που δεν καταλαβαινει,οτι η διαδικασια των εκλογων ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ του οχι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του.
ειναι παντως λιγο σουρεαλ αυτο που συμβαινει.. τους μεν δεν τους θελεις γιατι δεν μπορουν(ΝΔ) τους δε δεν τους θες γιατι κανουν (ΠΑΣΟΚ) και στην τελικη καταληγεις ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ!!!

cokaRiolic

• DV zombie
« Reply #12 on: November 16, 2011, 05:28:02 PM »
Το αλλο σουρεαλ ειναι οτι παντα μου τη διναν οι τριγωνοκεφαλοι που λεγαν "πωπω μΛΑΚΑ ναουΜ ειναι ολΛ σκατα ρρ C" αλλα η αληθεια ειναι πως αν αποκλεισεις το ενδεχομενο της νδ και πασοκ μετα τι μενει? Λαος ουτε καν,φασισμος.ΚΚΕ οσο εχει παπαρηγα θα θυμαμαι το συνολακι της με ζακετα αντιντας φουστα και σταν σμιθ αντιντας παπουτσα.Συριζα ουτε καν.ΚΑΙ ΒΕΡΓΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΦΑΛΑΙΝΕΣ ΟΡΚΑ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ!

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #13 on: November 16, 2011, 05:36:56 PM »
Διαβασμα ποστς σεχτα και stewie + ελληνικο καφεδακι = win
lan action με σεχτα και stewie =  defeat.. ΑΛΛΑ ΚΛΑΙΝ!!!

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #14 on: November 16, 2011, 06:12:25 PM »
lan action με σεχτα και stewie =  defeat.. ΑΛΛΑ ΚΛΑΙΝ!!!

όχι και defeat, τα γαμήξαμε όλα, βρήκαμε και masterplans.
all we 'll do ♫
every day