Author Topic: Καιρών επιταγή  (Read 338532 times)

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
Re: Καιρών επιταγή
« Reply #390 on: May 14, 2012, 11:11:06 PM »
lulz. αρχίδια μακεδόνες είναι όπως και εμείς (btw αγαπώ τους πόντιους τις πόντιες). ένα σλαβομακεδονία/νέα μακεδονία θα ήταν καλό έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα.. εάν το καθυστερήσουμε και άλλο στο τέλος θα ονομαστούν "μακεδονική μακεδονία της μακεδονίας". όσο ζώα είναι οι χρυσαυγίτες άλλο τόσο είναι και εκεί οι αντίστοιχοι που πρέπει να είναι και περισσότεροι. εφ'όσων δεν το διευθετήσαμε όταν έπρεπε ας φάμε τώρα τη πούτσα.

ρε φίλε τη λέξη διεθνιστής την ήξερες προχθές; ότι διαβάζεις στα γαμημένα τα ηλίθια site που μπαίνεις το επαναλαμβάνεις; σκέψου λίγο μόνος σου ρε πούστη και τότε ίσως να μπορέσεις να συζητήσεις σαν άνθρωπος.

δυστυχώς ο δικός σου παππούς ή πατέρας δεν σου περιέγραψε τι βάσανα πέρασε αυτή η χώρα και απο ποιούς. θέλω να ελπίζω οτι αυτό δεν είναι γιατι ωφελήθηκαν ή συνεργάστηκαν με αυτά τα καθεστώτα και οτι απλά ζεις στην άγνοια. διότι είτε οι παππούδες/γονείς σου αγωνίστηκαν είτε όχι, θετικά πράγματα αποκλείεται να έχουν να σου πουν, εκτός και αν έγινε το προηγούμενο.

προτιπ: με τις εμμονές από ψευτοπατριώτες όπως εσύ η FYROM έχει καταφέρει να αναγνωριστεί ως Δημοκρατία της Μακεδονίας από 133 χώρες συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της ρωσίας και της κίνας. ελπίζω αυτό να ικανοποιεί την γκάβλα σου.

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #391 on: May 14, 2012, 11:13:00 PM »
Λολ,με αυτο που ειπε,δεν την καταλαβες?
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #392 on: May 14, 2012, 11:17:59 PM »
Λολ,με αυτο που ειπε,δεν την καταλαβες?
οι αποψεις πρεπει να τεκμηριωνονται και να μην υπονοουνται,φυσικα κ καταλαβα,αλλα θελω να δω,ποσοι  απ αυτο το forum θα αντιδρασουν,γιατι αλλιως πρεπει να αλλαξει ονομα σε zitoiaristeragamwtinellada.gr
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #393 on: May 14, 2012, 11:26:29 PM »
.mk εννοείς;

storm

• DV zombie
« Reply #394 on: May 14, 2012, 11:29:51 PM »
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #395 on: May 14, 2012, 11:35:13 PM »
Από ουδέτερη σκοπιά πάντως παίδες, τα Σκόπια -τυπικά- δεν έχουν λόγο να ονομαστούν Μακεδονία. Ιστορικά, γεωγραφικά, γλωσσικά.
Οι πολίτες χειραγωγήθηκαν επί σειρά ετών από τον εκάστοτε υποψήφιο πρόεδρο ή πρωθυπουργό, δεν ξέρω τί έχουν εκεί πάνω, και από τα ΜΜΕ τα οποία πλάθουν πιο εύκολα συνειδήσεις απ'ότι εδώ όντας ελάχιστα στον αριθμό. Ολόκληρο έθνος έπασχε από κριση εθνικής ταυτότητας και οι υποψήφιοι πάτησαν ακριβώς πάνω σε αυτό για την ψήφο τον πολιτών. Μέχρι και τα βιβλία ιστορίας άλλαξαν από το ένα έτος στο άλλο. (γαμώ την εξωτερική πολιτική των Βαλκανίων + της Τουρκίας, κοινά βιβλία ιστορίας asap)

