Author Topic: Καιρών επιταγή  (Read 335643 times)

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
Re: Καιρών επιταγή
« Reply #1470 on: March 14, 2013, 03:30:46 AM »
98 pages για έναν pyro. gj

STiFleR

• Assistant team
  • CBWARRIOR.
  • It's STiFleR bitch.
« Reply #1471 on: March 14, 2013, 09:50:52 AM »
Τώρα τι θες; Να μας αράζεις δύο μαλακίες και να μας λες και πρόβατα; Εσύ; Αλήθεια; Που παίζεις με νεοναζάκια και θίχτηκες που συνδέσαμε τα μπλουζάκια με την ΧΑ;

Ρετάρδε..

Και, επειδή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, χεστήκαμε αν η Pitbull Germany βγάζει μπλουζάκια για όλον τον κόσμο. Σημασία έχει ότι είναι άρρηκτα συνδεδεμένη -σαν προϊόν- με τον γερμανικό εθνικισμό, έχει δε target group πολύ, πολύ, πολύ συγκεκριμένο.

Όταν η Pitbull Hellas δημοσιεύει σημαία της Χρυσής Αυγής, τι παραπάνω θέλουμε, δηλαδή;

Υπάρχει αυτή η ενοχλητική τάση αποποίησης από το σύγχρονο ναζισμό. "Όχι, όχι, το σύμβολό μας μοιάζει με τη γερμανική σβάστικα, ο χαιρετισμός μας μοιάζει με το ναζιστικό, τα συνθήματά μας μοιάζουν με αυτά της ναζιστικής νεολαίας, καταδικάζουμε τη βία (λολ)" και άλλα τέτοια...

Τρέμω την ημέρα που θα βγάλετε το άχτι σας, όντας επιτέλους περήφανοι για τη μπόχα που σας κυνηγάει.
Πραγματικά σας δίνουν σκατά στον περισσό! Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει σελίδα στο facebook και να ανεβάσει τις φωτογραφίες του. Τι σημαίνει αυτό; Φτιάχνω και γω σελίδα pitbull και ανεβάζω φωτογραφίες ολυμπιακού....ΟΥΑΟΥ οι ολυμπιακοί φοράνε pitbull. Με λες ρεταρδο όταν είσαι 25+ χρονών και ασχολείσαι με κόμματα και την άνοδο της χρυσής αυγής... Καλύτερα ασχολήσου με ανεργία η κάτι τέτοιο που σίγουρα είναι περισσότερο σημαντικό στις μέρες μας...

Pit-Bull-Anziehsachen-GmbH = Pitbull Hellas
Θα σου έδινα και ένα αντίστοιχο  με το επίσημο της nike αλλά πραγματικά βαριέμαι

Και δεν επαιζα ποτε με νεοναζι
<x9`pancy> gkalimera sdziffvler

[11:46] GR8 SeR#21: Eimai
[11:46] GR8 SeR#21: poly
[11:46] GR8 SeR#21: kaulac. teloc =D

storm

• DV zombie
« Reply #1472 on: March 14, 2013, 10:35:13 AM »
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/561652_493696310642109_1091625341_n.jpg

by the way δεν εχω παρει πρεφα τι θες να μας δειξεις?
οτι οι νεοναζι δεν φορανε pitbull?
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #1473 on: March 14, 2013, 11:13:31 AM »
Εντάξει, μπαμπά, συγγνώμη.
Και θα δώσω το feedback στον περισσό.

Να σε ρωτήσω ή να θίξω κάτι, αλλά μην τσαντιστείς και μη μου πεθάνεις από τη βαρεμάρα:

