Mexi δυσκολευομαι πια να εμπιστευτω πολιτικο,προτιμω να βλεπω τα παρασκηνια.Δεν ξερω αν τα εννοει η οχι,αλλα το αισθημα της καχυποψιας σε μενα εχει ανεβει στα υψη.
Ρε κόκα ούτε εγώ τους εμπιστεύομαι αλλά:
Λέει κάποια πράγματα που είναι FACTS:
Μας κάνουν να ψηφίσουμε αυτό το πράγμα για να μην συμπαρασύρουμε την υπόλοιπη Ευρώπη σε περίπτωση πτώχευσης και ίσα ίσα να γίνει ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Να βγούνε κερδισμένοι.
Να υποθηκεύσουμε ιδιωτικά και δημόσια, ώστε να τα πάρουνε ως COLLATERAL όταν πτωχεύσουμε.
Γιατί πιθανότατα θα μας δώσουν πούλο αφού ψηφίσουμε τη δανειακή σύμβαση. Θα πτωχεύσουμε και θα πάρουν αυτά που μπήκαν ως υποθήκη.
Μία από αυτές τις υποθήκες είναι παραχώρηση 200.000 στρεμμάτων ΟΠΟΥ επιθυμούν οι Γερμανοί.(!!!!)
Λέει ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΛΑ για το ότι και καλά δεν έχουμε λεφτά και πρέπει να πάρουμε την 6η δόση.
Λέει ότι τα 300-400 δις που χρωστάμε είναι ΨΕΥΤΙΚΑ. Χρωστάμε 110 δις και τα άλλα είναι παράνομα και άκυρα.
Αναφέρει την Τριμερή Επιτροπή (Trilateral Commission). Ποιός άλλος το πε αυτό;
Αναφέρει σενάριο ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ imo, ότι δε θα γίνουν εκλογές. Θα προσφύγει μέρος της ΝΔ (που μάζευε υπογραφές ΠΡΙΝ την "συγκυβέρνηση")
και θα πει ότι υποστηρίζει την "συγκυβέρνηση" να συνεχίσει να κυβερνά.
Το αναφέρω το βίντεο και λέω discuss για να μου κάνει κάποιος το δικηγόρο του διαβόλου και να μου πει αν έχει αυτός ο κύριος κάποιο συμφέρον να τα πει αυτά και ποιά η άποψή σας.
Σέχτα μην παρεξηγείσαι και λες "με τέτοια αντιμετώπιση δεν απαντάω". Εγώ όταν ποστάρω στο γαμημένο τόπικ, ποιανού την άποψη νομίζεις περιμένω; Του καβλονίκ;
Τη δικιά σου περιμένω, του άλεξ του pew, του κόκα κτλ...
Πιο πολύ αναφέρθηκα στο πόστ σου γιατί μου λέει ο Cokas ότι ΕΙΔΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ και θα έγραφε τα ίδια με εσένα ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ και εκφράζεις τη γενική σου άποψη για τον συγκεκριμένο τύπο.
Το ότι αντιστέκεται ο Σαμαράς το ακούω κι εγώ βερεσέ.
Για όσους δε γνωρίζουν τι ακριβώς παίζει, ορίστε το
ζουμί της υπόθεσης.