λιεκ
φαινομενικη τρομοκρατικη ενεργεια της (ακρο)αριστερας
οργανωσεις φιλικα προσκειμενες στη νδ που στοχο εχουν τον αποπροσανατολισμο της κοινης γνωμης και τη στοχοποιηση της αριστερας κτλπ κτλπ
φαινομενικη ρατσιστικη ενεργεια της ακροδεξιας και οχι μονο
ου να χαθουν οι αουγγανοι , εξω ,πουλο , εκτος βουλης, αυτο δεν ειναι κομμα ειναι συμμορια απο μπραβους κτλπ κτλπ
και κανουμε και μια αντισυγκεντρωση(!) γιατι δεν ειμαστε φασιστες ++++
το οτι μπερδευεις ασχετα πραγματα μεταξυ τους το χεις καταλαβει ετσι?
ακομα και στον παραλληλισμο που προσπαθησες να κανεις υπαρχει διαφορα.. γιατι στο 1η περιπτωση μιλαμε με εικασιες ενω στη 2η με αποδειξεις (οπτικοακουστικες).. ακομα και την προταση που την εκανες ετσι με πλαγιαστα γραμματακια για να φαινεται γαμηστερη ΑΝ διαβαζες το link που εβαλα θα εβλεπες οτι ειναι "θεση" του συριζα και ΟΧΙ δικη μου και πουθενα δεν την υποστηριζω.. αλλα που, αυτα ειναι "ψιλα γραμματα" για τυπους σαν εσενα!
στο μοναδικο σημειο του αρχικου μου Post που αναφερω την χα ειναι οταν τη βαζω σαν παραδειγμα ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ για ολες αυτες της "ακροαριστερες τρομοκρατικες οργανωσης" (!!!). εφοσον δεχομαστε οτι υπαρχουν τετοιες..
και στην τελικη εσυ μπορεις να ειρωνευεσαι, ΑΛΛΑ αν καποιος σου ανοιγε τα ματια νωριτερα και σου εβαζε τετοιου ειδους προβληματισμους μπορει και να μην καταντουσες υποστηρικτης της χα και να μην καταπινες αμασητες ο,τι παπαριες διαβαζες στον "στοχο"..
ενημερωσου, σκεψου, κρινε, δρασε.. δες τι απ ολα αυτα κανεις και ξαναμιλαμε.
υγ: δες και αυτο..
http://www.parapolitiki.com/2013/01/epithesi-stin-oikeia-tou-aderfou-kedikoglou.htmlπες μου αν υπαρχει λογικη στην επιλογη του στοχου (πλην του οτι μενει στο λοφο του στρεφη, δλδ διπλα στα εξαρχεια)