Author Topic: Καιρών επιταγή  (Read 339119 times)

storm

• DV zombie
Re: Καιρών επιταγή
« Reply #705 on: September 20, 2012, 10:01:43 PM »
για ψαξτε λιγο για τον βομβιστη της σπαρτης που σκοτωθηκε......

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=161998&catid=4

-1

400.000 περιπου ακομα ...

11 σεπτεμβριου ;) φανταζομαι σε αυτον τον παπαρα αναφερεσε?
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #706 on: September 20, 2012, 11:05:28 PM »

11 σεπτεμβριου ;) φανταζομαι σε αυτον τον παπαρα αναφερεσε?

σε αυτον ναι,btw λες παπαρα ενα νεκρο,μονο και μονο επειδη νομιζες οτι ηταν χρυσαυγιτης....lvl up boy

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=54852&Itemid=139
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

storm

• DV zombie
« Reply #707 on: September 20, 2012, 11:16:25 PM »

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=54852&Itemid=139

DEFENCENET

u fucking kidding me or something??

ποιο ειναι πιο εγκυρο σαιτ? το newsit (που δεν δειχνει αμμεσα τουλαχιστον πολιτικο προσανατολισμο) - η το defencenet (ΕΜΕΤΟΣ) ?
GET BRAIN BOY
η μηπως ζηταω πολλα?

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #708 on: September 20, 2012, 11:25:33 PM »

DEFENCENET

u fucking kidding me or something??

ποιο ειναι πιο εγκυρο σαιτ? το newsit (που δεν δειχνει αμμεσα τουλαχιστον πολιτικο προσανατολισμο) - η το defencenet (ΕΜΕΤΟΣ) ?
GET BRAIN BOY
η μηπως ζηταω πολλα?
obobobo μιλαμε για στενομυαλο...αγορι μου εσυ το βρηκες 11/09,δες σημερα ποσο εχουμε....τωρα βγηκαν αυτα,κ οχι μονο απο το defencenet
κανε λοιπον ξανα την αναζητηση σου,σε αλλα site εκτος απο τους εμετους,κ ξαναδες την υποθεση
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #709 on: September 20, 2012, 11:43:18 PM »
Νεοναζί αποκαλεί κάποιον στενόμυαλο.

ΑΗΑΗΑΗΑΗΑ
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

storm

• DV zombie
« Reply #710 on: September 21, 2012, 12:02:17 AM »
σιμπιει να κανω αναζητηση για ενας που οι ακροδεξιοι λενε οτι ειναι ακροαριστερος ενω οι "αλλοι" ακροδεξιος .

γελαω απλα που μου φερνεις σαν απαντηση ενα λινκ του defence net .

και ξαφνικα μου λες τωρα δηλαδη οτι ενω στην αρχη υπηρχαν θεωριες(η τι σκατα) οτι ηταν μελος Χ.Α η εστω αυτων των αποψεων

μετα απο καμποσες μερες μας βγηκε ακροαριστερος .. δεν ξερω εμενα αυτο μου φαινετε καπως .
μαλλον ειμαι στενομυαλος η ακομα καλυτερα ολα αυτα τα κανουν οι μασονοι ... μας μπερδευουν.. και μπλα μπλα μπλα

chesteR!

• DV zombie
« Reply #711 on: September 21, 2012, 02:28:50 AM »
hahahah malaka poso pathetic eiste? Les kai einai h EKSILEWSH sas to an autos einai apo ton anarxiko h ton aristero xwro! ''OOO KOITAXTE RE SEIS DEN EIMASTE MONO EMEIS KATHYSTERES,YPARXOUN KAI APO KEI''!!

Anarwtiemai syxna,poios typos xrysaugith einai o pio epikindinos? O aougkanos pou to epelekse etsi apo antidrash h isws kai apo ''troll',peithetai apo 10 vlaxous kai apla einai poly egwisths gia na allaksei meta h o ''suneidhtopoihmenos'' xrysaugiths,pou to xei psaksei ligo parapanw kai fainetai oti to exei epileksei meta apo skepsh?
Hey dude,where's my KaR ?

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #712 on: September 21, 2012, 08:26:16 AM »
Ε φυσικά ο δεύτερος. Ο πρώτος θα κολώσει, εν τέλει, να μαχαιρώσει κάποιον, σε αντίθεση με τον δεύτερο.

Παίζετε το μπαλάκι με τον εμπρηστή ενώ δεν υπάρχουν, επισήμως, ανακοινωμένα στοιχεία για το alliegance του. Μπορώ να σηκώσω και εγώ ένα blog και να γράψω πως ήταν εξωγήινος και προετοίμαζε το δρόμο για την εισβολή.

