Author Topic: Καιρών επιταγή  (Read 338363 times)

PyRo

• DEMO UPLOADER!
Re: Καιρών επιταγή
« Reply #300 on: February 23, 2012, 05:50:03 PM »
Έτυχε να δει κανείς μία διαφήμιση για την Ευρωπαϊκή Ένωση? Κάπου μετά τις 4 πρωί ήταν, στο Star νομίζω (ήταν που δεν είχε καλή τσόντα στο Extra 3).
Δεν την έχω ξαναδεί από τότε, αλλά λογικά προβάλλεται μεταμεσονύχτιες ώρες. Σε φάση ''Ελλάδα+ΕΕ, καταφέραμε τόσα μαζί και θα συνεχίσουμε να συμπορευόμαστε'' και, και.
... but don't forget the Rizla.

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #301 on: February 24, 2012, 05:28:32 AM »
Χρειαζόμαστε έναν κόσμο όπου θα ευδοκιμεί η ανιδιοτελής συνεννόηση ανάμεσα στους ανθρώπους, όπου θα έχουν αναδημιουργηθεί οι συνθήκες αυτάρκειας και επάρκειας σε αγαθά και δεν θα υπάρχει η παραγωγική μανία και ο καταναλωτισμός άχρηστων προϊόντων που αλλοτριώνουν, έναν κόσμο όπου οι σχέσεις δεν θα στηρίζονται στο χρήμα και στον χυδαίο υλισμό.
Μπορούμε να σπάσουμε το τείχος που ορθώνει μπροστά στην ανθρωπότητα η κυριαρχία. Μέσα από τις ανθρώπινες κοινότητες ζήσαμε και δημιουργήσαμε για ολόκληρες χιλιετίες χωρίς κράτη και εξουσίες. Τώρα έχουμε την εμπειρία για έναν πολύ καλύτερο δρόμο. Μακριά και αντίθετα από αυτόν που ορίζουν οι κυρίαρχοι.
Ας τον χαράξουμε με τόλμη!
Δημήτρης Κουφοντίνας, Κορυδαλλός, Ειδική Πτέρυγα 14.1.2012
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #302 on: February 24, 2012, 01:11:26 PM »
πολύ στρουμφάκια βλέπει εκεί μέσα..

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #303 on: February 24, 2012, 01:46:04 PM »
πολύ στρουμφάκια βλέπει εκεί μέσα..

hahahahahaha
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #304 on: February 24, 2012, 01:58:54 PM »
Μέσα από τις ανθρώπινες κοινότητες ζήσαμε και δημιουργήσαμε για ολόκληρες χιλιετίες χωρίς κράτη και εξουσίες.

Σε ποιά περίοδο αναφέρεται?

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #305 on: February 24, 2012, 02:47:10 PM »
Στην Ιουρασια,τοτε που εξαφανιστηκε ο Τ-rex.
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #306 on: February 24, 2012, 03:17:46 PM »
Μέσα από τις ανθρώπινες κοινότητες ζήσαμε και δημιουργήσαμε για ολόκληρες χιλιετίες χωρίς κράτη και εξουσίες. Τώρα έχουμε την εμπειρία για έναν πολύ καλύτερο δρόμο. .
Ας τον χαράξουμε με τόλμη!
Δημήτρης Κουφοντίνας, Κορυδαλλός, Ειδική Πτέρυγα 14.1.2012

Syntrofe Koufiontina,pera apo arloubes peri anthropines koinothtes poy zhsame kai dhmiourghsame gia oloklhres xilieties,pes mas ,me vash thn ebeiria sou pada sintrofe, PWS tha xaraksoume enan poli kalitero dromo?Me domhmenh skepsh,epixeirhmata kai paradeigmata parakalw.
« Last Edit: February 24, 2012, 03:25:15 PM by peEWw »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #307 on: February 24, 2012, 08:31:04 PM »
Σε ποιά περίοδο αναφέρεται?
προφανως αναφερεται εκει λιγο πριν την διασπαση της πανγεας.. μωρε μαλακες δειτε επιτελους καποια πραγματα με τη "διαθεση" που πρεπει και σταματηστε να κανετε σαν γκομενες τη 2η μερα της περιοδου..
ελα οκ ας ακουσουμε λιγo πραγματικα αγωνιστικο λογο

Synenteyxi Aleka Papariga Real Fm

"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #308 on: February 24, 2012, 11:07:14 PM »
Δεν τίθεται θέμα ''διάθεσης''. Πιθανότατα γνωρίζεις την ουμανιστική μου διάθεση, αλλά το να παραβλέψω τη χοντράδα που διάβασα, θα ήταν στρουθοκαμιλισλός.

Μακάρι να ήταν έτσι, μακάρι να είχαμε καταφέρει να ''ζούσουμε και να δημιουργούσουμε για ολόκληρες χιλιετίες χωρίς κράτη και εξουσίες'', αλλά το παρελθόν και το παρόν, κάθε άλλο παρά αυτό δείχνουν. Εκτός εάν εννοεί την εποχή που ήμαστε πιθηκοειδή, όπου και πάλι, κράτη δεν υπήρχαν, αλλά υπήρχαν territories-περιοχές και οι σχέσεις εξουσιαστών-εξουσιαζωμένων ήταν πανταχού παρόν.

