Author Topic: Καιρών επιταγή  (Read 334673 times)

chesteR!

• DV zombie
Re: Καιρών επιταγή
« Reply #60 on: November 30, 2011, 05:32:08 PM »
 :o :o SHOCKINGGG
Hey dude,where's my KaR ?

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #61 on: November 30, 2011, 05:39:15 PM »
  Kατα την γνωμη μου παντα..Υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν σε θρησκειες (προσωπικα καθε πασχα και χριστουγεννα παω εκκλησια).. Το συγκεκριμενη ''παπαρια'' που εχει βαλει ο σεχτας ειμαι σιγουρος οτι γινεται απο παιδια της ΦΑΠΑΣ πραγματικα. Και καλα προκαλω και γαμαω να πουμε εγω φιλε ειμαι αναρχικος!

Αν δεν πιστευεις σε κατι τετοιο προσπαθησε με επιχειρηματα να δειξεις σε καποιον αλλον, οτι ειναι λανθασμενο να εισαι χριστιανος/μουσουλμανος or whatever. Αν δεν μπορεις ετσι ,αστο μην ασχολεισε καν , μην δειξεις δηλαδη ρε τρομερε αναρχικε(που δεν), οτι εισαι ενας καταπιεσμενος και γεματος κομπλεξ φαποcollector που προσβαλει κατι που ειναι ιερο για καποιον.
« Last Edit: November 30, 2011, 05:44:35 PM by tAKR1DAC★ »

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #62 on: November 30, 2011, 05:45:43 PM »
nice ρε μαλάκες, γαμάτε που ζωγραφίζετε πούτσες και αρχίδια στον JC, naec.

JeanGrey

• Ranked Pubzorz!
  • But the fire of the Phoenix burns through lies.
« Reply #63 on: November 30, 2011, 05:50:43 PM »
« Last Edit: November 30, 2011, 06:02:20 PM by JeanGrey »

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #64 on: November 30, 2011, 05:57:52 PM »
  Kατα την γνωμη μου παντα..Υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν σε θρησκειες (προσωπικα καθε πασχα και χριστουγεννα παω εκκλησια).. Το συγκεκριμενη ''παπαρια'' που εχει βαλει ο σεχτας ειμαι σιγουρος οτι γινεται απο παιδια της ΦΑΠΑΣ πραγματικα. Και καλα προκαλω και γαμαω να πουμε εγω φιλε ειμαι αναρχικος!

Αν δεν πιστευεις σε κατι τετοιο προσπαθησε με επιχειρηματα να δειξεις σε καποιον αλλον, οτι ειναι λανθασμενο να εισαι χριστιανος/μουσουλμανος or whatever. Αν δεν μπορεις ετσι ,αστο μην ασχολεισε καν , μην δειξεις δηλαδη ρε τρομερε αναρχικε(που δεν), οτι εισαι ενας καταπιεσμενος και γεματος κομπλεξ φαποcollector που προσβαλει κατι που ειναι ιερο για καποιον.
kata tin gnwmi mou, h katastrofi mia eikonas apo ksulo (kataleipa eidwlolatreias) den prosvalei kanenan.. isws mono auton pou ti zografise kai pire enan skasmo lefta (opote klain).. ta paidia tis FAPAS pou les, itan foitites sti 8es/niki kai ws antidrasi sto ekklhsiastiko asulo pou upirxe sto monastiri sti sxoli tous ekanan auto kai egrapsan ston toixo ena sun8ima "8eloume paideia gamw tin panagia, den paw sto strato gamw kai ton xristo"..  akraia antidrasi isws alla HTAN APO FOITITES STI SXOLI TOUS! exete ma8ei oloi tin karamela "anarxikoi/koukouloforoi" kai loipes malakies.. katapiesmenoi nai alla to komplex pou to vlepeis??
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

JeanGrey

• Ranked Pubzorz!
« Reply #65 on: November 30, 2011, 06:08:22 PM »

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #66 on: November 30, 2011, 06:15:17 PM »
  Δεν ειναι καραμελα , η εικονα εχει πανω ''υπογραφη'' @ν@ρχ1κου.

