Author Topic: Καιρών επιταγή  (Read 338417 times)

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
Re: Καιρών επιταγή
« Reply #330 on: March 26, 2012, 05:56:47 PM »
Μα δε λέμε τίποτα διαφορετικό.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #331 on: April 03, 2012, 05:04:15 PM »
καποιοι ισως το θυμουντε αυτο το σκηνικο, καποιοι αλλοι μπορει και να το ξεχασαν με τοσα που εχουν γινει απο τοτε μεχρι τωρα..

δειτε λοιπον το βιντεο για να φρεσκαρετε ολοι την μνημη σας..

Δολοφονικη επιθεση ζηταδων κατα διαδηλωτων - 6/12/2009

η κυρια που χτυπηθηκε ειχε καταθεσει μηνυση τοτε.. και η αποφαση βγηκε!!! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ:

ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας Απόστολος Ν. Ανδρέου, απέρριψε ως «αβάσιμη» τη μήνυση της Αγγ. Κουτσουμπού κατά του αστυνομικού Θεμιστοκλή Ποιμενίδη για βαριά σωματική βλάβη, καθώς και κατά των αξιωματικών που έδωσαν την διαταγή για ηθική αυτουργία.
Στον αστυνομικό Ποιμενίδη καταλογίζει ότι «οδηγούσε απρόσεκτα, αφηρημένα και με αυξημένη ταχύτητα με συνέπεια της αμελούς αυτής συμπεριφοράς του να μην αντιληφθεί εγκαίρως την εγκαλούσα Αγγελική Κουτσουμπού, η οποία βρέθηκε στην πορεία του οχήματός του, με αποτέλεσμα της αμελούς συμπεριφοράς του να επιπέσει με σφοδρότητα επ' αυτής και να την τραυματίσει». Kαι, σπεύδει να προσθέσει: «Από κανένα στοιχείο της δικογραφίας δεν επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί της εγκαλούσας ότι ο πρώτος εγκαλούμενος είχε πρόθεση να της προκαλέσει βαριά σωματική βλάβη, ούτε ότι οι υπόλοιποι εγκαλούμενοι ήταν αυτοί που τον προέτρεψαν να κινηθεί με το υπηρεσιακό του δίκυκλο εναντίον της με σκοπό να της προκαλέσει βαριά σωματική βλάβη».
Mε αυτό το σκεπτικό, ο εισαγγελέας μόλις και μετά βίας δεν επιβάλλει στην Aγγελική Kουτσουμπού να πληρώσει και τα… δικαστικά έξοδα.

1312
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #332 on: April 03, 2012, 10:08:16 PM »

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #333 on: April 04, 2012, 05:22:49 PM »
Στην Ελλάδα του σήμερα, η Δημοκρατία μας αναλώνεται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης των "βαρβάρων" και στην αδράνεια μπροστά στη θέα της αυτοκτονίας ενός εξαθλιωμένου πολίτη.

Τουλάχιστον είμαστε ελεύθεροι να αυτοκτονήσουμε.
all we 'll do ♫
every day

Xzidd

• Ranked Pubzorz!
    • GSF Site
« Reply #334 on: April 04, 2012, 07:26:40 PM »
stewie se ligo oute gia afto dn 8amaste
Poker is like sex,
if you dont have a good partner
you better have a good hand.

-xzdRR' aka Xzidd

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #335 on: April 05, 2012, 12:22:43 AM »
stewie se ligo oute gia afto dn 8amaste

Τι λε ρε φίλε, γκζεγκόλλα, έρχονται εκλογές! xD
all we 'll do ♫
every day

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #336 on: April 05, 2012, 01:03:02 AM »
Το πλήρες κείμενο της επιστολής του τραγικού αυτόχειρα έχει ως εξής:

«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κυριολεκτικά τη δυνατότητα επιβίωσής μου που στηριζόταν σε μια αξιοπρεπή σύνταξη που επί 35 χρόνια εγώ μόνον (χωρίς ενίσχυση κράτους) πλήρωνα γι΄ αυτήν.

Επειδή έχω μια ηλικία που δεν μου δίνει την ατομική δυνατότητα δυναμικής αντίδρασης (χωρίς βέβαια να αποκλείω αν ένας Έλληνας έπαιρνε το καλάσνικωφ ο δεύτερος θα ήμουν εγώ) δεν βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για την διατροφή μου.

Πιστεύω πως οι νέοι χωρίς μέλλον, κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία Συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα τους εθνικούς προδότες, όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στον Μουσολίνι (Πιάτσα Πορέτο του Μιλάνου)» .

Ο ΚΥΝΙΣΜΟΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
« Last Edit: April 05, 2012, 01:07:11 AM by peEWw »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
  • Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .
« Reply #337 on: April 05, 2012, 02:35:33 PM »
Εδώ του Τσολάκογλου στο χωριό μου του έχουν κάνει και άγαλμα , ότι και να πει κάποιος ειναι λίγο . :-\
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #338 on: April 11, 2012, 04:50:51 PM »
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΕΜΕΤΟΣ

Σε αυτό το κείμενο δεν θα εξετάσουμε το θεσμό των εκλογών, ούτε θα προτρέψουμε ή θα αποτρέψουμε κάποιον να πάει να ψηφίσει. Ας κάνει ο καθένας ότι καταλαβαίνει. Θα αρκεστούμε να παραθέσουμε δύο αυτονόητες διαπιστώσεις. Πρώτη διαπίστωση: Με ένα φακελάκι κάθε 4 χρόνια, ότι και να περιέχει μέσα, δεν πρόκειται να αλλάξει το παραμικρό σε αυτή την κοινωνία, που την έχουν αλυσοδέσει από χίλιες μεριές για να μπορεί μία μικρή κάστα τραπεζών, εταιρειών και πολιτικών να αυξάνει συνεχώς τα προνόμια της εις βάρος των αδύνατων και των καταφρονεμένων.

Σε κάθε γωνιά αυτού του πλανήτη, υπάρχουν συνάνθρωποι μας που εκτελέστηκαν, βασανίστηκαν, φυλακίστηκαν και εξορίστηκαν για να μπορέσουν να διεκδικήσουν, με τον πλέον περήφανο τρόπο, αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη και ελευθερία. Ο αγώνας ενάντια στην εξουσία με στόχο την απελευθέρωση του ανθρώπου είναι μία δύσκολη, απαιτητική, πολύπλευρη και καθημερινή διαδικασία που ποτέ δεν σχετίστηκε με κάλπες.

Δεύτερη διαπίστωση: Από το 1974 μέχρι σήμερα, ποτέ το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα δεν φοβήθηκε τόσο πολύ το ακίνδυνο εκλογικό του κατασκεύασμα. Ποτέ δεν χρειάστηκε τέτοιους εκβιασμούς, τέτοια τρομουστερία, τέτοια τεχνάσματα, τόσα κόμματα δορυφόρους, τόσες δηλώσεις των κουμανταδόρων του ΔΝΤ και τόσες σπασμωδικές κινήσεις για να σχηματίσει τα πολυπόθητα ποσοστά. Ποτέ δεν αναγκάστηκε να διορίσει μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα ένα ΑΤΜ για πρωθυπουργό που θα ψήφιζε αμέσως το ξεπούλημα της χώρας, γιατί ήξερε ότι θα το κάνει μετά χαράς η όποια νέα κυβέρνηση. Το γεγονός ότι, αυτή τη φορά, δεν περίμεναν την όποια νέα κυβέρνηση, αλλά βαλανε το ΑΤΜ για να κάνει το μεγάλο κόλπο, λέει κάποια πράγματα από μόνο του.   

Στην τελευταία εκπομπή - φωνή της οικονομικής ολιγαρχίας, με τίτλο "Υποταγή", που παρουσιάζει η μυθική φιγούρα του Γιάννη Πρετεντέρη ( ο άνθρωπος που όλοι φαντάζονται όταν βλέπουν, ή διαβάζουν ή φωνάζουν το σύνθημα "Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι") ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα μίας πρόσφατης δημοσκόπησης σχετικά με τις επικείμενες εκλογές. Μία δημοσκόπηση για τις προτιμήσεις του ελληνικού λαού. Δεν θεωρούμε ότι τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης είναι πλαστά ή ότι επιδιώκουν να κατασκευάσουν άλλη μία εικονική πραγματικότητα για να διαμορφώσουν τις μελλοντικές εξελίξεις. Επίσης, δεν σχολιάζουμε την "αυθόρμητη" και "ζωγιαναμεγαλώσωτοποσοστόμουαλλάδενξέρωπως" συνέντευξη του Σαμαρά, στον ίδιο ιεροεξεταστή δημοσιογράφο, που υποσχέθηκε απλόχερα περισσότερη καταστολή.

Είναι φανερό ότι το πολυπληθές δείγμα της έρευνας ήταν οι δημοσιογράφοι που δουλεύουν στο MEGA, το ΣΚΑΪ, το Βήμα και την Καθημερινή. Επιπλέον, είναι ακόμα πιο φανερό ότι το ΔΝΤ και τα πιο πιστά τσιράκια του βρίσκονται σε πανικό. Πως αλλιώς να εξηγήσεις τις απεγνωσμένες κωλοτούμπες τους; Λίγες μέρες πριν, όταν βλέπανε την κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ, μας έπρηξαν τα αρχίδια με τα τεράστια ποσοστά του μικρού ΠΑΣΟΚ (βλέπε Κουβέλη). Σου λένε, αφού το καταδικασμένο ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία τύχη, ας πάνε τουλάχιστον οι απογοητευμένοι πρασινοφρουροί στη ζεστή αγκαλιά του μικρού και πιο άφθαρτου ΠΑΣΟΚ και στο μέλλον, με την πρώτη ευκαιρία, θα επιστρέψουν πίσω.