Δεν είναι λεπτομέρεια, είναι ουσία και η ειδοποιός διαφορά μεταξύ ενός που πιστεύει πως δεν υφίσταται κοινωνία χωρίς μορφές εξουσίας, και στρέφεται π.χ στον Καπιταλισμό, και ενός άλλου που θεωρεί πως υπάρχει αυτή η πιθανότητα και ελπίζει-μάχεται για την κοινωνία αυτή. Είναι το στοιχείο το οποίο έχει δημιουργήσει διαφορετικές κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές σχολές. Εάν είχαν υπάρξει αυτής της μορφής κοινωνίες, για ''χιλιετίες'' μάλιστα, τότε τί σκατά καθόμαστε και κάνουμε? Αυτό ακριβώς, δεν υπηρξαν ποτέ και γι'αυτό αναρωτιόμαστε τί σκατά θα κάνουμε.

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #309 on: February 24, 2012, 11:29:15 PM »
Δεν τίθεται θέμα ''διάθεσης''. Πιθανότατα γνωρίζεις την ουμανιστική μου διάθεση, αλλά το να παραβλέψω τη χοντράδα που διάβασα, θα ήταν στρουθοκαμιλισλός.

Μακάρι να ήταν έτσι, μακάρι να είχαμε καταφέρει να ''ζούσουμε και να δημιουργούσουμε για ολόκληρες χιλιετίες χωρίς κράτη και εξουσίες'', αλλά το παρελθόν και το παρόν, κάθε άλλο παρά αυτό δείχνουν. Εκτός εάν εννοεί την εποχή που ήμαστε πιθηκοειδή, όπου και πάλι, κράτη δεν υπήρχαν, αλλά υπήρχαν territories-περιοχές και οι σχέσεις εξουσιαστών-εξουσιαζωμένων ήταν πανταχού παρόν.

Δεν είναι λεπτομέρεια, είναι ουσία και η ειδοποιός διαφορά μεταξύ ενός που πιστεύει πως δεν υφίσταται κοινωνία χωρίς μορφές εξουσίας, και στρέφεται π.χ στον Καπιταλισμό, και ενός άλλου που θεωρεί πως υπάρχει αυτή η πιθανότητα και ελπίζει-μάχεται για την κοινωνία αυτή. Είναι το στοιχείο το οποίο έχει δημιουργήσει διαφορετικές κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές σχολές. Εάν είχαν υπάρξει αυτής της μορφής κοινωνίες, για ''χιλιετίες'' μάλιστα, τότε τί σκατά καθόμαστε και κάνουμε? Αυτό ακριβώς, δεν υπηρξαν ποτέ και γι'αυτό αναρωτιόμαστε τί σκατά θα κάνουμε.
ρε μαν υπαρχει μια λογικη συνεχεια στα παντα.. πρωτα πας για εναν καφε με καποιον αριστερουλη στα εξαρχεια.. then ανοιγεις κανενα ρημαδιασμενο βιβλιο.. εν συνεχεια πας σε μια γενικη συνελευση αναρχικων στο Πολυτεχνειο.. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ εκφαζεις τις αποριες-αποψεις σου σ ενα μελος μια τρομοκρατικης οργανωσης που ειναι φυλακη.. εμενα και που μου τα λες βερεσε τ ακουω! δεν ειπα "μαλακες δειτε τι λεει ο θεος, ουαου, ποσο γαματος!"
απλα ηθελα να "δειξω" οτι ο κοινωνικος αναβρασμος εχει παρει διαστασεις θριαμβου!!

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #310 on: February 25, 2012, 06:10:13 PM »
mono mia erwthsh john,exeis anarwththei pote giati h sintriptikh pleiopsifia twn anarxikwn apotelountan pantote apo atoma sxetika nearhs hlikias(14-30)?
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #311 on: February 25, 2012, 09:54:26 PM »
mono mia erwthsh john,exeis anarwththei pote giati h sintriptikh pleiopsifia twn anarxikwn apotelountan pantote apo atoma sxetika nearhs hlikias(14-30)?

QUITTERS!

One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #312 on: February 26, 2012, 01:25:31 AM »
γιατι οσο περνανε τα χρονια τα κουραγια πεφτουν... ασε που οι υποχρεωσεις πληθαινουν.. και το βασικοτερο, μεχρι τοτε που λες οι περισσοτεροι μας την περναμε με τα λεφτα των γονειων μας!! παντως αναρχικος μπορεις να μεινειs και μετα τα 30.. ισως οχι τοσο "σκληροπυρηνικος" και ενεργος..
« Last Edit: February 26, 2012, 02:44:20 AM by seXtas »

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #313 on: March 16, 2012, 11:16:48 PM »
http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/e3c60dbe-fa5c-4fb1-9262-8cafd8d16fe0

ti leei re manges?re ti ginete, tha me xazepsei teleiws o tipos!!!!
Ingrid Bergman

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #314 on: March 16, 2012, 11:36:35 PM »
Quote from: Jr.
«Εμείς μιλήσαμε με πράξεις. Μέσα σε δύο χρόνια, κάναμε ό,τι δεν έγινε επί δεκαετίες.»

Got that right!