Author Topic: Καιρών επιταγή  (Read 366485 times)

storm

• DV zombie
Re: Καιρών επιταγή
« Reply #1485 on: March 14, 2013, 10:40:46 PM »
πραγματικά δεν ξερω τι σας έχουν ποτίσει. ΤΙ ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΙΜΗΣ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ;ΠΑΛΙ ΠΙΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ; follow your leader και αρχιδια τουμπφλό οτάν συνεχίζεις και απαντάς με τον ίδιο τρόπο...Θες να κανονίσουμε σε κανα άλλο lan να φορέσω καμιά μπλούζα pitbull να δούμε πόσο αντρας θα είσαι εκεί που σε προβληματίζει το οτι δεν ασκήθηκε σωματική βία επάνω μου; Καθηστεριμένε, σου έχουμε δώσει και αξία εδω πέρα!

θα φορεσεις μπλουζα πιτμπουλ επειδη σου αρεσουν τα πιτμπουλ η επειδη εισαι φασιστας?

τα εισαγωγικα ξερεις τι σημαινουν? ειναι για σενα ολα τοσο κυριολεκτικα που δεν μπορεις να το αντιληφθεις?

απηντησες με βιντεο χ.α απανταω με follow your leader οπως γραφεις σου γραφω .

δεν ξερω ρε μαν φορα μπλουζα pitbull δεν λεω οτι θα κανω και θα ρανω, do it. 

[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

pancy

• DV zombie
« Reply #1486 on: March 14, 2013, 10:58:43 PM »
σπανίως κοιτάω το συγκεκριμένο thread.
& καλα κανεις

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #1487 on: March 15, 2013, 01:31:08 AM »
Dfk, έχεις πλάκα! :D :D

Ο άλλος γράφει ότι είναι λίγη η λεκτική βία σε κάποιον που φοράει pit bull και εγώ έχω πλάκα; Α, ναι ξέχασα, ο φανατισμός είναι κατακριτέος όταν είναι των άλλων.

Σκέψου αυτοί που άσκησαν τη λεκτική βία να φορούσαν μπλουζάκια pitbull και ο στίφλερ να ήταν μαυρούκος, θα σου έλεγα πόσο λεκτική θα ήταν, αλλά, μισό, πάω να κάνω την αυτοκριτική μου.

Σκέψου η γιαγιά μου να είχε ρόδες, μπορεί να ήταν πατίνι. Να την κάνεις και ίσως καταλάβεις γιατί είναι το ίδιο να ασκείς βία σε κάποιον που φοράει pitbull και το ίδιο με τη βία σε κάποιον έγχρωμο.

Και οι πέτρες πιστεύω καταλαβαίνουν ότι ο αφορισμός 'pitbull-> χρυσαυγίτης -> τον δέρνουμε γιατί δέρνει αλλοδαπούς' είναι το ίδιο με το 'αλλοδαπός -> τον δέρνουμε γιατί κλέβει γιαγιάδες'. Αλλά μη μου δίνεται σημασία, εγώ απλά έχω 'πλάκα'.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #1488 on: March 15, 2013, 02:18:14 AM »
Δε θα κάτσω να παίξω με λέξεις πάλι μαζί σου. Πάντως, χωρίς να διαφωνώ με την ουσία του ποστ σου, αν μου επιτρέπεις, θέλω να υποδείξω μία μικρή λεπτομέρεια. Ο χρυσαυγίτης, όντως, δέρνει αλλοδαπούς, ενώ ο αλλοδαπός δεν κλέβει γιαγιάδες.

Και μία ακόμη, ενδεχομένως, ασήμαντη λεπτομέρεια: δεν είναι το ίδιο να θωρακίζεις την κοινωνία από "ανθρώπους" των οποίων η ζωή, η ιδεολογία και η δραστηριότητα περιστρέφονται γύρω από την προσπάθεια να βλάψουν τα μέλη της κοινωνίας αυτής (εφόσον ο θεσμικός προστάτης αυτής δεν το κάνει -απεναντίας, μάλιστα) με το να ανήκεις σε αυτους τους "ανθρώπους". Η Παιδεία είναι η λύση, if you ask me, κάτι που πρέπει να γίνει νωρίς, όπως ανέφερε ο yily. Αργότερα, υπάρχει πρόβλημα.

Τα 'χουμε ξαναπεί, άλλωστε, εμείς οι δύο. Αλλά προτιμώ να τις φάει ο χρυσαυγίτης στο Σύνταγμα από έναν θερμόαιμο αντιφασίστα και να καταλήξει στο νοσοκομείο για πέντε μέρες (στη φυλακή, ακόμη καλύτερα) όπου θα του δοθεί και χρόνος να σκεφτεί κατά πόσο ωφελείται από τη ρητορική και τον ακτιβισμό του μίσους, παρά να δολοφονηθούν δύο άνθρωποι στην Κυψέλη, κυριολεκτικά "για μιαν Ελένη".
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #1489 on: March 15, 2013, 01:02:29 PM »
Δε θα κάτσω να παίξω με λέξεις πάλι μαζί σου. Πάντως, χωρίς να διαφωνώ με την ουσία του ποστ σου, αν μου επιτρέπεις, θέλω να υποδείξω μία μικρή λεπτομέρεια. Ο χρυσαυγίτης, όντως, δέρνει αλλοδαπούς, ενώ ο αλλοδαπός δεν κλέβει γιαγιάδες.

