Author Topic: Καιρών επιταγή  (Read 338471 times)

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
Re: Καιρών επιταγή
« Reply #165 on: December 15, 2011, 07:07:09 PM »
sexta το πρόβλημά σου είναι με τους παπάδες aka εκπροσώπους του φεού ή με τη θρησκεία αυτή καθαυτή σαν έννοια;
γιατί άμα είναι το πρώτο, μην κράξεις πχ. την nokia άμα το κινητό σου πιει σε ένα μήνα, κράξε τον πωλητή του γερμανού...

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #166 on: December 15, 2011, 07:09:35 PM »
sexta το πρόβλημά σου είναι με τους παπάδες aka εκπροσώπους του φεού ή με τη θρησκεία αυτή καθαυτή σαν έννοια;
γιατί άμα είναι το πρώτο, μην κράξεις πχ. την nokia άμα το κινητό σου πιει σε ένα μήνα, κράξε τον πωλητή του γερμανού...

Δεν τα έχει με το τοπικό εκκλησάκι, την Αγία Παρασκευή, τα έχει με την Εκκλησία, με το κεφαλαίο "Ε". Οπότε, μάλλον θα πρέπει να κράξει την ίδια τη Νόκια και όχι το κινητό καθαυτό, θες να πεις...
Do the math.

btw, την θεωρώ πολύ κακή παρομοίωση, εκτός αν θες να συνεχίσουμε στη βάση ότι Nokia & Εκκλησία είναι εταιρείες... ^_^
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

pkchUU.

• DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #167 on: December 15, 2011, 07:16:27 PM »
την Εκκλησία με την έννοια της Αρχής; δηλ. τους διοικούντες κλπ. ή την Εκκλησία με την ιδεολογία που αντιπροσωπεύει; αυτό εννοώ. Γιατί βλέπω να κράζει τους τραγόπαπες-υψηλά ιστάμενους και μαζί του είμαι, αλλά δε φαίνεται να σέβεται άτομα που με αφορμή τις αρχές της θρησκείας, βοηθάνε κοσμάκι βλ. έναν πατερ-ταδε (αντώνη;) που συντηρεί καμιά 30αρια παιδάκια...

και ναι, να συνεχίσουμε στη βάση ότι πρόκειται για εταιρεία, γιατί είναι εταιρεία.
cba, thoughts of a quitter

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #168 on: December 15, 2011, 07:23:37 PM »
cba, thoughts of a quitter

now what's that supposed to mean?  O0

by the way, την άποψή μου σχετικά την έχω γράψει, μπαλάκι έριξα σε άλλους... xD
all we 'll do ♫
every day

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #170 on: January 05, 2012, 02:47:15 PM »
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

pkchUU.

• DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #171 on: January 05, 2012, 03:02:58 PM »
ωραίο κτηριάκι... δεν μπορούσαν να το γράψουν σε καμια πολυκατοικία; είναι που ειναι αντιαισθητικό :/

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #172 on: January 05, 2012, 03:17:34 PM »
ειναι αντιαισθητικο,βασικα οχι επειδη ειναι σε εκκλησια καθε αλλο.Αντε τουλαχιστον σε κανενα εγκαταλελειμενο.
« Last Edit: January 05, 2012, 03:24:45 PM by peEWw »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #174 on: January 05, 2012, 03:25:32 PM »
sexta dexomai oti exoume dhmokratia kai oti o ka8enas ekfrazei thn apopsh tou(pou kanonika kai auto prepei na ginetai se logika plaisia,den ginetai o ka8e enas na leei oti goustarei,eidika otan auto prosvalei ton allon),den dexomai omws na ekfrazetai me toso akraio tropo...giati re tsoglanara pas kai vafeis sto toixo ths eklhsias kai oxi tou spitiou sou?esy to plhrwses?h exeis mhpws dei ti kopos einai gia na ginoun ola auta?(oxi mono ths eklhsias,alla kai genika tupou graffiti,oi tis alles mlkies pou grafoun stous toixous)..
Alla ftaine kai oi mlkes oi astunomikoi pou dn arpaxan kanenan tetoion na tou rixoun ena prostimo opws ginetai sto exoteriko..(kai oxi den exw kanenan suggenh astunomiko,tous apex8anomai sto idio va8mo me sena sexta)...
Filika.

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #175 on: January 05, 2012, 03:46:41 PM »

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #176 on: January 05, 2012, 04:33:40 PM »

« Last Edit: January 05, 2012, 04:47:54 PM by peEWw »
Ingrid Bergman

seXtas

• DEMO UPLOADER!
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #178 on: January 09, 2012, 12:40:51 AM »
Κατάφερε να δώσει δίκιο στην Αστυνομία, ο μαλάκας.
all we 'll do ♫
every day

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #179 on: January 09, 2012, 12:50:33 AM »
Κατάφερε να δώσει δίκιο στην Αστυνομία, ο μαλάκας.
ti dikio tis dinei?? an to xes kanei esu auto akoma ksulo 8a trwges.. ase to prostimo pou 8a s evazan na plirwseis!! pisteuw pio kseftila ap oti hdh einai tous ekane o koulouris