Εντάξει, μπαμπά, συγγνώμη.
Και θα δώσω το feedback στον περισσό.
Να σε ρωτήσω ή να θίξω κάτι, αλλά μην τσαντιστείς και μη μου πεθάνεις από τη βαρεμάρα:
α) Καταρχάς, πιστεύεις ότι, στο θέμα με την pitbull και την ΧΑ, όόόόλοι οι άλλοι (εντός κι εκτός φόρουμ) βασίζονται στην ύπαρξη μίας σελίδας στο facebook? Ή, μήπως, αυτό είναι κάτι που βρήκαμε για να σερβίρουμε στη μάπα σε κάτι ατομάκια σαν και του λόγου σου, μήπως το βουλώσετε; Μήπως, στην πραγματικότητα, οι κροισαβγήτες κυκλοφορούμ με μπλουζάκια που, αν δε φέρουν παραδοσιακές ή σύγχρονες / αλτέρνατιβ σβάστιγκες, στρατιωτική παραλλαγή ή ανορθόγραφα, custom-made εθνικιστικά και ρατσιστικά συνθήματα, φέρουν το λογότυπο της pitbull hellas ή, αν είναι hardcore ρετάρδοι, της pitbull germany; Κάτι που, όσο περισσότερο προσπαθείς μάταια να μας αποδείξεις ότι δεν ισχύει, τόσο περισσότερο φαίνεσαι να το γνωρίζεις. Το οποίο, φυσικά, με κάνει να φαίνομαι μαλάκας που κάθομαι και ασχολούμαι με την πάρτη σου. Ειδικά όταν ο storm καθαρίζει με το συγκεκριμένο θέμα με ένα λινκ, ακριβώς από πάνω μου.
β) Όταν λες να ασχοληθώ με την ανεργία, πώς το εννοείς; Να παρακολουθώ τα ποσοστά κάθε μέρα και να φτιάχνω reports; Θες να μου πεις ότι η άνοδος του νεοναζισμού (με όλα τα καλούδια που την περιβάλλουν: ξενοφοβία, ρατσισμός, ανομία, μεροληπτική δικαιοσύνη, δολοφονίες) που είναι κώλος και βρακί με την άνοδο της ανεργίας, throughout modern history, έχει πολύ μικρότερη σημασία από την άνοδο της ανεργίας per se, και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που είναι ανώριμο έως και καθυστερημένο να ασχολείται μαζί της κάποιος 24 (bitch, please) ετών; Το πιστεύεις στ' αλήθεια; Και, εφόσον μου τη βγαίνεις έτσι προβληματισμένος με ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, για πες μας εσύ, stifler, τι ακριβώς κάνεις για την ανεργία; Πώς ασχολείσαι με την ανεργία, πώς την προσεγγίζεις και -το σημαντικότερο- πώς την αντιμετωπίζεις; Επειδή, λοιπόν, ασχολείσαι τόσο πολύ, τις επιπτώσεις της στην Ελλάδα του 2012+ τις έχεις κατονομάσει;
γ) Μιας και είσαι έτσι πολυπράγμων και ασχολείσαι με "ανεργία ή κάτι τέτοιο που σίγουρα είναι περισσότερο σημαντικό στις μέρες μας" αλλά δεν ασχολείσαι με κόμματα όπως όλη η υπόλοιπη κοινότητα του φόρουμ (επίσημα, στηρίζουμε Τζήμερο), σαν πολύ εύκολα να κόλλησες ταμπελάκι ΚΚΕ σε κάποιον που δεν έχει θίξει ποτέ ζήτημα κομματικής ταυτότητας, ούτε έχει ταυτιστεί με κομματική γραμμή (ειδικά με αυτή του Περισσού). Και, εφόσον δεν ασχολείσαι με τα κόμματα, πώς είσαι τόσο σίγουρος για το τι φοράει η Χρυσή Αυγή, σε βαθμό παθιασμένης υπεράσπισης και προσβολής των διαφωνούντων;
Σ' ευχαριστώ και συγγνώμη, ε.
Α, αν είναι να απαντήσεις με κλασικά επιχειρήματα Χρυσαυγίτη, μπορείς απλά να μην το κάνεις.