Κομπλεξ ειναι ναι, και εχει προελθει απο την μεγαλη πιεση που εχει δεχθει ο χ,ψ ανθρωπος να πιστεψει σε κατι χωρις να ειναι η επιλογη του. ΜΗΝ ξεσπας σε αυτο ομως , αλλα σε αυτους που σε ωθησαν σε αυτο που δεν ηθελες (με το συγκεκριμενο μυαλο που κουβαλουσες σε εκεινη την ηλικια τοτε,οπως και να'χει).Δεν ησουν υποχρεωμενος να παρακολουθησεις θρησκευτικα και να φιλησεις το χερι του παππουλη..

Και σου ξαναλεω οχι κομματι ξυλου, ''σκατο'' να ηταν για καποιον κατι συμβολιζει ειναι ιερο.Βρες εναν τροπο να αποδειξεις κατι χωρις να ''προσβαλεις'' κατι, χωρις να χασεις το δικιο σου δηλαδη.

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #67 on: November 30, 2011, 06:18:28 PM »

Κομπλεξ ειναι ναι, και εχει προελθει απο την μεγαλη πιεση που εχει δεχθει ο χ,ψ ανθρωπος να πιστεψει σε κατι χωρις να ειναι η επιλογη του.
an se vaftizoun xriastino 2 xronwn ti epilogi na exeis??
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #68 on: November 30, 2011, 06:18:43 PM »
JeanGrey εχεις ξεχασει μερικα τοπικς να γραψεις με τα αναποδα γραμματακια, πηγαινε και σε αυτα θα γινεις περισσοτερο αστειος  :D :D :D ;)

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #69 on: November 30, 2011, 06:21:28 PM »
an se vaftizoun xriastino 2 xronwn ti epilogi na exeis??
Στους γονεις σου πεστο φιλε και στην ψευτο-κοινωνια στην οποια ζεις ,μην το λες ουτε σε εμενα ουτε να πας να χεσεις μεσα στους ψαλτες και τα θυμιατα για να βγαλεις τον ''θυμο'' σου.
« Last Edit: November 30, 2011, 06:24:05 PM by tAKR1DAC★ »

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #70 on: November 30, 2011, 06:27:43 PM »
Στους γονεις σου πεστο φιλε και στην ψευτο-κοινωνια στην οποια ζεις ,μην το λες ουτε σε εμενα ουτε να πας να χεσεις μεσα στους ψαλτες και τα θυμιατα για να βγαλεις τον ''θυμο'' σου.
epeidi ap to pc pou eimai den mporw na grapsw m ellinikous xaraktires, aurio 8a grapsw ena katevato apantisi s auto!! skepsou mono se poia ilikia vaftistike o 1 apo tous dekades xristous..

JeanGrey

• Ranked Pubzorz!
« Reply #71 on: November 30, 2011, 06:30:36 PM »
Syggnwmhn ean se prosvala... 999 soz. H panagia mazi sou.

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #72 on: November 30, 2011, 06:36:48 PM »
Δεν θα μπορουσα ποτε να προσβληθω απο μια γκομενα σαν και εσενα τζιν.Και απορω που το βλεπεις στο ομορφα διατυπωμενο ποστ μου αυτο :(.
« Last Edit: November 30, 2011, 06:47:53 PM by tAKR1DAC★ »

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #73 on: November 30, 2011, 06:39:45 PM »
Δεν θα μπορουσα ποτε να προσβαλω μια γκομενα οπως εσυ τζιν.Και απορω που το βλεπεις στο ομορφα διατυπωμενο ποστ μου αυτο :(.

Malaganac! xd

hi there τζιν
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #74 on: November 30, 2011, 06:41:45 PM »
epeidi ap to pc pou eimai den mporw na grapsw m ellinikous xaraktires, aurio 8a grapsw ena katevato apantisi s auto!! skepsou mono se poia ilikia vaftistike o 1 apo tous dekades xristous..
Σεχτα τωρα σοβαρα συγκρινεις την τοτε εποχη με την σημερινη? Αν ναι παω πασο.
Μια χαρα κατανοητα μου φαινονται αυτα που γραφεις κλειν, ετσι κι αλλιως θα την πεσω για λιγο ;p