Author Topic: Καιρών επιταγή  (Read 334556 times)

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
Re: Καιρών επιταγή
« Reply #30 on: November 17, 2011, 07:14:32 PM »
Mexi, μανίτσα μου, δίκιο έχεις και το ζουμί του βίντεο δε νομίζω να μη βρίσκει σύμφωνο κάποιον εδώ μέσα, ούτε τον σέχτα, ούτε τον κόκα.

Αυτό που θίγουν οι δυο τους είναι κάτι φυσιολογικό και, εν μέρει, άσχετο με αυτό που εσύ θέλεις να σχολιαστεί, επομένως δικαιολογημένως εσύ σιχτιρίζεις το focusing που κάνουν, αλλά, όπως είπα, είναι εν μέρει άσχετο.
Δε θέλω να πω "ο Καμμένος είναι αυτός που τα λέει, ROFL" και να θίξω την αξιοπιστία των λεγόμενών του. Αναφέρει facts, όπως έγραψες και συ, λέει αλήθειες, γνωστοποιεί καταστάσεις εις βάρος του λαού που λογικά θα ακολουθήσουν την πραξικοπηματική κυβέρνηση. Αλλά δε μπορεί κάποιος να μη λαμβάνει υπόψη του και το ποιόν του τύπου. Είναι μεγάλο τούβλο και το έχει αποδείξει στο παρελθόν καθόλη την πολιτική του καριέρα. (Αφού έχουμε την παναγία πάνω από την Ελλάδα και δε μας φοβάσαι, ρε Καμμένε, γιατί δεν σήκωσες τα χέρια ψηλά 18 χρόνια τώρα και ασχολήθηκες με την πολιτική; Για να μας σώσεις; Αφού έχουμε την Παναγία.... GMTBN.)

Αυτό, ξαναλέω, δεν αφοπλίζει τους λόγους του, τις αλήθειες που αναφέρει δημόσια. Ίσως καθιστά τη σκοπιμότητα και το δυνητικό συμφέρον του θέματα υπό αμφισβήτηση ή, τουλάχιστον, προς συζήτηση. Όπως, για παράδειγμα, αν παρακολουθήσει κανείς το πόσο αρμονικά τα λένε μεταξύ τους Βελόπουλος και Καμμένος, ή το φλερτ που χρόνια κάνει με τη δεξιά του χοντρού νυν εθνοσωτήρα του 5%.

In other news, είναι πολλοί αυτοί που έχουν αναφέρει δημόσια ότι ο Παπαδήμιος είναι μέλος της Trilateral Commission και, νομίζω, πριν μερικές μέρες, στην εκπομπή του έτερου τραϊλατεριστή, Alexis Παπαχελά, ο Καρατζαφέρης ζητοκραύγαζε γι' αυτή του την ιδιότητα και για το ότι ο άνθρωπός μας είναι και άνθρωπός τους. (Ξέρετε, ο άνθρωπός τους θα σώσει εμάς, που ούτε καν τον εκλέξαμε, από αυτούς).

[ΟΤ: Δεν ξέρω πως το χουνε δει εκεί στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό να γλείφουν ασταμάτητα τον ευαγγελιστή καπιτάλα που μας φορτώθηκε στο σβέρκο για να μας σώσει από τα συμφέροντα που τόσο καιρό υπηρετεί και που τον έβαλαν σε αυτή την θέση (γιατί, αν δεν κάνω λάθος, λέγαμε για κύκλους και λόμπυ πίσω από τους πολιτικούς μας, αλλά τουλάχιστον εκείνους τους είχε -κάνει το λάθος και- ψηφίσει ο λαός, αυτόν πάλι;).
Το δε bold αναδεικνύει το open-mindedness που χαρακτηρίζει τον συγκεκριμένο χώρο και κόμμα, όπως πολλάκις έχει αποδείξει στο παρελθόν.]