Παρουσιάζει πάντως ενδιαφέρον φίλε Hitman, το πώς η επίκληση στο συναίσθημα επηρεάζει τόσο κόσμο, έτσι?
Θεωρώ πως οι περισσότεροι χρυσαυγίτες, με τον τρόπο σκέψης τον οποίο έχουν υιοθετήσει (βλ. πρώτα η Πατρίδα, τα υπόλοιπα ακολουθούν), εάν είχαν γεννηθεί στα Σκόπια, θα ήταν αυτοί ακριβώς οι πολίτες που πιστεύουν πως είναι Μακεδόνες και είναι άρρωστα υπερήφανοι με αυτό, φτιάχνουν βιντεάκια στο youtube Macedonia VS Greece, όπως οι αντίστοιχοι δικοί μας, κλπ.
... but don't forget the Rizla.

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #396 on: May 14, 2012, 11:37:06 PM »
ρε φίλε τη λέξη διεθνιστής την ήξερες προχθές; ότι διαβάζεις στα γαμημένα τα ηλίθια site που μπαίνεις το επαναλαμβάνεις; σκέψου λίγο μόνος σου ρε πούστη και τότε ίσως να μπορέσεις να συζητήσεις σαν άνθρωπος.

δυστυχώς ο δικός σου παππούς ή πατέρας δεν σου περιέγραψε τι βάσανα πέρασε αυτή η χώρα και απο ποιούς. θέλω να ελπίζω οτι αυτό δεν είναι γιατι ωφελήθηκαν ή συνεργάστηκαν με αυτά τα καθεστώτα και οτι απλά ζεις στην άγνοια. διότι είτε οι παππούδες/γονείς σου αγωνίστηκαν είτε όχι, θετικά πράγματα αποκλείεται να έχουν να σου πουν, εκτός και αν έγινε το προηγούμενο.

προτιπ: με τις εμμονές από ψευτοπατριώτες όπως εσύ η FYROM έχει καταφέρει να αναγνωριστεί ως Δημοκρατία της Μακεδονίας από 133 χώρες συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της ρωσίας και της κίνας. ελπίζω αυτό να ικανοποιεί την γκάβλα σου.
την ηξερα κ απο αντιπροχθες μη σου πω...εννοειτε πως σκεφτομαι μονος μου,κ δν εχω δειξει ουτε ενα δειγμα οτι δν μπορω να συζητησω,αλλοι βριζανε γιατι τεκμηριωνα καποιες αποψεις που απλα δεν ειναι αποδεκτες απο πολλους εδω μεσα.

εννοειται πως ξερω τι βασανα περασε αυτη η χωρα....αναιρεσα κατι εγω ή ειπα εχω να πω κατι θετικο γ αυτες τις περιοδους? Μου προσαπτετε λογια που δεν εχω γραψει εδω μεσα ποτε,ffs,βασικα το κανετε αυτο εσεις οι (βαλε οποια λεξη νομιζεις συνωνυμη του διεθνιστης,αντε να αυτοπροσδιοριστεις κ εσυ ρε,γιατι το καταπιες πριν)

χαχαχαχα ασχολιαστο το ψευτοπατριωτης. σου το εγραψα κ πανω, εχει αναγνωριστει απο τοσα κρατη λογω διεθνων συμφεροντων,κ φυσικα λογω χειριστης πολιτικης τα τελευταια χρονια.