Καμία διαφωνία.

Και μία ακόμη, ενδεχομένως, ασήμαντη λεπτομέρεια: δεν είναι το ίδιο να θωρακίζεις την κοινωνία από "ανθρώπους" των οποίων η ζωή, η ιδεολογία και η δραστηριότητα περιστρέφονται γύρω από την προσπάθεια να βλάψουν τα μέλη της κοινωνίας αυτής (εφόσον ο θεσμικός προστάτης αυτής δεν το κάνει -απεναντίας, μάλιστα) με το να ανήκεις σε αυτους τους "ανθρώπους". Η Παιδεία είναι η λύση, if you ask me, κάτι που πρέπει να γίνει νωρίς, όπως ανέφερε ο yily. Αργότερα, υπάρχει πρόβλημα.

Χωρίς να παίρνω θέση, νομίζω οι χρυσαυγίτες δε θεωρούν τους αλλοδαπούς μέλη της κοινωνίας (της Ελληνικής τουλάχιστον). Πάντως όπως επικροτείς την Παιδεία θα ήθελα να κατακρίνεις και το φανατισμό, από όπου και να προέρχεται.

Τα 'χουμε ξαναπεί, άλλωστε, εμείς οι δύο. Αλλά προτιμώ να τις φάει ο χρυσαυγίτης στο Σύνταγμα από έναν θερμόαιμο αντιφασίστα και να καταλήξει στο νοσοκομείο για πέντε μέρες (στη φυλακή, ακόμη καλύτερα) όπου θα του δοθεί και χρόνος να σκεφτεί κατά πόσο ωφελείται από τη ρητορική και τον ακτιβισμό του μίσους, παρά να δολοφονηθούν δύο άνθρωποι στην Κυψέλη, κυριολεκτικά "για μιαν Ελένη".

Δε διαφωνώ με τη λογική του 'το μη χείρον, βέλτιστον' που χρησιμοποιείς. Είναι όμως κι άλλοι που κάνουν χρήση της ρητορικής και του ακτιβισμού του μίσους, όχι βέβαια προς μια ομάδα ανθρώπων, αλλά απέναντι σε ολόκληρη την κοινωνία. Εμένα με ενοχλούν και αυτοί...

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #1490 on: March 15, 2013, 05:03:37 PM »
Για το ενδιάμεσο, δεν το σχολιάζω γιατί ξέρεις ότι δεν αποτελεί επιχείρημα, είναι χαζομάρα και μόνο που το αναφέρεις! :P

Κατά τ' άλλα, χαίρομαι που συμφωνούμε.
all we 'll do ♫
every day

sAVAZz

• DV zombie

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #1492 on: March 18, 2013, 08:59:59 PM »
welcome re

sAVAZz

• DV zombie
« Reply #1493 on: March 18, 2013, 09:04:33 PM »
ee gamw :P eipa na to prospa8isw !

maf1a

• CBWARRIOR.
« Reply #1494 on: March 21, 2013, 09:39:12 PM »
etoimasteite xrisa auga
BLACK DRAGON-ΠΑΛΙΟΓΕΡΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #1495 on: March 21, 2013, 10:41:27 PM »
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHA
all we 'll do ♫
every day

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #1496 on: March 22, 2013, 12:22:40 AM »
... ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΕ...
... but don't forget the Rizla.

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #1497 on: March 22, 2013, 12:28:47 AM »
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΧΑ

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #1498 on: March 22, 2013, 12:39:57 AM »
ε, ναι, ρε phίλε
all we 'll do ♫
every day

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #1499 on: March 24, 2013, 11:40:42 PM »
Κάνουν κούρεμα στις καταθέσεις των Κυπρίων, απειλούν με το ίδιο μέτρο και τις υπόλοιπες παρακμάζουσες οικονομίες του Νότου, ο κόσμος φοβάται και μεταφέρει τα λεφτά του στις κεντροευρωπαϊκές τράπεζες, οι παρακμάζουσες οικονομίες καταστρέφονται καθώς πλέον όντως απειλείται η τραπεζική ρευστότητα, ενώ Φρανκφούρτη και Παρίσι καθίστανται τα μεγαλύτερα χρηματοπιστωτικά κέντρα (οι Εγγλέζοι κλαίνε). #flawless #μνημόνια #εξυγίανση #eurogroup

That's how you do it, bitchez.
all we 'll do ♫
every day