α) Καταρχάς, πιστεύεις ότι, στο θέμα με την pitbull και την ΧΑ, όόόόλοι οι άλλοι (εντός κι εκτός φόρουμ) βασίζονται στην ύπαρξη μίας σελίδας στο facebook? Ή, μήπως, αυτό είναι κάτι που βρήκαμε για να σερβίρουμε στη μάπα σε κάτι ατομάκια σαν και του λόγου σου, μήπως το βουλώσετε; Μήπως, στην πραγματικότητα, οι κροισαβγήτες κυκλοφορούμ με μπλουζάκια που, αν δε φέρουν παραδοσιακές ή σύγχρονες / αλτέρνατιβ σβάστιγκες, στρατιωτική παραλλαγή ή ανορθόγραφα, custom-made εθνικιστικά και ρατσιστικά συνθήματα, φέρουν το λογότυπο της pitbull hellas ή, αν είναι hardcore ρετάρδοι, της pitbull germany; Κάτι που, όσο περισσότερο προσπαθείς μάταια να μας αποδείξεις ότι δεν ισχύει, τόσο περισσότερο φαίνεσαι να το γνωρίζεις. Το οποίο, φυσικά, με κάνει να φαίνομαι μαλάκας που κάθομαι και ασχολούμαι με την πάρτη σου. Ειδικά όταν ο storm καθαρίζει με το συγκεκριμένο θέμα με ένα λινκ, ακριβώς από πάνω μου.

β) Όταν λες να ασχοληθώ με την ανεργία, πώς το εννοείς; Να παρακολουθώ τα ποσοστά κάθε μέρα και να φτιάχνω reports; Θες να μου πεις ότι η άνοδος του νεοναζισμού (με όλα τα καλούδια που την περιβάλλουν: ξενοφοβία, ρατσισμός, ανομία, μεροληπτική δικαιοσύνη, δολοφονίες) που είναι κώλος και βρακί με την άνοδο της ανεργίας, throughout modern history, έχει πολύ μικρότερη σημασία από την άνοδο της ανεργίας per se, και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που είναι ανώριμο έως και καθυστερημένο να ασχολείται μαζί της κάποιος 24 (bitch, please) ετών; Το πιστεύεις στ' αλήθεια; Και, εφόσον μου τη βγαίνεις έτσι προβληματισμένος με ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, για πες μας εσύ, stifler, τι ακριβώς κάνεις για την ανεργία; Πώς ασχολείσαι με την ανεργία, πώς την προσεγγίζεις και -το σημαντικότερο- πώς την αντιμετωπίζεις; Επειδή, λοιπόν, ασχολείσαι τόσο πολύ, τις επιπτώσεις της στην Ελλάδα του 2012+ τις έχεις κατονομάσει;

γ) Μιας και είσαι έτσι πολυπράγμων και ασχολείσαι με "ανεργία ή κάτι τέτοιο που σίγουρα είναι περισσότερο σημαντικό στις μέρες μας" αλλά δεν ασχολείσαι με κόμματα όπως όλη η υπόλοιπη κοινότητα του φόρουμ (επίσημα, στηρίζουμε Τζήμερο), σαν πολύ εύκολα να κόλλησες ταμπελάκι ΚΚΕ σε κάποιον που δεν έχει θίξει ποτέ ζήτημα κομματικής ταυτότητας, ούτε έχει ταυτιστεί με κομματική γραμμή (ειδικά με αυτή του Περισσού). Και, εφόσον δεν ασχολείσαι με τα κόμματα, πώς είσαι τόσο σίγουρος για το τι φοράει η Χρυσή Αυγή, σε βαθμό παθιασμένης υπεράσπισης και προσβολής των διαφωνούντων;

Σ' ευχαριστώ και συγγνώμη, ε.

Α, αν είναι να απαντήσεις με κλασικά επιχειρήματα Χρυσαυγίτη, μπορείς απλά να μην το κάνεις.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

pkchUU.

• DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #1474 on: March 14, 2013, 01:17:42 PM »
νέα κολλεξιόν Άνοιξη 2013
http://www.tokoulouri.com/politics/spartan-and-proud/

STiFleR

• Assistant team
  • CBWARRIOR.
  • It's STiFleR bitch.
« Reply #1475 on: March 14, 2013, 05:42:07 PM »
Εντάξει, μπαμπά, συγγνώμη.
Και θα δώσω το feedback στον περισσό.