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #397 on: May 14, 2012, 11:40:58 PM »
Ρε χιτμανκρις,ασε τις αναλυσεις και τα λοιπα. Απαντα μονο σε μια απλη ερωτηση. Σε μια χωρα που ρημαχτηκε απο κατοχικες και δεξιες κυβερνησεις,εσυ αφου γνωριζεις οπως λες ιστορια,γιατι ψηφιζεις χ.α.?
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #398 on: May 14, 2012, 11:44:41 PM »
Από ουδέτερη σκοπιά πάντως παίδες, τα Σκόπια -τυπικά- δεν έχουν λόγο να ονομαστούν Μακεδονία. Ιστορικά, γεωγραφικά, γλωσσικά.
Οι πολίτες χειραγωγήθηκαν επί σειρά ετών από τον εκάστοτε υποψήφιο πρόεδρο ή πρωθυπουργό, δεν ξέρω τί έχουν εκεί πάνω, και από τα ΜΜΕ τα οποία πλάθουν πιο εύκολα συνειδήσεις απ'ότι εδώ όντας ελάχιστα στον αριθμό. Ολόκληρο έθνος έπασχε από κριση εθνικής ταυτότητας και οι υποψήφιοι πάτησαν ακριβώς πάνω σε αυτό για την ψήφο τον πολιτών. Μέχρι και τα βιβλία ιστορίας άλλαξαν από το ένα έτος στο άλλο. (γαμώ την εξωτερική πολιτική των Βαλκανίων + της Τουρκίας, κοινά βιβλία ιστορίας asap)

Παρουσιάζει πάντως ενδιαφέρον φίλε Hitman, το πώς η επίκληση στο συναίσθημα επηρεάζει τόσο κόσμο, έτσι?
Θεωρώ πως οι περισσότεροι χρυσαυγίτες, με τον τρόπο σκέψης τον οποίο έχουν υιοθετήσει (βλ. πρώτα η Πατρίδα, τα υπόλοιπα ακολουθούν), εάν είχαν γεννηθεί στα Σκόπια, θα ήταν αυτοί ακριβώς οι πολίτες που πιστεύουν πως είναι Μακεδόνες και είναι άρρωστα υπερήφανοι με αυτό, φτιάχνουν βιντεάκια στο youtube Macedonia VS Greece, όπως οι αντίστοιχοι δικοί μας, κλπ.
+1

Δεν ειναι το ιδιο πραγμα αγορινα. Δεν χρειαζεται να ειναι καποιος χρυσαυγιτης για να λεει π.χ οτι η Κυπριοι ειναι Ελληνες, ή η Ιstanbul πρεπει να λεγεται Κωνσταντινουπολη  ή οτι τα παραλια της Μ.Ασιας επρεπε να ειναι ελληνικα καθως και πολλα αλλα νησακια,υφαλοκρηπιδες(που βρισκονται στα ελληνικα χωρικα υδατα!)

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #399 on: May 15, 2012, 12:09:10 AM »

δεν νομίζω οτι διαφωνεί κανείς με αυτό.

κοινά βιβλία ιστορίας asap <-----απολύτως αναγκαίο.

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #400 on: May 15, 2012, 12:09:29 AM »
Ρε χιτμανκρις,ασε τις αναλυσεις και τα λοιπα. Απαντα μονο σε μια απλη ερωτηση. Σε μια χωρα που ρημαχτηκε απο κατοχικες και δεξιες κυβερνησεις,εσυ αφου γνωριζεις οπως λες ιστορια,γιατι ψηφιζεις χ.α.?
Δηλαδη δεν πρεπει να υπαρχουν δεξιοι στην Ελλαδα? Δν αναιρω αυτα που εγιναν αλλα σε καμια σχεση δεν ειναι το ιδιο πραγμα.
Ψηφιζω χ.α γιατι ειναι το μονο κομμα(πολιτικα) προς το παρων που συμβαδιζει με τα πιστευω μου.(εννοω για τις θεσεις της σε ολα τα θεματα)
Δηλαδη σε ολο τον κοσμο δεν πρεπει να υπαρχουν δεξιοι-ακροδεξιοι γιατι και καλα εκει εκλεινε και ο Χιτλερ π.χ ?
Με την ιδια λογικη δν επρεπε να υπαρχει κομμουνισμος γιατι και τα εγκληματα των αριστερων ειναι παρα πολλα(plz μην μου συγκρινεται ποιος εχει πιο πολλα,δωρον αδωρον)
Εσυ λεω εγω τωρα,μια υποθεση, μπορει να ψηφισες ΚΚΕ. Η οχι εσυ συγκεκριμενα αλλα καποιος να μου πει γιατι ψηφισε ΚΚΕ αφου γνωριζει οτι και οι κομμουνιστες εκαναν μεγαλα εγκληματα και δημιουργησαν καθεστωτα που ηταν φυσικα μορφη φασισμου.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #401 on: May 15, 2012, 12:12:07 AM »
Με την ιδια λογικη δν επρεπε να υπαρχει κομμουνισμος γιατι και τα εγκληματα των αριστερων ειναι παρα πολλα(plz μην μου συγκρινεται ποιος εχει πιο πολλα,δωρον αδωρον)

