Author Topic: Καιρών επιταγή  (Read 334993 times)

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
Re: Καιρών επιταγή
« Reply #1500 on: April 11, 2013, 03:51:22 PM »
2 ερωτησουλες στα γρηγορα για να μην ξεχνιομαστε:

-υπαρχει καθολου οπτικοακουστικο υλικο απο συνεντευξεις-δηλωσεις ηλιθιων που πριν κανενα χρονο "κλαιγονταν" στα καναλια/ραδιοφωνα για το θεμα της επιστροφης στη δραχμη?

απο δω μεσα θυμαμαι τον dfk (ισως να υπηρξαν κ αλλοι) να υποστηριζει την συγκεκριμενη αποψη, δλδ να μεινουμε ντε κ καλα στο ευρω γιατι ενδεχομενη επιστροφη στη δραχμη θα ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

αχαχαχαχ καλο ε?

τωρα ,που παρολη την παραμονη μας στο γαματο ευρω, οι καταθεσεις ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ (καλα για τους μισθους δεν μιλαω καν) τι εχουν να πουν ολοι αυτοι?
ο,τι μας ελεγαν και οι πασοκοι για το "λεφτα υπαρχουν" υποθετω..

-φημολογειται καθοδος χα στις φοιτητικες εκλογες.. εδω εχουμε υλικο απο παλαιοτερες δηλωσεις χρυσαυγουλων που ζητουσαν την καταργηση του ασυλου και την ΔΙΑΛΥΣΗ των φοιτητικων παραταξεων?

ολοι αυτοι που στηριξαν/στηριζουν χα γιατι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ εχουν να πουν κατι? (αν ναι ας κανουν reply και να μην ξεχασουν τους τονους)

"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

pancy

• DV zombie
« Reply #1501 on: April 11, 2013, 04:02:41 PM »
Παίζει καλά το παιχνιδάκι  με τη δραχμή  O0
Παρόλο που από το 3 πήγε αξιωματική αντιπολίτευση τα χειρίζεται  ωραία και με εμπειρία χρόνων
πού να κάνει μαθήματα άραγε ::)

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #1502 on: April 11, 2013, 04:07:40 PM »
^wat
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
« Reply #1503 on: April 11, 2013, 04:56:43 PM »
Μια χαρά είναι η δραχμούλα μακάρι να γυρίσουμε σε αυτή.

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #1505 on: April 11, 2013, 05:15:19 PM »
Κοίτα, σε ΤΕΙ ίσως πιάσει τίποτα. Παραπάνω δεν το βλέπω.

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #1506 on: April 11, 2013, 05:45:09 PM »
Παίζει καλά το παιχνιδάκι  με τη δραχμή  O0
Παρόλο που από το 3 πήγε αξιωματική αντιπολίτευση τα χειρίζεται  ωραία και με εμπειρία χρόνων
πού να κάνει μαθήματα άραγε ::)
μονο και μονο για τους τονους που εβαλες θα προσπαθησω να καταλαβω τί θες να πεις..

αν απευθυνεσαι σε μενα κακως το κανεις μ αυτον τον τροπο γιατι δε νομιζω να εχω δηλωσει πουθενα υποστηρικτης/ψηφοφορος του συριζα..
 το οτι η χα (και κατ επεκταση τα τουβλα που αναμασανε ο,τι λεει το σαιτ της) βλεπει παντου αναρχοσυριζαιους (ποσο σικ εκφραση αληθεια) και αντιμετωπιζει τον συριζα σαν κυβερνηση, αφηνοντας ανενοχλητους νδ/πασοκ/δημαρ ,που ΕΙΝΑΙ κυβερνηση, να κανουν ο,τι θελουν σ αφηνω να το σκεφτεις σολο.. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕΣ?

αν παλι το παραπανω αποφθεγμα σου βγηκε αυθορμητα και δεν το λες σε μενα αλλα γενικα, εχω να σου πω οτι ΕΔΩ το 0.3% εχει παει 3ο κομμα και ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ σαν κυβερνηση σε εθνικα θεματα (μεταναστευτικο πχ) με ΜΗΔΕΝΙΚΗ εμπειρια..
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ?
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

storm

• DV zombie
« Reply #1507 on: April 11, 2013, 05:46:20 PM »
Κοίτα, σε ΤΕΙ ίσως πιάσει τίποτα. Παραπάνω δεν το βλέπω.

εμεις τον τει ειμαστε κατωτερου επιπεδου δηλαδη?
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #1508 on: April 11, 2013, 06:32:12 PM »
εμεις τον τει ειμαστε κατωτερου επιπεδου δηλαδη?

εξαρτάται πως ορίζεις το επίπεδο. μιλάω γενικά, και όχι για έναν έναν, και πάντα από εμπειρία από γνωστούς μου. πιστεύω οτι αρκετές φορές η αδιαφορία για τα μαθήματα, που είναι πιο έντονη στους σπουδαστές ΤΕΙ απ'ότι στους αντίστοιχους των ΑΕΙ, συνοδεύεται (όχι συνεπάγεται) από γενικότερη αδιάφορη στάση απέναντι στα πράγματα, που σημαίνει και μεγαλύτερη επιρρέπεια στη Χ.Α.