Να σε ρωτήσω ή να θίξω κάτι, αλλά μην τσαντιστείς και μη μου πεθάνεις από τη βαρεμάρα:

α) Καταρχάς, πιστεύεις ότι, στο θέμα με την pitbull και την ΧΑ, όόόόλοι οι άλλοι (εντός κι εκτός φόρουμ) βασίζονται στην ύπαρξη μίας σελίδας στο facebook? Ή, μήπως, αυτό είναι κάτι που βρήκαμε για να σερβίρουμε στη μάπα σε κάτι ατομάκια σαν και του λόγου σου, μήπως το βουλώσετε; Μήπως, στην πραγματικότητα, οι κροισαβγήτες κυκλοφορούμ με μπλουζάκια που, αν δε φέρουν παραδοσιακές ή σύγχρονες / αλτέρνατιβ σβάστιγκες, στρατιωτική παραλλαγή ή ανορθόγραφα, custom-made εθνικιστικά και ρατσιστικά συνθήματα, φέρουν το λογότυπο της pitbull hellas ή, αν είναι hardcore ρετάρδοι, της pitbull germany; Κάτι που, όσο περισσότερο προσπαθείς μάταια να μας αποδείξεις ότι δεν ισχύει, τόσο περισσότερο φαίνεσαι να το γνωρίζεις. Το οποίο, φυσικά, με κάνει να φαίνομαι μαλάκας που κάθομαι και ασχολούμαι με την πάρτη σου. Ειδικά όταν ο storm καθαρίζει με το συγκεκριμένο θέμα με ένα λινκ, ακριβώς από πάνω μου.

β) Όταν λες να ασχοληθώ με την ανεργία, πώς το εννοείς; Να παρακολουθώ τα ποσοστά κάθε μέρα και να φτιάχνω reports; Θες να μου πεις ότι η άνοδος του νεοναζισμού (με όλα τα καλούδια που την περιβάλλουν: ξενοφοβία, ρατσισμός, ανομία, μεροληπτική δικαιοσύνη, δολοφονίες) που είναι κώλος και βρακί με την άνοδο της ανεργίας, throughout modern history, έχει πολύ μικρότερη σημασία από την άνοδο της ανεργίας per se, και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που είναι ανώριμο έως και καθυστερημένο να ασχολείται μαζί της κάποιος 24 (bitch, please) ετών; Το πιστεύεις στ' αλήθεια; Και, εφόσον μου τη βγαίνεις έτσι προβληματισμένος με ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, για πες μας εσύ, stifler, τι ακριβώς κάνεις για την ανεργία; Πώς ασχολείσαι με την ανεργία, πώς την προσεγγίζεις και -το σημαντικότερο- πώς την αντιμετωπίζεις; Επειδή, λοιπόν, ασχολείσαι τόσο πολύ, τις επιπτώσεις της στην Ελλάδα του 2012+ τις έχεις κατονομάσει;

γ) Μιας και είσαι έτσι πολυπράγμων και ασχολείσαι με "ανεργία ή κάτι τέτοιο που σίγουρα είναι περισσότερο σημαντικό στις μέρες μας" αλλά δεν ασχολείσαι με κόμματα όπως όλη η υπόλοιπη κοινότητα του φόρουμ (επίσημα, στηρίζουμε Τζήμερο), σαν πολύ εύκολα να κόλλησες ταμπελάκι ΚΚΕ σε κάποιον που δεν έχει θίξει ποτέ ζήτημα κομματικής ταυτότητας, ούτε έχει ταυτιστεί με κομματική γραμμή (ειδικά με αυτή του Περισσού). Και, εφόσον δεν ασχολείσαι με τα κόμματα, πώς είσαι τόσο σίγουρος για το τι φοράει η Χρυσή Αυγή, σε βαθμό παθιασμένης υπεράσπισης και προσβολής των διαφωνούντων;

Σ' ευχαριστώ και συγγνώμη, ε.

Α, αν είναι να απαντήσεις με κλασικά επιχειρήματα Χρυσαυγίτη, μπορείς απλά να μην το κάνεις.

Ο storm μπορεί να απολαύσει το βίντεο και μέσα απο αυτό να πάρει και την απάντηση του. http://youtu.be/bUdOE4Z1I2A

Δεν εκπροσωπώ κανένα κόμμα ή θέλω να υποστυρίξω κάτι. Ούτε εχω όρεξη να ασχοληθώ με θέμα τουαλέτας 100 ΣΕΛΙΔΩΝ που για άλλο σκοπό εσύ ο ίδιος το ξεκίνησες και το συνεχίζετε για ο,τι άλλο κομματικό σας κατέβει...θα με ρωτήσεις με τη σειρά σου γιατί το κάνω...Θα σου απαντήσω σίγουρα μέσα στην απάντηση μου.

