Author Topic: Καιρών επιταγή  (Read 334557 times)

tAKR1DAC★

• DV zombie
Re: Καιρών επιταγή
« Reply #15 on: November 16, 2011, 10:12:30 PM »
Κοκας +25 σκληρο aceακι

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #16 on: November 17, 2011, 03:40:39 PM »
!

Σκληρό. /Discuss
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #17 on: November 17, 2011, 03:44:57 PM »
ωραιος μητσο! αν και βουλευτης της ΝΔ  παντα παρακολουθουσα αυτα που ελεγε τον τελευταιο καιρο και σε ενα σημαντικο βαθμο συμφωνουσα με αυτα .
« Last Edit: November 17, 2011, 03:53:37 PM by peEWw »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #18 on: November 17, 2011, 03:52:38 PM »
Δεν ξέρω τι κομματική ταμπέλα έχει, αλλά είπε πράγματα αποκαλυπτικά και χύμα στην TV. Δεν έχω δει παρόμοιες δημόσιες δηλώσεις.
allergic to stupid~

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #19 on: November 17, 2011, 04:06:20 PM »
Ρε παιδια χρειαζομαι τεαμ.
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #20 on: November 17, 2011, 04:17:57 PM »
Ρε παιδια χρειαζομαι τεαμ.

A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #21 on: November 17, 2011, 04:23:59 PM »
Ναι. Προφανώς δεν είδε το video. Darth is required here.

« Last Edit: November 17, 2011, 04:25:38 PM by MexiCola »
allergic to stupid~

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #22 on: November 17, 2011, 04:31:29 PM »
οσον αφορα τον καμμενο αυτα που λεει μου ακουγονται βερεσε.. ας εβγαινε να κανει αυτες τις καταγγελιες οσο ηταν ΥΠΟΥΡΓΟΣ..( τοτε που μαζι με τον δικο μας τον παυλιδη μεσουρανουσαν στο αιγαιο). οταν ειχε ερθει καλεσμενος της δαπ στο οικονομικο νομικης ειχε πει οτι ηταν ΚΑΤΑ της ιδιωτικοποιησης των πανεπιστημιων και οτι στηριζει τη δωρεαν και ελευθερη παιδεια, αρκει αυτη να βελτιωθει.. αυτος βεβαια εχει σπουδασει στο Πανεπιστήμιο της Λυών και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ανώτερη Σχολή Managers της Ελβετίας.
υγ: δεν εχω ηχο οποτε ουτε εγω ειδα το βιντεακι.. το ποστ εγινε με αφορμη την αναφορα του ονοματος του και γνωριζοντας οτι εχει διαγραφει απο τη νδ.
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

cokaRiolic

• DV zombie
« Reply #23 on: November 17, 2011, 04:41:22 PM »
και ναι μεξι,ειδα το βιντεο,αλλα θα εγραφα ο,τι και ο σεχτας .

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #24 on: November 17, 2011, 04:44:08 PM »
αλλα θα εγραφα ο,τι και ο σεχτας .
ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #25 on: November 17, 2011, 04:54:47 PM »
Πω μλκα, ένα λογικό reply plz.
οσον αφορα τον καμμενο αυτα που λεει μου ακουγονται βερεσε..
υγ: δεν εχω ηχο οποτε ουτε εγω ειδα το βιντεακι.. το ποστ εγινε με αφορμη την αναφορα του ονοματος του και  γνωριζοντας οτι εχει διαγραφει απο τη νδ.

Αυτά που ΔΕΝ άκουσες σου ακούγονται βερεσέ.

και ναι μεξι,ειδα το βιντεο,αλλα θα εγραφα ο,τι και ο σεχτας .

Μάλιστα. Οκ ρε μάγκες ισοπεδώστε. btw αυτά τα είπε ΠΡΙΝ διαγραφεί.

Άντε τα λέμε όταν δείτε το βίντεο.  Πόσο σπάζομαι με αυτή την ισοπέδωση ρε μλκα...
 Βγήκε ένας και τα είπε ξεκάθαρα... και το μόνο που έχετε να πείτε είναι "ΨΑΧΝΩ ΤΕΑΜ" και "ΚΑΛΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΡΑΝΚΕΔ ΗΤΑΝ ΝΟΥΜΠΙΔΙ".
« Last Edit: November 17, 2011, 04:58:23 PM by MexiCola »
allergic to stupid~

cokaRiolic

• DV zombie
« Reply #26 on: November 17, 2011, 05:10:18 PM »
Mexi δυσκολευομαι πια να εμπιστευτω πολιτικο,προτιμω να βλεπω τα παρασκηνια.Δεν ξερω αν τα εννοει η οχι,αλλα το αισθημα της καχυποψιας σε μενα εχει ανεβει στα υψη.

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #27 on: November 17, 2011, 05:22:22 PM »
Πω μλκα, ένα λογικό reply plz.
Αυτά που ΔΕΝ άκουσες σου ακούγονται βερεσέ.