Ό,τι και να ήταν, παραμένει πως η ΧΑ είναι δολοφονική οργάνωση. Η δικαιολογία σας, για ένα σωρό αποδεδειγμένες επιθέσεις της ΧΑ, είναι ποιά? Πως αυτοί που τα κάνουν δεν δρουν επισήμως σαν ΧΑ ή πως, αν και λυπηρό, είναι απαραίτητο λόγω της σημερινής κοινωνικοοικονομικής κατάστασης?

zGIN♂

• DV zombie

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #714 on: September 21, 2012, 01:21:08 PM »
Ελα παιδια σωθηκαμε.

http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/600_dis_gia_thn_ellada_apo_omogeneis_an_allaksei_to_suntagma.1936659.html

Sure!!!

Μπαράζ καταλήψεων, σε υπουργεία, δημόσια κτίρια και οργανισμούς προκειμένου "να νεκρώσουν τα πάντα" και επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες με καθημερινή συγκέντρωση των απεργών στο Σύνταγμα, πρότεινε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος σε σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών της ΓΣΕΕ για την προετοιμασία της 24ωρης απεργίας που έχει αποφασιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου.

«Στην κυριολεξία να τους κάνουμε να μην προλαβαίνουν να μετρούν τις καταλήψεις, να νεκρώσουν τα πάντα», ζήτησε συγκεκριμένα ο κ. Φωτόπουλος. Κατά τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ για να πετύχει η απεργία χρειάζεται ιδεολογική αντιπαράθεση -προκειμένου να καταδειχθεί ότι τα μέτρα δεν είναι μονόδρομος- συντονισμός των εργαζομένων στο Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ και καταλήψεις, επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες, κλπ.

Σύμφωνα με τον κ. Φωτόπουλο, «τους πέντε δέκα ή και πενήντα χιλιάδες αγωνιστές μπορούν να τους αντιμετωπίσουν, αλλά τα εκατομμύρια του κόσμου της εργασίας, των απόμαχων της δουλειάς, των ανέργων και της νέας γενιάς που την μετατρέπουν σε δούλους και σκλάβους, όχι».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ρε έχουμε Φωτόπουλο, δεν ανησυχώ για τίποτα.

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #715 on: September 21, 2012, 02:45:28 PM »
δινω 600 ευρω αν πηδηξω ενα γκομενακι που ειδα σημερα στη φιλοσοφικη
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #716 on: September 21, 2012, 02:58:20 PM »

Ρε έχουμε Φωτόπουλο, δεν ανησυχώ για τίποτα.
αντι να ειρωνευσαι θα επρεπε να νιωθεις "τυχερος" που ο Φωτοπουλος θελει να υλοποιησει το 1ο, και σχετικα πιο ανωδυνο, κομματι του "σχεδιου" προκειμενου να ερθει στην ελλαδα η Αναρχια. η Αναρχια ετσι οπως την οραματιστηκαν τυποι οπως ο Κροποτκιν. οι γενικες απεργιες προηγουντε της κοινωνικης επαναστασης οποτε καλα θα κανει να τρεμει το κωλαρακι σας!

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #717 on: September 21, 2012, 02:58:35 PM »
δινω 600 ευρω αν πηδηξω ενα γκομενακι που ειδα σημερα στη φιλοσοφικη
Mou dineis ta misa,kai thn psinw na sou katsei :)

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #718 on: September 21, 2012, 03:41:21 PM »
αντι να ειρωνευσαι θα επρεπε να νιωθεις "τυχερος" που ο Φωτοπουλος θελει να υλοποιησει το 1ο, και σχετικα πιο ανωδυνο, κομματι του "σχεδιου" προκειμενου να ερθει στην ελλαδα η Αναρχια. η Αναρχια ετσι οπως την οραματιστηκαν τυποι οπως ο Κροποτκιν. οι γενικες απεργιες προηγουντε της κοινωνικης επαναστασης οποτε καλα θα κανει να τρεμει το κωλαρακι σας!

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!

Ναι, είμαι σίγουρος ότι ο Φωτόπουλος είναι αναρχικός ψυχή τε και σώματι. Όσο για τα υπόλοιπα, αν δεν καταλαβαίνεις πόσο μακριά είμαστε ως κοινωνία από τον αναρχοκομμουνισμό... Πάντα θα παραμείνει η απορία μου, κατά πόσο ζείτε ζωή εναρμονισμένη με την ιδεολογία σας (και δεν εννοώ να ρίχνετε γκαζάκια σε αυτοκίνητα, δεν είναι αυτό αναρχία).

ΧΕΣΤΗΚΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #719 on: September 21, 2012, 10:35:01 PM »
Remember: if it wasn't for capitalism, you wouldn't be playin' COD.