Απο το πρωί έχω στείλει οτι κάποια μάρκα δεν βασίζεται στην ύπαρξη ιστοσελίδας facebook με ανεβασμένες φωτογραφίες της χρυσής αυγής, πόσο μάλλον σε αυτήν την περίπτωση της pitbull hellas που δεν υπάρχουν καν, σαν να λεμε τα nike της αγίας βαρβάρας!(όποιος απαντήσει "μα δεν είναι μούφα είναι β' διαλογής" είναι για πέταμα...οχι τα παπούτσια, ούτε τα ρούχα)

Γιατί αποδίδεις όλους αυτούς τους όρους στον "νεοναζισμό";
*Πιτσιρικαρία που γραφει σε τοίχους και πατάει σβαστιγκες είναι ανίδεοι και θα έπρεπε να ντρέπονται που αποκαλούν τους εαυτούς τους Έλληνες.
Ξενοφοβία νιώθω εγώ και οι παρέα μου όταν μας κυνηγάνε τα βράδια σε κεντρικούς δρόμους της περιοχής μου για να μας ληστέψουνε. Για νυχτερινά λεοφορεία δεν θα μιλήσω αλλά για σκέψου την κοπελιά που επιστρέφει σπίτι μετά απο νυχτερινή έξοδο ανάμεσα σε δεκάδες αλλοδαπούς, και ξέρεις πως ντύνονται...
Οσο για τον ρατσισμό ΟΛΟΙ ΣΑΣ ξέρετε τον φυλετικό ρατσισμό που δεν λέω, υπάρχει.
Τι γίνεται όμως όταν περιμένει κάποιος στην σειρα του ΟΑΕΔ για 360 ευρώ όταν ο πακιστανός θα πάρει 580; Στα νοσοκομεία για εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία γιατί δεν χρεώνουν τους αλλοδαπούς με το τυπικό ταλιράκι; Οι φορολογίες το ξέρεις οτι έχουν φτάσει στο 43% της πληρωμής ημερισίως και οι περικοπές στους μιστούς και στις συντάξεις είναι τεράστιες, αλλά οι ζητιάνοι στα φανάρια βγάζουν 50 ευρώ! (ναι ναι είναι άστεγοι και πεινάνε και δεν έχουν και χέρια).
Η ανομία είναι καθημερινό φαινόμενο πλέον άφου όλοι οι παράνομοι στην χώρα(ναι αυτοί που πεινάνε και δεν έχουν χέρια) θα κλέψουν ακόμα και θα σκοτώσουν για να φάνε. Το ίδιο θα έκανε ο καθένας. Αυτά ειναι τα αποτελέσματα που τα προκαλούν οι προδότες οι συνοριοφύλακες του κράτους μας. Και δεν μιλάω για τις τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών που εισέρχονται καθημερινά γιατί δεν είναι εδώ το θέμα μας.
Όλα πάνε αλυσίδα και ανέφερα και πιο πάνω για σκοτωμούς και δολοφλονίες. Και ναι είναι κώλος και βρακί όλα αυτα με την ανεργία όπως λες αλλά δεν καταλαβαίνω που κολλάει ο νεοναζισμός σε όλα αυτα... Προφανώς θα λες για κάτι ανάλογο με το περιστατικό στα Πετράλωνα μερικές βδομάδες πριν. Άλλα μάλλον ξεχνάς παλαιότερους φόνους, διαμελισμούς, βιασμούς κλπ κατα των Ελλήνων. Ακόμα και στο σχολείο μου έχουμε καταντήσει να μην μπορούμε να διεκδικήσουμε τα δίκια μας απέναντι σε αλβανούς συμμαθητές μας.
Εμείς οι ίδιοι όχι μόνο αισθανόμαστε δίπλα μας την ξενοφοβία, την βιώνουμε. Το ξέρω οτι είσαι μεγαλύτερός μου και ξέρεις κατι παραπάνω αλλά δεν μπορείς να μας λες μόνο την μια πλευρά του νομίσματος.