Μπορεί να κάνω και λάθος. Αν όντως κατεβούν, τότε θα δούμε.
« Last Edit: April 11, 2013, 08:05:12 PM by gtαιvπc (reactor) »

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #1509 on: April 11, 2013, 06:47:10 PM »
Δικιο εχει ο reactor

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #1510 on: April 11, 2013, 07:00:10 PM »
λετε για δραχμουλα,τις επιπτωσεις τις γνωριζετε,δε μπορει,τοσο καιρο μιλατε για αυτο.για να παμε στη δραχμη και να κριθει ως καλη κινηση,θα ειναι με καποιες προυποθεσεις.π.χ(απαλοιφη του χρεους)γιατι αν μεινει το χρεος,θα ειναι απλα τεραστιο,και οσα εχουν χτισει οι γονεις σας τοσα χρονια,ή και εσεις οι ιδιοι θα χαθουν,όσα δεν εχουν χαθει.συμφωνώ με την δραχμη,αλλα με την τηρηση ολων των προποθεσεων που εχουν θεσει.επι την ευκαιρια να βαλω ενα βιντεακι,που προφανως το γνωριζετε,αλλα δεν ειναι κακο για οποιους δε το εχουν δει .http://www.report24.gr/skandalo-elstat-fouskwsan-to-ellimma-sto-154-gia-na-feroun-to-dnt-apokalipsis-apo-to-melos-tis-statistikis-ipiresias-zwi-gewrganta.htm

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

pancy

• DV zombie
« Reply #1511 on: April 11, 2013, 07:13:55 PM »
Όχι γενικά το είπα...

υγ: ούτε εγώ έχω δηλώσει υποστηρικτής καποιού (εκτός από ένα quote πριν πόσο καιρό  για χαβαλέ) αλλά να 'χαμε να λέγαμε.
 :)

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
« Reply #1512 on: April 11, 2013, 08:18:27 PM »
εξαρτάται πως ορίζεις το επίπεδο. μιλάω γενικά, και όχι για έναν έναν, και πάντα από εμπειρία από γνωστούς μου. #1πιστεύω οτι αρκετές φορές η αδιαφορία για τα μαθήματα, που είναι πιο έντονη στους σπουδαστές ΤΕΙ απ'ότι στους αντίστοιχους των ΑΕΙ, #2συνοδεύεται (όχι συνεπάγεται) από γενικότερη αδιάφορη στάση απέναντι στα πράγματα, που σημαίνει και μεγαλύτερη επιρρέπεια στη Χ.Α.

#1 Αυτό ισχύει χωρίς φυσικά να είναι κανόνας,όσο για το #2 θεωρώ πως κάνεις λάθος το ότι κάποιος είναι σαν φοιτητής στην πούτσα του γενικά,δεν σημαίνει παράλληλα ότι είναι και στην πούτσα του πολιτικά.
« Last Edit: April 11, 2013, 08:20:01 PM by b1LLy »

pancy

• DV zombie
« Reply #1513 on: April 11, 2013, 09:40:15 PM »

ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ σαν κυβερνηση σε εθνικα θεματα (μεταναστευτικο πχ) με ΜΗΔΕΝΙΚΗ εμπειρια..
τις ψηφοθηρικές κολοτούμπες εννοούσα

storm

• DV zombie
« Reply #1514 on: April 11, 2013, 10:02:31 PM »
εξαρτάται πως ορίζεις το επίπεδο. μιλάω γενικά, και όχι για έναν έναν, και πάντα από εμπειρία από γνωστούς μου. πιστεύω οτι αρκετές φορές η αδιαφορία για τα μαθήματα, που είναι πιο έντονη στους σπουδαστές ΤΕΙ απ'ότι στους αντίστοιχους των ΑΕΙ, συνοδεύεται (όχι συνεπάγεται) από γενικότερη αδιάφορη στάση απέναντι στα πράγματα, που σημαίνει και μεγαλύτερη επιρρέπεια στη Χ.Α.

παπαρια -

το παπει εχει τεραστιο ποσοστο δαπ μεσα στις σχολες με δευτερη να ειναι η πασπ -
το τει πειραια εχει ΜΑΣ και στο καπακι ΕΑΑΚ και δαπ (πασπ ανυπαρκτη)

δεν δεχομαι τον παραγοντα φοιτητης- σπουδαστης -αδιαφορια ενδιαφερον σαν μεσο συγκρισης . ποσο μαλλον για τετοια θεματα πολιτικης -κοινωνικης φυσεως .

θα το δουμε στις εκλογες που ερχονται αλλα και παλι δεν νομιζω πως εχει βαση κατι τετοιο
βαριεμαι να κατσω να το αναπτυξω ειλικρινα - ισως αργοτερα το βραδακι
cheeeeeeers
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa