Mexi, μανίτσα μου, δίκιο έχεις και το ζουμί του βίντεο δε νομίζω να μη βρίσκει σύμφωνο κάποιον εδώ μέσα, ούτε τον σέχτα, ούτε τον κόκα.
Αυτό που θίγουν οι δυο τους είναι κάτι φυσιολογικό και, εν μέρει, άσχετο με αυτό που εσύ θέλεις να σχολιαστεί, επομένως δικαιολογημένως εσύ σιχτιρίζεις το focusing που κάνουν, αλλά, όπως είπα, είναι εν μέρει άσχετο.
Δε θέλω να πω "ο Καμμένος είναι αυτός που τα λέει, ROFL" και να θίξω την αξιοπιστία των λεγόμενών του. Αναφέρει facts, όπως έγραψες και συ, λέει αλήθειες, γνωστοποιεί καταστάσεις εις βάρος του λαού που λογικά θα ακολουθήσουν την πραξικοπηματική κυβέρνηση. Αλλά δε μπορεί κάποιος να μη λαμβάνει υπόψη του και το ποιόν του τύπου. Είναι μεγάλο τούβλο και το έχει αποδείξει στο παρελθόν καθόλη την πολιτική του καριέρα. (Αφού έχουμε την παναγία πάνω από την Ελλάδα και δε μας φοβάσαι, ρε Καμμένε, γιατί δεν σήκωσες τα χέρια ψηλά 18 χρόνια τώρα και ασχολήθηκες με την πολιτική; Για να μας σώσεις; Αφού έχουμε την Παναγία.... GMTBN.)
Αυτό, ξαναλέω, δεν αφοπλίζει τους λόγους του, τις αλήθειες που αναφέρει δημόσια. Ίσως καθιστά τη σκοπιμότητα και το δυνητικό συμφέρον του θέματα υπό αμφισβήτηση ή, τουλάχιστον, προς συζήτηση. Όπως, για παράδειγμα, αν παρακολουθήσει κανείς το πόσο αρμονικά τα λένε μεταξύ τους Βελόπουλος και Καμμένος, ή το φλερτ που χρόνια κάνει με τη δεξιά του χοντρού νυν εθνοσωτήρα του 5%.
In other news, είναι πολλοί αυτοί που έχουν αναφέρει δημόσια ότι ο Παπαδήμιος είναι μέλος της Trilateral Commission και, νομίζω, πριν μερικές μέρες, στην εκπομπή του έτερου τραϊλατεριστή, Alexis Παπαχελά, ο Καρατζαφέρης ζητοκραύγαζε γι' αυτή του την ιδιότητα και για το ότι ο άνθρωπός μας είναι και άνθρωπός τους. (Ξέρετε, ο άνθρωπός τους θα σώσει εμάς, που ούτε καν τον εκλέξαμε, από αυτούς).
[ΟΤ: Δεν ξέρω πως το χουνε δει εκεί στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό να γλείφουν ασταμάτητα τον ευαγγελιστή καπιτάλα που μας φορτώθηκε στο σβέρκο για να μας σώσει από τα συμφέροντα που τόσο καιρό υπηρετεί και που τον έβαλαν σε αυτή την θέση (γιατί, αν δεν κάνω λάθος, λέγαμε για κύκλους και λόμπυ πίσω από τους πολιτικούς μας, αλλά τουλάχιστον εκείνους τους είχε -κάνει το λάθος και- ψηφίσει ο λαός, αυτόν πάλι;).
Το δε bold αναδεικνύει το open-mindedness που χαρακτηρίζει τον συγκεκριμένο χώρο και κόμμα, όπως πολλάκις έχει αποδείξει στο παρελθόν.]
Ontopic, τώρα, αυτά που λέει ο Καμμένος δεν είναι πρωτοφανή, τα έχουν πει πολλάκις οι αριστεροί, οι εναλλακτικοί δημοσιογράφοι, αρκετοί οικονομολόγοι. Απλώς, είναι η πρώτη φορά που ακούγονται από βουλευτή κόμματος των συμφερόντων.
Όσοι δεν είδατε ακόμη το βίντεο, αλήθεια δείτε το και δε θα χάσετε.