Για την ανεργία δεν έχω να σου πω κατι συγκεκριμένο διότι δεν έχω βγεί ακόμα στην αγορά. Ξέρω όμως οτι τα επαγγέλματα έχουν κορεστει και οτι υπάρχει απόθεμα πτυχιούχων σχεδόν σε όλους τους τομείς. Αυτό οδηγεί σε ελαχιστές προσλήψεις για εργασία όπως καταλαβαίνεις. Προσωπικά προσπαθώ όμως να καταφέρω κάτι μέσω της μορφωσής μου και αργότερα αν όλα πανε καλά μέχρι τότε, των σπουδών μου. Δεν ξέρω τι έχεις πετύχει στη ζωή σου ή αν δουλεύεις αλλά ειναι κρίμα ενήλικες πτυχιούχοι και μη, συνομήλικοι σου μικρότεροι/μεγαλύτεροι να κάθονται στο ράφι ενω μπορούν να προσφέρουν παρα πολλά για την Ελλάδα. Τρόποι αντιμετώπισης της ανεργίας είναι πολύ γενικοί με ενδείξεις, σε αντίθετη περίπτωση θα είχε μειωθέι κατα πολύ με πράξεις και αποδέιξεις.

Στο τέλος απ ότι καταλαβαίνω μάλλον κρύβεσαι εσύ πίσω απ τα λόγια σου λέγοντας για κάποιον που δεν έχει θίξει ποτέ ζήτημα κομματικής ταυτότητας ή ότι έχει ταυτιστεί με κομματική γραμμή (ειδικά με αυτή του Περισσού). Δεν σου κόλλησα κανένα τεμπελάκι ούτε καρτέλα ΚΚΕ. Άναρχες απόψεις πάντος δεν μου είναι καθόλυ αρεστές. Εχω ασχοληθεί με ενδυμασία οπαδών και γνωρίζω τι ανήκει που. Δεν κάνω καμία παθιασμένη υπεράσπιση για το κόμμα της Χρυσής Αυγής απλά έχω πέσει θύμα λεκτικής βίας επειδή φόραγα μπλούζα pitbull απεικονίζοντας απλά ΕΝΑΝ ΣΚΥΛΟ!

Δεν χρειάζεται να απολογείσαι για τίποτα. Μετά απο όλα αυτά βρίσκω όλους τους χαρακτηρισμούς σας για εμένα που θα κοτσάρετε ανούσιους.

storm

• DV zombie
« Reply #1476 on: March 14, 2013, 06:02:42 PM »
το πρωτο που εβαλες το αφηνω ασχολιαστο- μπορω καλλιστα να απαντησω με ενα follow your leader-

ομως το οτι επεσες θυμα λεκτικης βιας επειδη φορεσες μπλουζα pitbul δεν φταιει κανενας μα κανενας παρα μονο εσυ - εισαι δεν εισαι φασιστας (που εισαι με οτι λες)
οταν επιλεγεις να φορεσεις κατι που ειναι κατι σαν "κωδικας τιμης" για τους εθνικιστες.

δεν προκειτε να δεις νορμαλ ανθρωπο με μπλουζα pitbull τελεια και παυλα -
αμοιβαδες θα δεις πολλες

βεβαια το προβλημα εδω ειναι αλλο , το οτι επεσες μοναχα θυμα λεκτικης και οχι σωματικης βιας ειναι που πρεπει να μας απασχολει περισσοτερο :/

πραγματικα αν ειχα την ορεξη και τον χρονο θα απαντουσα σε ενα προς ενα τα ζητηματα , βαριεμαι ομως γιατι δεν προκειτε να καταλαβεις
98 σελιδες εχουν υπεραναλυθει τα οσα ολες.
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

STiFleR

• Assistant team
  • CBWARRIOR.
  • It's STiFleR bitch.
« Reply #1477 on: March 14, 2013, 06:10:31 PM »
το πρωτο που εβαλες το αφηνω ασχολιαστο- μπορω καλλιστα να απαντησω με ενα follow your leader-

ομως το οτι επεσες θυμα λεκτικης βιας επειδη φορεσες μπλουζα pitbul δεν φταιει κανενας μα κανενας παρα μονο εσυ - εισαι δεν εισαι φασιστας (που εισαι με οτι λες)
οταν επιλεγεις να φορεσεις κατι που ειναι κατι σαν "κωδικας τιμης" για τους εθνικιστες.