ειπα την αποψη μου για τον καμμενο ΓΕΝΙΚΑ..  λεω "οσον αφορα τον καμμενο αυτα που λεει μου ακουγονται βερεσε.." εννοντας οτι σε πολλες κατα καιρους συνεντευξεις του εχει προσπαθησει να βγαλει προς τα εξω την εικονα ενος "εκσυγχρονισμενου" πολιτικαντη ο οποιος δεν δεχεται την ταμπελα του δεξιου( σαν αποδειξη αυτων χρησιμοποιησα το παραδειγμα απο την ομιλια του στη νομικη). και επισης λεω οτι καλο θα ηταν , για να περνει κ ο κοσμος στα σοβαρα αυτα που κατα καιρους "καταγγελουν" οι πολιτικοι, ολα αυτα να λεγονται απο ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ. οπως χαρακτηριστικα ανεφερα στην 1η προταση του  replie μου "ας εβγαινε να κανει  καταγγελιες οσο ηταν ΥΠΟΥΡΓΟΣ". και τελος ΜΙΛΩΝΤΑΣ παλι γενικα για τον καμμενο, εχω να πω οτι ολο βγαινει και "καταγγελνει" (αντρικος παπανδρεου, 17 νοεμβρη κτλ) αλλα στο τελος δεν γινετε τιποτα.
τελος παντων, εγω ειχα να πω 5 πραματα επι του συγκεκριμενου θεματος αλλα με τετοια αντιμετωπιση δεν αξιζει... καλη συνεχεια λοιπον

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #28 on: November 17, 2011, 05:36:22 PM »
Mexi δυσκολευομαι πια να εμπιστευτω πολιτικο,προτιμω να βλεπω τα παρασκηνια.Δεν ξερω αν τα εννοει η οχι,αλλα το αισθημα της καχυποψιας σε μενα εχει ανεβει στα υψη.

Ρε κόκα ούτε εγώ τους εμπιστεύομαι αλλά:

Λέει κάποια πράγματα που είναι FACTS:
Μας κάνουν να ψηφίσουμε αυτό το πράγμα για να μην συμπαρασύρουμε την υπόλοιπη Ευρώπη σε περίπτωση πτώχευσης και ίσα ίσα να γίνει ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Να βγούνε κερδισμένοι.
Να υποθηκεύσουμε ιδιωτικά και δημόσια, ώστε να τα πάρουνε ως COLLATERAL όταν πτωχεύσουμε.
  Γιατί πιθανότατα θα μας δώσουν πούλο αφού ψηφίσουμε τη δανειακή σύμβαση. Θα πτωχεύσουμε και θα πάρουν αυτά που μπήκαν ως υποθήκη.
Μία από αυτές τις υποθήκες είναι παραχώρηση 200.000 στρεμμάτων ΟΠΟΥ επιθυμούν οι Γερμανοί.(!!!!)

Λέει ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΛΑ για το ότι και καλά δεν έχουμε λεφτά και πρέπει να πάρουμε την 6η δόση.

Λέει ότι τα 300-400 δις που χρωστάμε είναι ΨΕΥΤΙΚΑ. Χρωστάμε 110 δις και τα άλλα είναι παράνομα και άκυρα.

Αναφέρει την Τριμερή Επιτροπή (Trilateral Commission). Ποιός άλλος το πε αυτό;
Αναφέρει σενάριο ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ imo, ότι δε θα γίνουν εκλογές. Θα προσφύγει μέρος της ΝΔ (που μάζευε υπογραφές ΠΡΙΝ την "συγκυβέρνηση")
 και θα πει ότι υποστηρίζει την "συγκυβέρνηση" να συνεχίσει να κυβερνά.

Το αναφέρω το βίντεο και λέω discuss για να μου κάνει κάποιος το δικηγόρο του διαβόλου και να μου πει αν έχει αυτός ο κύριος κάποιο συμφέρον να τα πει αυτά και ποιά η άποψή σας.

Σέχτα μην παρεξηγείσαι και λες "με τέτοια αντιμετώπιση δεν απαντάω". Εγώ όταν ποστάρω στο γαμημένο τόπικ, ποιανού την άποψη νομίζεις περιμένω; Του καβλονίκ;
Τη δικιά σου περιμένω, του άλεξ του pew, του κόκα κτλ...
Πιο πολύ αναφέρθηκα στο πόστ σου γιατί μου λέει ο Cokas ότι ΕΙΔΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ και θα έγραφε τα ίδια με εσένα ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ και εκφράζεις τη γενική σου άποψη για τον συγκεκριμένο τύπο.

Το ότι αντιστέκεται ο Σαμαράς το ακούω κι εγώ βερεσέ.

Για όσους δε γνωρίζουν τι ακριβώς παίζει, ορίστε το ζουμί της υπόθεσης.
« Last Edit: November 17, 2011, 05:52:46 PM by MexiCola »
allergic to stupid~

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #29 on: November 17, 2011, 05:53:21 PM »

Λέει ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΛΑ για το ότι και καλά δεν έχουμε λεφτά και πρέπει να πάρουμε την 6η δόση.

Λέει ότι τα 300-400 δις που χρωστάμε είναι ΨΕΥΤΙΚΑ. Χρωστάμε 110 δις και τα άλλα είναι παράνομα και άκυρα.

να το... το θεμα λοιπον πηγε μονο του! τα λεει λοιπον ολα αυτα ο κυριος καμμενος οπως και αλλοι βουλευτες της νδ.. και ρωταω εγω ρε ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΜΜΕΝΕ ποιος κατηγορουσε το ΠΑΣΟΚ οτι με την πολιτικη σημιτη εχει φερει τη χωρα 1 βημα πριν τον γκρεμο(οικονομικα)??? ΕΓΩ? ποιος χειροκροτουσε σαν προβατο τον καραμανλη στη βουλη οταν ελεγε οτι λογω των προηγουμενων κυβερνησεων το ελληνικο κρατος παρουσιαζει ελλειματικους προυπολογισμους ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!! ΕΓΩ??  ποιος "πηδηξε" απ το καραβι που λεγεται κυβερνηση την επομενη των "εκτιμησεων" οτι η οικονομια της ελλαδας παει κατα διαολου και παρεδωσε ουσιαστικα την εξουσια στον πλινθο που λεγεται γιωργος παπανδρεου? ΕΓΩ? ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΜΜΕΝΕ ΟΤΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΛΕΓΕ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΝ ΕΚΡΑΖΑΝ ΣΤΑ ΜΜΕ??? αυτα