Ontopic, τώρα, αυτά που λέει ο Καμμένος δεν είναι πρωτοφανή, τα έχουν πει πολλάκις οι αριστεροί, οι εναλλακτικοί δημοσιογράφοι, αρκετοί οικονομολόγοι. Απλώς, είναι η πρώτη φορά που ακούγονται από βουλευτή κόμματος των συμφερόντων.

Όσοι δεν είδατε ακόμη το βίντεο, αλήθεια δείτε το και δε θα χάσετε.

One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #31 on: November 17, 2011, 07:27:51 PM »
Ontopic, τώρα, αυτά που λέει ο Καμμένος δεν είναι πρωτοφανή, τα έχουν πει πολλάκις οι αριστεροί, οι εναλλακτικοί δημοσιογράφοι, αρκετοί οικονομολόγοι. Απλώς, είναι η πρώτη φορά που ακούγονται από βουλευτή κόμματος των συμφερόντων.

Ναι, τα έχω χιλιοδεί/ακούσει κι εγώ αρκετά από αυτά. Με εντυπωσίασε λίγο το ότι τα είπε, όπως λες, βουλευτής κόμματος των συμφερόντων.
Αναγνωρίζω τώρα όμως, ότι λίγο αργά τα θυμήθηκε όλα αυτά και αυτό ήθελε να τονίσει και ο sextas.
May the PANA-G be with you. lulz
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #32 on: November 17, 2011, 08:05:21 PM »
^_^
all we 'll do ♫
every day

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #33 on: November 17, 2011, 08:19:00 PM »
Στουη είσαι πολύ έξυπνος, και έχεις γαμιστερή επιχειρηματολογία. Σε θαυμάζω.

storm

• DV zombie
« Reply #34 on: November 17, 2011, 09:00:16 PM »

sloyyrrrppppp ..
συμφωνω ομως
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #35 on: November 17, 2011, 09:57:24 PM »

ειναι ο γλυκος μου μουρλια!

Λοιπον εγω το μονο που θα πω και θεωρω σωστο ,κατα την γνωμη μου παντα, ειναι χρεωκοπια οσο το δυνατον συντομοτερα για  ελλαδα,εξοδος απο ευρω και σε οσα εκβιαστικα-φασιστικα διλημματα θα μας βαλουν στο αμεσο μελλον τυπου ευρωπη ή βαλκανια,εκλογες ή ευρωπη και αλλα πουστικα αν  επιλεγουμε καθε φορα την πιο αρνητικη επιλογη βαση το πως θα την παρουσιαζουν αυτοι,μονο εμεις θα ειμαστε ουσιαστικα και σε βαθος χρονου οι κερδισμενοι και αυτοι οι χαμενοι.
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #36 on: November 18, 2011, 02:54:32 AM »
Κοκκινίζω! xD

Επανέρχομαι αύριο επί του θέματος, Ορέστη, δε σε ξεχνώ, αν και δεν έχω κάπου να διαφωνήσω σε αυτό που λες, ίσως δεν ξέρω αν θα έλεγα το ίδιο πράγμα το ίδιο τολμηρά.

Αύριο, όμως, που τελειώνουν (μάλλον) τα βάσανα 5,5 χρόνων!
all we 'll do ♫
every day

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #37 on: November 18, 2011, 10:10:01 AM »

Αύριο, όμως, που τελειώνουν (μάλλον) τα βάσανα 5,5 χρόνων!

op!an ennoeis ptixiakh or something like that kalh epitixia alexouko!
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

storm

• DV zombie
« Reply #38 on: November 18, 2011, 10:28:00 AM »
ειναι ο γλυκος μου μουρλια!

Λοιπον εγω το μονο που θα πω και θεωρω σωστο ,κατα την γνωμη μου παντα, ειναι χρεωκοπια οσο το δυνατον συντομοτερα για  ελλαδα,εξοδος απο ευρω και σε οσα εκβιαστικα-φασιστικα διλημματα θα μας βαλουν στο αμεσο μελλον τυπου ευρωπη ή βαλκανια,εκλογες ή ευρωπη και αλλα πουστικα αν  επιλεγουμε καθε φορα την πιο αρνητικη επιλογη βαση το πως θα την παρουσιαζουν αυτοι,μονο εμεις θα ειμαστε ουσιαστικα και σε βαθος χρονου οι κερδισμενοι και αυτοι οι χαμενοι.

ΣΥΜΦΩΝΩ!!! +2

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #39 on: November 18, 2011, 04:26:54 PM »
ειναι χρεωκοπια οσο το δυνατον συντομοτερα για  ελλαδα,εξοδος απο ευρω
αν το ακουσει αυτο ο μεσος ελληνας μπορει να βαλει κ τα κλαματα.. εχουν "ποτησει" το μυαλο του κοσμακι οτι η εξοδος απ την Ε.Ε(και απ το ευρω) ισοδυναμει με καταστροφη και οτι η επιστροφη στη δραχμη θα ερθει καπως ετσι..
ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ - " Δραχμαγεδδων " ...16/11/2011

ΥΓ: για να στηριξω ακομα περισσοτερα αυτα που σου ελεγα πιο πανω mxc  οσον αφορα τους πολιτικους και τις "καταγγελιες" κατοπιν εορτης δες και αυτο..
www.mediagate.gr - Ο Μπεγλίτης και οι «delivery boys» δημοσιογράφοι

στο 0:52 (για οσους δεν δουν το βιντεο) προσεξτε τη ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ του και τον πονο στη φωνη οταν ο δημοσιοκαφρος τον ρωταει : "στο επομενο σχημα με τον κ.παπαδημα σας  εγινε προταση?" η απαντηση ειναι ΟΧΙ  και μετα ολως τυχαιως ξεκινανε οι "καταγγελιες"   
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #40 on: November 18, 2011, 11:20:10 PM »
http://www.parakato.gr/2011/11/goldman-sachs.html

dat's our boy! xD

Edit: Piou, παρουσίασα την προηγούμενη εβδομάδα, σήμερα εξεταζόμουν προφορικά σε ένα μάθημα. Και έκανα τα χαρτιά για το δίπλωμα. Τελείωσαααααααααααααααααα! Thanx! ^_^

zbou, βούλωστο.
« Last Edit: November 18, 2011, 11:27:26 PM by stEWIE »
all we 'll do ♫
every day

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #41 on: November 23, 2011, 12:32:52 PM »
Nigel Farage-ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #42 on: November 23, 2011, 03:10:47 PM »
εκτός του το ότι τον γράψανε στα ευρωπαϊκά αρχίδια τους, γελάνε κιόλας... τιποτένιοι άνθρωποι που νομίζουν ότι όταν ψοφήσουν θα τα πάρουν στον τάφο τους... δεν αξίζουν respect στον τύπο, τα αυτονόητα είπε αλλα εδώ φτάσαμε, να χαιρόμαστε όταν κάποιος παραθέτει γεγονότα. Μπράβο του πάντως που τους κάνει να φαίνονται πουθενάδες στις κάμερες, να βλέπουμε όλοι σε ποιους κάνουμε κωλογλυφάδες.

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #43 on: November 23, 2011, 03:18:23 PM »
δεν αξίζουν respect στον τύπο, τα αυτονόητα είπε
φαντασου επισης οτι ο συγκεκριμενος ειναι "δεξιος".. το ποιντ για μενα της ομιλιας ειναι οτι ολο κ περισσοτερες φωνες καταργησης της Ε.Ε βγαινουν στην επιφανεια. αν το παρουν γραμμη κ εδω οι δικοι μας τα παιδια μας ισως να τα βρουν καλυτερα!

storm

• DV zombie
« Reply #44 on: November 23, 2011, 03:28:20 PM »
φαντασου επισης οτι ο συγκεκριμενος ειναι "δεξιος".. το ποιντ για μενα της ομιλιας ειναι οτι ολο κ περισσοτερες φωνες καταργησης της Ε.Ε βγαινουν στην επιφανεια. αν το παρουν γραμμη κ εδω οι δικοι μας τα παιδια μας ισως να τα βρουν καλυτερα!

μεγαλη κουβεντα!
+1 σεχτας