αμοιβαδες θα δεις πολλες

βεβαια το προβλημα εδω ειναι αλλο , το οτι επεσες μοναχα θυμα λεκτικης και οχι σωματικης βιας ειναι που πρεπει να μας απασχολει περισσοτερο :/

πραγματικα αν ειχα την ορεξη και τον χρονο θα απαντουσα σε ενα προς ενα τα ζητηματα , βαριεμαι ομως γιατι δεν προκειτε να καταλαβεις
98 σελιδες εχουν υπεραναλυθει τα οσα ολες.
πραγματικά δεν ξερω τι σας έχουν ποτίσει. ΤΙ ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΙΜΗΣ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ;ΠΑΛΙ ΠΙΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ; follow your leader και αρχιδια τουμπφλό οτάν συνεχίζεις και απαντάς με τον ίδιο τρόπο...Θες να κανονίσουμε σε κανα άλλο lan να φορέσω καμιά μπλούζα pitbull να δούμε πόσο αντρας θα είσαι εκεί που σε προβληματίζει το οτι δεν ασκήθηκε σωματική βία επάνω μου; Καθηστεριμένε, σου έχουμε δώσει και αξία εδω πέρα!

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #1478 on: March 14, 2013, 06:32:11 PM »

αμοιβαδες θα δεις πολλες

Ναι, εσείς οι υπόλοιποι συνεχίστε να ανησυχείτε για τους χρυσαυγίτες και τη βία που ασκούν.

Λίγη αυτοκριτική δε βλάπτει... Άκου έπρεπε να φάει και ξύλο επειδή φορούσε συγκεκριμένη μάρκα ρούχων.

pkchUU.

• DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #1479 on: March 14, 2013, 06:39:12 PM »
Ναι, εσείς οι υπόλοιποι συνεχίστε να ανησυχείτε για τους χρυσαυγίτες και τη βία που ασκούν.

Λίγη αυτοκριτική δε βλάπτει... Άκου έπρεπε να φάει και ξύλο επειδή φορούσε συγκεκριμένη μάρκα ρούχων.

Σκέψου αυτοί που άσκησαν τη λεκτική βία να φορούσαν μπλουζάκια pitbull και ο στίφλερ να ήταν μαυρούκος, θα σου έλεγα πόσο λεκτική θα ήταν, αλλά, μισό, πάω να κάνω την αυτοκριτική μου.

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #1480 on: March 14, 2013, 07:46:08 PM »
πιο παλια ηταν μοδα τα μπλουζακια/καπελα με λογοτυπο ACAB.. ποια μαρκα ηταν ρε γιγαντα stifler, θυμασαι?  (σε ρωταω επειδη ασχολησε και με οπαδικο ντυσιμο)

οταν πετυχεις ενας τυπο στο δρομο που φοραει all star ψιλοδιαλυμενα, παντελονι απ τα pull and bear, μπλουζα 3 νουμερα μεγαλυτερη και με ξεχειλωμενο γιακα και απ εξω ζακετουλα με κουκουλα απ τα berska ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ?

στα λεω ολα αυτα γιατι θελω να καταληξω στο εξης.. το ντυσιμο και η εν γενι (ξερεις αυτο το μακρυ στο πιγουνι) εμφανιση καλως ή ΚΑΚΩΣ (κατ εμε) παιζουν ρολο στον χαρακτιρισμο του ανθρωπου απο τους υπολοιπους.. αρα τσαμπουνας πιπες 2 σελιδες τωρα (μεγαλωνοντας την τουαλετα μας)..

εισαι 24 χρονων ΔΕΝ εχεις βγει στην αγορα εργασιας ακομα, ΑΛΛΑ απ τον ΟΑΕΔ της περιοχης σου περασες και ειδες οτι ο πακιστανος περνει 580.. nice ρε  man!

επισης οταν δεν κανεις βολτες με το παρεακι σου τα βραδια, αραζεις στην 1η διασταυρωση που θα βρεις και εκτελεις χρεη ταμειακης μηχανης στους ζητιανους των φαναριων.. gj ρε man..