AHAHAHAHAHA
α) Μάθε τη διαφορά αριστερών - κομμουνιστών.
β) Μάθε ιστορία.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #402 on: May 15, 2012, 12:15:01 AM »
Δεν ειναι το ιδιο πραγμα αγορινα.

Και βέβαια είναι υποκειμενικό γιατί μιλάμε για αξίες και συμφέροντα.
Όταν η νούμερο ένα αξία για σένα είναι η Πατρίδα και αντίστοιχα η νούμερο ένα αξία για έναν Σκοπιανό είναι η Πατρίδα, τότε υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων.

Μου λες τώρα δηλαδή πως η Instabul πρέπει να ονομάζεται Κωνσταντινούπολη, εν έτη 2012? Είναι δικιά τους τώρα, τελείωσε, μπορούν να την ονομάσουν και Siktiralexandr εάν τους κάνει κέφι. Την έχουν κάτι αιώνες και θα κρατήσουν το όνομά της? Για ποιό λόγο?

Δεν ειδικεύομαι στο Ναυτικό και το Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο αλλά, εάν δεν κάνω λάθος, η σχέση μεταξύ παράλιου εδάφους και νησιού είναι ακριβώς η αντίθετη. Δηλαδή όποιος έχει το mainland, έχει δικαίωμα και στα νησία και όχι το αντίστροφο.
Θα χρειαστώ την υπεράσπιση του MC Chestah σε αυτό.
... but don't forget the Rizla.

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #403 on: May 15, 2012, 12:16:05 AM »
οκ θα μαθω. εκει εμεινες εσυ ε? οκ

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #404 on: May 15, 2012, 12:30:10 AM »
Και βέβαια είναι υποκειμενικό γιατί μιλάμε για αξίες και συμφέροντα.
Όταν η νούμερο ένα αξία για σένα είναι η Πατρίδα και αντίστοιχα η νούμερο ένα αξία για έναν Σκοπιανό είναι η Πατρίδα, τότε υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων.

Μου λες τώρα δηλαδή πως η Instabul πρέπει να ονομάζεται Κωνσταντινούπολη, εν έτη 2012? Είναι δικιά τους τώρα, τελείωσε, μπορούν να την ονομάσουν και Siktiralexandr εάν τους κάνει κέφι. Την έχουν κάτι αιώνες και θα κρατήσουν το όνομά της? Για ποιό λόγο?

Το πας ατομικα κ κανεις λαθος. Σε καθε χωρα υπαρχουν ανθρωποι που εχουν σαν πρωτη αξια την πατριδα,εννοειται πως υπαρχει συγκρουση συμφεροντων.Το θεμα ειναι οτι ολα τα συμφεροντα ειναι κατα της Ελλαδας(αντικειμενικα να το παρεις)

Δηλαδη δν το χεις ξανακουσει να το λενε,ειδικα κ μεγαλυτεροι ανθρωποι, ποτε αυτο ? δεν σου λεω να ονομαστει,αλλα απλα να αναπολεις οπως ονομαζοταν.. αυτο  σε κανει χρυσαυγιτη?
« Last Edit: May 15, 2012, 12:36:51 AM by Hitmanchris »