Author Topic: Καιρών επιταγή  (Read 338470 times)

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
Re: Καιρών επιταγή
« Reply #150 on: December 07, 2011, 10:48:46 PM »
Αλλα τι να λεμε τωρα , εδω παιζουν anexis με LLL και εμεις ασχολουμαστε με την 6η δεκεμβριου.. xDD

One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #151 on: December 08, 2011, 06:07:09 PM »
με αφορμη το βιντεο παραπανω του stewie, εδω εν συντομια η "πορεια" του αρχιασφΑΛΗΤΗ..
http://wwwepikoinonia-arg.blogspot.com/2011/12/blog-post_9913.html?spref=fb

ΥΓ : για μια "δουλεια" που η καλυψη ειναι το Α και το Ω ο τυπος φοραει ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΡΕΙΑ 2 χρονια τωρα!!! τι να πω ρε μαλακα.. γαμω τα iq test που τους περνανε δηλαδη.
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #152 on: December 08, 2011, 06:42:05 PM »
re seis auta einai klassic,logiko einai auto pou vlepoume.To thema omos einai gt kathe fora asxoloumaste me tous batsous kai tous asfalites auth th doulia tous kanoun.Malista pio anisixitiko einai oti o kosmos pleon exei arxisei kai pistevei oti eeelaaa pame na ta spasoume na ta kapsoume koukoula kai pame,den exei omos katalavei poso eukola borei na xrhsimopoithei apo thn taktikh tou diaire kai vasileve.Gia auto kai pistevo oti thelei mazikh,organomenh kai xoris koukoula poreia kai siblokes.Otan kapios axoleitai olh thn ora me tous batsous asfalites klp or me to sinesthimatiko genikotera, einai enas kalos tropos na tou aporofatai olh h energeia kai prosoxh ekei kai na xanei to pragmatiko dasos.
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #153 on: December 08, 2011, 11:19:17 PM »
Ε, εντάξει ρε Ορεστάκο, δεν είπαμε ότι ανακαλύψαμε την Αμερική, ούτε θα βάλουμε τα κλάματα... 8-)
Απλά καταδεικνύουμε κάτι που καλό είναι να γνωρίζουμε, τόσο για την ασφάλεια - συμπεριφορά μας στο δρόμο, όσο και για τις τακτικές που η "δημοκρατία" (βλ. χούντα, καλπάζων καπιταλισμός) επιστρατεύει κάθε φορά ή και διαχρονικά για να ελέγχει τους πολίτες.
all we 'll do ♫
every day

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #154 on: December 08, 2011, 11:20:42 PM »
εγινε σεισμος.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #155 on: December 08, 2011, 11:29:30 PM »
fuck yeah!
all we 'll do ♫
every day

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #156 on: December 09, 2011, 12:36:52 AM »
κωλοnoobάκια αθηναίοι, δεν ξέρετε από σεισμούς. Kartelakiac, did you take an arrow to the knee?
soz4offtopic

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #157 on: December 09, 2011, 02:29:02 PM »
ασφαλητες ξεκινανε μανουρες με μπατσους σε πορειες και μετα προχωρανε σε συλληψεις, "αγνωστοι" ξεκινανε πλιατσικα σε μαγαζια, βαζουν φωτιες (δεκεμβρης του 08)και μετα κλαιγοντε οι κακομοιροι καταστηματαρχες.. "ξεχασιαριδες" πολιτες παρκαρουν τα πολυτελη αμαξια τους στη στουρναρη οποτε εχει πορεια και τα ΜΜΕ δειχνουν εικονες απο καμμενα αμαξια 3 μερες! και τωρα αυτο... http://topontiki.gr/article/26329

ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΡΕ???

"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #158 on: December 09, 2011, 04:40:27 PM »
Είχε ιδανικά, αξίες στη ζωή του!
all we 'll do ♫
every day

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #159 on: December 09, 2011, 06:10:28 PM »
τι εγινε την 6η δεκεμβριου?
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #160 on: December 09, 2011, 06:18:06 PM »
Ο 55χρονος έχει οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

??? ??? ???

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #161 on: December 09, 2011, 06:21:14 PM »
O άλλος εισαγγελέας είχε πάρει π/σ/κ.
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #162 on: December 09, 2011, 06:38:38 PM »
re seis auta einai klassic,logiko einai auto pou vlepoume.To thema omos einai gt kathe fora asxoloumaste me tous batsous kai tous asfalites auth th doulia tous kanoun.Malista pio anisixitiko einai oti o kosmos pleon exei arxisei kai pistevei oti eeelaaa pame na ta spasoume na ta kapsoume koukoula kai pame,den exei omos katalavei poso eukola borei na xrhsimopoithei apo thn taktikh tou diaire kai vasileve.Gia auto kai pistevo oti thelei mazikh,organomenh kai xoris koukoula poreia kai siblokes.Otan kapios axoleitai olh thn ora me tous batsous asfalites klp or me to sinesthimatiko genikotera, einai enas kalos tropos na tou aporofatai olh h energeia kai prosoxh ekei kai na xanei to pragmatiko dasos.
Σε περιπτωση ρε Ορεστη οργανωμενης μαζικης συγκρουσης χωρις κουκουλα δεν γινεται απο την αποψη των χημικων..Χωρις σωστη μασκα και προστασια δεν στεκεσαι στο πεδιο μαχης ουτε μισο λεπτο.
Οι απεναντι εχουν 5 διαφορετικα ειδη χημικων + κροτου λαμψης +αυτοσχεδια που εχουνε φερνουν μονοι τους.
Δε σημαινει οτι οσοι εχουν καλυμενα χαρακτηριστικα φορανε ''κουκουλα'' με αυστηρη εννοια.

storm

• DV zombie
« Reply #163 on: December 12, 2011, 11:06:19 AM »
Σε περιπτωση ρε Ορεστη οργανωμενης μαζικης συγκρουσης χωρις κουκουλα δεν γινεται απο την αποψη των χημικων..Χωρις σωστη μασκα και προστασια δεν στεκεσαι στο πεδιο μαχης ουτε μισο λεπτο.
Οι απεναντι εχουν 5 διαφορετικα ειδη χημικων + κροτου λαμψης +αυτοσχεδια που εχουνε φερνουν μονοι τους.
Δε σημαινει οτι οσοι εχουν καλυμενα χαρακτηριστικα φορανε ''κουκουλα'' με αυστηρη εννοια.

+1000 ειδικα στο χωρις σωστη μασκα...
χρειαζεσαι περιπου 70 ευρα για να παρεις μια καλη μασκα και να ανταπεξελθεις στα χημικα... αλλιως κλαψτα χαραλαμπε....
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #164 on: December 15, 2011, 04:49:47 PM »
την αποψη μου για την εκκλησια, τους παπαδες κτλ την ειπα 3-4 σελιδες πριν.. για περεταιρω προβληματισμο δειτε αυτο http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimata/i-ekklisia-estile-mat-enantion-astegon-sti-thessaloniki.html

μπορει βεβαια καποιοι εδω μεσα (οπισθοδρομικοι, σκατομυαλοι και κολλημενοι) να διαφωνουν μαζι μου, αλλα εχω αυτον http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimata/notis-i-ekklisia-presvevi-to-skotos-ekane-tous-ellines-provata.html να με στηριζει σε καθε μου βημα!!! ΜΠΡΑΒΟ ΝΟΤΗ!!