για το θεμα της ανεργιας, επειδη βλεπω οτι κ αυτο το εχεις ψαξει σε βαθος, να σε βοηθησω λιγο κανοντας σου 2 ερωτησεις..

-το αποθεμα πτυχιουχων που οπως λες υπαρχει μηπως εχει κοινωνικες αιτιες? (η καθε κατινα απο το 80 και μετα ηθελε να κανει τον γιος της επιστημονα)..

-στον καπιταλισμο , σαν οικονομικο συστημα, οι εννοιες της ανεργιας και του πλυθωρισμου εχουν πορειες αντιστροφως αναλογες.. στην ΕΛΛΑΔΑ ισχυει κατι τετοιο? αν οχι, εχεις μπει στη διαδικασια να ψαξεις το γιατι?

αυτα απο μενα.. 
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

yiLy

• Ranked Pubzorz!
« Reply #1481 on: March 14, 2013, 08:40:22 PM »
Ρε παιδια, αξιοσεβαστη η προσπαθεια σας για να του δειξετε τι πραγματικα συμβαινει κτλ. κτλ. αλλα ειναι 24, τωρα πια ειναι αργα, αυτο που θα ηταν καλυτερο να κανουμε ειναι να πιανουμε παιδια Γυμνασιου / Λυκειου κτλ. κτλ.

προχθες ειχα περασει απο το δημοτικο του σχολειου μου και μεσα εβλεπα Σβαστιγκεσ και κατι ΧΑ. γραφικος χαρακτηρας μικρου παιδιου, σιγουρα δεν ηταν προπαγανδιστικο απο 20+ ετων Χ.Α.

Φυσικα δεν ξερουν καν τι σχεδιαζουν ή τι λενε, ή και αμα ξερουν, το θεωρουν μαγκια κτλ. Αλλα αυτο ακριβως ειναι το προβλημα, αμα περασει η κοινωνια το μυνημα οτι το να εισαι Ναζιστης και Χ.Α ειναι μαγκια τοτε Game Over! Ολοι θα το κανουν χωρις να ξερουν καν τον λογο...

Be aware, talk to littl' kids!

pkchUU.

• DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #1482 on: March 14, 2013, 08:46:59 PM »
τι 24 μωρέ ο στίφλερ; 16 είναι, ό,τι να'ναι.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #1483 on: March 14, 2013, 10:15:26 PM »
Εγώ έγραψα 24 ετών, αλλά για μένα...  ::) :D :D

Στα δικά μας, τώρα... Στίφλερ, ρε φίλε, δε θα σου απαντήσω γιατί, αν το κάνω, θα αφιερώσω πάρα πολύ χρόνο για κάτι που έχω ήδη πραγματευθεί εκτενώς μέσα στις 99 σελίδες εδώ και άλλες τόσες στα δύο εκλογικά polls.
Με κουράζει να απαντάω σε κάποιον που μου λέει ότι 1 + 1 κάνει σαρανταποδαρούσα (και δεν είναι ο zbou). Συνδέεις άσχετα πράγματα, τα 'χεις λίγο μπλεγμένα. Είσαι νέο παιδί, βλέπω παλεύεις να αρθρώσεις σωστά τις λέξεις σου και, όπως λες εσύ (i 'll take your word for it), παλεύεις και να μορφωθείς. Μη συγχέεις ασυνάρτητα πράγματα γιατί προδίδεις αυτό για το οποίο σε κατηγόρησα αμέσως πριν απαντήσεις και, το χειρότερο, αυτό που ο pyro σε χαρακτήρισε.

Το μόνο που θα παρατηρήσω είναι ότι μιλάς για "ρατσισμό των αλλοδαπών εναντίον των Ελλήνων". Πρόσεξε τι γράφεις και τι λες, αλλιώς θα μεγαλώσεις και θα καταντήσεις Κασιδιάρης.

Dfk, έχεις πλάκα! :D :D
« Last Edit: March 14, 2013, 10:19:01 PM by stEWIE »
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #1484 on: March 14, 2013, 10:40:00 PM »
p.s. Τι είναι ακριβώς η μπλούζα pit bull; Συγκεκριμένη μάρκα; Λογότυπο; Κάτι άλλο;

pm me γιατί σπανίως κοιτάω το συγκεκριμένο thread.