Μετά άλλαξε το τροπάριο. Νέος αρχηγός στο προσκήνιο, νέος στρατηγός στο πράσινο στρατόπεδο, πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες. Απο εκεί που ο Κουβέλης είχε σχεδόν 20% στις δημοσκοπήσεις, έπεσε ξαφνικά στο 5%, μπας και ξαναζωντανέψουν το πτώμα του ΠΑΣΟΚ. Προηγουμένως, έκαναν υπερπροσπάθεια για να ανεβάσουν στα ύψη τα ποσοστά του Σαμαρά, μήπως και καταφέρει να πιάσει κανα νούμερο της προκοπής και κάνει κυβέρνηση μαζί με αυτούς που θέλει. Δεν τους βγήκε ούτε ο Σαμαράς, που έχει καταλάβει ότι ο χρόνος κυλάει εναντίον του. Αλλά δεν σταμάτησαν ούτε εκεί.

Το κόλπο είναι να προετοιμάσουν την ελληνική κοινή γνώμη για την αύξηση της κρατικής βίας και της μηδενικής ανοχής. Τι καλύτερο από το να μεγαλώσουν τα ποσοστά της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής; Για αυτό και οι αβάντες στους φασίστες, για αυτό και η τηλεοπτική προβολή, για αυτό και οι λαομίσητοι ναζί βρίσκουν ολοένα και πιο πολλούς δίαυλους έκφρασης. Αν καταφέρουν να τους βάλουν και μέσα στη Βουλή, τότε θα αρχίσουν τα γλέντια. Οι ναζί θα απαιτούν πιο πολλά δακρυγόνα, πιο μαζική βία, πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση των διαδηλωτών και πιο σκληρές ποινές. Ευθύνες, όμως, για αυτό το αίσχος δεν έχει μόνο ο Πρετεντέρης και το συνάφι του. Έχουν και όσοι θα πάνε να τους ψηφίσουν. Και αυτοί δεν έχουν μπράβους και μπάτσους για να τους φυλάνε. Ζουν ανάμεσα μας και παίζουν με τη φωτιά.

Αναρτήθηκε από IMF FUCK OFF
all we 'll do ♫
every day

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #339 on: April 11, 2012, 06:33:00 PM »
Δε νομίζω πως βρισκόμαστε αντιμέτωποι με κάποιο ''κόλπο'' ή κάτι βαθύ, με τον τρόπο που παρουσιάζεται στο παραπάνω βλόγκ.

Το ανεβοκατέβασμα της ΔΗΜ.ΑΡ το είχαμε ξαναδεί και σε προηγούμενο επεισόδιο, εκείνο με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Η άνοδος της Χρυσής Αυγής δε θεωρώ πως είναι μαγειρεμένη, πρόκειται πιθανότατα για δυσαρεστημένους ψηφοφόρους του ΛΑ.Ο.Σ, ακόμα και της Ν.Δ, που ''κάνουν την επανάστασή τους'', πάντα όμως εντός των πλαισίων της πρόθεσης ψήφου. Όπως ακριβώς είχε γίνει και με τις ευρωεκλογές, όπου μέρος των ψηφοφόρων της Ν.Δ είχε μετατοπιστεί στις δυνάμεις του Καρατζαφέρη.
Διάβασα ωστόσο τον τούρκικο (διπλό) καφέ το πρωί και μου είπε πως η Χ.Α δεν παίρνει έδρες.

Οι συνταγές των ΜΜΕ, πάντως, παραμένων συνταγές των ΜΜΕ.
... but don't forget the Rizla.

storm

• DV zombie
« Reply #340 on: April 11, 2012, 07:17:08 PM »
αν η χρυση αυγη παρει εδρες... η παει προς συγκυβερνηση ακομα χειροτερα και τους δωσουν κανα υπουργειο δημοσιας ταξης και τα λοιπα...
βλεπω τα κοτοπουλα να αυνανιζονται μεσα στα εδρανα της βουλης απτην χαρα τους....

οτι θα εμπαινε εστω και απο τις δημοσκοπησεις η χρησαυγη βουλη παντως... δεν το περιμενα ουτε στα χειροτερα μου ονειρα....

ειχαμε που ειχαμε την τραγιλα εκει μεσα τωρα θα μετουσιωθει σε νεοναζιστικη τραγιλα.....

τι μενει μετα??? ενοπλα σωματα ασφαλειας να θεριζουν μεταναστες και μεταναστριες που μαγαριζουν την υπερενδοξη φυλη μας???
i dont want to live on this planet anymore! (πιο σωστα i dont want them to live on this planet anymore)
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #341 on: April 19, 2012, 05:25:02 PM »

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #342 on: April 19, 2012, 05:38:58 PM »
Ο μόνος καλός μπάτσος ήταν ο Μαχόνι
... but don't forget the Rizla.

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #343 on: April 19, 2012, 05:47:29 PM »
Ο μόνος καλός μπάτσος ήταν ο Μαχόνι
τα βυζια της Παολα δεν ειναι σιλικονη

"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #344 on: April 19, 2012, 07:54:04 PM »
όταν βάνω σόδα το γλυκό φουσκώνει...