Οκ, δεν κάνουν κάτι πέραν αυτού που έχουν τάξει και υποσχεθεί στις 400.000 ασπόνδυλων που τους ψήφισαν και δε μου κάνει εντύπωση.
Αλλά, ρε γαμώτο, από ανθρωπιστική σκοπιά, πώς μπορείς να μοιράζεις τρόφιμα σε άλλους και να βλέπεις αυτή τη γριούλα, μέσα στην κακομοιριά της, και να της αρνείσαι το φαγητό, επειδή και μόνο είναι αλλοδαπή; Πόσα κιλά πουτάνας γιος πρέπει να 'σαι;
Στα σχετικά με τα πανηγύρια, πάντως, εγώ δε μπορώ να καταλάβω πώς το Υπ. ΠΡΟ.ΠΟ. εννοεί την αντιποίηση της αρχής; Δηλαδή, το έργο της αστυνομίας είναι να κυκλοφορεί με στιλέτα και να μοιράζει αίμα μεταναστών (κι ενίοτε Ελλήνων), ή μήπως να σπάει στα χίλια τους πάγκους και στο ξύλο τους μικροπωλητές;
Και πώς ακριβώς "προειδοποιεί" όταν έχουν διαπραχθεί τόσα εγκλήματα;
Πόσο γέλιο είχε ο μπάτσος - χρυσαύγουλο όταν προσπαθούσε να δικαιολογηθεί και έλεγε ασυναρτησίες τύπου "ΤΩ ΧΕΡΗ ΜΟΥ ΤΟ 'ΧΑ Σ'ΚΟΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΥΣΤΑΤΕΦΣΟ ΤΩ ΒΟΥΛΕΥΤ'!";
Ερώτηση - κουίζ: Πόσοι ρετάρδοι θα βγουν να πουν ότι έλεγε αλήθεια; Ε, κάπως πρέπει να προστατεύσει το γόητρό της η οργάνωση, δε νοείται να αποκρυσταλλωθεί το στερεότυπο που τη θέλει ενάντιο της εξουσίας και αστυνομίας.